|
|
Stranica: 16/119.
|
[ 2955 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 14:40 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Nema mi šta ni odlučivati Hrvat iz EU ili Zagreba, Usore, Mostara ili Žepča šta je moje a šta nije dok god poštujem ustav, pravo, privatnu svojinu i sve ostalo. Neum je moj koliko i njihov, imam isto veze sa njim ko i oni. Još jedan primjer bošnjačkog gledišta, odnosno želje za teritorijom lišenom njenih stanovnika. Neum je tvoj, boli te qrac ko tamo živi. Teritorija je "tvoja", narod je nebitan, ko da ste jednog Hrvata ili Srbina "humano preselili". Neum nije hrvatska zemlja zato što crnica ili krš ima hrvatsku DNK, već zato što tamo žive Hrvati. Teritorija nije tvoja, tamo žive Hrvati, to je hrvatska teritorija, odnosno teritorija bh. Hrvata. Nemaš isto veze - Hrvat iz Usore je isti narod kao i Hrvat iz Neuma. Ti nisi. Citat: Daj mi primjer kada je ko nešto odlučio o Neumu, nekom dijelu RS ili nečemu drugom, vezano za teritorij, bez suglasnosti svih onih koji se trebaju pitati. Dotle je sve šuplja priča. Bolje, daj mi više primjera jer se iznimka ili par njih mogu naći za sve. To što niste uspjeli vas ne opravdava za stalno pokušavanje, barem kad je RS u pitanju. Što se Federacije tiče, to bih prepustio gospodi odatle.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 14:47 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Hm, sve je to naše, dok neko ne kaže drukčije, a još nije rekao. Zato treba dizat veću graju na zabranu svinjetine u Sa nego na luku u Neumu. Nikad nećete naučit. http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... erly-hills
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 14:50 |
|
|
|
Dizat graju oko svinjetine u Sarajevu dok po sarajevskim opštinama radi od 0,5-1,5% nemuslimana je sprdnja. Kad pokušaju da mi je zabrane u Lukavici, to će biti problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 14:53 |
|
|
Metemma je napisao/la: Dizat graju oko svinjetine u Sarajevu dok po sarajevskim opštinama radi od 0,5-1,5% nemuslimana je sprdnja. Kad pokušaju da mi je zabrane u Lukavici, to će biti problem. Hm, spominju neki dristrikt. Samo vi njima puštajte 100 % tamo gdje je "muslimansko", ako već i mislite da ne treba vam taj prostor jer nema Srba i Hrvata, treba bar dizat galamu kako ne bi oni dizali u Neumu ili nekim drugim mjestima. "Ne zanima me", se dosad pokazalo prilično opasno.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 14:58 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Metemma je napisao/la: Dizat graju oko svinjetine u Sarajevu dok po sarajevskim opštinama radi od 0,5-1,5% nemuslimana je sprdnja. Kad pokušaju da mi je zabrane u Lukavici, to će biti problem. Hm, spominju neki dristrikt. Samo vi njima puštajte 100 % tamo gdje je "muslimansko", ako već i mislite da ne treba vam taj prostor jer nema Srba i Hrvata, treba bar dizat galamu kako ne bi oni dizali u Neumu ili nekim drugim mjestima. "Ne zanima me", se dosad pokazalo prilično opasno. De bar jedan dan prestani lupati gluposti. Uvijek za pizdarije Bošnjaka tražiš krivce u Hrvatima i Srbima. Zar se narodi u Švicarskoj i Belgiji jedni drugima petljaju u vođenje entiteta ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 14:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43701 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Junuz je u ovom slučaju 100% u pravu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 15:20 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Metemma