|
|
Stranica: 2/10.
|
[ 240 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 14 tra 2013, 18:39 |
|
|
Odo' gledat film... I cestitke za prve EU izbore! 
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 14 tra 2013, 19:47 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 9105 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
pozitivac je napisao/la: “Oluja 2″ zapuhala u Čitluku – velika podrška Živku BudimiruU Čitluku je pred publikom od oko tisuću ljudi u hotelu „Brotnjo“ održano predstavljanje dokumenta „Strateška polazišta za oslobađanje Hrvatske od unutarnje agresiju“, kraćeg naziva „Oluja 2“ Domovinskog stožera Zavjeta za Hrvatsku. Riječ je o strateškom dokumentu koji bi trebao okupljati najsposobnije hrvatske stratege potvrđene u Domovinskom ratu, iste one koji su uspjeli stvoriti strategiju pobjede, te koji se sada trebaju boriti za izlazak iz aktualnog stanja u kakvo su hrvatski narod dovele neodgovorne političke elite i pojedinci koji su gledali uske stranačke, a posebno svoje osobne interese. Glavni predavač, odnosno predstavljač ovog dokumenta bio je ravnatelj Domovinskog Stožera, admiral Davor Domazet Lošo, a među predavačima bio je i predsjednik Federacije BiH Živko Budimir. Osobito je zanimljiva činjenica da je Budimir od ostalih dobio veliku podršku u svojoj borbi za spas hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, te se čak prof. dr. Zdravko Tomac javno ispričao predsjedniku Budimiru zbog nekih ranijih istupa, napada na Budimira i njegovu politiku, priznavši da je bio u zabludi, te je ovom prilikom također dao podršku predsjedniku Živku Budimiru. Kako je poručeno na skupu, riječ je o strategiji koja se tiče Republike Hrvatske, ali i svih hrvatskih državljana, a koja ima za cilj sprečavanje unutrašnje agresije na Hrvatsku. Na predavanjima koja su pratila predstavljanje strateškog dokumenta „Oluja 2“ govorilo se i o aktualnoj poziciji hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. Davor Domazet Lošo je Hrvatima u Bosni i Hercegovini poručio da više ne nasjedaju na raznorazne floskule i podmetanja, posebno ne na podmetanja tipa kako Hrvatima treba treći entitet, jer bi tako nešto značilo ostvarenje muslimanske države i propast Bosne i Hercegovine. http://www.zzh.hr/oluja-2-zapuhala-u-ci ... u-budimiru Izvor : javno.bapričekajmo i vidimo hoće li išta HKV o tome napisati.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 14 tra 2013, 19:48 |
|
|
mario_cro je napisao/la: pozitivac je napisao/la: Davor Domazet Lošo je Hrvatima u Bosni i Hercegovini poručio da više ne nasjedaju na raznorazne floskule i podmetanja, posebno ne na podmetanja tipa kako Hrvatima treba treći entitet, jer bi tako nešto značilo ostvarenje muslimanske države i propast Bosne i Hercegovine. http://www.zzh.hr/oluja-2-zapuhala-u-ci ... u-budimiruŠta će nam neprijatelji pored svih ovih ljudi... Admiralu Lošo , slijedom ove logike nismo trebali podržat nezavisnu Republiku Hrvatsku 90-ih godina jer bi to značilo ostvarenje Srpske države i propast Jugoslavije. Možete nas povuć za spolni ud . vidi post gore.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 14 tra 2013, 19:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
puntar2.0 je napisao/la: Ministre, sto tebe toliko briga sa kime se sastavlja Loso, on za tebe tako i tako spada u skupinu zadrtih RH desnicara, integrisa sto li vec....polako mi i ova briga i objasnjivanje pojedinaca da otvore toj tudum desnici oci idu blago receno na kurac. Ovo je samo dokaz vise da ta desnica itekako zna sto se desava, a ova kao podrska Budimiru ide coviku kojega smatraju za priostalog Hrvata u toj ciloj igri, koji moze utjecati na dogadjaje u Federaciji, izvan podvala medjunarodne zajednice, nesto kao Komsic za Bosnjake. Dobro je imati svoje ljude svukuda, a sama cinjenica da taj Budimir ima i podrsku Glasnovica govori vec za sebe, a on je sigurno veci autoritet od bilo koga tu na forumu. Vidit ce se hoce li biti kakve koristi od toga, ako ne, tako je kako je. Daj tovare ne seri. Budimir nije izabran od Hrvata na izborima i ima da se skloni. Period, točka...
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 14 tra 2013, 20:35 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
Graničar Jozo je napisao/la: Izvor : javno.ba
pričekajmo i vidimo hoće li išta HKV o tome napisati. Kakve veze što je izvor javno.ba? Ne bi stavili to na stranicu svoje vlastite stranke da nije vjerodostojno... Uostalom pogledaj ovo i obrati pažnju na dio 12:32 - 14:00 Lošo između ostalog kaže: Nikakav treći entitet! ... Hrvat mora biti na čelu Federacije, ovdje sjedi predsjednik Hrvat!... Pa imamo sve poluge vlasti, a mi ne želimo nijednu nego se odričemo!... Čvrsta Hrvatska i konfederacija Federacije sa Bosnom i Hercegovinom (WTF), to je politika idućeg naraštaja...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 14 tra 2013, 20:38 |
|
|
|
Nisu normalni, nimalo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 14 tra 2013, 20:51 |
|
|
|
Taj Živko njegov ratni put.. Jel ok i jel on bio hrabar lik il? Mislim ajde još da su ga zvali kao nekog umirovljenog generala al čovjek se pretvorio u ˝čisti muslimanski isprdak˝ šta imaju radit s njim pobogu nije mi jasno :(
Još Tomac, i Lošo čije su izjave uvijek fakat jasne, inteligentne i u sridu..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 14 tra 2013, 20:53 |
|
|
|
Budimir činjenicu da su ga Bošnjaci odbacili kao smrdljivo govno pokušava okrenuti u svoju korist. Kao eto on je protiv njih. A za sve prijedloge SDP-SDA je redovno dizao ruku jer je bio zahvalan za fotelju i plaću. Prestao je dizati ruku kad ga Helez javno napravio majmunom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 15 tra 2013, 07:17 |
|
|
pozitivac je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Izvor : javno.ba
pričekajmo i vidimo hoće li išta HKV o tome napisati. Kakve veze što je izvor javno.ba? Ne bi stavili to na stranicu svoje vlastite stranke da nije vjerodostojno... Uostalom pogledaj ovo i obrati pažnju na dio 12:32 - 14:00 Lošo između ostalog kaže: Nikakav treći entitet! ... Hrvat mora biti na čelu Federacije, ovdje sjedi predsjednik Hrvat!... Pa imamo sve poluge vlasti, a mi ne želimo nijednu nego se odričemo!... Čvrsta Hrvatska i konfederacija Federacije sa Bosnom i Hercegovinom (WTF), to je politika idućeg naraštaja... ne znam bi li stavili sve i svašta na web, ali nebitno. važno je da je to istina što je lošo rekao. kako i zašto se to sad odvija mogu pretpostaviti, ali to bi bilo šbbkbb. međutim sve se svodi na paritet koji smo imali. kada bi hrvatima bila dana mogućnost izbora između pariteta i trećeg entiteta mislim da bih ja osobno izabrao paritet. dakle, sve se svodi na polugu vlasti. jeli to priča koja se iza kulisa ponovno aktualizirala ne znam. na predstavljanju knjige dr. lučića mare granić je spominjao također kako samo imali sve poluge vlasti u fbih, i da se to nije koristilo do kraja, odnosno nikako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 15 tra 2013, 07:24 |
|
|
