|
|
Stranica: 4/8.
|
[ 193 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
DF Sarajevo
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 01:01 |
|
|
Citat: Bit cu jedan od 7 hrvatskih ministara u vladi Federacije 2018. pa ce ti se izbor suziti na 7. Kako stvari idu, ove fantomske Federacije teško, bošnjačke nikako, ali nekog HNK kantona ili neke hrvatske zagranične autonomije moguće.
_________________ Bošnjo - još više Bosanac. Biram koaliciju DF-GS na izborima. Drugovima iz SDP-a vrata su uvijek otvorena. Aj zdravo ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pravnik95
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 01:15 |
|
Pridružen/a: 18 lis 2016, 07:43 Postovi: 878 Lokacija: Zadar / Bihac
|
|
Ja evo ne znam odakle vi islamsko-bosanski mundzosi crpite taj vas optimizam. Drzava vam je supak teski, a nije ni cijela vasa. Ono sto i valja u toj drzavi, opet nije u vasim rukama. Svaki drugi oglas na FB grupama za trazenje poslova u HR je oglas nekog Trokutistanca ili Biscanina gdje opisuje zasto mu je zivotni san doci raditi i/ili zivjeti u Hrvatsku. Oglasi tipa "radio bih i za 4.000kn, znam da je to kod vas za pljuvanje i sramota, ali kod nas su to 2-3 prosjecne place + vidio bih i more".
Vrhunac Hr. vanjske politike bi bio da vam sredi lakse dobijanje viza i radnih dozvola u zapadnim zemljama EU... s jedne strane bi to bio i humanitaran cin. S ovih upitnih 1,4 miliona biste se sprasili na ispod milion u roku 3-4 godine... EKSPRESNO.
Neki dan ja u Bihacu, penzioneri na svakom koraku, stupovi se zelene, svaki stup zelen od vrha do dna, tu i tamo pokoja crna i/ili plava razbiju zelenu harmoniju. Bas se mislim, pa jebote jos malo i starcad u Vagancu ce biti mladja od starcadi u Bihacu. 80% automobila po cestama strane registarske oznake, svaka druga kuca na prodaju, jos ih prodaje neki musliman iz inozemstva, ima svoju firmu za trgovanje nekretninama, slika mu na svakoj drugoj kuci. S jedne strane otuzno, s druge strane - karma. A to je Bihac, zamisli kako je tek u onim vukojebinama USK-a. Nikako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 01:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85875 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Čovječe ne možete od federacije dva naroda, kao sto je Belgija, napraviti sebi nacionalnu državu. Ne može i gotovo.
A sada marš sa teme jer si zatrolao zadnje dvije stranice.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DF Sarajevo
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 02:06 |
|
|
Citat: Čovječe ne možete od federacije dva naroda, kao sto je Belgija, napraviti sebi nacionalnu državu. Ne može i gotovo.
A sada marš sa teme jer si zatrolao zadnje dvije stranice. O.K. u pravu si - sve sam samo loše sanjo. Ovo je Belgija, ja se zovem Thomas Peeters, i živim u Briselu. Hvala Tvrtko KI, brišem 
_________________ Bošnjo - još više Bosanac. Biram koaliciju DF-GS na izborima. Drugovima iz SDP-a vrata su uvijek otvorena. Aj zdravo ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 02:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85875 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
sivi vuk je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Sasvim korektan prijedlog. To sto megalomani iz tzv. "hnsa" ne zele prihvatiti, njihov problem. Na kraju ce zapravo oni ispasti najveci krivci za sve ono sto bi moglo slijediti. Ne znam stvarno šta može da usledi,sem da vas izraketira HV.Ako ste toliko ludi da to izazovete,srećno sa tim.Logika kojom idete očigledno se ne menja.Nisam siguranda će MZ inter.enisati u vašu korist u svakom slučaju sa prvim ispaljenim metkom pozdravite se sa bilo kojim oblikom BiH.Nerazumni ste. Neće vam uspeti da izrežirate intervenciju MZ.Muslići više nisu popularni. Imaju pravo igrati na sve ili nista. Sretno.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 08:27 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27683 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
DF Sarajevo je napisao/la: Citat: Nemam mržnju prema tebi, nego doktorsku zabrinutost nad pacijentom. Kao i odredjenu znanstvenu znatiželju (psihijatrija mi je hobi). Nemam pojma o čemu govoriš. Moje ime je Emir, Emir Suljagić. Kako ti je žena? Jel je još redovito mlatiš? Mora da je i zaslužila... Samo.... slabi ste vi bosanski nacional-socijalisti. Slabo tučete. Trebate učiti od vaših idola iz vremena velikog Rajha.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 10:06 |
