|
|
Stranica: 12/12.
|
[ 284 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kačamak
|
Naslov: Re: Beograd i Zagreb su garant opstojnosti Srba i Hrvata u BiH Postano: 29 ruj 2019, 23:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Aj jaj jaj gospon Kvačica,koji su po vama gori,bosnian muslims ili Srbi? U kom smislu?  Ah gospon Kvačice ne dajte se osupnuti.Glede pouzdanosti a i u globalu.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Beograd i Zagreb su garant opstojnosti Srba i Hrvata u BiH Postano: 29 ruj 2019, 23:56 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: U kom smislu?  Ah gospon Kvačice ne dajte se osupnuti.Glede pouzdanosti a i u globalu. Zar se to može i porediti? Srbi su puno pouzdaniji u poštivanju dogovorenog.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
662 of 2558 - 25.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Beograd i Zagreb su garant opstojnosti Srba i Hrvata u BiH Postano: 30 ruj 2019, 00:26 |
|
|
Aaaaaaaa...sad će te biti optuženi da ste kombinovani jugić,ljevičar,jugonostalgičar...i da vam je đed umesto u domobranima bio bar partizanski komesar.I još nešto,ne znam,dodajte već po svom nahođenu. 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Beograd i Zagreb su garant opstojnosti Srba i Hrvata u BiH Postano: 30 ruj 2019, 00:28 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Aaaaaaaa...sad će te biti optuženi da ste kombinovani jugić,ljevičar,jugonostalgičar...i da vam je đed umesto u domobranima bio bar partizanski komesar.I još nešto,ne znam,dodajte već po svom nahođenu.  To mi se redovno događa tako da neće biti iznenađenje. 
662 of 2558 - 25.88%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Beograd i Zagreb su garant opstojnosti Srba i Hrvata u BiH Postano: 30 ruj 2019, 00:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Aaaaaaaa...sad će te biti optuženi da ste kombinovani jugić,ljevičar,jugonostalgičar...i da vam je đed umesto u domobranima bio bar partizanski komesar.I još nešto,ne znam,dodajte već po svom nahođenu.  To mi se redovno događa tako da neće biti iznenađenje.  Potpuno Vas razumem.Dešava mi se ponekad da na sred Hrvatske budem četnik,ustaša i fašističko đubre,u 10 sekundi.Treba samo da postavim jedno pitanje. Bio sam i nakaza.Jednom.
|
|
Vrh |
|
 |
Dobri Bosanac
|
Naslov: Re: Beograd i Zagreb su garant opstojnosti Srba i Hrvata u BiH Postano: 02 lis 2019, 04:05 |
|
|
Kad se toliko volite a zasto ste onda ratovali? Da nije zato sto ste glupi?
|
|
Vrh |
|
 |
Dobri Bosanac
|
Naslov: Re: Beograd i Zagreb su garant opstojnosti Srba i Hrvata u BiH Postano: 02 lis 2019, 04:22 |
|
|
Hajde ba Kvacice,
iskljuci nekoga sa foruma!
Ili izbrisi citavu temu ako ne mozes dobiti diskusiju…
Nisi odavno…
Ovi Bosanci potpuno nepouzdani…
Drze se istine ko pjan plota…
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Beograd i Zagreb su garant opstojnosti Srba i Hrvata u BiH Postano: 02 lis 2019, 06:04 |
|
|
Dobri Bosanac je napisao/la: Kad se toliko volite a zasto ste onda ratovali? Da nije zato sto ste glupi? Pa jesmo, glupi smo. Kad se pogledaju rezultati mislim da je to očigledno.
662 of 2558 - 25.88%
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Beograd i Zagreb su garant opstojnosti Srba i Hrvata u BiH Postano: 02 lis 2019, 06:28 |
|
|
Dobri Bosanac je napisao/la: Hajde ba Kvacice,
iskljuci nekoga sa foruma!
Ili izbrisi citavu temu ako ne mozes dobiti diskusiju…
Nisi odavno…
Ovi Bosanci potpuno nepouzdani…
Drze se istine ko pjan plota… Ovo je iznimno tolerantan forum ali neke granice moraju postojati. Jedna od njih je opravdavanje pedofilije što se ovdje neće dopuštati. To što si ti alahov rob pa moraš to je tvoj osobni problem.
662 of 2558 - 25.88%
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|