je napisao/la: Dizat graju oko svinjetine u Sarajevu dok po sarajevskim opštinama radi od 0,5-1,5% nemuslimana je sprdnja. Kad pokušaju da mi je zabrane u Lukavici, to će biti problem. Hm, spominju neki dristrikt. Samo vi njima puštajte 100 % tamo gdje je "muslimansko", ako već i mislite da ne treba vam taj prostor jer nema Srba i Hrvata, treba bar dizat galamu kako ne bi oni dizali u Neumu ili nekim drugim mjestima. "Ne zanima me", se dosad pokazalo prilično opasno. Pa ti si pominjao Sarajevo kao drugi srpski grad po veličini u exSFRJ :) Nemam ja ništa protiv dizanja frke, samo mi nekako povod problematičan, znaš li koliko bi recimo ljudi koji danas žive u Lukavici moglo da radi u opštinama iz kojih su protjerani i koji je to iznos u platama svaki mjesec. No dobro, ne možeš stalno o istom, treba dizat frku i oko svinjetine, deda mraza, što da ne... mada je meni to stvarno malo deplasirano i stvarno me slabo zanima - jebe mi se šta jedu i ko im donosi poklone, al prilično iskreno. Moj stari recimo popizdi kad god vidi novu džamiju, jer je odrastao u nekim komuno vremenima, ja sam po tom pitanju puno mirniji. Znam da nije bitna džamija već komšiluk džamije, da ne kažem džemat. Al nekako mi ovo pogrešno mjesto za dizanje frke u propagandne svrhe... tu je BBC za te stvari :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 17:18 |
|
|
Metemma je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Hm, spominju neki dristrikt. Samo vi njima puštajte 100 % tamo gdje je "muslimansko", ako već i mislite da ne treba vam taj prostor jer nema Srba i Hrvata, treba bar dizat galamu kako ne bi oni dizali u Neumu ili nekim drugim mjestima. "Ne zanima me", se dosad pokazalo prilično opasno.
Pa ti si pominjao Sarajevo kao drugi srpski grad po veličini u exSFRJ :) Nemam ja ništa protiv dizanja frke, samo mi nekako povod problematičan, znaš li koliko bi recimo ljudi koji danas žive u Lukavici moglo da radi u opštinama iz kojih su protjerani i koji je to iznos u platama svaki mjesec. No dobro, ne možeš stalno o istom, treba dizat frku i oko svinjetine, deda mraza, što da ne... mada je meni to stvarno malo deplasirano i stvarno me slabo zanima - jebe mi se šta jedu i ko im donosi poklone, al prilično iskreno. Moj stari recimo popizdi kad god vidi novu džamiju, jer je odrastao u nekim komuno vremenima, ja sam po tom pitanju puno mirniji. Znam da nije bitna džamija već komšiluk džamije, da ne kažem džemat. Al nekako mi ovo pogrešno mjesto za dizanje frke u propagandne svrhe... tu je BBC za te stvari :) Ti diži u propagandne a ja dižem frku zato što mislim da tako doista i treba. Pametan ti je stari, nema to veze sa komuno-vremenima. To treba obuzdavat dok se može.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 18:26 |
|
|
Metemma je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Nema mi šta ni odlučivati Hrvat iz EU ili Zagreba, Usore, Mostara ili Žepča šta je moje a šta nije dok god poštujem ustav, pravo, privatnu svojinu i sve ostalo. Neum je moj koliko i njihov, imam isto veze sa njim ko i oni. Još jedan primjer bošnjačkog gledišta, odnosno želje za teritorijom lišenom njenih stanovnika. Neum je tvoj, boli te qrac ko tamo živi. Teritorija je "tvoja", narod je nebitan, ko da ste jednog Hrvata ili Srbina "humano preselili". Neum nije hrvatska zemlja zato što crnica ili krš ima hrvatsku DNK, već zato što tamo žive Hrvati. Teritorija nije tvoja, tamo žive Hrvati, to je hrvatska teritorija, odnosno teritorija bh. Hrvata. Nemaš isto veze - Hrvat iz Usore je isti narod kao i Hrvat iz Neuma. Ti nisi. Citat: Daj mi primjer kada je ko nešto odlučio o Neumu, nekom dijelu RS ili nečemu drugom, vezano za teritorij, bez suglasnosti svih onih koji se trebaju pitati. Dotle je sve šuplja priča. Bolje, daj mi više primjera jer se iznimka ili par njih mogu naći za sve. To što niste uspjeli vas ne opravdava za stalno pokušavanje, barem kad je RS u pitanju. Što se Federacije tiče, to bih prepustio gospodi odatle. Vjeruj da se ne vodim tim motivima kao što misliš. Ja kao državljanin BiH i kao pojedinac neovisno o vjeri i naciji(i FBiH, jel) želim da imam ista prava na svakom kvadratnom metru kao i drugi, jer mi to garantuje ustav i zakoni, ljudska prava koja bi trebala da budu ista svugdje i kojima valjda svi trebamo težiti. Ne mislim ja da imam pravo raditi šta hoću, dirati tuđu privatnu svojinu, nego da imam ista prava kao i bilo koji Hrvat ili Srbin ili Bošnjak. Ako to nije tako nemamo šta pričati o nekakvim normalnim okolnostima, normalnim narodima, entitetima ili državama. I tako treba da bude za svakog bilo gdje. Teritorija ne pripada narodima, pripada pojedincima ili državi/entitetu/kantonu/općini/itd. Ovdje neki pominju dzamije u Neumu. Ako nema nijednog racionalnog razloga da se ona pravi tu u Neumu ne treba je ni praviti niti će biti napravljena. Postoje mehanizmi da se to spriječi ako i dođe do kakvih ludih ideja zapišavanja. Kao i za luku koja se spominje. Ako stanovnicima Neuma ne odgovara da se pravi luka ona neće ni biti napravljena, to nije teško zaključiti. Al kao što sam napisao luka je samo ideja u par glavica koje bacaju bombe, realna kao i svemirski program BiH u današnjim uslovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 18:28 |
|
|
|
Tebi nikako u glavu razlika između prava pojedinaca, manjina i politička moć i utjecaj.
U stvari kužite vi, samo trebaju vječiti izgovori za sve pizdarije koje Bošnjaci i Srajevo prave. Nema više naivnih u BiH, sa zajebanima se natežete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 18:36 |
|
|
|
Bojim se da ti to ne razumiješ najbolje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 18:40 |
|
|
|
Mislim da ti ne razumiješ. Svakog Hrvata pojedinca bilo gdje na teritoriji BiH već godinama kratete i pravite im štetu namećući im vaše "SDP Hrvate".
Budite sretni da vas Srbi i Hrvati ne tuku tamo gdje ste manjina. Još uvijek nisu postali kao vi, ali strpljenje curi. Još se zajebavate i navaljujete na Neum.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 18:51 |
|
|
|
To nije način za borbu protiv nepravde i za prava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 18:52 |
|
|
|
Mogu vam samo odgovoriti kao što vi imate običaj u virtuali. Ako se nešto loše dogodi Bošnjacima gdje su manjina sami ste krivi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 18:55 |
|
|
|
Svako kao pojedinac treba da ima pravo da radi štogod želi, kao što i ja trebam imati pravo da svakog zbog štete nanesene meni te ljude pošaljem u zatvor, tražim odštetu ili slično.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 18:58 |
|
|
|
Ja, ako ga uspiješ pronaći.
Vi stvarno ne kužite da ste svojom pokvarenosti došli do toga da vas Srbi i Hrvati mrze kao šugave pse. I ne vidi se kraj tome na horizontu. Ne dao vam Bog da ponovo zaratite. Ono što se događalo u Srebrenici je mila majka što bi vam ovaj put bilo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 19:02 |
|
|
|
Izbor da nekog mrziš ili ne je do pojedinca i govori o njemu.
