HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 19 pro 2024, 00:39.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 388 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 7 entiteta
PostPostano: 24 ruj 2010, 21:16 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
zapovjednik je napisao/la:
Hadeka je napisao/la:

Ha, ha .. ma jah, a vi partizani, pa ćete obraniti bratsku zajednicu naroda i narodnosti Beiha .. ueeeeeehehehehee ... joj kokuze .. hehehehe!

:smijeh

Italijana u Svicarskoj ima ko Hrvata u BiH,a imaju jedan kanton i jedan mjesoviti pa se ljudi ne zale,a vi hocete entitet,predsjednika i entitetsko glasanje,vi ste ko Cionisti malo im ukradena Palestina pa hoce Francusku,VB,Ameriku e necete ima pravde u svijetu.

Upozorenje hvala. :zubati

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 21:17 

Hadeka je napisao/la:

Ha, ha .. ma jah, a vi partizani, pa ćete obraniti bratsku zajednicu naroda i narodnosti Beiha .. ueeeeeehehehehee ... joj kokuze .. hehehehe!

:smijeh

Italijana u Svicarskoj ima ko Hrvata u BiH,a imaju jedan kanton i jedan mjesoviti pa se ljudi ne zale,a vi hocete entitet,predsjednika i entitetsko glasanje,vi ste ko Cionisti malo im ukradena Palestina pa hoce Francusku,VB,Ameriku e necete ima pravde u svijetu.

Dobro je ba Palestinac .. i kad ćete Izrael u more gurnit?? Neštar se oteglo??

=))

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 21:19 

Hadeka je napisao/la:

=))

Kad Ahmadinedzad odluci na njemu je.Imas temu dole Izrael i Iran ako te zanima dobaci koji post. :bihzastava :bihzastava

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 21:23 

Hadeka je napisao/la:

=))

Kad Ahmadinedzad odluci na njemu je.Imas temu dole Izrael i Iran ako te zanima dobaci koji post. :bihzastava :bihzastava

Ma sad će i Ahmad i Nedžo ... samo što nisu!!!???
Jao majko moja .. pa koji je vama qratz ... ???

:smijeh :smijeh

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 21:29 

G-recht je napisao/la:
Hadeka je napisao/la:

Bit će ti upitnici i kad ti "jedna jedina " ode na tri ili čak više dilova! Tko će vam biti kriv??

Jahh .. Hrvati, a tko drugi?

Pa neka.

Imas komplekse, vidi se da si pusku moro nosat. :(

Pito sam njega, a ne tebe, ko je to srusio Jugoslaviju, ja mislio S. Milosevic kad on ono ima nove informacije za javnost.

Kakav Milosevis, sta se preseravas ovdje..Milosevic je zelio Srboslaviju citaj sto ti pisem
kao sto takvi poput tebe zele BaliBosniju.Srusili smo Srboslaviju i krvlju smo platili slobodu Hrvatske
i BiH...Necete OSTVARITI SVOJ CILJ , barem ne tamo di su Hrvati, i Srbi..
A, ti se sviraj qurac u austriji sa kompleksom (ne) imanja indetiteta.-I SVIRAJ QURCU O Bosnjacima..drugo ti nista i
ne preostaje, jer svako nemas muda.

a, ti kvazi zapovjednik..odavno ne vidjeh na nekom forumu gluplje celjade..bolje ti je da cutis
jer sramotis ono malo casni muslimana.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 21:37 

Neretva73 je napisao/la:
'ta si ti kretencino dosa da komentiras...da nisi toliki kreten
znao bi sto smo je srusili...a, ti pises o ostanku u istoj..koji si ti komad budale.

Pisete kako su Hrvati pomogli tako sto su glasali na referendumu za otcjepljenje.Gore bi vama u Srboslaviji bilo nego nama to trebate shvatit i bit nam zahvalni.
Da Neretvo ja pisem o opstanku u istoj zato sto ce ga bit iako veliki broj njenog pucanstva nebi volio da je tako.

