|
|
Stranica: 2/82.
|
[ 2028 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 20:21 |
|
|
Noname01 je napisao/la: USK čini 8% BiH i nije povezan, a sama Banja Luka ima bar 50 000 više stanovnika i to sam dobre ruke. Srbi su i dalje većina u Brčkom i imaju mjesto gradonačelnika, tj nema tamo presječenog koridora nego kompaktan srpski prostor. Gradonačelnik u rotaciji. Presječeni ste kod Brčkog i to svako zna, a faktički čak i još jednom kod Goražda.
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 20:23 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Iz Šehera Silnog je četalja otišlo dovoljno za sva etnička čišćenja koja je provela smrdljiva VRS i smrdljiva JNA. Sa onim smrdljivim paravojnim formacijama.
A iz HR ih je general Gotovina riješio pola milke i poslao na traktorima u maticu. Neki su se nazalost zadržali u BiH. A sve je to trebalo nogom u guzicu do Šumadije poslati. Pa sad neka se tjeraju sa Kosovarima do beogradskog padalina.
Ono Srbi su pobjednici. Ispušili sve moguće sto su mogli. Od Kosova do RSK i dobiju šumsku za utjehu ni to ne mogu ocijepiti. Lol
Smrdljivi cetaljski majmun otvorio temu gdje slavi etničko čišćenje.
A ti @Pejtonac još repliciras ušljivom četalju kao nešto konstruktivno i smišljeno. Lik se 500 puta klonirao do sad. Ti cetalji ni na forumu ne mogu biti pošteni. I suvisli. Ma, meni je to uvijek dosta interesantno, pa zato odgovaram. Lik je debil. Dokazano. Ispušili pola EX YU u teritoriji. Naguzeni i ravnjaju osiromašenim uranijem. Ima ih po svjetskim kazamatima vise nego macista. Presude u milionima godina. I sad se degenerik tješi kao nešto teritorijom za koju su popušili te presude. Plus ta teritorija im je u mrskoj BiH. 30 godina nakon. rata. Ali oni su pobjednici. Retallji.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 20:24 |
|
|
|
Muslimani su smiješan pokušaj od naroda. Ta Srebrenica im je neki trigger za formiranje nacionalne svijesti, ali ne ide. Razapeti između bošnjaštva, bosanstva, patriota, građanluka, sve se nešto pokušava da se upakuje islam. I tako prošlo 30 godina, demografski prnuli, umorni od samih sebe, vrijeme da se pomire da za njihovih života neće doživjeti ono što žele. Ali eto, sudbina je tako htjela pa sada imaju pojas Gaze čak ne u 23% ako oduzmemo USK koji je prepušten niskom raslinju. Federacija je na kraju dana provincija Republike Hrvatske. Kolonija je već podijeljena između Hrvatske i Srbije, USK + hrvatske županije će biti inkorporirane u RH, bit će nekih estetskih finesa mikrokorekcija granica sa srpskim dijelom, trokut će imati poseban status, autonomiju ili u sklopu Srbije ili Hrvatske, ovisi koga zapadne vrući krumpir.
Lahko je to raditi s narodom koji je razoružan i nestaje, a narodom ni nije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pejtonac sa juga
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 20:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pejtonac sa juga je napisao/la: Ma, meni je to uvijek dosta interesantno, pa zato odgovaram.
Lik je debil. Dokazano. Ispušili pola EX YU u teritoriji. Naguzeni i ravnjaju osiromašenim uranijem. Ima ih po svjetskim kazamatima vise nego macista. Presude u milionima godina. I sad se degenerik tješi kao nešto teritorijom za koju su popušili te presude. Plus ta teritorija im je u mrskoj BiH. 30 godina nakon. rata. Ali oni su pobjednici. Retallji. Zamisli logike. Komšija proda kuću za siću ovdje, napravi u Vojkovićima u selu nešto novo, i onda dođe i ide svaki dan opet ovdje na posao. Bukvalno sve od značaja mu je u SA. Pobjeda, nema šta.
_________________ Dobro bi nam došlo svima razmišljanje hladnom glavom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 20:26 |
|
|
|
Mimohod pobjede bio u tunelu spasa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
|
|
  Ljubi majka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 20:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Iz Šehera Silnog je četalja otišlo dovoljno za sva etnička čišćenja koja je provela smrdljiva VRS i smrdljiva JNA. Sa onim smrdljivim paravojnim formacijama.
A iz HR ih je general Gotovina riješio pola milke i poslao na traktorima u maticu. Neki su se nazalost zadržali u BiH. A sve je to trebalo nogom u guzicu do Šumadije poslati. Pa sad neka se tjeraju sa Kosovarima do beogradskog padalina.
Ono Srbi su pobjednici. Ispušili sve moguće sto su mogli. Od Kosova do RSK i dobiju šumsku za utjehu ni to ne mogu ocijepiti. Lol
Smrdljivi cetaljski majmun otvorio temu gdje slavi etničko čišćenje.
A ti @Pejtonac još repliciras ušljivom četalju kao nešto konstruktivno i smišljeno. Lik se 500 puta klonirao do sad. Ti cetalji ni na forumu ne mogu biti pošteni. I suvisli. boli istina dok pati za Četaljima.