Puno sereš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 19:07 |
|
|
|
Pazi ti to molim te. Gradili bi neku državu na vječitom laganju i varanju i onda su kao nešto uvrijeđeni. Držite se OHR-a, to vam je sve što imate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 20:01 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Vjeruj da se ne vodim tim motivima kao što misliš. Ja kao državljanin BiH i kao pojedinac neovisno o vjeri i naciji(i FBiH, jel) želim da imam ista prava na svakom kvadratnom metru kao i drugi, jer mi to garantuje ustav i zakoni, ljudska prava koja bi trebala da budu ista svugdje i kojima valjda svi trebamo težiti. Fino ti i BBC reče, niko ovde ne govori o ljudskim pravima niti ima želju da ti ih ospori, u Neumu, Bijeljini, na Palama, gdje god hoćeš. Citat: Ne mislim ja da imam pravo raditi šta hoću, dirati tuđu privatnu svojinu, nego da imam ista prava kao i bilo koji Hrvat ili Srbin ili Bošnjak. Ako to nije tako nemamo šta pričati o nekakvim normalnim okolnostima, normalnim narodima, entitetima ili državama.
I tako treba da bude za svakog bilo gdje. Naravno da niko ne govori o tome. Govorio sam o tvojoj želji da iz Gradačca upravljaš Neumom, jer, hebo ga ti, "sve je to naše". Citat: Teritorija ne pripada narodima, pripada pojedincima ili državi/entitetu/kantonu/općini/itd.
Eto ga sad, svima pripada, samo narodima ne pripada. Pa neće da može. BiH nije zemlja ni entiteta ni kantona ni opština već tri konstitutivna naroda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 20:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85982 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Evo koliko je Belgija, službeni centar Europske Unije, "svačija": http://poskok.info/wp/?p=14155Naravno da se gradovi dijele na flamanske i valonske. U strogom srcu Europske unije.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 21:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Lebowski je napisao/la: Metemma je napisao/la: Još jedan primjer bošnjačkog gledišta, odnosno želje za teritorijom lišenom njenih stanovnika. Neum je tvoj, boli te qrac ko tamo živi. Teritorija je "tvoja", narod je nebitan, ko da ste jednog Hrvata ili Srbina "humano preselili". Neum nije hrvatska zemlja zato što crnica ili krš ima hrvatsku DNK, već zato što tamo žive Hrvati. Teritorija nije tvoja, tamo žive Hrvati, to je hrvatska teritorija, odnosno teritorija bh. Hrvata. Nemaš isto veze - Hrvat iz Usore je isti narod kao i Hrvat iz Neuma. Ti nisi.
To što niste uspjeli vas ne opravdava za stalno pokušavanje, barem kad je RS u pitanju. Što se Federacije tiče, to bih prepustio gospodi odatle. Vjeruj da se ne vodim tim motivima kao što misliš. Ja kao državljanin BiH i kao pojedinac neovisno o vjeri i naciji(i FBiH, jel) želim da imam ista prava na svakom kvadratnom metru kao i drugi, jer mi to garantuje ustav i zakoni, ljudska prava koja bi trebala da budu ista svugdje i kojima valjda svi trebamo težiti. Ne mislim ja da imam pravo raditi šta hoću, dirati tuđu privatnu svojinu, nego da imam ista prava kao i bilo koji Hrvat ili Srbin ili Bošnjak. Ako to nije tako nemamo šta pričati o nekakvim normalnim okolnostima, normalnim narodima, entitetima ili državama. I tako treba da bude za svakog bilo gdje. Teritorija ne pripada narodima, pripada pojedincima ili državi/entitetu/kantonu/općini/itd. Ovdje neki pominju dzamije u Neumu. Ako nema nijednog racionalnog razloga da se ona pravi tu u Neumu ne treba je ni praviti niti će biti napravljena. Postoje mehanizmi da se to spriječi ako i dođe do kakvih ludih ideja zapišavanja. Kao i za luku koja se spominje. Ako stanovnicima Neuma ne odgovara da se pravi luka ona neće ni biti napravljena, to nije teško zaključiti. Al kao što sam napisao luka je samo ideja u par glavica koje bacaju bombe, realna kao i svemirski program BiH u današnjim uslovima. Mi HercegBosanci, kao častan Mittel-evropski narod jel?  