E baš zato što velik broj njenog pučanstva tako želi zato će tako i bit a vi odnosno tvoja braća u bih jer ti si ipak iz švajcarske moćete u svoj dio se vratit svi vi pobjeglice,i zovnite turke,palestince itd.. da vam zemlja bude multietična jer multietičnost volite.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 23:21 

Hadeka je napisao/la:
G-recht je napisao/la:

Pito sam njega, a ne tebe, ko je to srusio Jugoslaviju, ja mislio S. Milosevic kad on ono ima nove informacije za javnost.

Nisam mor'o, neg htio.

Slobo je bio povod, a ne uzrok.
Uzroci su stariji od Slobe.
Kad je neštar na krive noge i na silu nasađeno, ne more stajat dugo vrimena.
Tako i ova daytonska BiH.
Imate mogućnost spasiti ju i stabilizirati, ali morate uvažiti htinja Hrvata HB.
Inače ... historia magistra vitae est.

:HercegBosanac

Hej vidi, pa ti znas i cak kako se apostrofe postavljaju..sad ti zaista vjerujem da si "htio". :-)

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 23:24 

Neretva73 je napisao/la:
G-recht je napisao/la:

Kakav Milosevis, sta se preseravas ovdje..Milosevic je zelio Srboslaviju citaj sto ti pisem
kao sto takvi poput tebe zele BaliBosniju.Srusili smo Srboslaviju i krvlju smo platili slobodu Hrvatske
i BiH...Necete OSTVARITI SVOJ CILJ , barem ne tamo di su Hrvati, i Srbi..
A, ti se sviraj qurac u austriji sa kompleksom (ne) imanja indetiteta.-I SVIRAJ QURCU O Bosnjacima..drugo ti nista i
ne preostaje, jer svako nemas muda.

a, ti kvazi zapovjednik..odavno ne vidjeh na nekom forumu gluplje celjade..bolje ti je da cutis
jer sramotis ono malo casni muslimana.

Mir mir mir - niko nije kriv. :)))

A sad udahni duboko i zamisli da si na nekom lijepom mjestu a ne tamo gdje se iz godine u godinu biraju iste partije, partije ciji se clanovi slomise svojim neumornim biracima objasnjavati da su bijeda i da zive u crnoj rupi Evrope samo zbog toga sto pored njih zive ljudi druge nacije (isto tako bijeda) koji ih ugnjetavaju. A istovremeno u BiH - cini mi se - ima vise mercedesa nego u Albaniji.

Ali jebiga, dok se moze ovo :herceg_bosna ili ovo :bihzastava sve je do jaje, ko sto bi reko Ajs Nigrutin. A kad, danas sutra, budes mogo jos vise malo ovog :herceg_bosna e tek onda ce da ti svane zaprave i da tece med i mlijeko.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2010, 23:33 

G-recht je napisao/la:
Hadeka je napisao/la:

Nisam mor'o, neg htio.

Slobo je bio povod, a ne uzrok.
Uzroci su stariji od Slobe.
Kad je neštar na krive noge i na silu nasađeno, ne more stajat dugo vrimena.
Tako i ova daytonska BiH.
Imate mogućnost spasiti ju i stabilizirati, ali morate uvažiti htinja Hrvata HB.
Inače ... historia magistra vitae est.

:HercegBosanac

Hej vidi, pa ti znas i cak kako se apostrofe postavljaju..sad ti zaista vjerujem da si "htio". :-)

Ti i Zapovjednik k'o da ste ljubomorni jedan na drugoga, pa se natičete koji će biti blentaviji?!
Nemoj misliti da mi je krivo, dapače, vaš športski duh triba poticati.

Evo rukoklap! :smajl007

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 00:27 

G-recht je napisao/la:

A sad udahni duboko i zamisli da si na nekom lijepom mjestu a ne tamo gdje se iz godine u godinu biraju iste partije, partije ciji se clanovi slomise svojim neumornim biracima objasnjavati da su bijeda i da zive u crnoj rupi Evrope samo zbog toga sto pored njih zive ljudi druge nacije (isto tako bijeda) koji ih ugnjetavaju. A istovremeno u BiH - cini mi se - ima vise mercedesa nego u Albaniji.

