|
|
Stranica: 4/35.
|
[ 862 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 11 kol 2016, 16:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85053 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
O arabizaciji muslimanskih kantona u BiH pise prije sat vremena i Index te hrvatska agencija HINA. http://www.index.hr/vijesti/clanak/bih- ... 12160.aspx
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 11 kol 2016, 18:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Za kratko vrijeme će umjesto Bošnjaka Arapi dobiti konstitutivnost.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 11 kol 2016, 18:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43832 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
A Bošnjaci postati kmetovi na vlastitoj babovini. Jedini narod bez zemlje, ne bi se čudio da im za nekoliko godina Arapi tu zemlju što su dobili džabe ne počnu izdavati da na njoj sade maline uz dobar harač.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 11 kol 2016, 18:52 |
|
|
Prvo što će im se dogoditi je dozvola za džamije (Bošnjaci će skočiti od sreće da im daju dozvole) i onda ide zabrana "golišavim" Bošnjakinjama da prolaze tim ulicama i naseljima. U biti dolazit će u srpske i hrvatske općine da uživaju u slobodi.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 11 kol 2016, 19:04 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Pretjerujete.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 11 kol 2016, 21:36 |
|
|
Arabistan ? 
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 11 kol 2016, 21:46 |
|
|
Jadna majka onima kojima su Arapi gazde. Nisu se Atatürku dzaba gadili najvise Arapi na kugli zemaljskoj.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 11 kol 2016, 23:34 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Zaboravljaju ovi outsideri da smo mi Hanefije a mi imamo svoje taktike, prvo sufizam se ovde mora braniti jer je sufizmom Bosna prešla na Islam. Manje je Hercegovine  Samo sabur. Mi znamo slabosti selefizma dok je za vas Turčin Turčin. Ali to je razumljivo ne vidim ja razliku između šokadije i vlahadije. Prvo se informišite ko je bio Osman halifa koliko je njegovo carstvo bilo ko je bio Ibn Tejimije. 
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 11 kol 2016, 23:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43832 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Sunce ti žarko, to je vaš plan, prevest ćete Arape koji su izmislili islam, na vaš pepsi islam  Ta islamizacija Arapa bude nešto u stilu pokrštavanja krstjana.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 00:01 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Zaboravljaju ovi outsideri da smo mi Hanefije a mi imamo svoje taktike, prvo sufizam se ovde mora braniti jer je sufizmom Bosna prešla na Islam. Manje je Hercegovine  Samo sabur. Mi znamo slabosti selefizma dok je za vas Turčin Turčin. Ali to je razumljivo ne vidim ja razliku između šokadije i vlahadije. Prvo se informišite ko je bio Osman halifa koliko je njegovo carstvo bilo ko je bio Ibn Tejimije.  https://youtu.be/YbLKZ8UKekU 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 00:20 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
daramo je napisao/la: Sunce ti žarko, to je vaš plan, prevest ćete Arape koji su izmislili islam, na vaš pepsi islam  Ta islamizacija Arapa bude nešto u stilu pokrštavanja krstjana. Islam nije arapski nego je čovječanski. Muhamed a.s nije poslan Arapima nego i Bošnjacima tj čovječanstvu Evropskom narodu.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 00:20 |
|
|
daramo je napisao/la: Sunce ti žarko, to je vaš plan, prevest ćete Arape koji su izmislili islam, na vaš pepsi islam  Ta islamizacija Arapa bude nešto u stilu pokrštavanja krstjana. Islam nije arapski nego je čovječanski. Muhamed a.s nije poslan samo Arapima nego i Bošnjacima tj čovječanstvu Evropskom narodu. Gledajte vi malo kršćani da pometete ispred svog praga ključ vam glavne crkve u Jeruselmu drži musliman zato što ste nesložni, okanite se vi muslimana. Malo muslimanskog merhameta za zimnije. https://www.youtube.com/watch?v=4N39r7bTezgEto malo nek se i Sljedbenici Knjige mogu moliti da im musliman otvori, Allah ekber koja dominacija.