|
|
DF Sarajevo je napisao/la: Citat: Ja Muslimane ne podcjenjujem. Samo mislim da su ludi. Odnosno poludjeli. Ja se uvijek borim za slabije, i za razliku od vas ne bih mastao da dotucem do nestanka jedan narod. Potcjenjuješ odmah jer ih zoveš muslimanima, ko biva ko tvoj poglavnik Čović, mi nismo ništa drugo, nego eto muslimani, a ne tvojim susjedima Bosancima ništa manje sposobnim i vrijednim od tebe. Hrvati su na Balkanu jača strana, Bošnjaci su slabija. Ja volim svoj narod i zemlju kao što voliš i ti, i dao bih kao i ti za svoje sve u životu. Zato dolazim da sučeljavam mišljenja, i da branim svoje, kao što ti svoje braniš. S tom razlikom, što nisam kao Dario i Darijevi u tuđim selima dokazivo tu ljubav nasiljem i zločinima. Opstanak Katolika nikad nije i neće doći u pitanje, sem ako imanje apsolutne vlasti nije uslov opstanka Katolika na nekom prostoru. Kordić zločinac? HVO je ipak bio napadan na tom području i tu ste počinili najgore zločine, ipak ste vi junaci koji su se zavukli iza linija HVO-a daleko iza linije fronta pa ste u Grabovici masakrirali hrvatske civile. Tako je kroz Bugojno prošlo više Hrvata logoraša nego kroz sve logore HVO-a ali vam nije smetalo da Hrvatima logorašima ukidate mirovine u vremenu Heleza:) Čuj "katolici će preživjeti" ,kao da se vas nešto pita. Imate taj svoj trokut Sarajevo-Zenica-Tuzla i nećemo ga dirati a ko ne budete provocirali
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 10:20 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8922 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
DF Sarajevo je napisao/la: Citat: Samo da javim iz štaba da vas pomno pratimo i da ovo što ovdje govorite se smatra pravim stavom HDZ BiH i HDZ RH. Države Izrael također.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 10:54 |
|
|
DF Sarajevo je napisao/la: Citat: Je, je, narod koji je dao dva Nobelovca nema nikog tko zna sastaviti dvije recenice osim tri aktivista/novinara.
To je vasa percepcija Hrvata u BiH.
Nisam javna osoba, a usporedbe mene i gornje trojice prije moze imponirati njima, a ne meni. Vaša inteligencija je u Zagrebu i na Zapadu. U BiH se rijetko ko od vas i bavi politikom sem nekolicine aktivista i novinara, a još manje na Internetu. Tu je jedan manji broj aktivnih političara i to je to. Dobro ima još pokoje ime, ali po stilu pisanja i stavovima - to je neko od ove trojice. Ako nekome bude bitno, to će i doznat. Pa eto oni imaju bar u Zagrebu inteligenciju a vi je nemate nigdje. Vasa intelektualna misao se zavrsava na nadanju da ce Incko, alah, Amerikanci, Turska, EU... nesto durade da vama bude bolje i da hopstane Bejiha. Vi da imate inteligenciju ne bi se doveli u situaciju da vam saka Hrvata diktira juce, danas, sutra i da zbog sake Hrvata kmečite svakoj šuši koja dodje u 24%. I sad vam je jedini plan da opet izgasate tog balu koji vam je 8 godina bio u Predsjednistvu i zbog kojeg ste se doveli u situaciju u kojoj ste danas i koji vam na kraju krajeva ništa nije uradio dok je bio u Predsjednistvu. Najveca sreca Srba i Hrvata je što imaju posla sa glupim nooorodom koji sam sebe ukopava odkad je spletom okolnosti po prvi put u svojoj Historiji dosao u poziciju da koliko toliko samostalno razmislja. Potcjenjujemo vas? JNe. Vi ste dokazali da ste intelektualno zaostao narod i to je činjenica.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 11:07 |
|
|
DF Sarajevo je napisao/la: Citat: Ja Muslimane ne podcjenjujem. Samo mislim da su ludi. Odnosno poludjeli. Ja se uvijek borim za slabije, i za razliku od vas ne bih mastao da dotucem do nestanka jedan narod. Potcjenjuješ odmah jer ih zoveš muslimanima, ko biva ko tvoj poglavnik Čović, mi nismo ništa drugo, nego eto muslimani, a ne tvojim susjedima Bosancima ništa manje sposobnim i vrijednim od tebe. Hrvati su na Balkanu jača strana, Bošnjaci su slabija. Ja volim svoj narod i zemlju kao što voliš i ti, i dao bih kao i ti za svoje sve u životu. Zato dolazim da sučeljavam mišljenja, i da branim svoje, kao što ti svoje braniš. S tom razlikom, što nisam kao Dario i Darijevi u tuđim selima dokazivo tu ljubav nasiljem i zločinima. Opstanak Katolika nikad nije i neće doći u pitanje, sem ako imanje apsolutne vlasti nije uslov opstanka Katolika na nekom prostoru. Naravno da nece. Mi Srbi, najveci narod na Balkanu, narod sa 200 godina drzavotvornosti i diplomatije, narod koji ima hiljade pisaca, glumaca, pjesnika, naucnika... nije uspio izaci na kraj sa Hrvatima vec smo se hvala bogu rastali za sva vremena i lakse se dise. Siptare i vas smo potrali za par dana pa se cijeli svijet morao dici da vas spasava. Ne znam kako uopste zamisljate da Vi koji nemate ni jednog naucnika ni knjizevnika, Vi koji po cijeli dan visite u dzamiji, Vi koji u 2018. ne znate ni kako radi vodovod, vi koji jos uvijek koristite instalacije koje su vam Srbi napravili i molite alaha da izdrze sto duze, vi koji disete najzagadjeniji vazduh na svijetu i mislite da je to alahova volja, Vi sa hodžom Bakirom, random Željkom i Krugom 99 da izadjete na kraj sa Hrvatima a Srbe da ne spominjem. Pa vi niste normalni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 11:12 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43976 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Uz pomoć Alaha sve je moguće, uz pomoć Alaha bude Bosna građanska. Uz pomoć Alaha opet će Katolici i Pravoslavci plaćati điziju da Muslimani mogu štagod žvakati. Daće Alah.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
carles
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 11:16 |
|
|
|
kad sagledaš ovu muslimansku politiku i njihove lidere, i šta su im zapravo ciljevi, meni samo još više nisu jasni naši politički lideri predvođeni Čovićem. Naši pokušavaju od govneta pitu napraviti, to jest sa ovim islamistima napraviti funkcionalnu državu, a to jednostavno ne ide. Treba promijeniti smjer u potpunosti, ne gurati nikakve mjere koje rade na jačanju bih, nego zajedno sa Srbima krenuti otvoreno u razgradnju ove yebene nakaradne tvorevine. jednom za uvik. Razgraniči, svak sebi, i onda će bit mir i prosperitet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 11:23 |
|
|
|
Dodem na temu, pocnem citat da vidim o cemu se radi i procitam sve 4 stranice jer je preeee dobro.
Sva nada BH muslimana je da ce Arapi podplatit Amere da proguraju interes BH muslimana a to je da Hrvati nestanu? To jest oni nestaju sami, samo in treba politicki uzet sva prava da se taj nestanak ubrza.
Hmmmm to sto sam zadnju godinu dana vise BH muslimana upoznam u njemackoj koji ovamo dolaze nego BH Hrvata to cemo presutit. A nedavno sam upoznao momka kojem su roditelji davno dosli u njemaacku roden je tu i vratio se nakon faksa u BiH (nebi sad o kojem se gradu radi) dole vec zivi 5 godina i kaze da nema sile koja bi ga navela da ode opet u Njemacku, i nije jedini primjer. Hrvati "nestaju" a treba samo usporedit gradove 1991 i 2013 pa vidit gdje su preuzeli vecinu. Ne kazem ja da iz neki krajeva nisu nestali i nece nestat ali da in potpuno izbrises iz BIH... malo je rec da je smijesno.
Na kraju treba razmislit sta se desilo sa onima koju su prizejlkivali nestanak drugi. Treba nekad nesto naucit iz proslosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 11:29 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Nisu robi zapadni mo kampovi na 22/23/24% ili koja vam je vec suplja floskula milija, vec na 32,74% BiH.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 11:34 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Nisu robi zapadni mo kampovi na 22/23/24% ili koja vam je vec suplja floskula milija, vec na 32,74% BiH. Mapa?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 11:47 |
|
|
carles je napisao/la: kad sagledaš ovu muslimansku politiku i njihove lidere, i šta su im zapravo ciljevi, meni samo još više nisu jasni naši politički lideri predvođeni Čovićem. Naši pokušavaju od govneta pitu napraviti, to jest sa ovim islamistima napraviti funkcionalnu državu, a to jednostavno ne ide. Treba promijeniti smjer u potpunosti, ne gurati nikakve mjere koje rade na jačanju bih, nego zajedno sa Srbima krenuti otvoreno u razgradnju ove yebene nakaradne tvorevine. jednom za uvik. Razgraniči, svak sebi, i onda će bit mir i prosperitet. karamatić i slaven raguž pajdo, to su naši
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gradonačelnik
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 11:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Inace, Cormack i Wigemark su napravili ipak solidan rezultat danas: bosnjacke stranke pristale su na princip proporcionalnosti, te na duh presude. Sada nema nazad.