Ali jebiga, dok se moze ovo :herceg_bosna ili ovo :bihzastava sve je do jaje, ko sto bi reko Ajs Nigrutin. A kad, danas sutra, budes mogo jos vise malo ovog :herceg_bosna e tek onda ce da ti svane zaprave i da tece med i mlijeko.

Jebem vam vaš med i mliko.

Dana 24.2.1997. godine oko 21 sat u mjestu Paklarevo, općina Travnik ubijen je starac Fabijan Babić (72). Ubojstvo je počinjeno upotrebom vatrenog oružja tipa Hekler kalibra 9 mm. Pred kućom sina mu Vlade pronađene postavljene tri protutenkovske mine.

Četiri dana poslije, 28.2.1997.godine, u naselju Polje, općina Travnik u obiteljskoj kući brutalno pretučena i silovana starica Marija Medić (90). Iz komatoznog stanja preminula u bolnici Travnik 23.3.1997. godine.

Šest mjeseci poslije događaja u Polju, dana 30.8.1997. godine, u mjestu Nula-Turbe, općina Travnik u obiteljskoj kući ubijeni su od otac i sin Luka i Pero Jezerčić. Pucano je iz vatrenog oružja tipa Hekler kalibra 9 mm.

Deset dana poslije ovog događaja, 9.9.1997. godine, u mjestu Kokošari kod Travnika napadnuti povratnici Jure i Vinko Jelonjić.
Ministarstvo unutarnjih poslova Vlade FBiH je saopćilo “da je danas, 11.9.1997. godine, u Kliničkom centru Koševo u Sarajevu od rana zadobivenih u tuči u mjestu Kokošari kod Travnika preminuo Juro Jelonjić”. U ovom saopćenju navodi se da je do “tuče” došlo između Salke i Samira Hrustanovića i Jure i Vinka Jelonjića i da je nakon toga protiv Salke i Samira Hrustanovića određena mjera pritvora i pokrenuta istraga. Dalja sudbina ovog “predmeta” nepoznata…

Ponovo jedna kraća pauza od mjesec i pol dana, do 26.10.1997. godine. Toga dana oko 18 sati i 30 minuta ponovo u mjestu Nula-Turbe, općina Travnik u porodičnoj kući ubijen je Ivica Domić, a ranjeni su njegov otac Ante i brat Zoran. Pucano je iz vatrenog oružja tipa Hekler kalibra 9 mm.

Ovi slučajevi već na uzbunu pale i zvona izvan Travnika. Pristupa se ozbiljnijem povratku policajaca Hrvata u PU Travnik sa zadaćom osiguranja, od ABiH, protjerana travnička naselja i malobrojne povratnike.

Na žalost upravo su oni sljedeće žrtve. Ti mladi ljudi, koji su preživjeli najteži rat na ovim prostorima, bivaju brutalno likvidirani.

Dana 12.6.1998. godine u travničkom naselju Lovrići ubijen je policajac Perica Bilić (26). Ubijen je uslijed dejstva minsko eksplozivne naprave podmetnute pod njegov automobil parkiran u dvorištu porodične kuće, a teže je povrijeđen također policajac Policijske uprave Almir Melić.

Mjesec i pol dana nakon toga, dana 31.7.1998. godine oko 5 sati i 55 minuta, na parking prostoru pored zgrade PU Travnik upotrebom daljinskog upravljača aktivirana je minsko-eksplozivna naprava koja se nalazila pored kante za smeće. Uslijed njenog dejstva smrtno je stradao travnički policajac Anto Valjan (24).

slika

slika

Na istom tom parkingu, nekoliko metara od zgrade PU Travnik, dana 9.2.1999. godine teške tjelesne povrede zadobio je travnički policajac Vlado Stojak. I pod njegov automobil podmetnuta je minsko-eksplozivna naprava. Samo pukom srećom je izbjegao smrt.
Ovaj put inspektor Adnan Adilović nije mogao reći: "jedan ustaša manje".

