|
|
Stranica: 110/119.
|
[ 2955 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 14 vel 2022, 23:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Pa, prije svega, lijepo od tebe što pomažeš potrebitima. Ja se baš ne mogu pohvalit s tim osim uže obitelji s vremena na vrijeme.
Pa, ako mora netko odlučivat onda neka to budu oni kojima smo dali legitimitet na izborima a haljinasi koji slušaju tamo neke dedeke koji se nikad nisu zenili i ostvaruju njihove interese a ne naše. Sto se bas najbolje vidi upravo u BiH gdje su nas praktički htjeli žrtvovat da bi se umili većinskom narodu u čiju su demografsku premoć vjerovali i usput se umilili kojoj milijardi muslića.
Njihov poglavar je živ ne zato što je vjerovao u Boga nego jer je vjerovao u znanost. Nije se prepustio patnji i božjim rukama koje propovijeda nego je operirao što su mu rekli. Ugradio bi u sebe da može elektronike. Prvi baš ti ljudi u haljinama.
Istovremeno su protiv eutanazije i trguju oprostom i patnjom. I imat će sve više posla. Znanost je ljudima znatno produžila život ali nije toliko kvalitetu života. Treba produljit tehnologijom kvalitetu života a skratit život eutanazijom kad kvalitete više nema.
Imao sam slučaj u obitelji biljke koja preko 10 g. nije znala za sebe, služila je da tamo neka ustanova dobiva glavarinu.
Da, baš kod tih paraliziranih ljudi se očekuje najveći napredak idućih godina i meni je to maestralno, fantastično i ne pada mi napamet željeti se vratiti u vremena drvenih nogu, jer su bila bolja.
Anyway, pogrešna tema za ovo Pahuljice.
Most je čudo tehnologije. Znanstvenivi tehničkih struka su pripremili tehnologiju, Inženjeri su ga napravili, projektirali, izračunali. Zar to nije dovoljno za ideologiju i obožavanhe ako već nekog trebamo uzdizat. I djeci govorit: Evo, ako budete dobro učili radit ćete ovakve, genijalne stvari koje služe svim ljudima i koja omogućavaju napredak nas kao ljudi.
Pritom uopće nije bitno koje ste religije, spolne orijentacije, sexualne, rase... dok god možete takve stvari radit.
Eto, to je ta ideologija. Dok se oni koji to ne mogu počnu izvlačit na ovo navedeno gore.
Njima treba reći: Sklonite se u stranu i pustite da rade oni koji znaju i mogu.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 14 vel 2022, 23:19 |
|
|
|
Most Svetog Alojzija Stepinca, ime se samo nudi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 14 vel 2022, 23:25 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Most Svetog Alojzija Stepinca, ime se samo nudi Most europskog liberalizma
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 14 vel 2022, 23:26 |
|
|
|
Možete dat Stepinca ime mostu kojeg su haljetci napravili ako se možete sjetit kojeg.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 14 vel 2022, 23:39 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Pravda za Junuza. Junuz može tužiti grupno ove lizače oltara i da ih ovrše jer vređaju njegova uvjerenja, uznemiravaju javnost i diskriminiraju veći deo pučanstva. 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 00:43 |
|
|
Sokolić je napisao/la: https://www.bitno.net/vijesti/kako-su-dvojica-inzenjera-u-peljeski-most-ugradila-krunicu/ Kako su dvojica inženjera u Pelješki most ugradila Domovinsku krunicu. Ima crveno-bijela zrnca koja podsjećaju na hrvatsku šahovnicu. Osim križa kneza Branima na njoj se nalaze i Gospine slike iz svih većih marijanskih svetišta kako u Hrvatskoj tako u Bosni i Hercegovini. https://hkm.hr/vijesti/domovina/dvojica ... eski-most/ Afrička razina praznovjerja, što je najtužnije ne radi se o polupismenim seljacima, nego o inženjerima koji bi trebali svojim znanjem i vještinama garantirati za kvalitetu mosta. Oni u beton ubacuju komade šarene plastike s motivima pseudoreligijskog kiča. Sutra će se ti isti smijati kako pripadnici nekog primitivnog plemena žrtvuju kokoš za sretan dovršetak građevine. Nije li to protiv svih građevinskih propisa, ne bi li taj betonski element sad trebao biti škartiran i zamijenjen novim?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dzemaludin_Causevic