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 01:16 |
|
|
Bože kako je samo romantičan,i glup. Voleo bih da budem musliman na tri sata čisto da vidim kakav je to način razmišljanja. Šta je u toj glavi? Korisniče.Islam je inferiorna religija namenjena siromašnim i zaostalim narodima.Sem prvih 300 godina islam ide unazad i sve je dekadentniji. Ti.Najkonkretnije. Imaš li ti uopšte predstavu o istoriji naroda koji žive u Evropi? Dali si svestan kakvi narodi žive u Evropi? Na šta su spremni i šta su sve radili ti narodi koji žive u Evropi? Jel ti zaista veruješ da će nekakvih 50 miliona muslimana koji sada žive u Evropi pretvoriti Evropu u islamski kontinent??? Jesi svestan da za pola sata može da se promeni situacija i da za 48h počne takav progon za koji je Hitler malo dete. Tek tako.Sasvim jednostavno. Da ti to malo približim.Da bolje sagledaš. Jel znaš čiji je ovo forum? Sad provrti slike kroz glavu.Jel si svestan čiji je? E njih vi jebete unutar federacije za stvari koje im pripadaju.Aj sad opet provrti slike kroz glavu.Te iste kojih si se setio i svih onih slika,e vidiš vi maštate kako će oni nestati i to je to.Gotova stvar.Ko vas jebe. Jel možemo dalje? Jel ti imaš predstavu sa predstavnikom kog naroda trenutno komuniciraš?Provrti slike kroz glavu.Probaj da se setiš Karadzića koji je molio Aliju i pokušavao da ga urazumi dok se ovaj oholo smejao i žrtvovao mir za nezavisnu bih,vidiš isto tako ja tebi sad ovo pišem.A ti gledaj pa se smej.Ponovo provrti slike kroz glavu.Taj narod vi zajebavate i pretite mu.Od 1995. do danas. Sad mi kaži Korisniče.Jesi svestan šta će sa vama biti i šta će se od vas raditi kada dođe neki novi rat koji priželjkujete?
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 01:28 |
|
|
Ne.Korisniče.Greška.To što si pomislio nije slabost upravo suprotno.To se zove Pravoslavlje.Ne pokušavam da te urazumim zato što sam slab nego zato da ne stradaš. Hrvati ti ovako nešto iznad nikad neće napisati.Oni ćute.I čekaju trenutak.To se zove Katoličanstvo Laku noć.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 02:27 |
|
|
korrisnik je napisao/la: daramo je napisao/la: Sunce ti žarko, to je vaš plan, prevest ćete Arape koji su izmislili islam, na vaš pepsi islam  Ta islamizacija Arapa bude nešto u stilu pokrštavanja krstjana. Islam nije arapski nego je čovječanski. Muhamed a.s nije poslan samo Arapima nego i Bošnjacima tj čovječanstvu Evropskom narodu. Gledajte vi malo kršćani da pometete ispred svog praga ključ vam glavne crkve u Jeruselmu drži musliman zato što ste nesložni, okanite se vi muslimana. Malo muslimanskog merhameta za zimnije. https://www.youtube.com/watch?v=4N39r7bTezgEto malo nek se i Sljedbenici Knjige mogu moliti da im musliman otvori, Allah ekber koja dominacija. Musliman proziva hrišćane za neslogu... Važno da vi pucate od sloge, pa 10% rafidija jebe vas milijardu nejači, a imate najmodernije američko naoružanje. I đe vam je Halifa, složni Ummete.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 07:05 |
|
|
chat nick je napisao/la: Bože kako je samo romantičan,i glup. Voleo bih da budem musliman na tri sata čisto da vidim kakav je to način razmišljanja. Šta je u toj glavi? Korisniče.Islam je inferiorna religija namenjena siromašnim i zaostalim narodima.Sem prvih 300 godina islam ide unazad i sve je dekadentniji. Ti.Najkonkretnije. Imaš li ti uopšte predstavu o istoriji naroda koji žive u Evropi? Dali si svestan kakvi narodi žive u Evropi? Na šta su spremni i šta su sve radili ti narodi koji žive u Evropi? Jel ti zaista veruješ da će nekakvih 50 miliona muslimana koji sada žive u Evropi pretvoriti Evropu u islamski kontinent??? Jesi svestan da za pola sata može da se promeni situacija i da za 48h počne takav progon za koji je Hitler malo dete. Tek tako.Sasvim jednostavno. Da ti to malo približim.Da bolje sagledaš. Jel znaš čiji je ovo forum? Sad provrti slike kroz glavu.Jel si svestan čiji je? E njih vi jebete unutar federacije za stvari koje im pripadaju.Aj sad opet provrti slike kroz glavu.Te iste kojih si se setio i svih onih slika,e vidiš vi maštate kako će oni nestati i to je to.Gotova stvar.Ko vas jebe. Jel možemo dalje? Jel ti imaš predstavu sa predstavnikom kog naroda trenutno komuniciraš?Provrti slike kroz glavu.Probaj da se setiš Karadzića koji je molio Aliju i pokušavao da ga urazumi dok se ovaj oholo smejao i žrtvovao mir za nezavisnu bih,vidiš isto tako ja tebi sad ovo pišem.A ti gledaj pa se smej.Ponovo provrti slike kroz glavu.Taj narod vi zajebavate i pretite mu.Od 1995. do danas. Sad mi kaži Korisniče.Jesi svestan šta će sa vama biti i šta će se od vas raditi kada dođe neki novi rat koji priželjkujete? Mi smo vec zrtvovani kao ummet mogu ti citirati novi zavjet ps dokazati to. Dakle ovaj zivot mudlimanu nije bitan nego zagrobni, to su iskusenja ili jazne. Krscani ne znaju kako se ophoditi prema liberalima jer Isusovo doba je drugacijr bilo doba od Pejgamberovog, on se ponasa kao Isus u Meki medjut kad fa progone i ubijaju mu rodjska, Bog okrece plocu od tad ko se suprostavi muslimanima i cini zulume nad njoma je proklet i taj, nece imati zadtitnika ni pomagaca, dakle ovs nuslimanska "ufuranost" je ona ufuranost Mojsije kad jevreje izvodi iz robstva Posto je ahiru zeman vjernika ce nestati "neki ce vjetsr puhnuti i nece vise biti muslimana mizda nuklearna' ovo je sce iz Predaja. Muslimani su Zrtva Kod Boga to nije Isa negi muslimani od Muhamedovog perioda zasto Kao sto rekoh Islam je vjers Buducnsti, liberali steisti reze na Islsm sli mu ne mogu nista. Tu je krscsnszvo palo opet Istocno i nije tako zato sto Rum je pokoran Bogu kajo vi kazete Ocu probaj Srbunu dirati svetinju a probaj Hrvatu htvati su vise sa mozganjem bego sa impulsivnom reakcijom Opet uzimam za primjet papu njihovog i pedere. Oni ne znaju ko im glavu nosi. Muslimani nemaju halife jer tako pise da treba biti, halifa koji dolazi je Mehdi a vodja iposlanik je Isa sin Mrjemin. Na nobu sam neda mi se lijepiti hadise.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 07:05 |
|
|
chat nick je napisao/la: Bože kako je samo romantičan,i glup. Voleo bih da budem musliman na tri sata čisto da vidim kakav je to način razmišljanja. Šta je u toj glavi? Korisniče.Islam je inferiorna religija namenjena siromašnim i zaostalim narodima.Sem prvih 300 godina islam ide unazad i sve je dekadentniji. Ti.Najkonkretnije. Imaš li ti uopšte predstavu o istoriji naroda koji žive u Evropi? Dali si svestan kakvi narodi žive u Evropi? Na šta su spremni i šta su sve radili ti narodi koji žive u Evropi? Jel ti zaista veruješ da će nekakvih 50 miliona muslimana koji sada žive u Evropi pretvoriti Evropu u islamski kontinent??? Jesi svestan da za pola sata može da se promeni situacija i da za 48h počne takav progon za koji je Hitler malo dete. Tek tako.Sasvim jednostavno. Da ti to malo približim.Da bolje sagledaš. Jel znaš čiji je ovo forum? Sad provrti slike kroz glavu.Jel si svestan čiji je? E njih vi jebete unutar federacije za stvari koje im pripadaju.Aj sad opet provrti slike kroz glavu.Te iste kojih si se setio i svih onih slika,e vidiš vi maštate kako će oni nestati i to je to.Gotova stvar.Ko vas jebe. Jel možemo dalje? Jel ti imaš predstavu sa predstavnikom kog naroda trenutno komuniciraš?Provrti slike kroz glavu.Probaj da se setiš Karadzića koji je molio Aliju i pokušavao da ga urazumi dok se ovaj oholo smejao i žrtvovao mir za nezavisnu bih,vidiš isto tako ja tebi sad ovo pišem.A ti gledaj pa se smej.Ponovo provrti slike kroz glavu.Taj narod vi zajebavate i pretite mu.Od 1995. do danas. Sad mi kaži Korisniče.Jesi svestan šta će sa vama biti i šta će se od vas raditi kada dođe neki novi rat koji priželjkujete? Mi smo vec zrtvovani kao ummet mogu ti citirati novi zavjet ps dokazati to. Dakle ovaj zivot mudlimanu nije bitan nego zagrobni, to su iskusenja ili jazne. Krscani ne znaju kako se ophoditi prema liberalima jer Isusovo doba je drugacijr bilo doba od Pejgamberovog, on se ponasa kao Isus u Meki medjut kad fa progone