|
|
Stranica: 67/82.
|
[ 2028 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 06 kol 2025, 23:48 |
|
|
|
Jbt. ti si fakat glup.
Ne namjeravam trošit vrijeme s budaletinom koja ne može priznat da je u krivu. Koja korist od diskusije s tobom? Već si dokazao da si budala. Će se nešt promijenit, ili otkrit nekaj novog?
Ne želim da mi dokažeš da si još gluplji od ovog, a krenuo si to radit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 00:03 |
|
|
|
Ti samo blebečeš nešto u prazno, i životinjski vrijeđaš bez prestanka iz nemoći jer si prokazan i dokazan kao patološka lažovčina, sramotna neznalica i prljava varalica. Mlatiš takve gluposti samo da bi ispucao post a on nema nikakve veze s temom.
U smrtnom si strahu više i spomenuti ime iti jednog grada, sela, lokacije kote, a kad si srljao u greške i lažne optužbe tako si se olako razbacivao imenima lokacija, a sad već tjednima i mjesecima bježiš od lokacija i ispucavaš trol postove koji nemaju veze s ničim kako bi u nedogled odugovlačio i bježao od neodgodivoga.
Ne znam što hoćeš? Pitaš da li sam u stanju općenito priznati grešku? Pa naravno, ako mi je demonstrirana, tko radi taj i griješi. Kakve to ima veze s ičim.
Hočeš li konačno prestati s ovim trolerskim meta razgovorom i vratiti se diskusiji, detaljima, lokacijama, izvorima...
Misliš li nabrojati zaselke Tramošnice i Turića za koje si naveo da su bili pod Srbima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 00:34 |
|
|
|
Pa rekao sam ti da neću s tobom razgovarati, da si dokazao da si idiot. Pazi, u oči me lažeš. Pola godine pričamo o jednoj stvari, i ti tek sad kažeš da bi možda mogao i priznati grešku, ako ti se kristalno jasno nacrta o čemu je riječ. Ajd probaj sad to i demonstrirat. Na čemu svemu si i pogriješio oko Tramošnice/istola Gradačca?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 00:51 |
|
|
|
I opet nekoherentno blebetanje ničega.
Kako misliš što sam pogriješio oko Tramošnice/istoka Gradačca? Pa upravo sam ja, kada sam vidio da si ti nalagao da su dijelovi Tramošnice i Turića koji su danas u FBiH do Daytona bili pod srpskom kontrolom, tu grešku ispravio i to potkrijepio i demonstrirao dokazima i izvorima, ti od tada preko pola godine kukavički bježiš od priznanja te činjenične istine, pa smo još uvijek u procesu izvlačenja tog priznanja od tebe, ali brzo će sad jer ti se do sada klimava pozicija toliko urušila da si pred zidom.
Misliš li nabrojati zaselke Tramošnice i Turića za koje si naveo da su bili pod Srbima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 01:28 |
|
|
|
I opet, trol trola. Pola godine, budaletina troši moje i svoje vrijeme.
Postoji službena karta na kojoj se vidi da cijeli taj prostor drže Srbi. Trol pokušava podvaliti nešto što nije u skladu sa službenom kartom. Ali i na tome, dobar dio tog prostora opet drže Srbi.
I zašto bi ja nakon svega toga pričao s tobom? Fino se vidi da lažeš koliko si dug i širok. Pola jebene godine, bez trunke srama.
Koju informaciju, koju korist ja mogu dobiti nastavljajući razgovor s lažljivcem?
Trebalo ti je pola godine da priznaš da možeš pogriješiti. Ajd sad pogledajntu kartu i kreni nabrajati svoje greške (duga je lista), ako želiš ikakav nastavak priče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 10:07 |
|
|
Ceha je napisao/la: se vidi da cijeli taj prostor drže Srbi. Prostor čega drže Srbi? Preciziraj malo, prestani u smrtnom strahu bježati od preciznosti. Misliš li nabrojati zaselke Tramošnice i Turića za koje si naveo da su bili pod Srbima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 11:48 |
|
|
|
Koliko puta si vidio IFORovu kartu i koliko puta ćeš se još praviti blesav?
Ajd fino odjebi, besramna trolčino.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 12:34 |
|
|
|
Pa IFOR-ova karta je već odavno detaljno objašnjena, a i ti si sam priznao da po tebi ona može prikazivati tri kote pod kontrolom FBiH, tako da ne znam kakve veze ona ima sa tvojim laganjem da je teritorij Tramošnice i Turića do Daytona bio pod Srbima. Zašto bježiš od odgovora da nabrojiš koji zaselci Tramošnice i Turića su po tebi do Daytona bili pod Srbima?
A životinjsko vrijeđanje iz nemoći jer si pred svima prokazan kao sramotna neznalica, patološka lažovična i prljava varalica ostavi za one koji te nisu vaspitali. Ovdje bi se trebali orijentirati na meritum, dakle više izvora, dokaza, preciznosti, lokacija, kota a manje životinjskog vrijeđanja iz nemoći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 12:34 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3755 Lokacija: Dridska Župa
|
Mir mir mir niko nije kriv 
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 12:54 |
|
|
Od kad je istina vrijeđanje? Zašto bih gubio vrijeme na nekog tko tako besramno laže? On je objasnio IFORovu kartu  Koja trolčina....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 13:22 |
|
|
|
Pa da, a ti si se onda složio s tim i priznao da po tebi prema IFOR-ovoj karti FBiH može kontrolirati tri kote, tako da ne znam što sada hoćeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 14:11 |
|
|
|
Ne kužim. Rekao sam ti da si lažovčina koja laže čim zine (a to mogu vifjeti i svi prisutni). Zašto opet lažeš i tjeraš me na ponavljanje mojih riječi? Dosadno ti je, ili?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 14:29 |
|
|
|
I opet post nekakvog potpuno nekoherentnog nerazgovjetnog blebetanja koje nema veze niti sa zdravim razumom a kamoli sa temom detaljne lokacije.