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 20:29 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Pejtonac sa juga je napisao/la: Ma, meni je to uvijek dosta interesantno, pa zato odgovaram.
Lik je debil. Dokazano. Ispušili pola EX YU u teritoriji. Naguzeni i ravnjaju osiromašenim uranijem. Ima ih po svjetskim kazamatima vise nego macista. Presude u milionima godina. I sad se degenerik tješi kao nešto teritorijom za koju su popušili te presude. Plus ta teritorija im je u mrskoj BiH. 30 godina nakon. rata. Ali oni su pobjednici. Retallji. neće vam ni tih 23% ostati kad se USK osuši. Plači u ćošku i prizivaj Muhameda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 20:31 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Noname01 je napisao/la: USK čini 8% BiH i nije povezan, a sama Banja Luka ima bar 50 000 više stanovnika i to sam dobre ruke. Srbi su i dalje većina u Brčkom i imaju mjesto gradonačelnika, tj nema tamo presječenog koridora nego kompaktan srpski prostor. Gradonačelnik u rotaciji. Presječeni ste kod Brčkog i to svako zna, a faktički čak i još jednom kod Goražda. Grad Brčko je i u ovom trenutku skoro 70% srpski, a vi ste sabijeni u trokut i to će vam biti Evropska Gaza, na to ste osuđeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hadzi Mustafa Aganlic
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 20:33 |
|
|
|
Ispravka za Kljuc, federaciji je pripao sjeverozapadni dio opcije gdje su i prije rata bili vecina muslimani, Ribnik podrucje danasnje opcine je prije rata cinio srpsku vecinu u sklopu opcine Kljuc. Samo je grad bio pola pola, sve ostalo sto danas drzi federacija bilo je vecinski bosnjacko i tada.
_________________ „Ako ti, Alija, išta nude, komad zemlje, ti uzmi. I meni su nudili, pa nisam htio, hoću sve. Na kraju sam ostao bez ičega“ - Jaser Arafat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 20:38 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Lik je debil. Dokazano. Ispušili pola EX YU u teritoriji. Naguzeni i ravnjaju osiromašenim uranijem. Ima ih po svjetskim kazamatima vise nego macista. Presude u milionima godina. I sad se degenerik tješi kao nešto teritorijom za koju su popušili te presude. Plus ta teritorija im je u mrskoj BiH. 30 godina nakon. rata. Ali oni su pobjednici. Retallji.
Zamisli logike. Komšija proda kuću za siću ovdje, napravi u Vojkovićima u selu nešto novo, i onda dođe i ide svaki dan opet ovdje na posao. Bukvalno sve od značaja mu je u SA. Pobjeda, nema šta. A to je normala za njih. Ima na forumu lik @stora. Navodno tvrdi da je Sarajlija. I sve su ostavili i prodali budzasto kad su selili. I sad dodje na forum iz neke srpske pripizdine kod Zvornika. Sekovici ja mislim. Znaci gdje medvjed nosi postiu. I tvrdi da je na dobitku sto živi u toj pripizdini. Ostavio grad, grijanje, kino, pozorišta i cijeli jedn život kvalitetan. Ja bi realno iz koze iskočila da sam u njegovoj poziciji. Nisu normalni kolektivno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 21:05 |
|
|
Pejtonac sa juga je napisao/la: Više je Bošnjaka na potezu od izlaza iz Kobiljače do sela Gromiljak (HVO teritorij) nego u komplet istočnom dijelu Mostara. Bez brige ta nepravda će biti još ispravljena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 21:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 86414 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Računa se samo što su napravili do trenutka Oluje.
Sve iza je kupljenje mrvica sa hrvatskog stola pobjede.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 21:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Računa se samo što su napravili do trenutka Oluje.
Sve iza je kupljenje mrvica sa hrvatskog stola pobjede. Bula svojata generala Gotovinu i HV kad ga želi uvaliti Srbima, dok u isto vrijeme vonja o agresiji HV-a nad vilajetom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 21:25 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 6718 Lokacija: Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: A to je normala za njih. Ima na forumu lik @stora. Navodno tvrdi da je Sarajlija. I sve su ostavili i prodali budzasto kad su selili. I sad dodje na forum iz neke srpske pripizdine kod Zvornika. Sekovici ja mislim. Znaci gdje medvjed nosi postiu. I tvrdi da je na dobitku sto živi u toj pripizdini. Ostavio grad, grijanje, kino, pozorišta i cijeli jedn život kvalitetan. Ja bi realno iz koze iskočila da sam u njegovoj poziciji. Nisu normalni kolektivno.
I ne živi u gradu s najzagađenijim zrakom u svijetu jučer. Teško za preboljet.
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 21:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 86414 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
horus je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Računa se samo što su napravili do trenutka Oluje.