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 09:23 

Hum. je napisao/la:

Pisete kako su Hrvati pomogli tako sto su glasali na referendumu za otcjepljenje.Gore bi vama u Srboslaviji bilo nego nama to trebate shvatit i bit nam zahvalni.
Da Neretvo ja pisem o opstanku u istoj zato sto ce ga bit iako veliki broj njenog pucanstva nebi volio da je tako.

E baš zato što velik broj njenog pučanstva tako želi zato će tako i bit a vi odnosno tvoja braća u bih jer ti si ipak iz švajcarske moćete u svoj dio se vratit svi vi pobjeglice,i zovnite turke,palestince itd.. da vam zemlja bude multietična jer multietičnost volite.

E pa necete kolege.necete.

Vrh

PostPostano: 25 ruj 2010, 10:40 

Ma meni je drago kako vi sve znate od početka rata bili ste po primorju gdje vas je RH primila pa onda ste se raspršili po cijelom svjetu pobjeglice a sada sve znate kako i šta treba i kako je bilo,a najjače mi je kad krene priča kako je Tudjman vršio agresiju na vas i htio vas djelit a ustvari vam spasio nezahvalne guzice da možete pobjeć pa sad pametovat.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 10:33 

Hum. je napisao/la:
Ma meni je drago kako vi sve znate od početka rata bili ste po primorju gdje vas je RH primila pa onda ste se raspršili po cijelom svjetu pobjeglice a sada sve znate kako i šta treba i kako je bilo,a najjače mi je kad krene priča kako je Tudjman vršio agresiju na vas i htio vas djelit a ustvari vam spasio nezahvalne guzice da možete pobjeć pa sad pametovat.

Pusti.
Sada ih je pola po svijetu, uskoro će ih i više trbuhom za kruhom.
Hoće li ih se ko sjećati?
Ugodan im put :zivili

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 10:44 

Ceha je napisao/la:
Hum. je napisao/la:

Pusti.
Sada ih je pola po svijetu, uskoro će ih i više trbuhom za kruhom.
Hoće li ih se ko sjećati?
Ugodan im put :zivili

Bosnjaka u Turskoj ima najmanje cetiri miliona.Pa kako ce bit pola u BiH.Necemo se iselit ne sikiraj se,ostacemo najbrojniji narod u Jednoj jedinoj od mora do Save,od Une do Kosova.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 11:17 

Ma ja, i Bošnjacima cvatu ruže:

Za 10 godina bh. državljanstva odreklo se skoro 50.000 osoba

http://www.bljesak.info/content/view/60503/155/

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 11:19 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Ma ja, i Bošnjacima cvatu ruže:

Za 10 godina bh. državljanstva odreklo se skoro 50.000 osoba

http://www.bljesak.info/content/view/60503/155/

Ima ih i koji zele da dobiju BiH drzavljanstvo.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 11:21 

Bogat čovjek neće sigurno se odreći američkog radi njega, to državljanstvo može želit samo kozobrada sirotinja...

E ako njih hoćeš, svaka čast... Oni će donijet napredak i prosperitet... :D

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 11:28 

Bogat čovjek neće sigurno se odreći američkog radi njega, to državljanstvo može želit samo kozobrada sirotinja...

Braca uvijek dobro dodju,a lijepo je imat brace po Istanbulu,Izmiru,Bursi itd.
Mislim mi smo braca po narodu,a mozemo bit i po drzavljanstvu.Fina su nam braca u Turskoj,cak imaju i fudbalski klub zove se Yildirim Bosna SK natjece se u trecoj ligi i igra na stadionu vecem od Koseva.

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 11:31 

Braća u Turskoj?