Zašto ne želiš nabrojati zaselke Tramošnice i Turića za koje si naveo da su bili pod Srbima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 14:42 |
|
|
|
Dakle, rekao sam ti da si lažljivac i da si preglup da bi sudjelovao u bilo kakvoj diskusiji. I ti i dalje pokušavaš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 14:46 |
|
|
|
Ne zanima me tvoje emocionalno rastreseno stanje zato jer si prikazan kao patološka lažovčina, sramotna neznalica i prljava varalica.
Ako si previše nestabilan da sudjeluješ u diskusiji to je tvoj problem ne moj. Ja samo želim razgovarati o izvorima, dokazima, lokacijama, kotama, citatima...uglavnom o temi ove diskusije od koje ti očajnički bježiš.
Zašto ne želiš nabrojati zaselke Tramošnice i Turića za koje si naveo da su bili pod Srbima? (Pitanje je retoričko, svi znamo zašto "ne želiš")
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 16:23 |
|
|
Šporet je napisao/la: ... I opet, trol trola i laže. Pola godine besramno laže, lagao bi još i dalje da mu se dopusti. Teži autist.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 16:49 |
|
|
Nakon 15 dana uđem u temu i vidim da se i dalje vodi rovovska bitka za svaki cm razgraničenja. Dečki svaka čast, ne dajte se ometat. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 16:53 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Nakon 15 dana uđem u temu i vidim da se i dalje vodi rovovska bitka za svaki cm razgraničenja. Dečki svaka čast, ne dajte se ometat.  Ma mislim da smo riješili stvar, već par mjeseci ništa nova, a ne isplati se više vrtit u krug.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 18:29 |
|
|
|
Zašto si u smrtnom strahu od ovog pitanja;
Nabroji zaselke Tramošnice i Turića za koje si naveo da su bili pod Srbima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 19:15 |
|
|
|
A kog da se bojim? Jednog malog trola?
Pola godine pričaš i još uvijek nisi rekao svoje? Luzeru...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 20:30 |
|
|
|
Pa naravno da se smrtno bojiš, zato i kukavički ignoriraš pitanje. A jasno je i zašto.
Zato što si patološka lažovčina koja je izmislila da je gro zaselaka Tramošnice i Turića koji su danas u FBiH do Daytona bilo pod Srbima, a ne znaš niti imena iti jednog zaselka Tramošnice i Turića, niti znaš gdje su, upotpunosti si izmislio sramotnu laž da su zaselci za koje ne znaš niti kako se zovu niti znaš gdje su, bili pod Srbima do Daytona.
Evo, možeš me s lakoćom prokazati da sam u krivu, samo da nabrojiš zaselke Tramošnice i Turića za koje si naveo da su bili pod Srbima, ali naravno da nećeš jer si neznalica uhvaćena u neznanju i patološkom laganju.
Doslovno sam ti se namjestio na volej, odgovorom na pitanje i nabrajanjem zaselaka dokazao bi da sam u krivu u mojoj gornjoj rečenici, ali nećeš zato jer sam u pravu.
GLEDAJTE SAD KAKO ĆE OPET IZIGNORIATI I IZBJEĆI PITANJE I POTVRDITI DA JE NEZNALICA I LAŽOV.
Nabroji zaselke Tramošnice i Turića za koje si naveo da su bili pod Srbima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 07 kol 2025, 20:46 |
|
|
Čekaj, ja tebe odjebem, kažem ti da si neviđena lažovčina s kojom nitko normalan neće imati posla, a ti to shvatiš kao dokaz da si u pravu?=)) E da je meni ta tvoja tikva koju imaš na ramenima, kako bi se odmorio 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 08 kol 2025, 11:59 |
|
|
|
Prognozirano i potvrđeno.
GLEDAJTE SAD KAKO ĆE OPET IZIGNORIATI I IZBJEĆI PITANJE I POTVRDITI DA JE NEZNALICA I LAŽOV.
Naravno, opet naprđivački post o ničemu gdje govori kako je psihološki nestabilan za imati diskusiju o razgraničenju jer je prokazan sramotnom neznalicom, patološkom lažovčinom i prljavom varalicom pa se boji imati daljnju diskusiju. Njegov problem ne moj.
Ali samo da vidimo jesmo li dobro shvatili, ti dakle tvrdiš da znaš imena tih zaselaka Tramošnice i Turića koji su po tebi bili pod Srbima do Daytona i da znaš gdje se nalaze, ali eto samo nećeš reći jer više nećeš pričati o razgraničenju, jel tako?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 08 kol 2025, 12:38 |
|
|
|
Uz svu muku mi je teško shvatiti kako činjenicu da si autist (a i lažov, i još par bajnih epiteta) pokušavaš izvući na svoju korist? Pa ljudi su već rekli da pustim jadnu budalu na miru, ak lik u pola godine nije uspio povezati dvije točke, neće nikada. Čitaj malo što ti se piše, a ne samo ono što bi želio da ti pišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 08 kol 2025, 12:54 |
|
|
|
Je li moguće da se i na ovo bojiš odgovoriti;
Ali samo da vidimo jesmo li dobro shvatili, ti dakle tvrdiš da znaš imena tih zaselaka Tramošnice i Turića koji su po tebi bili pod Srbima do Daytona i da znaš gdje se nalaze, ali eto samo nećeš reći jer više nećeš pričati o razgraničenju, jel tako?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 68 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|