|
|
Stranica: 2/34.
|
[ 840 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:56 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
dudu je napisao/la: Vii je napisao/la: U Mostaru je gimnazija podijeljena, koliko sam upućena.
antimostarske snage ne žele jedinstvenu školu i jedinstveni grad. sad tu matricu žele širiti diljem BIH. stop segregaciji, Mostar Mostarcima! Tako je , dolje segregacija i fašizam 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 21:59 |
|
|
BBC je napisao/la: Lebowski je napisao/la:
Čitam svaki komentar dok sam na forumu, ti si ovdje ko Cerić Bošnjacima. Ili bolje ko Avaz.
Mijenjaj forum ako ti smeta. Ne mislim se mijenjati zbog tebe. Daješ mi inspiraciju za puno više pisanja. Ma neka foruma, nije loš, pisao ti na njemu još 50 godina. Uvijek sam bio inspiracija za druge, ništa novo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:01 |
|
|
dudu je napisao/la: Vii je napisao/la: U Mostaru je gimnazija podijeljena, koliko sam upućena.
antimostarske snage ne žele jedinstvenu školu i jedinstveni grad. sad tu matricu žele širiti diljem BIH. stop segregaciji, Mostar Mostarcima! Kojim Mostarcima-lijevim ili desnim-pitanje je sad?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zanimljivo da se ti na većini tema uopće ne dodirneš same teme. Trolanje, offtopic. Kakve koristi forum ima od tebe.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:02 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la:
antimostarske snage ne žele jedinstvenu školu i jedinstveni grad. sad tu matricu žele širiti diljem BIH. stop segregaciji, Mostar Mostarcima!
Tako je , dolje segregacija i fašizam  Je l" ti to mašeš nametnum zastavom iz Europe? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:03 |
|
|
|
HNS ovo treba iskoristiti i tražiti isto u Sarajevu i Zenici za Hrvate. Ni mrvicu manje, ni više.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:05 |
|
|
Vii je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Tako je , dolje segregacija i fašizam  Je l" ti to mašeš nametnum zastavom iz Europe?  Ma jasno , u snovima bi mahao s tim  . To ti je propaganda Vii  . U stvarnosti mašem samo s dvije zastave  i s ovom  . Na utakmicama ponekad i s ovom 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pajser
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:06 |
|
|
 Lijepa slika. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:06 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
|
Ista stvar sa Mostarskim Statutom ,ne odgovara im a mogli su prijašnji primjenit na Tuzlu ,Travnik,Bugojno i ostale gradove. Sad bi i dvije škole pod istim krovom? Totalno licemjerje,i kroz ovakve stvari se vide prave namjere "Bošnjačke Politike" ,čekat da Hrvati izumru i njihova je BiH.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reality
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:19 |
|
|
|
Netko je ovdje rekao da u Sarajevu nema škola koje koriste hrvatski plan i program? Ima, KŠC. I sam sam tu išao.
Što se tiče teme, pitam se što lokalni Bošnjaci ne iskamče lovu od Sarajeva, od stranaca ili IZ i fino ne naprave sebi školu? IZ-u je to posebno u interesu. Ako su Hrvati to uradili u Sa, Ze, Tz... , što ne bi Bošnjaci u mjestima gdje su u debeloj manjini?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:21 |
|
|
Reality je napisao/la: Netko je ovdje rekao da u Sarajevu nema škola koje koriste hrvatski plan i program? Ima, KŠC. I sam sam tu išao.
To je privatna škola, i nije financirana iz proračuna. Bar koliko mi poznato. Ona škola u Stolcu i ovo što traže u Srebrenici je financirano novcem koji Hrvati i Srbi izdvoje iz općinskih proračuna da bi Bošnjaci imali tu nastavu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:22 |
|
|
Reality je napisao/la: Netko je ovdje rekao da u Sarajevu nema škola koje koriste hrvatski plan i program? Ima, KŠC. I sam sam tu išao.
Što se tiče teme, pitam se što lokalni Bošnjaci ne iskamče lovu od Sarajeva, od stranaca ili IZ i fino ne naprave sebi školu? IZ-u je to posebno u interesu. Ako su Hrvati to uradili u Sa, Ze, Tz... , što ne bi Bošnjaci u mjestima gdje su u debeloj manjini? Problem je najveći što upravo u KŠC ide najviše Bošnjaka!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:24 |
|
|
Vii je napisao/la: Reality je napisao/la: Netko je ovdje rekao da u Sarajevu nema škola koje koriste hrvatski plan i program? Ima, KŠC. I sam sam tu išao.
Što se tiče teme, pitam se što lokalni Bošnjaci ne iskamče lovu od Sarajeva, od stranaca ili IZ i fino ne naprave sebi školu? IZ-u je to posebno u interesu. Ako su Hrvati to uradili u Sa, Ze, Tz... , što ne bi Bošnjaci u mjestima gdje su u debeloj manjini? Problem je najveći što upravo u KŠC ide najviše Bošnjaka! Pa neka idu ,zašto bi to bio problem?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Reality je napisao/la: Netko je ovdje rekao da u Sarajevu nema škola koje koriste hrvatski plan i program? Ima, KŠC. I sam sam tu išao.
To je privatna škola, i nije financirana iz proračuna. Bar koliko mi poznato. Ona škola u Stolcu i ovo što traže u Srebrenici je financirano novcem koji Hrvati i Srbi izdvoje iz općinskih proračuna da bi Bošnjaci imali tu nastavu. U privatnim školama možeš imat nastavu i na engleskom ako hoćeš, i takve škole postoje (recimo Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru, te neke škole u Sarajevu). Ovdje pričamo o državnim školama koje su u ingerenciji županija. Hodže mogu organizirati privatnu bošnjačku školu u Stocu, međutim njima je omogućena čak i državna škola.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:28 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Vii je napisao/la: Problem je najveći što upravo u KŠC ide najviše Bošnjaka!
Pa neka idu ,zašto bi to bio problem? Ne mislim problem, kao problem. Nego kažem tako. Zašto bi oni osnivali neku školu privatne vrste koju vodi IZ, kad već imaju KŠC?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reality
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:30 |
|
|
Vii je napisao/la: Reality je napisao/la: Netko je ovdje rekao da u Sarajevu nema škola koje koriste hrvatski plan i program? Ima, KŠC. I sam sam tu išao.
Što se tiče teme, pitam se što lokalni Bošnjaci ne iskamče lovu od Sarajeva, od stranaca ili IZ i fino ne naprave sebi školu? IZ-u je to posebno u interesu. Ako su Hrvati to uradili u Sa, Ze, Tz... , što ne bi Bošnjaci u mjestima gdje su u debeloj manjini? Problem je najveći što upravo u KŠC ide najviše Bošnjaka! Dok sam ja išao, bilo ih je negdje 30-40%. Kako je sada stanje, ne znam, jer je prošlo je par godina otkad sam završio tamo srednju. Ali jedina bitna stvar, bar po meni, jeste da lokalni Hrvati uče na svom jeziku, i o svojoj povijesti tu. Bez toga, bi svi postali Borg (SDP). Ovako, tek manji dio to postane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:31 |
|
|
Vii je napisao/la: mario_cro je napisao/la:
Pa neka idu ,zašto bi to bio problem?
Ne mislim problem, kao problem. Nego kažem tako. Zašto bi oni osnivali neku školu privatne vrste koju vodi IZ, kad već imaju KŠC?! Osnivali bi zato jer to mogu,nama nije dopušteno gdje smo manjina pa smo prisiljeni ići u KŠC.Velik broj Bošnjaka ide u KŠC jer je to kvalitetna škola. KŠC je privatna škola.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:32 |
|
|
|
Kako se plaća godina školovanja u KŠC ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reality
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:32 |
|
|
|
Besplatno je u potpunosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
|
|
Reality je napisao/la: Vii je napisao/la: Problem je najveći što upravo u KŠC ide najviše Bošnjaka!
Dok sam ja išao, bilo ih je negdje 30-40%. Kako je sada stanje, ne znam, jer je prošlo je par godina otkad sam završio tamo srednju. Ali jedina bitna stvar, bar po meni, jeste da lokalni Hrvati uče na svom jeziku, i o svojoj povijesti tu. Bez toga, bi svi postali Borg (SDP). Ovako, tek manji dio to postane. Izuzetna čast mi je što sam i ja završila KŠC. S hrvatskim jezikom. A moje kolege Bošnjaci, žalili su se zašto u KŠC-u uče hrvatski, a ne bosanski jezik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:34 |
|
|
|
Super. Bošnjaci besplatno uče, Crkva financira. Dok im u Stolcu i Srebrenici treba izdvajati iz općinskih ili županijskih proračuna da bi im se ugodilo.
Ne, ne....treba to odjebati za sva vremena. Srbi ne dajte se, skinite ih sa kurca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:34 |
|
|
Vii je napisao/la: Reality je napisao/la:
Dok sam ja išao, bilo ih je negdje 30-40%. Kako je sada stanje, ne znam, jer je prošlo je par godina otkad sam završio tamo srednju.
Ali jedina bitna stvar, bar po meni, jeste da lokalni Hrvati uče na svom jeziku, i o svojoj povijesti tu. Bez toga, bi svi postali Borg (SDP). Ovako, tek manji dio to postane.
A moje kolege Bošnjaci, žalili su se zašto u KŠC-u uče hrvatski, a ne bosanski jezik. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Reality
|
|
|
Vii je napisao/la: Reality je napisao/la:
Dok sam ja išao, bilo ih je negdje 30-40%. Kako je sada stanje, ne znam, jer je prošlo je par godina otkad sam završio tamo srednju.
Ali jedina bitna stvar, bar po meni, jeste da lokalni Hrvati uče na svom jeziku, i o svojoj povijesti tu. Bez toga, bi svi postali Borg (SDP). Ovako, tek manji dio to postane.
Izuzetna čast mi je što sam i ja završila KŠC. S hrvatskim jezikom. A moje kolege Bošnjaci, žalili su se zašto u KŠC-u uče hrvatski, a ne bosanski jezik. Njihov problem, mogli su u drugu školu ići, gdje se ući po njihovom programu. I kao što kaže Mario, Bošnjaci idu tu samo zbog toga što su bolji uslovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:35 |
|
|
Vii je napisao/la: Izuzetna čast mi je što sam i ja završila KŠC. S hrvatskim jezikom. A moje kolege Bošnjaci, žalili su se zašto u KŠC-u uče hrvatski, a ne bosanski jezik.
Valjat će im kad budu reporteri hrvatskog TV kanala. Svako znanje vrijedi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Bošnjaci traže dvije škole pod jednim krovom u Srebrenici Postano: 25 vel 2012, 22:36 |
|
|
|
bošnjaci idu u kšc ??? a meni ste neki dan srali šta sam crkvu napao jadan narod koji ovakvu crkvu ima.......da nije smiješno bilo bi žalosno
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|