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 11:34 

Mislim mi smo braca po narodu,a mozemo bit i po drzavljanstvu.Fina su nam braca u Turskoj,cak imaju i fudbalski klub zove se Yildirim Bosna SK natjece se u trecoj ligi i igra na stadionu vecem od Koseva.

kako bih nije privatna muslimanska prčija, svako omogućavanje dobivanja državljanstva potomcima (ako se tako iskažu i dokažu) jednog od konstitutivnih naroda povlači i omogućavanje dobivanja državljanstva potomcima drugih konstitutivnih naroda.
najmanje 50% populacije RH vuče korijene sa prostora današnje bih.
ipak, kako zapovjednik spada u skupinu neinteligentnijih forumaša, uzdržat ću se od pokušaja da mu se na tenane obljasne neke temeljne stvari u vezi mogućnosti i stjecanja prava na dobivanje državljanstva jer su dosadašnji njegovi postovi nepobitno dokazali da je lakše obučiti pripadnike doma za nezbrinutu djecu sa downovim sindromom, odjel za slijepe, kao specijalce MI6, nego zapovjedniku pojasniti temeljne pravne stvari.
ostavimo ga dakle da se igra.
krele. pa još zaigran.
kakva pitorskna slika!

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 11:38 

Braća u Turskoj?

nece bit u Vatikanu. :bihzastava

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 11:42 

caporegime je napisao/la:

kako bih nije privatna muslimanska prčija, svako omogućavanje dobivanja državljanstva potomcima (ako se tako iskažu i dokažu) jednog od konstitutivnih naroda povlači i omogućavanje dobivanja državljanstva potomcima drugih konstitutivnih naroda.
najmanje 50% populacije RH vuče korijene sa prostora današnje bih.
ipak, kako zapovjednik spada u skupinu neinteligentnijih forumaša, uzdržat ću se od pokušaja da mu se na tenane obljasne neke temeljne stvari u vezi mogućnosti i stjecanja prava na dobivanje državljanstva jer su dosadašnji njegovi postovi nepobitno dokazali da je lakše obučiti pripadnike doma za nezbrinutu djecu sa downovim sindromom, odjel za slijepe, kao specijalce MI6, nego zapovjedniku pojasniti temeljne pravne stvari.
ostavimo ga dakle da se igra.
krele. pa još zaigran.
kakva pitorskna slika!

Ne vidim neku zainteresovanost kod tih Hrvata za BiH drzavljanstvom pa i zasto bi bili zainteresirani kad imaju :HercegBosanac ,a Bosnjaci u Turskoj imaju samo :bihzastava .

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 11:43 

Ma meni se ćini, kad gledan ovako sastrane, nisan tu, da je BiH država koja je neminovno prid raspadon, prije ili kasnije, al bliže je prije nego kasnije. Tu ništa ne veže tri naroda da bi živili zajedno, osim nametanja suživota, ali je praksa pokazala da to neide u nedogled. Iz naizgled mirnoga suživota dogodija se rat, a nije mi jasno kako sad posli rata može išta bit bolje nego šta je bilo prije....

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 11:44 

E jesu vas bošnjačku omladinu lijepo odgojili, nama Irci, Talijani nikad nisu braća bila.

Stvarno kako vrijeme odmiče sve više ličite na Srbe, tako je i Aga (pohovana džigerica) svojedobno nazivao braćom Grke i Ruse.

E ja naroda i govana, istočne provincijencije... Sve vas treba preko Bospora koji tako razmišljate, ma i Stambol je za vas Europa, još dalje, negdje na polja maka...

Vrh

PostPostano: 27 ruj 2010, 11:49 

E jesu vas bošnjačku omladinu lijepo odgojili, nama Irci, Talijani nikad nisu braća bila.

Stvarno kako vrijeme odmiče sve više ličite na Srbe, tako je i Aga (pohovana džigerica) svojedobno nazivao braćom Grke i Ruse.

E ja naroda i govana, istočne provincijencije... Sve vas treba preko Bospora koji tako razmišljate, ma i Stambol je za vas Europa, još dalje, negdje na polja maka...

Inace NajBosnjackiji grad u Turskoj je Karamursel slican gradic Sarajevu,a najvise Bosnjaka ima u Istanbulu oko 2M.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 388 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Marko80, Patriota, Tomba17, Vukota i 38 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: