HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 sij 2025, 06:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 105 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

U sukobu RH vs BH suniti + srbi, Hrvati HB trebaju?
Bezrezervno podržati Hrvatsku 46%  46%  [ 6 ]
Tražiti od RH da izglasa zakon o zabrani vrijeđanja Hrvata iz HB u javnom prostoru (+ zatvorske kazne) u zamjenu za podršku 54%  54%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 13
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!!
PostPostano: 08 ožu 2023, 02:09 

Aspirin je napisao/la:
K..M je napisao/la:
Mujo što se šjekiraš za đenocidaše i hagresore.

Mi navikli da nas Hrv đenocidiraju i NE harlaučemo.

Kuš sad u svoj svinjac i virtualni brlog. :bih

Ne sikiram se ja niti najmanje.
Ovo je priča mnogo veća od svakog od nas i naših malih života.

Ti nećeš arlaukati, a da li će tvoji praunuci arlaukati kad im metastaze pojedu organe i budu krvarili na svaku rupu na tijelu, i budu pljuvali komade jetre i pluća na usta. To zna da potraje dva do tri dana, nekad i dulje.

Ne valja se rugati ljudima.

bas nas za sve briga.
Proslo je 13 stoljeca od kada su slaveni dosli na balkan. Ako ovo sranje sa radioaktivnim izdrzi 2-3000 godina mi cemo svi do tada biti odavde iseljeni po evropi, a ove krajave ce naseliti islamisti iz turske i pakistana. Taman pravo vrijeme da ta burad istrunu i otruju sve.

Vrh

Naslov: Re: Bosanski suniti podržavaju srbe u sukobu sa Hrvatskom!!! Udaraju na Dubrovnik!! Šokantno!!!
PostPostano: 09 ožu 2023, 10:26 

Karabaja je napisao/la:
korrisnik je napisao/la:

Pa dobro , ne radi se o tome, radi se o principu , Srbi nisu na našoj strani bili i en vidim razloga zašto Bošnjak da se brine o svakom pedlju BiH, još urušavati odnose sa Hrvatskom , svejedno mi. Ionako je teritoriji RS-a bez Bošnjaka

Da jbt, sad bi se trebalo brinuti i za etnički očišćenu RS. Jebe mi se. Ja kažem pravi to i štedi materijal. 15 cm zidovi, jedna zona armature i neće to maket :D

Tako je, yebe mi se, nek grade, četalji su ionako razvili imunitet na uranijum kako ih je NATO zbombo.

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2023, 14:01 

Hahha kako je smesan ovaj sunit. Pa to sto je NATO zbombao sada tu zive tvoji suniti, ne Srbi. Osiromaseni uranijum potice iz municije iz GAU8 topa, sa A10 thunderbolt. Na Kosovu su gadjali uglavnom mesta gde zive Albanci, a centralnu Srbiju nisu pipali. Cudi me da ste tako lose informisani i jos se radujes i prizeljkujes da Srbi umiru od tumora, a zapravo tvoja populacija je izlozena tome, ne Srbi... Je l shvatas sta si rekao?

slika

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2023, 14:03 

Treba mu dati vremena, da sabere dva i dva, pa dobije rezultat da nisu srbi ozraceni uranijumom vec Hadzici gdje 25 godina zive samo muslimani.

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2023, 16:07 

Evo sve, ali zašto u naslovu šokantno? :zubati

Tu nema ništa iznenađujuće. To rade od kad su nastali. Koga u 2023. muslimani iznenade, zaista nije ni zaslužio ništa bolje. :biceovodobro

1073 of 2558 - 41.95%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 105 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: