|
|
Stranica: 29/90.
|
[ 2239 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76157 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jefferson Davis je napisao/la: Pa dobro onda sve radi i svi zadovoljni. Pa da. Meni trend, i unutarnjopolitički, i vanjskopolitički, i demografski, i ekonomski, izgleda super.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:07 |
|
|
ja ništa ne bi diro
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Pa šta treba mijenjat. Ja ponavljam već neko vrijeme ovo su sve faze koje država mora proći da bi se društvo uredilo. Periodi su teški ali će proći. Ovu državu niko od vas neće uništiti jer da bi to uradili morate uništiti one koji ovu državu smatraju svojom. Vi ste ovdje gosti. Zato svirajte kurcu i ko budaletine vrtite neke svoje projekcije i predviđanja luđačka. Uopće nije istina da moramo uništiti muslimane da bismo uništili BiH. I Srbi su smatrali Jugoslaviju svojom, pa malo po malo prošla ih je ta luda ideja. Istina, boljeti će vas jako dok ne dođete pameti, ali ako se zaista uništite to će biti isključivo vašom krivicom. Da se zapiše, mi smo preferirali mirni razlaz. Ma nećete vi ništa jadan nebio. Šta ćeš ti? Selite, dajete otkaze gdje imate 1500-2000 KM plate jer vam je ugodnije vani. I to će nastaviti jer vi tako razmišljate. Vi ste izgubljeni za ovu zemlju. Vaš problem i jeste što ste radili i radite da istu uništite. A u biti uništili ste sebe. Samo svoj posao.
_________________ Srbi su jazavci. Hrvati u BiH 2 500 živorođenih. Bošnjaci u BiH 14000+ živorođenih.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:21 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10504 Lokacija: Banja Luka
|
I kokoš , kad joj odsječeš glavu , neko vrjeme trči oko panja .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:22 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: Pa po tvojoj logici a u stvarnosti je to cca 15000. No koga boli *** šta ćeš ti smatrati istinom. Vi nestajete. 2500 rođenih Hrvata imate. U stvarnosti je manje. Od svakog ovog broja odbi 1500 jer toliko dijaspore popišete tj toliki broj ne krene u prve razrede. Mi imamo 39000 rođenih Hrvata
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:30 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Pa po tvojoj logici a u stvarnosti je to cca 15000. No koga boli *** šta ćeš ti smatrati istinom. Vi nestajete. 2500 rođenih Hrvata imate. U stvarnosti je manje. Od svakog ovog broja odbi 1500 jer toliko dijaspore popišete tj toliki broj ne krene u prve razrede. Mi imamo 39000 rođenih Hrvata Ne zaboravi na Rome koje popišu kao tkz. Bosnjake.
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:42 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Zvizdić zabrinut za plate 7.000 Srba u institucijama BiH https://www.klix.ba/vijesti/bih/bez-odluke-o-privremenom-finansiranju-7-000-uposlenika-iz-rs-a-nece-primiti-platu/210901074Zvizdić je dodao da ovakvim ponašanjem trpe svi građani te ako do kraja septembra ne bude donijeta odluka o privremenom finansiranju preko 7000 zaposlenih u institucija Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske neće primiti plate. Zapitao se ko je taj koji će ponijeti taj dio odgovornosti. Ajme majko, ukidaj blokadu odmah.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:44 |
|
|
Ma daj, ja vjerujem Avdi, sve funkcionira.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:45 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Odlično. BiH može bez institucija. Zašto? Zato što BiH i ne postoji. Fatamorgana. Prazna ljuštura. Ime na papiru. Ti si budala. Lijepo ti čovjek napisao da sve radi. To što će neki zakoni ili odluke zakonodavne/izvršne vlasti kasniti odnosno kasnije doći na red jeste šteta ali podnošljiva. U ovoj zemlji sve kaska pa što ne bi i to neko vrijeme. Sve ostalo ključno radi, funkcioniše. Oni koju predstavljaju državu BiH su dns u Sloveniji i razgovaraju sa ostalim bitnim ljudima. Oni koji ne znače ništa pjevaju pod šatorom na Kočićevom zboru i zabavljaju takve mentole kao što si ti. Da ti prevedem, vi ste *** na biciklu. Hahahaha Meni je drago da ste vi tako mirni i staloženi. Nema potrebe da me uvjeravaš. Vjerujem ti Mujo.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:47 |
|
|
Daće brate Erdogan pare, zlatne kašike, Arapi i te sheme Sviđa mi se razvoj situacije definitivno, masovne blokade su puno bolje i efektnije od pregovaranja do iznemoglosti i glumatanja. Još kad Izborni zakon propadne i ne održe se izbori
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:51 |
|
|
Ako zapale Sarajevo da li ćemo poslati helikoptere ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:52 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: Pa po tvojoj logici a u stvarnosti je to cca 15000. No koga boli *** šta ćeš ti smatrati istinom. Vi nestajete. 2500 rođenih Hrvata imate. Pa što si onda nervozan laki, opusti se i uživaj.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:52 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Ako zapale Sarajevo da li ćemo poslati helikoptere ? Naravno.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:57 |
|
|
gooUser1629467797 prije 13 minuta A koliko SDA talibana u FBiH nece dobiti placu? Moze ta informacija Zvidicu?
mirotvorac0001 prije 17 minuta dok uhljebi ogladne nas će većina pocrkat od gladi.imaju oni svi zaštekano na nekoliko računa u nekoliko banaka,u dušecima,sakrilo je to na sve strane lovu i zlato,neće oni ogladniti.
OooojHaa prije 20 minuta Bosnjo sve sporo konta. Vidi ovog Pizdića. Kakva jadan BiH? Juce je Biden rekao da Amerika vise nece ucestvovati u vojnim operacijama sirom svijeta. Evropa nije zainteresovana da gradi kalifat SDA da bi to jahao na fotelji. NATO je prevazidjen. Kina drma svijetom a Kina n.e priznaje OHR. Pozabavite se, jadan, sobom krajnje je vrijeme, skinite Sebiju I Bakira napravite drzavu tamo gdje ste vecina.
legionela prije 36 minuta ne laje kuja radi drugoga vec radi sebe, ako se ne izglasa nema ni vama place.
Romanijski prije 36 minuta Zaboravljage FBiH u kojoj tu platu neće primiti duplo više ljudi nego u RS.
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 14:58 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Pa po tvojoj logici a u stvarnosti je to cca 15000. No koga boli *** šta ćeš ti smatrati istinom. Vi nestajete. 2500 rođenih Hrvata imate. U stvarnosti je manje. Od svakog ovog broja odbi 1500 jer toliko dijaspore popišete tj toliki broj ne krene u prve razrede. Mi imamo 39000 rođenih Hrvata Jel ti kontaš da dio djece rođene jedne godine ne krene u školu u isto vrijeme nego neki sačekaju iduću godinu. Možda vi u HR imate i 50 k, ne znam, ne pratim vašu državu. Al po ko zna koji put pitam, kakve veze to ima sa BiH, kad ovdje imate 2500 rođenih? Kad to iscuri koja korist što vas u Hr ima 39k? I nas se rađa mnogo u Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj, i šta onda? Naši čak i dođu iz Sandžaka ovdje i ostanu živit, ko dolazi iz Hr da ovdje živi? Možda i imar par budala za sve ove godine. Vama tj BH Hrvatima broj rođenih u Hrvatskoj znači ko nama broj naših rođenih u dijaspori.
