|
|
Stranica: 8/8.
|
[ 192 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 30 lis 2020, 17:35 |
|
|
dudu je napisao/la: K:M je napisao/la: Oženio si muslimanku ili Srp iz Sandžaka? Opiši nam svadbu, običaje, pesme, jel ima miraz ili si je kupovao? nije postao, skoro kod nas znači zamalo, a ne nedavno. Kod nas znači i jedno i drugo, zavisi od konteksta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K:M
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 30 lis 2020, 17:51 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 21:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
dudu je napisao/la: K:M je napisao/la: Oženio si muslimanku ili Srp iz Sandžaka? Opiši nam svadbu, običaje, pesme, jel ima miraz ili si je kupovao? nije postao, skoro kod nas znači zamalo, a ne nedavno. Hvala Dule, na pojašnjenju. Još nisam savladao hr i Zg slengove i značenja, ali se trudim. Uz pomoć voljene žene, bum to brže zdelal.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 30 lis 2020, 18:26 |
|
|
K:M je napisao/la: tucepi je napisao/la: Ima ih po Zg ;) Ja sam skoro postao sandžachki zet.
Oženio si muslimanku ili Srp iz Sandžaka? Opiši nam svadbu, običaje, pesme, jel ima miraz ili si je kupovao? Ma ne bila mi je prijateljica, izlazili smo družili se, čak sam se svidjao njezinoj majci i obitelji ;) Kad je trebalo nešto ozbiljnije ja sam se povukao. Inače rodjena zagrepčanka, njezini su bili iz crnogorskog sanjaka. Zadnje što sam čuo da se udala za nekog iz svog kraja...i nije bilo alkohola na svadbi.. Recimo liberalna obitelj....i zgodna je bila ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 30 lis 2020, 18:36 |
|
|
tucepi je napisao/la: ..i nije bilo alkohola na svadbi.. Jao koje foliranje... Upoznao sam milion Sandžosa u vojsci. Svi do jednog loču ko smukovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 30 lis 2020, 18:42 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: tucepi je napisao/la: ..i nije bilo alkohola na svadbi.. Jao koje foliranje... Upoznao sam milion Sandžosa u vojsci. Svi do jednog loču ko smukovi. Ma to je reda radi ;). Ova moja prijateljica ima sestru udanog za Hrvata, da vidiš ti zajebancije na račun svinjetine... sve ok, znaju i spremit za zeta..al ne jedu :):) gle to je bilo prije 10+ godina... sjećanja mi blijede... Mislim da u njihovoj kulturi brinu dobro o zetovima.... ;) Mene je nesudjena punica/tašta kod vas se to tako zove voljela....cijenila.. Vjerovatni bi bila puno bolja punica od ove koju imam, ova je teška *******.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gradonačelnik
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 30 lis 2020, 18:46 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Ja osobno mislim da će se Srbi lijepo skrbiti o njima. Očekujem i da će im dozvoliti da imaju nekakvog predstavnika. Padaju mi na pamet ovako iz prve muftija Zukorlić te opće popularni gospodin Galijašević za naizglednije kandidate. Babo Fikret Abdić, će im biti predstavnik! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 30 lis 2020, 19:21 |
|
|
Pravo pitanje je kad će se Bakir opet samoproglasiti Srbinom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 30 lis 2020, 19:30 |
|
|
tucepi je napisao/la: K:M je napisao/la: Oženio si muslimanku ili Srp iz Sandžaka? Opiši nam svadbu, običaje, pesme, jel ima miraz ili si je kupovao? Ma ne bila mi je prijateljica, izlazili smo družili se, čak sam se svidjao njezinoj majci i obitelji ;) Kad je trebalo nešto ozbiljnije ja sam se povukao. Inače rodjena zagrepčanka, njezini su bili iz crnogorskog sanjaka. Zadnje što sam čuo da se udala za nekog iz svog kraja...i nije bilo alkohola na svadbi.. Recimo liberalna obitelj....i zgodna je bila ;) Kume steta, udala se mala za svog Sandzokana, i bice malih vehbica, dok si mogao da je prekrizis i asimiliras u full. Dojmis mi se izmedju 25 i 30 god....a mladica od 20 do 25g. Postene su to djevojke, mislim da si ispustio odlicnu priliku.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 30 lis 2020, 20:25 |
|
|
K:M je napisao/la: tucepi je napisao/la: Ma ne bila mi je prijateljica, izlazili smo družili se, čak sam se svidjao njezinoj majci i obitelji ;) Kad je trebalo nešto ozbiljnije ja sam se povukao. Inače rodjena zagrepčanka, njezini su bili iz crnogorskog sanjaka. Zadnje što sam čuo da se udala za nekog iz svog kraja...i nije bilo alkohola na svadbi.. Recimo liberalna obitelj....i zgodna je bila ;)
Kume steta, udala se mala za svog Sandzokana, i bice malih vehbica, dok si mogao da je prekrizis i asimiliras u full. Dojmis mi se izmedju 25 i 30 god....a mladica od 20 do 25g. Postene su to djevojke, mislim da si ispustio odlicnu priliku. Ma to ti je žena od karijere, jedno il’nijedno ;) baš je sad malo zaguglao, elegantna, zgodna, europska... ;) Sve sandžaklije koje sam susretao po Zagrebu, vrhunski kirurg, biznismeni, super informatičar.....nemaju veze sa bliskoistočnom bračom ili sa ovima iz Bugojna, tako da ta integracija nije problem, A što se tiče godina nakupio se broj, al sam mlad u duši i po izgledu.. ;):) Ja neznam kakvi su u Srbiji, al tu su dobro došli ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 30 lis 2020, 22:09 |