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 01:32 |
|
|
|
Bitno je da se Hrvatska teritorijalno povezala, ostalo nas ne interesuje !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 02:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 86227 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Sokolić je napisao/la: https://www.bitno.net/vijesti/kako-su-dvojica-inzenjera-u-peljeski-most-ugradila-krunicu/ Kako su dvojica inženjera u Pelješki most ugradila Domovinsku krunicu. Ima crveno-bijela zrnca koja podsjećaju na hrvatsku šahovnicu. Osim križa kneza Branima na njoj se nalaze i Gospine slike iz svih većih marijanskih svetišta kako u Hrvatskoj tako u Bosni i Hercegovini. https://hkm.hr/vijesti/domovina/dvojica ... eski-most/ Afrička razina praznovjerja, što je najtužnije ne radi se o polupismenim seljacima, nego o inženjerima koji bi trebali svojim znanjem i vještinama garantirati za kvalitetu mosta. Oni u beton ubacuju komade šarene plastike s motivima pseudoreligijskog kiča. Sutra će se ti isti smijati kako pripadnici nekog primitivnog plemena žrtvuju kokoš za sretan dovršetak građevine. Nije li to protiv svih građevinskih propisa, ne bi li taj betonski element sad trebao biti škartiran i zamijenjen novim? Nek ljudi imaju svoje praznovjerje, šta ti smeta.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 03:40 |
|
|
|
Niki ovdi rekoše da je to sekularna Europa financirala Hrvatskoj. E pa sad ću vami reć računicu.
Izračunajte koliko je tvornica u Hrvatskoj nerealno ugašeno i priseljeno na Zapad. Koliko je vridneg istraživačkeg rada iz Hrvatske iz budzašto kupjenih tvornica završilo na Zapadu. Koliko su na sekularnon Zapadu besplatno dobili radne snage koju je školovala Hrvatska. Škole koje su plaćali kršćanski roditelji. Izračunajte koliko je zbog trgovinskog dampinga i protekcionizma (koji nisu dopušćali Hrvatskoj) propalo poduzeća u Hrvatskoj, pa je umisto hrvatske robe prodana inozemna roba, s tog sekularnog Zapada, i koliko je školovanih judih iselilo zbog tega na sekularni Zapad. Dodajte tome nelojalnu konkurenciju sekularneg Zapada, kojem je sekularna Hrvatska omogućila otvoriti trgovačke centre po Hrvatskoj uz brojne pogodnosti koje je sekularna Hrvatska vlast dala tom sekularnom Zapadu, dok su to hrvatski poduzetnici od malih do velikih mogli samo sanjati. Strani trgovački centri prodavali su robu iz svojih država, a hrvatski su proizvođači, trgovci i trgovački lanci sve su teže konkurirali i propadali i/ili bili prisiljeni budzašto prodati svoju imovinu. I/ili da im banke sekularnog Zapada sidnedu na imovinu ovrhon pa budzašto dobijedu ono šta su Hrvati stvarali. To su milijuni urih minuleg rada. Hrvatska je morala spustit carine, omogućiti inozemcima priplavit svoje tržišće njihovon robon. I tu se ostalo s manjon zaradon od carina. Dugo godina RH je iz EU manje povlačila sredstava nego šta je uplaćivala, i to je bila politika vlasti. Nit se EU ubila nan dat novce. Po naredbama iz EU Hrvatska tovi beskorisne aktivističke udruge.
Kad tad uzmeš računicu, onda ćeš vidit tko je dobia na oten poslu. Pa'š vidit kako je nami EU "darežljivo" dala novce za most. Nima tu mukte. Ništa ovdi nije bilo mukte. Sve smo mi priplatili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 04:01 |
|
|
|
Mogu shvatit da ovdi niki nisu virnici. Njihovo pravo.
Problem je šta napadadu kršćanske svetinje. Šta ih smeta krunica u mostu? Ka' da su Sotone pa ih smeta krunica.
Da su pravi ateisti, ne bi ih to ništa diralo. Ne virujedu, njima bi to tribalo bit ka' da je 'tica sletila na most, ništa bitno.
No ovi se još rugadu kršćanskin običajiman, kršćaniman, svetinjaman... Bunidu se šta se to uopće stavilo. Baš ka' da su u Sotoninoj vlasti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 08:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27758 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Zanimljivo da je u Zagrebu održan i prosvjed protiv ovoga čina. Neki idu čak toliko daleko da zagovaraju rušenje mosta kao "inkvizitorskog". Ne znam točno tko je od ovih likova @Junuz. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 08:16 |
|
|
|
Ma nebitna bižuterija. Gledat ćete most sad stoljećima. Pa usporedite njega i npr. katedralu u Mostaru, pa razmislite što je bitnije i korisnije. Oboje je novo.
Jedno je simbol liberalizma a drugo konzervi. Bujrum.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 08:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 86227 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bobovac je napisao/la: Zanimljivo da je u Zagrebu održan i prosvjed protiv ovoga čina. Neki idu čak toliko daleko da zagovaraju rušenje mosta kao "inkvizitorskog". Ne znam točno tko je od ovih likova @Junuz.  Ovo si uzeo s nekog drugog prosvjeda.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 08:38 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Sokolić je napisao/la: https://www.bitno.net/vijesti/kako-su-dvojica-inzenjera-u-peljeski-most-ugradila-krunicu/ Kako su dvojica inženjera u Pelješki most ugradila Domovinsku krunicu. Ima crveno-bijela zrnca koja podsjećaju na hrvatsku šahovnicu. Osim križa kneza Branima na njoj se nalaze i Gospine slike iz svih većih marijanskih svetišta kako u Hrvatskoj tako u Bosni i Hercegovini. https://hkm.hr/vijesti/domovina/dvojica ... eski-most/ Afrička razina praznovjerja, što je najtužnije ne radi se o polupismenim seljacima, nego o inženjerima koji bi trebali svojim znanjem i vještinama garantirati za kvalitetu mosta. Oni u beton ubacuju komade šarene plastike s motivima pseudoreligijskog kiča. Sutra će se ti isti smijati kako pripadnici nekog primitivnog plemena žrtvuju kokoš za sretan dovršetak građevine. Nije li to protiv svih građevinskih propisa, ne bi li taj betonski element sad trebao biti škartiran i zamijenjen novim? Inženjeri koji su radili na mostu sigurno bolje od kvazi liberala znaju smije li krunica u most ili ne smije. Bolje idi studiraj rodne studije, tu je lakše prelijevati iz šupljeg u prazno. Matematiku, fiziku i čvrstoću materijala ostavi normalnim ljudima.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1387 of 2558 - 54.22%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 08:44 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma nebitna bižuterija. Gledat ćete most sad stoljećima. Pa usporedite njega i npr. katedralu u Mostaru, pa razmislite što je bitnije i korisnije. Oboje je novo.
Jedno je simbol liberalizma a drugo konzervi. Bujrum. po čemu bi jedan most bio simbol liberalizma? pa čovječe, povjerili smo ga graditi državi koja je sve samo ne liberalna. liberalizam nije stovrio ništa, liberalizam je nusprodukt blagostanja koje su proizvele taucane konzerve iz prijašnjih generacija. jedino što liberalizam proizvodi je ovo: https://tribun.hr/moderan-zivot-unistav ... necdQNXbeIti si jednostavn u svojoj glavi odlučio postavit analogiju između tehnološkog napretka i liberalizma, ali ona uzročno posljedično postoji u obnurom smislu od onog koji ti misliš. liberalizam je POSLJEDICA tehnološkog napretka, a ne uzrok ali negativna posljedica, nusprodukt
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 08:44 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ma nebitna bižuterija. Gledat ćete most sad stoljećima. Pa usporedite njega i npr. katedralu u Mostaru, pa razmislite što je bitnije i korisnije. Oboje je novo.
