HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 25 tra 2024, 07:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 3287 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 132  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 05 stu 2014, 17:11 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Čuj traže "procesuiranje kriminalaca". Neki dan su sebi izabrali lkriminalce u vlast.
Kuha bošnjački pretis lonac opet i kad pukne....ćiribiribela Mare moja...odoh u ***... Moraju raditi bez plaća i šutjeti. Što će ovi u RS i Hrvati sa svojim entitetom reći na te nerede u bošnjačkim kantonima.

Citat:
Sindikat solidarnosti blokirao ulicu u Tuzli, traže procesuiranje kriminalaca

Sindikat solidarnosti iz Tuzle, koji okuplja radnike uništenih preduzeća sa područja Tuzlanskog kantona održao je mirne proteste ispred Kantonalnog suda i Kantonalnog tužilaštva TK.

Predsjednik sindikata Sakib Kopić ističe kako su svakim danom sve jači, a jučer su pomenutom sindikatu pristupili i radnici Remont montaže iz Tuzle. U vrijeme održavanja mirnih protesta u blokadi je bila ulica pored pravosudnih institucija, a saobraćaj se nesmetano odvijao svim drugim gradskim saobraćajnicama.

Predstavnici Sindikata solidarnosti, podsjećanja radi, na minulim okupljanjima tražili su bezuslovne ostavke premijera i ministara u Vladi TK. Jutros su odustali od novih protesta ispred Vlade TK, ali su se vratili ispred Kantonalnog suda i Kantonalnog tužilaštva gdje su ponovili svoje stare zahtjeve koji se ogledaju u realizaciji pravomoćno donesenih sudskih odluka, procesuiranju odgovornih za privredni kriminal, ubrzanju otvorenih stečajnih postupaka.

Nakon protesta u prostorijama Sindikata solidarnosti dogovoren je sastanak predstavnika svih uništenih preduzeća kako bi se dogovorile aktivnosti u narednom periodu, a već sutra Sindikat solidarnosti će pružiti podršku radnicima Fabrike obuće “Aida”.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 18 stu 2014, 12:42 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Kukiću sve opcije ispušile pa bi sad prečaca. Nek se pripazi da mu kuća ne izgori.

KUKIĆ: Gorjet će i tamo gdje prije devet mjeseci nije – u Republici Srpskoj i zapadnoj Hercegovini!

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 20 stu 2014, 17:13 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Grohotom vam se nasmijali. Nedavno na izborima grlom u jagode Bakira izabrali, sad ga trpite.

Citat:
Plenum građana Zenice predat će zahtjeve novoizabranoj vlasti
Objavljeno: 20. 11. 2014 - 10:15 Novosti » Iz minute u minutu A A A Times Arial 10

Plenum građana Zeničko-dobojskog kantona kojeg predstavljaju Goran Jerkić i Esad Medar održao je press konferenciju ispred zgrade Vlade i Skupštine ZDK gdje će za oko sat vremena biti održana konstituirajuća sjednica novog saziva Skupštine ZDK.

- Okupili smo se da novom sazivu skupštine predamo zahtjeve plenuma koje smo sakupili u periodu od februara do aprila ove godine, a koje aktuelne vlasti nisu rješavale. Više od 500.000 nevažećih glasova na proteklim izborima su relevantna politička činjenica jer toliko glasova nije osvojila niti jedna stranka - ističe Jerkić.

Medar je konstatirao da je u samo zadnjih šest mjeseci porezni dug pravnih lica u Federaciji BiH porastao za 100 miliona KM, po informacijama koje se dostupne na stranici Porezne uprve FBiH.

- Samo u zadnjih mjesec dana dug za direktne poreze porastao je za 24 miliona, ističe Medar.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 27 stu 2014, 15:40 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Hajde kuš stoko. "Jači ste kad ste gladni" kako vam Bakir lijepo rekao. Imali ste izbore, izabrali SDA da vas zastupa sad tišina.

