|
|
Stranica: 3834/3834.
|
[ 95834 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Perun_Velež
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 12:02 |
|
|
Osim toga, reci ovima da nema sinova za rat Ovo je odlično, još kad bi naši i Srbi ovo znali iskoristit za prezentaciju, evo boraca za građansku, unitarnu.
|
|
Vrh |
|
 |
Novdan
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 12:13 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Li Zongren
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 12:25 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3238 Lokacija: Dridska Župa
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Bošnjaci oko 15k prvačića sk 2025/2026. Držimo se. Hehe A koliko ste imali rođenih 2019? HEHE
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 13:39 |
|
|
Ja ovdje postavljam standarde. Znam da ljudi iz NiP-a, SDP, SDA, HDZ prenose na kafama i sastancima moje komentare. Pitaju se ko je taj pisac vrli. Hehe
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 13:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62689 Lokacija: DAZP HQ
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Ja ovdje postavljam standarde. Znam da ljudi iz NiP-a, SDP, SDA, HDZ prenose na kafama i sastancima moje komentare. Pitaju se ko je taj pisac vrli. Hehe Ovo je zaista godinama utjecajan forum, to bez daljnjeg.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 14:26 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 2775 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Ja ovdje postavljam standarde. Znam da ljudi iz NiP-a, SDP, SDA, HDZ prenose na kafama i sastancima moje komentare. Pitaju se ko je taj pisac vrli. Hehe Hehe
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
horus
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 19:45 |
|
|
Novdan je napisao/la: Taman su za gnojiti njive.
|
|
Vrh |
|
 |
PCM
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 20:41 |
|
|
Novdan je napisao/la: dreamteam je napisao/la: Uvijek mi je nevjerojatno iščuđavanje prema kroatofobiji kod muslimanskih krajišnika.
Ljudi doslovno ratovali protiv Hrvata i hrvatskog bana stotinama godina,sigurno da su im Hrvati povijesno gledano veći neprijatelji od Srba, to se vidi i kod one kukavelji iz Kozarca koje je Hrvatska izvukla na svoju stranu nakon pokolja, iako su prije toga neki ratovali po zapadnoj Slavoniji, kasnije ponovo iz Zagreba, Rijeke u srednju Bosnu i udri juriš na Vitez... Stoljećima smo i mi ratovali s njima, ali kod nas nije prisutna mržnja prema njima nikada bila. Ratovali smo stoljećima i s osmanskim martolozima pravoslavcima, precima današnjih prečanskih Srba, ali se i to zaboravilo. Što misliš da nekog Hrvata iz Križevaca briga što smo stoljećima ratovali s muslimanima iz USK? Ovo za Domovinski rat je istina. Recimo 1991 je zapadna slavonija bila puna muslimana koji su ratovali na srpskoj strani. Dudaković je mislim napadao Zadar, a Izet Nanić Vukovar. Normalni ljudi bi se sramili što su napadali Hrvate, ako ne odmah, onda barem kasnije kad su ih Hrvati spasili. Međutim ne, ništa, nikakvo kajanje,nikakav sram i nikakva zahvalnost ni poštovanje za Hrvate. To je s ljudske strane neshvatljivo. Nije neshvatljivo, to je naprosto islam. Takav je uvijek i svugdje.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 20:51 |
|
|
PCM je napisao/la: Novdan je napisao/la: Stoljećima smo i mi ratovali s njima, ali kod nas nije prisutna mržnja prema njima nikada bila. Ratovali smo stoljećima i s osmanskim martolozima pravoslavcima, precima današnjih prečanskih Srba, ali se i to zaboravilo. Što misliš da nekog Hrvata iz Križevaca briga što smo stoljećima ratovali s muslimanima iz USK?
Ovo za Domovinski rat je istina. Recimo 1991 je zapadna slavonija bila puna muslimana koji su ratovali na srpskoj strani. Dudaković je mislim napadao Zadar, a Izet Nanić Vukovar.
Normalni ljudi bi se sramili što su napadali Hrvate, ako ne odmah, onda barem kasnije kad su ih Hrvati spasili. Međutim ne, ništa, nikakvo kajanje,nikakav sram i nikakva zahvalnost ni poštovanje za Hrvate.
To je s ljudske strane neshvatljivo.
Nije neshvatljivo, to je naprosto islam. Takav je uvijek i svugdje. Potpuno očekivano i sasvim uobičajeno ponašanje islamista. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1332 of 2558 - 52.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|