BBC je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Ministre, sto tebe toliko briga sa kime se sastavlja Loso, on za tebe tako i tako spada u skupinu zadrtih RH desnicara, integrisa sto li vec....polako mi i ova briga i objasnjivanje pojedinaca da otvore toj tudum desnici oci idu blago receno na kurac. Ovo je samo dokaz vise da ta desnica itekako zna sto se desava, a ova kao podrska Budimiru ide coviku kojega smatraju za priostalog Hrvata u toj ciloj igri, koji moze utjecati na dogadjaje u Federaciji, izvan podvala medjunarodne zajednice, nesto kao Komsic za Bosnjake. Dobro je imati svoje ljude svukuda, a sama cinjenica da taj Budimir ima i podrsku Glasnovica govori vec za sebe, a on je sigurno veci autoritet od bilo koga tu na forumu. Vidit ce se hoce li biti kakve koristi od toga, ako ne, tako je kako je. Daj tovare ne seri. Budimir nije izabran od Hrvata na izborima i ima da se skloni. Period, točka... Amen.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 15 tra 2013, 08:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
BBC je napisao/la: Budimir činjenicu da su ga Bošnjaci odbacili kao smrdljivo govno pokušava okrenuti u svoju korist. Kao eto on je protiv njih. A za sve prijedloge SDP-SDA je redovno dizao ruku jer je bio zahvalan za fotelju i plaću. Prestao je dizati ruku kad ga Helez javno napravio majmunom. Hm, svakako korisnije imat osvetnika, nisam za podršku, nisam za prenaglo šutanje Budimira. Pratit što se događa i što čini.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 15 tra 2013, 09:09 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: BBC je napisao/la: Budimir činjenicu da su ga Bošnjaci odbacili kao smrdljivo govno pokušava okrenuti u svoju korist. Kao eto on je protiv njih. A za sve prijedloge SDP-SDA je redovno dizao ruku jer je bio zahvalan za fotelju i plaću. Prestao je dizati ruku kad ga Helez javno napravio majmunom. Hm, svakako korisnije imat osvetnika, nisam za podršku, nisam za prenaglo šutanje Budimira. Pratit što se događa i što čini. a šta drugo kad je sve ovako zbucano i nejasno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 15 tra 2013, 09:24 |
|
|
|
"Platformaši" kao krtice/spavači u muslimanskoj politici, vrebaju pravi trenutak kada će zabiti nož u leđa federalnim partnerima i riješiti ravnopravnost Hrvata u BiH, a usput obraniti RH od opsade ljevice. Za početak ovim javnim nastupom i javne potpore tariguzima tipa Budimir. Konspiracija i urota niđe veze, već mi prije liči milovanje po glavi ovog nasamarenog tariguza, koji nekako plaća svoju rehabilitaciju među hr.biračima, Lošinim štivom "ma nije on to namjerno, ima tu dublja strategija i plan".
Više me nervira da moram braniti HDZ lopove i balvane od ovakvih demokrata i vođa nego ove političke rehabilitacije da narod potpuno zablesaju u smislu "prije niste za njega glasali, ali smo vam ga silom nametnuli, a sada to uradite dragovoljno da vam ga opet ne namećemo".
Ili ima neka druga urotnička pamflet poruka tipa "mi Hrvati u BiH ćemo jesti travu i dopustiti razna poniženja, samo neka nama desničari dođu na vlast u RH".
Bljuv.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 15 tra 2013, 10:01 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Ili ima neka druga urotnička pamflet poruka tipa "mi Hrvati u BiH ćemo jesti travu i dopustiti razna poniženja, samo neka nama desničari dođu na vlast u RH".
Bljuv.