Citat:
Radnici "Aide" nezadovoljni prijedlozima Vlade TK, ostaju i dalje na raskrsnicama
Piše: D. Brkić
Predstavnici radnika Fabrike obuće "Aida" razgovrali su u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli sa premijerom Bahrijom Umihanićem i ministrima u Vladi TK o načinima prevazilaženja trenutnih problema i deblokadi glavnih gradskih saobraćajnica.
Radnici
"Izašli smo pred radnike i rekli im kakvi su prijedlozi Vlade TK. Narod to neće prihvatiti. Odlučili su i dalje ostati na raskrsnicama“, kaže Hasan Užičanin, član Sindikata "Aide“.

Vlada TK je radnicima ponudila isplatu socijalne pomoći, a predložila je predstavnicima radnika da upute zahtjev novoj Vladi TK da ih uvrsti u budžet za 2015. godinu pod stavku materijalnog zbrinjavanja u vrijeme nezaposlenosti.

"Prošli put su nam podijelili po 150 KM i obećali nam posao. Međutim, posla nema i zbog toga tražimo da nas materijalno zbrinu“, kaže Užičanin.

Fabrika obuće "Aida“ je u većinskom vlasništvu Tuzlanskog kantona, dok druga preduzeća čiji radnici traže materijalno zbrinjavanje nemaju takav status.

Upravo su se i predstavnici uništenih preduzeća sa područja TK, okupljenih oko Sindikata solidarnosti, sastali sa premijerom Umihanićem i ministrima u Vladi TK.

"Razgovarali smo o isplati po 400 KM novčane pomoći za oko 700 radnika iz ovih desetak preduzeća. Premijer je rekao da novac nije problem ako takav prijedlog prihvate u Skupštini TK“, kaže Sakib Kopić.

Dio radnika je i dalje ostao u prostorijama Skupštine TK, gdje čekaju konačan odgovor Kolegija Skupštine o tome hoće li održati zajednički sastanak.

"Još uvijek ne znam ostajemo li ili idemo. Ima umornih i iscrpljenih radnika. Sačekat ćemo još malo“, kaže Sakib Kopić.

Glavne gradske raskrsnice su u blokadi, a otvorena je samo jedna traka i to ona koja od BKC-a vodi ka naselju Miladije, odnosno ka zapadnom izlazu iz grada.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 09 pro 2014, 20:23 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Ćiribiribela Mare moja, odoh kuhati bosansku čorbu. Je li normalno za toliki grad da ima 10.000 zaposlenih na državnoj sisi ?

Citat:
Sindikat najavio "žestok odgovor" Vladi TK bude li smanjenja plata
Piše: D. Brkić

Predstavnici Sindikata budžetskih korisnika u Tuzlanskom kantonu su na današnjoj konferenciji za novinare najavili žestok odgovor Vladi TK ukoliko se realizuje najavljeno smanjenje plata budžetskim korisnicima.

Najavljeno je, kako je istaknuto, smanjenje plata za oko 11 posto, a ako takva odluka bude usvojena na ulice će izaći oko 10.000 budžetskih korisnika. Sindikalni predstavnici ističu kako je prijedlog takve odluke Vlada Tuzlanskog kantona donijela na svoju ruku, odnosno bez konsultacije sa sindikatima, a rečeno je i kako saradnja sindikalista sa Vladom TK nikad nije bila gora.

"Ne pristajemo na kresanje stečenih prava radnika u budžetskim organizacijama. Ne isključujemo ni masovne proteste“, kazao je Fahrudin Šahović, predsjednik Sindikata TK.

Predsjednik Sindikata visokog obrazovanja Zlatan Begić kaže:

"Nema problema, svi ćemo na kazan, ali moramo jednom za svagda utvrditi ko je kriv za sadašnje stanje. Pitamo ih ko je usvojio neustavne zakone po kojim građanin u Sarajevskom kantonu, ili nekom drugom, duplo više vrijedi od građanina u Tuzlanskom kantonu", navodi Begić.

Admir Terzić, predsjednik Sindikata srednjeg obrazovanja, kaže da nije istina da se oni bore samo za svoje plate.

"U momentu kada smanjite plate budžetskim korisnicima neće biti novca frizerima, prodavačima, neće biti redovnog plaćanja režija... Napravit će se jedna psihoza koja daje užasno loše efekte. Pitam se i zašto opet naš kanton, zašto uvijek treniraju strogoću i eksperimentišu na nama. Ako jesmo najgori, treba se postaviti pitanje i zašto smo najgori. Najniža plata u našem kantonu je 380KM, a u Srednjobosanskom 570 KM i opet nama hoće da smanje plate. Ova Vlada TK namjerava pripremiti 'prljav teren' za vladu koja treba doći, ali im to neće proći“, kaže Admir Terzić.

Sindikalni predstavnici su u nekoliko navrata spomenuli kako neće dozvoliti da im Vlada TK "kreše" plate, a nisu isključili ni mogućnost blokade cijelog Tuzlanskog kantona.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 11 pro 2014, 19:52 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 13 ožu 2011, 22:11
Postovi: 7987
:zubati
Citat:
KREĆU PROSVJEDI NE BUDE LI PROSVJEDA: Od stranih ambasada traže zaostale isplate i naputke što dalje
Sindikat spontanih prosvjednika Federacije BIH, uputio je prosvjedno pismo američkoj i turskoj ambasadi u BiH od kojih traže isplatu zaostalih prosvjednina i sklapanje novog sindikalnog ugovora za sezonu prosvjeda 2014/2015. Iz sindikata tvrde da su spremni potpuno bojkotirati sponatne nerede radnika i seljaka planiranje za proljeće ukoliko ove dvije ambasade ne isplate sve preostale zakasnine vođama prosvjeda i ne usuglase točan plan paljenja i stvaranja nereda. Ne smije se dogoditi kao zadnji put da lutamo kao rulja bez cilja.

Iz Sindikta spontanih prosvjednika Federacije kažu da prosvjedi ne mogu biti dovoljno spontani i prirodni ako nemaju jasnu financijsku konstrukciju i da gladni ljudi ne mogu prosvjedovati pogotovo ne ako zima potraje.

Zulfikar Mehmedpašić kazao je i kako će sindikat tražiti postavljanje novog rukovodstva spontanih prosvjednika Federacije. Ono mora biti višeetničko, ne smije pokrivati samo bošnjačke kantone kao zadnji put te se nada da će američka i turska ambasada pronaći bolje glasnogovornike prosvjeda. Srećko Horvat, Igor Štiks i Enver Kazaz nisu obavili posao kako treba. Bitno je pronaći intelektualce većeg kredibiliteta kako bi se spontanim prosvjednicima pridružilo i stvarno radništvo i seljaštvo koje će onda prosvjedovati besplatno.
Iz sindikata spontanih prosvjednika najavili su kako sindikat uskoro prestaje s redovnim održavanjem tečajeva padanja u nesvijest, pripreme molotovljevih koktela, ponašanja na ulici tijekom prosvjeda i sa svim ostalim pripremama za buduću sponatnu socijalnu revoluciju ne stignu li doznake po računima do kraja sedmice.

Plamen revolucije ne smije stati – stoji na kraju priopćenja Sindikata spontanih prosvjednika.



Mate Kapović i Hrvatska radnička fronta podržali su Sindikat sponatnih prosvjednika. Sramotno je da još niti jedna stranka u BIH ga nije podržala.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 16 pro 2014, 11:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Kuha se opet u Trokutistanu. Ljudi na ivici strpljenja. Tuzla bi mogla opet puknuti ali narod nema sluha za probleme siromašnih, oni protestiraju samo za ukidanje RS i županija.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 16 pro 2014, 11:31 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Ali su čovječe puknuti i nerealni kao i uvijek. Kao da ne znaju gdje žive. Ovi u Tuzli traže materijalno zbrinjavanje nezaposlenih radnika sa proračunske sise. Ovi nezaposleni u Sarajevu spominju EU i 500 € naknade za nezaposlene. Mashalla.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 16 pro 2014, 11:40 
Offline