_________________ Srbi su jazavci. Hrvati u BiH 2 500 živorođenih. Bošnjaci u BiH 14000+ živorođenih.
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 15:00 |
|
|
Gazda je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Pa po tvojoj logici a u stvarnosti je to cca 15000. No koga boli *** šta ćeš ti smatrati istinom. Vi nestajete. 2500 rođenih Hrvata imate. Pa što si onda nervozan laki, opusti se i uživaj. Ljudska glupost je jedino što može da me iznervira a ne neke kako vi slutite loše vijesti po nas.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
|
|
Ok. Misliš da Hrvatska neće počinit UZP. Ja mislim da hoće.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10504 Lokacija: Banja Luka
|
neznani_junak je napisao/la: novem je napisao/la: Pa kad im sve radi, onda ne treba mijenjati ništa. Pustimo ovako. Pa šta treba mijenjat. Ja ponavljam već neko vrijeme ovo su sve faze koje država mora proći da bi se društvo uredilo. Periodi su teški ali će proći. Ovu državu niko od vas neće uništiti jer da bi to uradili morate uništiti one koji ovu državu smatraju svojom. Vi ste ovdje gosti. Zato svirajte kurcu i ko budaletine vrtite neke svoje projekcije i predviđanja luđačka. Glupost . Zašto da vas uništimo ? Mi već imamo svoju državu i ona funkcioniše . Ne pada nam na pamet , da vas napadamo i nedajbože uništavamo ..niti je to uredu . Samo ćemo vas u potpunosti odyebati . Sve su prilike, uskoro . Ako samo malo napregnete glavice , shvatićete da vam mi tim odyebom ustvari činimo , jer ćete napokon i vi imati svoju , 1/1 državu . U njoj ćete se moći igrati kako vama je ćeif . Hoće li biti građanska , nacionalna , hoćete li uvesti šerijat i biti članica Islamske Konferencije ,hoće li Džeko biti njen prvi predsjednik.. To će biti samo vaša stvar . Odrastite jednom i vi , mi smo to obavili odavno . PS. Onda možeš da nas nazivaš gostima .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 15:02 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ok. Misliš da Hrvatska neće počinit UZP. Ja mislim da hoće. Zašto ba? Gdje kako? Kad vi isparite koji će povod biti? Kako objasniti svijetu napad na drugu, suverenu državu? To nije išlo ni u prošlom ratu dok nije potpisan dogovor Izetbegović-Tuđman. Sada bi kao išlo. A i mi ćemo eto mirno sjediti i gledati. Haahaha Koja SF.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 15:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 15:03 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ok. Misliš da Hrvatska neće počinit UZP. Ja mislim da hoće. Zašto ba? Gdje kako? Kad vi isparite koji će povod biti? Kako objasniti svijetu napad na drugu, suverenu državu? To nije išlo ni u prošlom ratu dok nije potpisan dogovor Izetbegović-Tuđman. Sada bi kao išlo. A i mi ćemo eto mirno sjediti i gledati. Haahaha Koja SF. Nije išlo nije prije? Dakle nije bilo UZPa? Slažem se da nije ali tad smo ratovali sa Srbima u Hrvatskoj. Toga nema više.
|
|
Vrh |
|
|
neznani_junak
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 15:04 |
|
|
Svarog je napisao/la: neznani_junak je napisao/la: Pa šta treba mijenjat. Ja ponavljam već neko vrijeme ovo su sve faze koje država mora proći da bi se društvo uredilo. Periodi su teški ali će proći. Ovu državu niko od vas neće uništiti jer da bi to uradili morate uništiti one koji ovu državu smatraju svojom. Vi ste ovdje gosti. Zato svirajte kurcu i ko budaletine vrtite neke svoje projekcije i predviđanja luđačka. Glupost . Zašto da vas uništimo ? Mi već imamo svoju državu i ona funkcioniše . Ne pada nam na pamet , da vas napadamo i nedajbože uništavamo ..niti je to uredu . Samo ćemo vas u potpunosti odyebati . Sve su prilike, uskoro . Tim odyebom mi vam ustvaričinimo , jer ćete napokon i vi imati svoju , 1/1 državu . U njoj ćete se moći igrati kako vama je ćeif . Hoće li biti građanska , nacionalna , hoćete li uvesti šerijat i biti članica Islamske Konferencije ,hoće li Džeko biti njen prvi predsjednik.. To će biti samo vaša stvar . Odrastite jednom i vi , mi smo to obavili odavno . PS. Onda možeš da nas nazivaš gostima . Nemate vi ništa. Vaša država je samo Srbija. Imate enitet nastao na genocidu i etničkom čišćenju. Sve je ovo naša zemlja a vi ste gosti.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Blokada rada institucija BiH Postano: 01 ruj 2021, 15:05 |
|
|
neznani_junak je napisao/la: Nemate vi ništa. Vaša država je samo Srbija. Imate enitet nastao na genocidu i etničkom čišćenju. Sve je ovo naša zemlja a vi ste gosti. Ništa ovdje nije vaše. Vaš narod je nastao na genocidu i privremeno ste ovdje. Uskoro nestajete. Broj rođenih vam se prepolovio a u ovom desetljeću će se propolovit još jednom. Nema vas. Gotovo.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|