Ja ne znam kako ovo, u zadnje vrijeme u Hrvatskoj nema desničara da je normalan. Sanader, Karamarko, Kosor, Lošo, Đapić, Srb, Jandroković, ne zna se koji je gori. Možda Ruža Tomašić, barem nije štetočina ko ovi ostali.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 15 tra 2013, 10:19 |
|
|
Ruža je stara garda hr.dijaspore, one što je prisustvovala mesićevim gangašenjima i torbarenjima, čitaj pljačkama,...mislim posljednji neukaljani bastion hr.patriotizma. Ovaj ostatak koji si nabrojao je većinom jad i čemer zaljubljenika u same sebe, osim Karamarka koji ih šlepa uz sebe više zbog svog ratnog kredita, ali onog vojničkog, jer ove foteljaše i kartografe tipa Lošo ne ubrajam, oni su guzonje i generali, niđe veze kada treba nešto praktično odraditi. Berači lovorika, majstori teorije ili u današnjoj situaciji, majstori ublehe i šuplje priče. Karamarko jest štur i pomalo inertan, ali barem ne pametuje i ne prosipa šupljake, kao ovi profi foteljaši. sada je desnica na dnu jer očito vodi "pročišćeni HSP", dakle ni SRB ni Budimir, a ni adeze već neko treći, dakle Treći. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 15 tra 2013, 10:54 |
|
|
|
nije pitanje djelovanja platformaša, nego je pitanje zašto se lošu upušta u ovakve avanture.
i tomac, ako je istina. Iako je tomac prije dvije godine govorio kako hrvati trebaju imati što i druga dva konstitutivna naroda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 15 tra 2013, 11:06 |
|
|
|
Treba na Poskoku Budimira javno upitati zašto je digao ruku da se Hrvatima (kad se bude pravilo) uz autocestu uzme puno više zemlje nego Bošnjacima uz autocestu u njihovim općinama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 15 tra 2013, 16:11 |
|
|
|
Ma kakav Lošo, prvo vidi kako diše narod, pa onda malo progoogla. Napiše knjigu i izvodi stand up komediju! Stand up komicar, nista drugo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dane
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 15 tra 2013, 18:49 |
|
|
pozitivac je napisao/la:
Lošo između ostalog kaže:
... Čvrsta Hrvatska i konfederacija Federacije sa Bosnom i Hercegovinom (WTF), to je politika idućeg naraštaja...

|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 16 tra 2013, 00:40 |
|
|
|
podrzimo Ružu Tomašić. jedina svijetla tocka u sumraku hrvatske politike
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 16 tra 2013, 00:52 |
|
|
|
Možda i Ruža dođe na sastanak sa Budimirom. Pravaši su to, nije im vjerovati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 16 tra 2013, 00:55 |
|
|
|
mislis?
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 16 tra 2013, 01:03 |
|
|
|
Ne mislim već znam. Siguran sam nekih 80%. Njihova mržnja prema Srbima je jača od želje da se pomogne svom narodu u BiH. Doduše sad neće imati vremena ali može se Budo u Briselu nacrtati za malo slikanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divljak
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 16 tra 2013, 01:15 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne mislim već znam. Siguran sam nekih 80%. Njihova mržnja prema Srbima je jača od želje da se pomogne svom narodu u BiH. Doduše sad neće imati vremena ali može se Budo u Briselu nacrtati za malo slikanja. Zašto povezuješ Hrvatski narod u BiH sa Srbima? Zanimaju me procesi koji se odvijaju u tvojoj glavi, što Hrvatski narod u BiH ima od Srba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Admiral Domazet - Lošo: Analiza bošnjačke strategije u BiH Postano: 16 tra 2013, 01:24 |
|
|
divljak je napisao/la: BBC je napisao/la: Ne mislim već znam. Siguran sam nekih 80%. Njihova mržnja prema Srbima je jača od želje da se pomogne svom narodu u BiH. Doduše sad neće imati vremena ali može se Budo u Briselu nacrtati za malo slikanja. Zašto povezuješ Hrvatski narod u BiH sa Srbima? Zanimaju me procesi koji se odvijaju u tvojoj glavi, što Hrvatski narod u BiH ima od Srba Zanimaju me procesi u glavama retarda koji ne znaju kako je Varta zamišljena da funkcionira. Ako ne želite sa Srbima u istu državu meni odgovara. Ali onda ne budite kurve od ljudi i to javno recite. Inače sam tebe htio davno pitati, jesi ti musliman ? Vidim loviš se kao somina na neke čudne komentare.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|