Dosli smo od "NE MOZE" do "moze, ali"...
Sad ce ih Kormakica stalno hvatati za tu rijec. Zna baba kako se pregovara. Vjerojatno su im Amerikanci objasnili neke stvari kako to ide i gdje ce stvari krenuti ako nastave odbijati provodjenje presude. Na slijedecem sastanku ce dodatno korigirati stavove. A i ne moraju. Nametnut cemo presudu preko CIK-a. Ljudi se hvataju za riječ, a ne muslimani. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 12:25 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Ako je pretvaranje FBiH u nacionalnu drzavu ekstremna krajnost koja je neprihvatljiva, druga ekstremna krajnost je pretvaranje FBiH u apartheidsku tvorevinu gdje ce Hrvati svoju malobrojnost nadoknaditi papreno tako sto ce uspostaviti potpunu kontrolu nad Federacijom, neproporcionalnu njihovom broju i nad Bosnjacima vladati kao nad rajom, obespravljenoj rulji. Jasno je zasto se protivimo tome.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 12:58 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ako je pretvaranje FBiH u nacionalnu drzavu ekstremna krajnost koja je neprihvatljiva, druga ekstremna krajnost je pretvaranje FBiH u apartheidsku tvorevinu gdje ce Hrvati svoju malobrojnost nadoknaditi papreno tako sto ce uspostaviti potpunu kontrolu nad Federacijom, neproporcionalnu njihovom broju i nad Bosnjacima vladati kao nad rajom, obespravljenoj rulji. Jasno je zasto se protivimo tome. Dakle optimalno rijesenje - podjela FBiH Svoja 24% kućica svoja slobodica!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 13:07 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43976 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Tako je, uvijek možete uzeti Alijinu fildžan državu i u njoj vladati proporcinalno broju muslimana i džamija u njoj. Štoviše Hrvati i Srbi vas podržavaju u stvaranju bošnjačke nacionalne države na onome što vam Alija ostavio.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 13:18 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ako je pretvaranje FBiH u nacionalnu drzavu ekstremna krajnost koja je neprihvatljiva, druga ekstremna krajnost je pretvaranje FBiH u apartheidsku tvorevinu gdje ce Hrvati svoju malobrojnost nadoknaditi papreno tako sto ce uspostaviti potpunu kontrolu nad Federacijom, neproporcionalnu njihovom broju i nad Bosnjacima vladati kao nad rajom, obespravljenoj rulji. Jasno je zasto se protivimo tome. hamiđa je naš čovik, evo kume crtaj, kako ćemo? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 13:47 |
|
|
Branimir Galić, politički tajnik HSS-a u BiH u izjavi za Dnevnik.ba: Bošnjačke stranke opasno se kockaju, ulog je država BiHhttp://dnevnik.ba/vijesti/bosnjacke-str ... drzava-bih
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 13:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62998 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Ne sviđa mi se dizanje tenzije s naše strane, s tim nek se Bošnjaci bave, naše je inzistirati na provedbi odluke ustavnog suda do zadnjeg slova, a spremni na sve kompromise koji primjenjuju presudu u novi izborni zakon. O rušenju države nek oni pričaju.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 14:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Ne sviđa mi se dizanje tenzije s naše strane, s tim nek se Bošnjaci bave, naše je inzistirati na provedbi odluke ustavnog suda do zadnjeg slova, a spremni na sve kompromise koji primjenjuju presudu u novi izborni zakon. O rušenju države nek oni pričaju. Nekima se ne sviđa dizanje tenzija dok se nekima gade izjave naših "predvodnika" o europskom putu bih, nato putu bih i dr sranja. Umjesto da se udružimo sa srbima u razbijanju "nedjeljive" i svakodnevnom dokazivanju zapadnim vlasnicima o nemogućnost iste, mi se ponašamo kao obični podanici svojim trenutnim ponašanjem !!!
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Bosnjaci se odlucili na trajno ili privremeno zamrzavanje zajednickih institucija Postano: 05 tra 2018, 14:44 |
|
|
Amiđa da vas kontroliramo  ? Pa naravno da ćemo vas kontrolirati, zbog toga su nam i provukli ovu presudu stranci i EU je na našoj strani kao i USA. Vi ste nama nametnuli Komšića i te platforme i to nam je glavni argument za Izborni, s druge strane ste mislili da ćete BiH poklopiti sa Arapima a sa njima ste samo izgubili svoje saveznike sa zapada koji jesu debilni ali nisu slijepi:D idete pod naše starateljstvo Amiđa, mi smo vaši vlasnici Vremena je sve manje, F 16-ke testirane na kozojebima dolaze i čuje se samo zvuk iz daljine sve jače i jače
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|