Spremni smo da u Herceg-Bosni i naši bratski narod naše domovine BiH  imaju sva jednaka ustavom zajamčena prava, i također političku zaštitu. Bez nametanja kojekakvih HDZ Muslimana jel  . Da bez ikakvih olajavanja na RTV Herceg Bosne školujete svoju djecu na svom jeziku i svom programu. Bez optužbi za segregaciju i fažizam. Ukoliko to ne želite, uvijek možete djecu školovati na naprednom, modernom evropskom, hrvatskom programu.  Ali to nije sve, ukoliko pristanete na Herceg Bosnu odmah, nudimo osnivanje općina na teritoriju Herceg Bosne sa posebnim autonomijama, specijalno namjenjenim za bošnjački, bosanski, bosanski i hercegovački, građanski i muslimanski narod. Nije dugo bila priča o trećem nadolazećem, pa eto malo da isprovociram. 
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 21:16 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
|
Zamisli situaciju, kandidat za gradonačelnika Mostara iz reda HDZa : Bošnjak, musliman, ali ne sluša imame, ne da im sagraditi ni jednu džamiju, ne govori bosanskim nego hrvatskim itd..... bilo bi zanimljivo. Definitivno.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 21:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
Zadar1993 je napisao/la: Zamisli situaciju, kandidat za gradonačelnika Mostara iz reda HDZa : Bošnjak, musliman, ali ne sluša imame, ne da im sagraditi ni jednu džamiju, ne govori bosanskim nego hrvatskim itd..... bilo bi zanimljivo. Definitivno. Za sebe kaže kako je bosanac i građanin. Borio se u HVO-u i jasno se vidi da radi u našim interesima. Baš me zanima kako bi nam to cijenjene komšije komentariSale.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 21:22 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
NoviSeer je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Zamisli situaciju, kandidat za gradonačelnika Mostara iz reda HDZa : Bošnjak, musliman, ali ne sluša imame, ne da im sagraditi ni jednu džamiju, ne govori bosanskim nego hrvatskim itd..... bilo bi zanimljivo. Definitivno. Za sebe kaže kako je bosanac i građanin. Borio se u HVO-u i jasno se vidi da radi u našim interesima. Baš me zanima kako bi nam to cijenjene komšije komentariSale. Da, recimo da ga je još k tome odlikovao Tuđman zbog srčane obrane Herceg-Bosne u jeku vehabi agresije na HRHB 1993 ? Baš dobar kandidat. On bi bio pravi primjer multikulturalnog ozračja u BiH . Baš me zanima kako bi ona spodoba od Inzka reagirala kada bi ovaj postao gradonačelnik Mostara. Možda smijenjivanjem ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 07 kol 2012, 21:33 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: NoviSeer je napisao/la: Za sebe kaže kako je bosanac i građanin. Borio se u HVO-u i jasno se vidi da radi u našim interesima.
Baš me zanima kako bi nam to cijenjene komšije komentariSale.
Da, recimo da ga je još k tome odlikovao Tuđman zbog srčane obrane Herceg-Bosne u jeku vehabi agresije na HRHB 1993 ? Baš dobar kandidat. On bi bio pravi primjer multikulturalnog ozračja u BiH . Baš me zanima kako bi ona spodoba od Inzka reagirala kada bi ovaj postao gradonačelnik Mostara. Možda smijenjivanjem ?  Velered kralja Tomislava za zasluge u obrani Herceg-Bosne od Srpsko-muslimanskog agresora. Također, po potrebi, za sebe će reći kako je veći Bošnjak od svih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|