Sve iza je kupljenje mrvica sa hrvatskog stola pobjede. Bula svojata generala Gotovinu i HV kad ga želi uvaliti Srbima, dok u isto vrijeme vonja o agresiji HV-a nad vilajetom.  Tuđman im je “popravio ocjenu” u zadnji tren, da imaju makar dvojku, jer su do Oluje padali godinu. Nezahvalna skupina od 1 milijun. Imaju “poklonjenu dvojku”, od Clintona i Tuđmana.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 22:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: horus je napisao/la: Bula svojata generala Gotovinu i HV kad ga želi uvaliti Srbima, dok u isto vrijeme vonja o agresiji HV-a nad vilajetom.  Tuđman im je “popravio ocjenu” u zadnji tren, da imaju makar dvojku, jer su do Oluje padali godinu. Nezahvalna skupina od 1 milijun. Imaju “poklonjenu dvojku”, od Clintona i Tuđmana. Jahja im nedavno figurativno poručuje, ajmo se kurchiti da smo prošli peticom. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 22:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tuđman im je “popravio ocjenu” u zadnji tren, da imaju makar dvojku, jer su do Oluje padali godinu.
Nezahvalna skupina od 1 milijun.
Imaju “poklonjenu dvojku”, od Clintona i Tuđmana.
A kud ste stoku pretjerali iz RSK? Nego preko teritorije BiH. I ma kraju umjesto da stoku transportirati do matice, pustili ste ih da zaostaju po BiH. Tako da je uspjeh oluje itekako ovisio i o BiH. Uostalom za tebe Robi znam i vrijeme kad te vojno redarstvena akcija Oluja nije nešto impresionirala. Stoga mi je enigma otkud da se ti dičiš i saniraš uspjehe? Odjednom! Kako se udružiš sa stokom od ljudi. Ovako si nekad ne tako davno i sa cetnicima. Nepouzdan si totalno kao neki možebitni saveznik. Glupačo lažljiva nikoga HV nije protjerao, nismo mi džihadistička armija ni vrs/vrsk da vršimo etničko čišćenje. Bula verzija save štrbca. Otišli su dragovoljno unatoč pozivima hrvatske vlade da ostanu. Zato ne uzimaj HV u svoja lojava lažljiva usta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 22:24 |
|
|
|
Čudne se stvari dogadjaju. Robi se ponosi Olujom i sabira uspjehe. Na temi obljetnice oluje Srbi su kenjali danonoćno. Robika ni upozorenja nije slao. A mogao je. Robi, šta se desava s tobom?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 22:26 |
|
|
|
Sarajko, što te *ebu ovi dobri ljudi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 22:29 |
|
|
micko52 je napisao/la: Sarajko, što te *ebu ovi dobri ljudi? Hebu ti gospodju. Zato sto si ti invalid. Mene ne klončino.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 22:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63097 Lokacija: DAZP HQ
|
novem je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tuđman im je “popravio ocjenu” u zadnji tren, da imaju makar dvojku, jer su do Oluje padali godinu.
Jahja im nedavno figurativno poručuje, ajmo se kurchiti da smo prošli peticom.  Odlikaši kao Dabro.
| Privitak/ci: |

IMG-20250122-WA0028.jpg [ 152.43 KiB | Pogledano 1129 put/a. ]
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
micko52
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 22:34 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: micko52 je napisao/la: Sarajko, što te *ebu ovi dobri ljudi? Hebu ti gospodju. Zato sto si ti invalid. Mene ne klončino. *ebu i ne vade Ali biće da ti prijaju ovi što ih džamija nije oskrnavila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 23:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: micko52 je napisao/la: *ebu i ne vade
Ali biće da ti prijaju ovi što ih džamija nije oskrnavila.
Horus i ti ste 100% oskrnavljeni. Tipičan primjer potonulih degenerika. I nije vas džamija oskrnavila ili hirurg obrezivanjem. No jeste majka priroda. Libido nuliran. Skevcete poput kerova. A gospodje gaze Afganistanci i Pakistanci. Vi možete navijati jedino. Invalidi.  Vi samo možete glagol hebati online koristiti. Invalidi. Fizički i mentalni. Stoka sitnog zuba. Kako je biti impotentan? Lol Afganistanci I Pakistanci ti gaze lojavu mater i babu. A što se tiče ostatka, kakav god da jesam, bar nisam šizofreni pedofil i silovatelj poput tvog lažnog proroka muhameda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bošnjaci uvjereni da su pobjednici rata-a šta kaže statistika? Postano: 22 sij 2025, 23:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tuđman im je “popravio ocjenu” u zadnji tren, da imaju makar dvojku, jer su do Oluje padali godinu.
A kud ste stoku pretjerali iz RSK? Nego preko teritorije BiH. I ma kraju umjesto da stoku transportirati do matice, pustili ste ih da zaostaju po BiH. Tako da je uspjeh oluje itekako ovisio i o BiH. Uostalom za tebe Robi znam i vrijeme kad te vojno redarstvena akcija Oluja nije nešto impresionirala. Stoga mi je enigma otkud da se ti dičiš i sabiras uspjehe? Odjednom! Bio si nešto kao Zriki. Mišljenja. Šta bi? Kako se udružiš sa stokom od ljudi. Ovako si nekad ne tako davno i sa cetnicima. Nepouzdan si totalno kao neki možebitni saveznik. Pa nisu preko vašeg teritorija išli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|