|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 41 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Pravoslavac
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 16:13 |
|
|
BBC je napisao/la: Zakuni se allahom zeleni ? Please... alahom necu,ali Muhamedom Kunem se Muhamedom da nisam Bosnjak ,ako jesam dabogda BBC izgubijo muda i kosu i moro se preselit medju crnce iz Somalije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 16:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Ne znam ja kojim Muhamedom iz Maglaja se ti kuneš. Zakuni se alalhom, please...? Nema Bošnjaka sa imenom "allah", nema takije.
Inače "pravoslavac", ne "bošnjak".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pravoslavac
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 16:18 |
|
|
BBC je napisao/la: To je u rangu nebuloza "intelektualaca" iz Krug 99 da bi na jedan bošnjački mig opet mudžahedini iz raznih muslimanskih država došli "rušiti RS". Kuda bi prošli. Hrvati ih sigurno ne bi pustili i opet istu grešku napravili.
Muslimani su zaglavili u 1993. i ne primjete što se sve po svijetu dogodilo u međuvremenu. Neka zahvale svojim medijima. ^Briga ikoga za,da me izvines neke poturice u nekoj vukojebini na Balkanu koju 99% populacije sveta nebi moglo nac na karti .Ni Ameri se za njih neinteresuju nego za podmirivanje racuna sa ostalim muslimanima i odvracanja paznje . Bosnjaci mogu migat kome oce ,sto se mene tice obdarenim crnjama iz prasuma Afrike ,niko njih ne jeb. ni 5%.Jedini koji ce migat i koji bi migali bi bili Americke kurv.. po Arapskim satrapijama a koliko njihovi migovi vrede mozes videt u Siriji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pravoslavac
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 16:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne znam ja kojim Muhamedom iz Maglaja se ti kuneš. Zakuni se alalhom, please...? Nema Bošnjaka sa imenom "allah", nema takije.
Inače "pravoslavac", ne "bošnjak". Dobro kunem se Alahom,Mekom i Medinom ,dinastijom presvetli Izetbegovica praotaca Bosnjacke nacije dabogda u Bosnu Turcin vise nikad nekrocijo ako sam Bosnjak ako slago dabogda BBC samo Albanci,Hrvati i Romi bili komsije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Blitz
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 16:25 |
|
|
|
Ja ne znam zašto su se bosanski Muslimani uhvatili Republike Srpske ko pijan plota kada je ta priča završena, sada se vodi diplomatski rat koji se tiče budućnosti Herceg Bosne.
Izgubili ste podršku zapada, zato što ste i njima pokazali svoje pravo lice, Rusija se vraća na Balkan, Izrael lobira protiv vas takodje ... ostala je samo Turska, ali ona ne zna šta će ni sama sa sobom.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 17:44 |
|
|
|
Sad morass zaklati 3 kafira da dobijes raj. To je veliki Haram.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 18:49 |
|
|
|
Ako Rusi posalju svoju jedinicu u BL to Zapadu neće biti drago. Što se to toliko tiče Bošnjaka a nedotičavlje se međunarodnih odnosa?
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 18:52 |
|
|
|
Ne morate se plašiti. Ne treba puno Rusa za vas, niste neka sila. Sasvim mala pomoć Srbima je dovoljna. Sve će to ići preko noći daleko od očiju satelita, preko Srbije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 18:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48149 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
I šta će SAD i Bošnjaci uraditi, objaviti rat Rusima i poslati svoje zelene beretke u ispomoć bošnjačkim?
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BarackObama
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 19:01 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
|
Nas će braniti matica Turska. Inače poslije SAD-a najvažnija članica NATO-a. A može i uletiti uvijek za Bošnjake prijateljski raspoložena vojska SAD-a. Živjeli Obama i Erdogan, smrt Putinu!
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 19:09 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48149 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Blago vama ta moćna Turska, šta poželjna krstaška vojska koja kolje muslimane na Bliskom Istoku, samo morate naći nafte i eto Amera ovako možete jedino dobiti konzerve iz ustajalih zaliha.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 22:58 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10453 Lokacija: Banja Luka
|
|
( олег амбер Братья Сербы!!! )
Po Ustavu Policija Srpske , van Srpske nema nadredjenog, tako da sigurno nece pitati etnicki cisto muslimansko Sarajevo s kim ce saradjivati . Policija nase drzave je inace uvjek otvorena za saradnju sa policijskim strukturama drugih drzava , pa zasto ne bi bila i sa nama bliskim Rusima , koji su nam radi pomoci i tehnikom i obukom . Zaboli nas sta ce reci tamo neka kljusad , poput tog Bojla i slicnih .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 10 tra 2016, 23:13 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Ako Rusi posalju svoju jedinicu u BL to Zapadu neće biti drago. Što se to toliko tiče Bošnjaka a nedotičavlje se međunarodnih odnosa? Poslije svih ovih teroristickih zlodjela koje im se desavaju , pomagat ce nas i jedni i drugi . Pa zar jos nisi ''uhafizao'' da je nas posao da vas pripazavamo ? Nama je to odvratno , al jbga, sta da se radi...za sad je tako . 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 11 tra 2016, 00:02 |
|
|
BarackObama je napisao/la: Nas će braniti matica Turska. Inače poslije SAD-a najvažnija članica NATO-a. A može i uletiti uvijek za Bošnjake prijateljski raspoložena vojska SAD-a. Živjeli Obama i Erdogan, smrt Putinu! Hm..par pitanja za tebe ''Barace ''  ,pomozi mi da ti povjerujem... Turska vam je matica ? Kako, otkud ? Vaznija od Britanije , Francuske ? Ili , da budemo malo apokalipticni( ne dao Bog)...opletu Ruje po Londonu - opletu Ruje po Ankari...sta bi NATO vise nasekiralo ? Druze , konji se potkivaju a ne zabe , koliko god jadne dizale nogu. PS. Uzgred jesi primjetio da taj tvoj ''Husein'' s avatara , gore neg iko do sada , ubi puru u muslimanima ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 11 tra 2016, 09:44 |
|
|
|
Sve prepuno "Hagresije", "ugroženi, i "đemosajda" u bošnjačkim medijima. Mrvica im treba da postanu šizofreni, 2 dana u nizu ne znaju sastaviti da budu u miru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Saladin
|
Naslov: Re: Ako Rusija pošalje specijalnu jedinicu Specnaz u RS, to će biti akt agresije na BiH Postano: 11 tra 2016, 17:07 |
|
|
Blitz je napisao/la: Ja ne znam zašto su se bosanski Muslimani uhvatili Republike Srpske ko pijan plota kada je ta priča završena, sada se vodi diplomatski rat koji se tiče budućnosti Herceg Bosne.
Izgubili ste podršku zapada, zato što ste i njima pokazali svoje pravo lice, Rusija se vraća na Balkan, Izrael lobira protiv vas takodje ... ostala je samo Turska, ali ona ne zna šta će ni sama sa sobom. Ništa nije završeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|