|
|
Stranica: 79/119.
|
[ 2955 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 23 pro 2020, 13:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Napokon par godina mira bez gužvi na plažama. Šalim se. Svi se natakare na tu jednu malu gradsku plažu kao majmuni. Kao da su na jezeru u Jajcu. A tolika velika obala i osame koliko hoćeš da uživaš.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 23 pro 2020, 13:36 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Zanimljivo je kako taj zaljev geoloski nestaje, svake godine je za par cm plici. Jedini spas za zaljev je globalno dizanje mora, no u tom slucaju plaza ce biti negdje oko Capljine.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 23 pro 2020, 13:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27712 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Nemoj mi reći da će Bosansko more nestati?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 23 pro 2020, 13:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63041 Lokacija: DAZP HQ
|
Bobovac je napisao/la: Nemoj mi reći da će Bosansko more nestati? Ne boj se, neće tako brzo, puno prije će Bosne nestati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 10 sij 2021, 12:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 14:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85982 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ludorije milijun muhamedanaca u dvostrukom oKRUG99ženju. PRIOPĆENJE Krug 99: Obraniti pravo BiH za izlaz na otvoreno more preko Neretvanskoga i Korčulanskoga kanala https://www.dnevnik.ba/vijesti/krug-99- ... culanskoga
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 15:14 |
|
|
|
Ni Slovenija nikad šanse nije imala a ne oni. Samo da pokažu ovu kartu nekom pravniku dobio bi napad smjeha.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 15:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85982 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
weasel je napisao/la: Ni Slovenija nikad šanse nije imala a ne oni. Samo da pokažu ovu kartu nekom pravniku dobio bi napad smjeha. Jesi li primjetio da ima i teritorijalni stik na luku Ploče. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 15:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63041 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: weasel je napisao/la: Ni Slovenija nikad šanse nije imala a ne oni. Samo da pokažu ovu kartu nekom pravniku dobio bi napad smjeha. Jesi li primjetio da ima i teritorijalni stik na luku Ploče.  primjetio sam odmah, daj usput i Ploče. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 15:26 |
|
|
dudu je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Jesi li primjetio da ima i teritorijalni stik na luku Ploče.  primjetio sam odmah, daj usput i Ploče.  Sarajevska škola pregovaranja, diplomacije i dobrosusjedskih odnosa: "Tražiti 10 puta više od stvarnih želja, ako dobijemo 1% od onog što tražimo - veselje, najveća pobjeda u povijesti i povratak časti."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 15:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ludorije milijun muhamedanaca u dvostrukom oKRUG99ženju. PRIOPĆENJE Krug 99: Obraniti pravo BiH za izlaz na otvoreno more preko Neretvanskoga i Korčulanskoga kanala https://www.dnevnik.ba/vijesti/krug-99- ... culanskogaPo tom koridoru opet ne mogu do turske , juznije se spajaju hrvatska i italija na moru.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 15:29 |
|
|
DrMag je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ludorije milijun muhamedanaca u dvostrukom oKRUG99ženju. PRIOPĆENJE Krug 99: Obraniti pravo BiH za izlaz na otvoreno more preko Neretvanskoga i Korčulanskoga kanala https://www.dnevnik.ba/vijesti/krug-99- ... culanskogaPo tom koridoru opet ne mogu do turske , juznije se spajaju hrvatska i italija na moru. Mujca Izetbegovič : Teritorijelni stik do Turčije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 16:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Te budaletine muslimani financiraju od svoje crkavice.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Burbon
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 16:34 |
|
|
|
Pravnik sam i jasno ima san predmet pomorsko pravo. Ja stvarno ne znan koji kurac oni uče na tim svojim fakultetima, koja je ovo razina nepoznavanja svega.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 16:42 |
|
|
Burbon je napisao/la: Pravnik sam i jasno ima san predmet pomorsko pravo. Ja stvarno ne znan koji kurac oni uče na tim svojim fakultetima, koja je ovo razina nepoznavanja svega. Kad je crvena armija ulazila u predgradje Berlina, nacisti su vjerovali i dalje maštali o konacnoj pobjedi. Muslimana je sve manje u BiH a oni maštaju kako ce odlomit teritoriju Hrvatskoj. Kad in se preseli jos 5-6 tisuca u ZG, cekam prve upise kako ce poklopit ZG. Nekog drugog bi mi bilo zao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 17:42 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: DrMag je napisao/la:
Po tom koridoru opet ne mogu do turske , juznije se spajaju hrvatska i italija na moru.
Mujca Izetbegovič : Teritorijelni stik do Turčije a ovaj stik im vodi u hrvatski gospodarski pojas 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 20:53 |
|
|
Bacili su oko na Ploče. Ka' da je njihovo osobno vlasništvo, a ne samo komad obale u luci di nije njihovo suvereno područje. Ovaj je zemljovid probni balon i nije bezopasan. Govoridu priko kojekakvih Krugova99 naglas ono što muslićki vrh misli. Oni nimadu niti izlaz iz Neumskog zaljeva.  Ovo je stvarna granica.
| Privitak/ci: |
Opaska: Podjela rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora na strogi i posebni rezervat