Jedno je simbol liberalizma a drugo konzervi. Bujrum. Most simbol liberalizma? Gledat ćemo most i patiti? Pročitaš li svoj post prije slanja? Uspoređivanje krušaka i jabuka. Ne moramo birati između mosta i katedrale. Ako ćemo tako, treba nam i pristupni put do mosta. Pa onda treba mi i dobro auto kojim ću voziti preko mosta. Pa mi treba i dobar ručak, neću valjda gladan preko mosta. Pa mi treba žensko neću valjda sam preko mosta bit će mi dosadno dok vozim. Čovjek ima različite potrebe. Ne znam čime se drogiraš Junuze, ali upitaj Carmella za savjete, on to drži pod kontrolom. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1387 of 2558 - 54.22%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 08:48 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8926 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Junuz Djipalo je napisao/la: I nije ga napravila četa molitelja na misi nego gayropa napredna i 'dekadentna' za koju kažete da ne valja.
Napravili su ga Kinezi, jer je Strabag mislio da ima monopol.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 08:51 |
|
|
|
Mosto u katolibanskoj sredini u koji je ugrađena krunica od strane samih inžinjere, a izvodili su ga radnici iz države u kojoj je "white left" psovka je..... pazi sad.....simbol liberalizma.
to samo Junuz može sročiti
leftardi su ko i Mujo, sve što im se sviđa proglase leftardskim (bošnjačkim) i to je dokaz da je ljevica cool i super.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 09:10 |
|
|
divizija je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ma nebitna bižuterija. Gledat ćete most sad stoljećima. Pa usporedite njega i npr. katedralu u Mostaru, pa razmislite što je bitnije i korisnije. Oboje je novo.
Jedno je simbol liberalizma a drugo konzervi. Bujrum. po čemu bi jedan most bio simbol liberalizma? pa čovječe, povjerili smo ga graditi državi koja je sve samo ne liberalna. liberalizam nije stovrio ništa, liberalizam je nusprodukt blagostanja koje su proizvele taucane konzerve iz prijašnjih generacija. jedino što liberalizam proizvodi je ovo: https://tribun.hr/moderan-zivot-unistav ... necdQNXbeIti si jednostavn u svojoj glavi odlučio postavit analogiju između tehnološkog napretka i liberalizma, ali ona uzročno posljedično postoji u obnurom smislu od onog koji ti misliš. liberalizam je POSLJEDICA tehnološkog napretka, a ne uzrok ali negativna posljedica, nusprodukt Sve te konzerve su bile liberali za one prije njih. I hoće li više ta propast zapada?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 09:25 |
|
|
Naravno da je simbol jer bez EU ga ne ni bilo a vi rajtardi bi posijali još koju tisuću kapela po RH. To mi je jednako gradnji onih partizanskih spomenika. Sve uzalud bačene pare. Filozofi i oni a i vi. Samo vam se simboli razlikuju. Sad čekam da se neki Kinez javi kako je stavio petokraku. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 09:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27758 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Ja eto, još mislim da Junuz samo malo trola. Zeza malo u trenucima dokolice.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 09:31 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Po meni je ovo čin praznovjerja.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 09:49 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Naravno da je simbol jer bez EU ga ne ni bilo a vi rajtardi bi posijali još koju tisuću kapela po RH. To mi je jednako gradnji onih partizanskih spomenika. Sve uzalud bačene pare. Filozofi i oni a i vi. Samo vam se simboli razlikuju. Sad čekam da se neki Kinez javi kako je stavio petokraku.  Da bude još crnje, ovi zadrti vjernici su do početka 90-tih bili upravo komunjare Tako da su mogli komotno i petokraku, da sve bude na mjestu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 09:50 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Po meni je ovo čin praznovjerja. Da se i s tobom jednom složim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Barba Ibrahim Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 15 vel 2022, 09:53 |
|
|
Dzemaludin_Causevic je napisao/la: Bitno je da se Hrvatska teritorijalno povezala, ostalo nas ne interesuje ! Sve hoću to da pitam...zar Neum nije hrvatski? Čemu onda pravljenje tolikog mosta? Zar nije mogao Plenki ili neko drugi objasniti ovima u EU?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|