|
|
Ceha je napisao/la: Pravo pitanje je kad će se Bakir opet samoproglasiti Srbinom   Gospodin Branimir Živković Bane
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 30 lis 2020, 22:21 |
|
|
Smogovac je napisao/la: Nema od toga ništa. U praksi se pokazalo da zloupotrebljavate powersharing ovlasti da iznuđujete rješenja u korist Hrvatske, protiv BiH i elementarnih bošnjačkih interesa. Ako vam se ne sviđa, raskinite ugovor, ne morate biti s nama u Federaciji,
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 30 lis 2020, 22:38 |
|
|
tucepi je napisao/la: Vjerovatni bi bila puno bolja punica od ove koju imam, ova je teška *******. Kad se zenis, zenis se za cijelu njenu obitelj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pomocnik kuhara
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 31 lis 2020, 08:44 |
|
|
tucepi je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Jao koje foliranje... Upoznao sam milion Sandžosa u vojsci. Svi do jednog loču ko smukovi. Ma to je reda radi ;). Ova moja prijateljica ima sestru udanog za Hrvata, da vidiš ti zajebancije na račun svinjetine... sve ok, znaju i spremit za zeta..al ne jedu :):) gle to je bilo prije 10+ godina... sjećanja mi blijede... Mislim da u njihovoj kulturi brinu dobro o zetovima.... ;) Mene je nesudjena punica/tašta kod vas se to tako zove voljela....cijenila.. Vjerovatni bi bila puno bolja punica od ove koju imam, ova je teška *******. Da ti je postala punica, tek onda bi vidio kakva je, prije braka su sve dobre. Koliko sam te shvatio, ti bi oženio muslimanku? To ti ne bi bio problem? Zadržala bi vjeru?
_________________ lifetime ignore: 3 members (reason: personal insults). Since 24.11.2021. one less, since 30.10.2024. one more less
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 31 lis 2020, 11:06 |
|
|
pomocnik kuhara je napisao/la: tucepi je napisao/la: Ma to je reda radi ;). Ova moja prijateljica ima sestru udanog za Hrvata, da vidiš ti zajebancije na račun svinjetine... sve ok, znaju i spremit za zeta..al ne jedu :):) gle to je bilo prije 10+ godina... sjećanja mi blijede... Mislim da u njihovoj kulturi brinu dobro o zetovima.... ;) Mene je nesudjena punica/tašta kod vas se to tako zove voljela....cijenila..
Vjerovatni bi bila puno bolja punica od ove koju imam, ova je teška *******.
Da ti je postala punica, tek onda bi vidio kakva je, prije braka su sve dobre. Koliko sam te shvatio, ti bi oženio muslimanku? To ti ne bi bio problem? Zadržala bi vjeru? Nemojte čovjeka obeshrabrivati, cvieće masovno seli iz baznije za pereciju a treba to sve redovito zalievati. Pod zalievati mislim asimilirati. Treba hanume istrenirati kako se ponaša po purgerski. Step one odbacivanje naglaska i prihvačanje kaj Step two odbacivanje pusitnjske sekte Step three prihvačanje šahare i RH kao svoje domovine Nuspojava bi bila hrpa mladih u praksi nereligioznih Hrvata HSP orijentacije. Svaki bošnjo koji doseli u RH je po defaultu cviećar samo ih treba obraditi do kraja. Mislim da bi se 99% foruma žrtvovalo da asimilira onu plivačicu iz Mostara. 
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 31 lis 2020, 15:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ceha je napisao/la: Pravo pitanje je kad će se Bakir opet samoproglasiti Srbinom   Gospodin Branimir Živković Bane Pa e  Pusti bradu i četnika glumi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 31 lis 2020, 15:48 |
|
|
weasel je napisao/la: pomocnik kuhara je napisao/la: Da ti je postala punica, tek onda bi vidio kakva je, prije braka su sve dobre. Koliko sam te shvatio, ti bi oženio muslimanku? To ti ne bi bio problem? Zadržala bi vjeru? Nemojte čovjeka obeshrabrivati, cvieće masovno seli iz baznije za pereciju a treba to sve redovito zalievati. Pod zalievati mislim asimilirati. Treba hanume istrenirati kako se ponaša po purgerski. Step one odbacivanje naglaska i prihvačanje kaj Step two odbacivanje pusitnjske sekte Step three prihvačanje šahare i RH kao svoje domovine Nuspojava bi bila hrpa mladih u praksi nereligioznih Hrvata HSP orijentacije. Svaki bošnjo koji doseli u RH je po defaultu cviećar samo ih treba obraditi do kraja. Mislim da bi se 99% foruma žrtvovalo da asimilira onu plivačicu iz Mostara.  Bakir Bane Zivkovic, nam se sastario prije vremena na slici, a Dragan Covic je stariji, a izgleda tko glumac. Ovaj se zguzval, tko spuzva.... Lasice, na koji nacin bi mene Srbina da ASIMILIRAS? Zenidbom, katolicenjem, sinekurom golemom, kesom....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bakir Izetbegović: Dejtonski sporazum je teška nepravda, život i budućnost Hrvata je s Bošnjacim Postano: 31 lis 2020, 15:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88722 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
KIM jedan si od najvećih chattera i offtopičara.
U najboljem ti je interesu da se držiš tema, smatraj da sam ti dao dojavu, bit će uskoro čišćenja nepopravljivih offtopičara i chattera s Politike.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Roko987 i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|