i ubijaju mu rodjska, Bog okrece plocu od tad ko se suprostavi muslimanima i cini zulume nad njoma je proklet i taj, nece imati zadtitnika ni pomagaca, dakle ovs nuslimanska "ufuranost" je ona ufuranost Mojsije kad jevreje izvodi iz robstva Posto je ahiru zeman vjernika ce nestati "neki ce vjetsr puhnuti i nece vise biti muslimana mizda nuklearna' ovo je sce iz Predaja. Muslimani su Zrtva Kod Boga to nije Isa negi muslimani od Muhamedovog perioda zasto Kao sto rekoh Islam je vjers Buducnsti, liberali steisti reze na Islsm sli mu ne mogu nista. Tu je krscsnszvo palo opet Istocno i nije tako zato sto Rum je pokoran Bogu kajo vi kazete Ocu probaj Srbunu dirati svetinju a probaj Hrvatu htvati su vise sa mozganjem bego sa impulsivnom reakcijom Opet uzimam za primjet papu njihovog i pedere. Oni ne znaju ko im glavu nosi. Muslimani nemaju halife jer tako pise da treba biti, halifa koji dolazi je Mehdi a vodja iposlanik je Isa sin Mrjemin. Na nobu sam neda mi se lijepiti hadise.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 07:06 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 07:08 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 17:56 |
|
|
daramo je napisao/la: Sunce ti žarko, to je vaš plan, prevest ćete Arape koji su izmislili islam, na vaš pepsi islam  Ta islamizacija Arapa bude nešto u stilu pokrštavanja krstjana. Izgleda ti i bbc imate kognitivni konflikt i poremecaj pa se ne mozete odluciti za kategorizaciju. Ili smo ispostava isila ili smo fejk muslimani, pepsi islam, bla bla bla i ostale papisticke ublehe. Tikvane, Arapa ima i krscana pun qurac ako nisi znao.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 17:58 |
|
|
Ista im i imena a i podržavaju Palestinu. Ozbiljno a možda su i veći vjernici od Balkanskih.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 18:00 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Islam nije arapski nego je čovječanski. Muhamed a.s nije poslan samo Arapima nego i Bošnjacima tj čovječanstvu Evropskom narodu. Gledajte vi malo kršćani da pometete ispred svog praga ključ vam glavne crkve u Jeruselmu drži musliman zato što ste nesložni, okanite se vi muslimana. Malo muslimanskog merhameta za zimnije. https://www.youtube.com/watch?v=4N39r7bTezgEto malo nek se i Sljedbenici Knjige mogu moliti da im musliman otvori, Allah ekber koja dominacija. Musliman proziva hrišćane za neslogu... Važno da vi pucate od sloge, pa 10% rafidija jebe vas milijardu nejači, a imate najmodernije američko naoružanje. I đe vam je Halifa, složni Ummete. Pa neka nas jebu kada smo neslozni i kada nam je i vjerska a i svjetovna elita korumpirana. Da smo mi slozni qurac bi se hezbollah/alaviti i ostale sije sepurili po sunitskoj Siriji.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 18:01 |
|
|
Za par godina ćemo na klislam portalu čitati ovakve komentare od novih Bošnjaka:
- ja mrziti ćetnika manji entitet. - čović imati velika kuća....ona je dušmanin Bosne i ustaša.
Šalim se naravno. Hebe se Arapima za bošnjački jezik, ima Bošnjaci kao kućna posluga da uče njihove jezike. Ali gledajte to sa pozitivne strane. Umjesto da nadničite Hrvatima u Međugorju sad ćete moći Arapima.
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 18:03 |
|
|
Govoriš mi ono što ja već znam. Arapi jesu opasnost, kupuju zemlju ali nisu samo nama opasnost i vama su. Šta misliš ti 5 križarski rati to će se riješiti u Evropi nije ovo srednji vijek sad su interesi glavni. Sa Turcima smo stali na megdan kad su nam počeli zulume činiti. A kakva je razlika sad sa Arapinom. Kao što rekoh Bošnjak se ne brine.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Arapski kmetovi: Kanton Sarajevo postaje arapski posjed. Bosnjaci prodaju kvadratne kilometre Postano: 12 kol 2016, 18:04 |
|
|
Treba Arape stimulirati da kupe zemljiste po Neumskom zaledu, ima ga pun qurac koji zjapi prazan. U Rabranima (zaseoku prijeratno vecinski hrvatsko-srpskog sela) vec postoji mekteb.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|