Podjela_rezervata_Malostonskog_zaljeva_i_Malog_mora_na_strogi_i_posebni_rezervat.jpg [ 153.36 KiB | Pogledano 2585 put/a. ]
|
Opaska: Klek, Kanal Malog Stona, Malo more. Zapadni rt poluotoka Kleka i more oko poluotoka Kleka pripada Trojednoj Kraljevini Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji. Granica BiH je blizu rta.

Klek_-_Austro-ugarski_vojni_zemljovid_1910.jpg [ 221.73 KiB | Pogledano 2585 put/a. ]
|
Opaska: Granica u Neumskom zaljevu. Plava crta - Avnojevska granica. Crvena crta - granica po ugovoru o državnoj granici između Hrvatske i BiH (privremena granica do ratifikacije). Žuta crta - Veliki i Mali školj s pripadajućim morem. Crvene zastavice - otočići Veliki i Mali školj.

Klek,Veliki_i_Mali_školj.jpg [ 57.49 KiB | Pogledano 2585 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Nimadu izlaz iz Neumskog zaljeva, niti plićinski pojas Postano: 13 sij 2021, 20:55 |
|
|
|
Još jedna slika. Posebni rezervat prirode Malostonski zaljev i Malo more.
| Privitak/ci: |

Posebni rezervat prirode Malostonski zaljev i Malo more.jpg [ 309.27 KiB | Pogledano 2581 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 21:21 |
|
|
|
Prijedlažem naziv za most, most hrvatsko muslimanskog prijateljstva.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 sij 2021, 23:56 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Bacili su oko na Ploče. Jos 93 su pricali o oslobadjanju bosanskog mora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 14 sij 2021, 00:28 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Prijedlažem naziv za most, most hrvatsko muslimanskog prijateljstva. ..zasto ne Željka komsica meni bi to bila vrhunska baza...il barem jedno odmorište ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 14 sij 2021, 00:31 |
|
|
|
Most bosanskog pomorskog drustva ili most barbe ibrahima busatlije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Nimadu izlaz iz Neumskog zaljeva, niti plićinski pojas Postano: 14 sij 2021, 03:32 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Još jedna slika. Posebni rezervat prirode Malostonski zaljev i Malo more. Punta kleka je naša 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Nimadu izlaz iz Neumskog zaljeva, niti plićinski pojas Postano: 14 sij 2021, 05:03 |
|
|
Ceha je napisao/la: Sokolić je napisao/la: Još jedna slika. Posebni rezervat prirode Malostonski zaljev i Malo more. Punta kleka je naša  A ovo kao nije 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 14 sij 2021, 11:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44040 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
POL_GASOL je napisao/la: Prijedlažem naziv za most, most hrvatsko muslimanskog prijateljstva. Most hrvatsko-muslimanske (kon)federacije. Ali ipak mi bolje da dobije naziv po najzaslužnijem most Željka Komšića.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|