Pridružen/a: 15 pro 2014, 18:26
Postovi: 853
Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
Ja mislim da se Bosanci neće više dizati na bune i ustanke. Teška jeste situacija, ali mislim sam da će nova federalna koalicija SDA DF HDZ raditi dobar posao. Ne zato što to oni žele, nego što moraju. Čitam jutros da će jedan od najboljih bosanskih biznismena Novalić iz Gradačca biti novi premijer. Ako to bude bit ću prezadovoljan. Jedan veliki gospodin iz SDA i sposoban čovjek za razliku od Branovića i rahmetli Hadžipašića.

_________________
Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 16 pro 2014, 11:44 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Ti "misliš". Zanimljivo.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 16 pro 2014, 11:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26
Postovi: 22751
Prosipanje iz šupljeg u prazno, EU će možda već sljedeće godine otvoriti tržište rada za BH građane, a onda ćete ostati bez pola milijuna a možda i više mladih.

_________________
Sanjam da pripojim RH BiH


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 16 pro 2014, 11:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
ManInBlack je napisao/la:
Prosipanje iz šupljeg u prazno, EU će možda već sljedeće godine otvoriti tržište rada za BH građane, a onda ćete ostati bez pola milijuna a možda i više mladih.


Neće. Ne postoji tako nešto, prošle su 50.-e. Ako i bude viška radnih mjesta to čeka radnike iz siromašnijih EU država. Poslodavcima manje glavobolje da im srede papire i da oni sami sebi srede smještaj.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 16 pro 2014, 14:16 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26
Postovi: 22751
Meni 'tičica' šapnula: Određeni EU krugovu su zabrinuti odljevom ne muslimanskog življa iz BiH, u tom cilju tražiti će se otvaranje tržišta rada za visokoobrazovane državljane BiH. Ove godine samo iz Tuzle je isparilo na zapad preko 100 medicinara i socijalnih radnika (čitava jedna generacija medicinske škole / fakulteta), koji su posao po Njemačkoj, Belgiji, Nizozemskoj i skandinaviji dobili preko preporuka. Otvaranjem tržišta rada nastala bi invazija stotina tisuća mladih Bošnjaka i Srba na radna mjesta diljem EU, dugoročno smanjio bi se njihov natalitet.

_________________
Sanjam da pripojim RH BiH


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 16 pro 2014, 18:01 
Offline

Pridružen/a: 15 pro 2014, 18:26
Postovi: 853
Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
BBC je napisao/la:
Ti "misliš". Zanimljivo.


Za razliku od tebe :nanana

_________________
Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 16 pro 2014, 18:04 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Jesi nauĆio kuran napamet ?

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 17 pro 2014, 14:06 
Offline

Pridružen/a: 15 pro 2014, 18:26
Postovi: 853
Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
BBC je napisao/la:
Jesi nauĆio kuran napamet ?


Aaaa, kako nepismeno :osama

Piše se Kur'an, a ne kuran. I tebi bih ga preporučio kao i svakom insanu na svijetu. Provjereno liječi dušu.

_________________
Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 17 pro 2014, 14:35 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26
Postovi: 22751
BarackObama je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Jesi nauĆio kuran napamet ?


Aaaa, kako nepismeno :osama

Piše se Kur'an, a ne kuran. I tebi bih ga preporučio kao i svakom insanu na svijetu. Provjereno liječi dušu.


Izostavnik ' se stavlja na mjesto jednog ili više slova, koje u tom tvom pravopisu nedostaje?

_________________
Sanjam da pripojim RH BiH


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 17 pro 2014, 15:19 
Online
Avatar

Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09
Postovi: 24671
Lokacija: Heartbreak Hotel
Amerikanci stavili u stanje pripravnosti NVO u BiH. Ako im nova vlast ne bude poslusna pustaju ih ponovno s lanca.

