|
|
Stranica: 6/52.
|
[ 1288 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 13:56 |
|
|
weasel je napisao/la: Morate smisliti neki bolji naziv za 9. Siječanj, ne može biti dan državnosti kad niste država…. Probajte s danom republike, samo bi se naradili Dok bi penzićima objasnili novi datum Pa zove se Dan Republike. Šta misliš kako bi bilo da nekad nešto pitaš umjesto što lupaš? Glup čovjek treba da uči a ne da širi svoju glupost.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 13:56 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9957 Lokacija: Banja Luka
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Dakle, vrijedi i da AU s Hrvatima pravi najbolje Srbe. To ja i govorim. Da je Yu bila O K. Samo je gl grad trebao bit Zg a Hrvati dominantan narod i sve bi bilo O.K. Kao kod Čeha i Slovaka.
Ovako je kao da si dao vlast u kući jačem ali glupljem sinu. Naravno da će loše završit. Zašto glupljem ? Kako si to ''izračunao'' ? Da si reko poslušnijem ,trpeljivijem..spremnom da uvjek i zauvjek timari ''očeve'' konje... pa ajd , složio bih se s tobom.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 14:40 |
|
|
I to ne Dan bilo kakve republike, već dan Republike Srpske čije su zapadne granice na Uni.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 15:08 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37711 Lokacija: Gl. grad regije
|
Svarog je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Dakle, vrijedi i da AU s Hrvatima pravi najbolje Srbe. To ja i govorim. Da je Yu bila O K. Samo je gl grad trebao bit Zg a Hrvati dominantan narod i sve bi bilo O.K. Kao kod Čeha i Slovaka.
Ovako je kao da si dao vlast u kući jačem ali glupljem sinu. Naravno da će loše završit. Zašto glupljem ? Kako si to ''izračunao'' ? Da si reko poslušnijem ,trpeljivijem..spremnom da uvjek i zauvjek timari ''očeve'' konje... pa ajd , složio bih se s tobom. Pa kad možeš nakon WWI napravit Srbiju koliku hoćeš pa ti guzica zine za više, pa opet i nakon WWII idu stvarat BiH jer su relativna većina, 1990. umjesto da puste Slo i Hr da odu a oni zadrže sve drugo, oni idu u avanturu zbog j. Knina i Petrinje. Glupi ste tko Muslimani od 90-ih do sada, sa svojim isto velikim zijevanjem guzice. Je li dovoljno? A da ne pričam o gospodarskom stanju koje je ivijek bilo lošije nego zapadno.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 15:22 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Srpsčanin je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Sećam se da sam 2010. na nekoj od forumskih tema čestitao punoletstvo Republike Srpske. Bio je to njen prelaz iz maloletne devojčice u devojku, a sad je već milf u najlepšim godinama. Kako to vreme leti, neverovatno. Malo više opreznosti ne bi ti smetalo. Imbecil. Za ovo bi mogao odgovarati po novom zakonu o povredi časti Republike Srpske.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 15:28 |
|
|
Gle, jebo ti imbecil mater.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 16:21 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10005 Lokacija: No Country for White Men
|
novovrijeme je napisao/la: Shvatili smo da si ispao glup i da se pokušavaš na još gluplji način opravdati. plus
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 17:10 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Dok je on vladao je i bilo koliko-toliko o.k. a Brijuni su bili de facto gl. Grad.
Problem i jest nastao nakon njega.
Šteta što nije Juga ostala kako je prvotno zamišljeno. BiH, Hr i Slo. Brzo bi bili tko Austrija a Srbija i ostalo bi Rusima tko Bugari.
Ne valja bit megaloman. Sta fali Srbiji? Beogradu? Novom Sadu? Jedino se Kosovo trebalo otfikariti i mozda Makedonija..
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 17:21 |
|
|
weasel je napisao/la: @graničarko jesi ti predlagao naziv "blagdana" Zar si sumnjo da nisam ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 17:24 |
|
|
weasel je napisao/la: Morate smisliti neki bolji naziv za 9. Siječanj, ne može biti dan državnosti kad niste država…. Probajte s danom republike, samo bi se naradili Dok bi penzićima objasnili novi datum Ni Hrvatska nije bila država 30.5.1990.,al je nedugo nakon toga postala.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 17:28 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Dok je on vladao je i bilo koliko-toliko o.k. a Brijuni su bili de facto gl. Grad.
Šteta što nije Juga ostala kako je prvotno zamišljeno. BiH, Hr i Slo. Brzo bi bili tko Austrija a Srbija i ostalo bi Rusima tko Bugari.
Ne valja bit megaloman. Da je ostala Juga ti danas sa Hrvatima ne bi imo veze. A i ovako nemaš puno,mnogi Hrvati u tebi vide mrzitelja svega hrvatskog.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 17:41 |
|
|
Majmuni kakvih na forumu ima su razjebali ONAKVU drzavu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 17:43 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Majmuni kakvih na forumu ima su razjebali ONAKVU drzavu. Da je valjala ne bi propala.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 18:19 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Majmuni kakvih na forumu ima su razjebali ONAKVU drzavu. Da je valjala ne bi propala. Jednostavna jednacina, a naizled i logicna. Hoces da ti navedem drzave koje su „valjale“ a propale? Ne zna Balkanac svoje cijeniti ma kolko dobro da bilo. Zato i jesmo razbacani po dunjaluku.
|
|
Vrh |
|
|
daxt
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 18:27 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Da je valjala ne bi propala. Jednostavna jednacina, a naizled i logicna. Hoces da ti navedem drzave koje su „valjale“ a propale? Ne zna Balkanac svoje cijeniti ma kolko dobro da bilo. Zato i jesmo razbacani po dunjaluku. Ih da je juga trajala jos 30 godina, bilo bi vas muslimana 4 miliona.Ovako pampur.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 18:29 |
|
|
Pa sta? Zvali bi se Zlatko Elvis Denis Damir i Sabina. Zderali kmetinu i lokali rakiju.
E ako ti WALLAH i takvi smetaju, onda se leci bre ili uzmi kakve sedative za krsenje mozga i karaktera.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 18:34 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Majmuni kakvih na forumu ima su razjebali ONAKVU drzavu. Tačno, a sad u džamiji čupaju kosu i tabire kako da spasu ovu uginulu minijaturu.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 18:58 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Dok je on vladao je i bilo koliko-toliko o.k. a Brijuni su bili de facto gl. Grad.
Ne valja bit megaloman. Da je ostala Juga ti danas sa Hrvatima ne bi imo veze. A i ovako nemaš puno,mnogi Hrvati u tebi vide mrzitelja svega hrvatskog. Iz svakog tvog slova izbija ljubomora. Ajde idi glumi Srbina. Hoćeš slavit ovaj bosanski praznik 9.1.?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 19:12 |
|
|
I to ne kužim, vašu potrebu sa budu svi Srbi i da su nastali od Srba. Mene najviše zanima sadašnje stanje i kako ga unaprijedit. Wellcome Serbs! Grobi, uvijek ćemo bit zapad za vas.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 19:22 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Pa sta? Zvali bi se Zlatko Elvis Denis Damir i Sabina. Zderali kmetinu i lokali rakiju.
E ako ti WALLAH i takvi smetaju, onda se leci bre ili uzmi kakve sedative za krsenje mozga i karaktera. Smetali su. Više ne smetaju. Sad sa vaših 24% smetate Orbanu i ostalim velikohrišćanskim islamofobnim Evropljanima. Nema više Juge ni Srba da vas stite. Ko vas jebe.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 19:43 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Iz svakog tvog slova izbija ljubomora. Ajde idi glumi Srbina. Hoćeš slavit ovaj bosanski praznik 9.1.? Ljubomoran na šta ? Što ti ideš na skijanje u Republiku Srpsku ? Nemam ja šta glumiti,ja sam Srbin. 9.1. je srpski praznik,ubiće te ljubomora.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 19:58 |
|
|
Pa, ja idem na skijanje u RS ali ovi iz RS i Srbije ne idu na more jer im je skupo. Meni je Jaha jeftina.
RS je sastavnica BiH, to je jedan od bh. praznika. Nije srpski.
Kakve veze ima Graničarko s tobom s hr putovnicom koji ziviš vani?
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 20:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, ja idem na skijanje u RS ali ovi iz RS i Srbije ne idu na more jer im je skupo. Meni je Jaha jeftina.
Kakve veze ima Graničarko s tobom s hr putovnicom koji ziviš vani? Ti si zapadno orijentisan,al skijaš isključivo istočno. Skijo bi ti i u Garmischu i Innsbrucku rado,kad bi Hrvatska imala zapadni standard. I Hrvatska je nekad bila sastavni dio Jugoslavije,pa više nije. Tako moraš gledat i na Republiku Srpsku.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 20:03 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Pa sta? Zvali bi se Zlatko Elvis Denis Damir i Sabina. Zderali kmetinu i lokali rakiju.
E ako ti WALLAH i takvi smetaju, onda se leci bre ili uzmi kakve sedative za krsenje mozga i karaktera. Smetali su. Više ne smetaju. Sad sa vaših 24% smetate Orbanu i ostalim velikohrišćanskim islamofobnim Evropljanima. Nema više Juge ni Srba da vas stite. Ko vas jebe. S ubacenim SNSD botovima ne raspravljam. Ne mogu izaci na kraj kad ste placeni pa radite profesionalno a ja 2 posla i milion nekih slatkih „obvezica“. Nego, oprosti li Dodiku onu izdaju od prije 3-4 mjeseca kad si plako ovde DodiCK - nikad vise..?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 26 pro 2021, 20:17 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa, ja idem na skijanje u RS ali ovi iz RS i Srbije ne idu na more jer im je skupo. Meni je Jaha jeftina.
Kakve veze ima Graničarko s tobom s hr putovnicom koji ziviš vani? Ti si zapadno orijentisan,al skijaš isključivo istočno. Skijo bi ti i u Garmischu i Innsbrucku rado,kad bi Hrvatska imala zapadni standard. I Hrvatska je nekad bila sastavni dio Jugoslavije,pa više nije. Tako moraš gledat i na Republiku Srpsku. O.K. ali i dalje nisi odgovorio kakve veze 9.1. ima s tobom? ;D Ja ću možda bit 9.1. Na Jahi i naroljat se sa zemljacima. A ti?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|