_________________
"Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 17 pro 2014, 16:24 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
ManInBlack je napisao/la:
BarackObama je napisao/la:

Aaaa, kako nepismeno :osama

Piše se Kur'an, a ne kuran. I tebi bih ga preporučio kao i svakom insanu na svijetu. Provjereno liječi dušu.


Izostavnik ' se stavlja na mjesto jednog ili više slova, koje u tom tvom pravopisu nedostaje?


Apostrof se stavlja zbog izgovora te riječi.
Arapska riječ Kur'an po svom je obliku infinitiv, koji u bosanskom jeziku prevodimo glagolskom imenicom. Prema tome, riječ Kur'an znači "čitanje" ili "sakupljanje". Korijen ove riječi su 2 arapska glasa: kaf (ﻕ), ra (ﺭ), te sukun (ّ ). U svim oblicima koji su izvedeni iz ovog korijena proteže se jedno glavno značenje te riječi, a to je "sakupiti". Kur'an se čita ili, kako je to uobičajeno reći među bosanskim muslimanima, "uči". Neki islamski učenjaci smatraju da je Kur'an nazvan tim nazivom zato što u sebi sakuplja i sadrži ajete, sure, zapovijedi, zabrane, obećanje, prijetnje, vijesti o prošlim narodima itd. Po ovome bi riječ Kur'an značila "zbirka". To je značenje riječi "Kur'an" s jezičke strane, dok ta riječ, po vjerovanju muslimana, označava posljednju Božiju knjigu, koja je preko meleka Džibrila objavljena posljednjem Božijem poslaniku Muhammedu s. a. v. s.[1]

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 17 pro 2014, 16:47 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26
Postovi: 22751
Hebiga korisnik, koristi naše slavenske riječi da te razumijemo. WTF melek, Džirbil koje bi to bilo naše ime???

_________________
Sanjam da pripojim RH BiH


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 17 pro 2014, 16:48 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10
Postovi: 15091
Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
Gabriel- Gavrilo

_________________
Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa!
Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 17 pro 2014, 17:11 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Bobovac je napisao/la:
Amerikanci stavili u stanje pripravnosti NVO u BiH. Ako im nova vlast ne bude poslusna pustaju ih ponovno s lanca.


Target Bakirova vila na Poljinama. :laugh
A i Komšić je negdje u gradu, lako mu u stan rulja uleti.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 18 pro 2014, 12:50 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Skoro svaki dan radnici nove firme protestiraju. Vrlo malo toga u Trokutistanu radi u pozitivi. BiH Telecom i Elektroprivreda. Normalno i oni koji rade sa plinom i grijanjem, ljudi to moraju plaćati. Sve ostalo debeli minus. Kuha se pomalo, koliko će trpiti ostaje da vidimo. Uglavnom bilo kojoj stranoj tajnoj službi relativno jeftino pokrenuti nasilne prosvjede u BiH. Malo "NVO", malo socijalne mreže, malo izjave diplomata, i tako to...

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 18 pro 2014, 13:02 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 21 lis 2013, 08:36
Postovi: 791
Bobovac je napisao/la:
Amerikanci stavili u stanje pripravnosti NVO u BiH. Ako im nova vlast ne bude poslusna pustaju ih ponovno s lanca.


Rodoljube to je ipak tehnološki najnapredniji i najpropulzivniji sektor privrede u Muslimana. Znaju kauboji đe imat svoje pipke.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Bošnjačko proljeće
PostPostano: 18 pro 2014, 17:32 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 30 svi 2009, 22:01
Postovi: 19705
ManInBlack je napisao/la:
Hebiga korisnik, koristi naše slavenske riječi da te razumijemo. WTF melek, Džirbil koje bi to bilo naše ime???

Šta ti imaš protiv tradicionalnih izraza u još tradicionalnijem bosanskom jeziku? :zubati

_________________
Smrt fašizmu! Sloboda ili smrt! Slava Rusiji! Denacifikacija Ukrajini!


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3287 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 132  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: iprodano i 513 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO