|
|
Stranica: 4/10.
|
[ 227 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 20:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Valja Neum držati za ruski nosač aviona i ratne krstarice. Ponuditi ljude pivom i pečenjem i kupiti koji artikal od njih.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Tarik75
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 20:44 |
|
|
Citat: Valja Neum držati za ruski nosač aviona i ratne krstarice. Ponuditi ljude pivom i pečenjem i kupiti koji artikal od njih. Vidi ovog rusofila što se otkrio. Ne sumnjam da bi ruskim mornarima i žene vaše poturio da vam koje Rusće naprave... Jes ti čuo za 6.-tu Flotu Ratne Mornarice SAD ?  Ti si BBC ona curica sa šaharom ...
_________________ Kardinal Puljić 11.05.2016. iz Zadra upozorava "da se pazimo one krilatice političara" : NAMA IMOVINA, VAMA DOMOVINA.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 20:45 |
|
|
Тарик сине хоћел тај рат више.Досадиште и Богу и народу.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 20:54 |
|
|
I tako uvek pobegnu ko poslednje pičketine.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 20:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42063 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
6. Flota SAD-a će da ratuje za Bošnjake protiv Rusa i NATO saveznika Hrvata Blago vama, ne smi niko da vas dira kad vas vaka sila brani. 
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Tarik75
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 21:01 |
|
|
Citat: 6. Flota SAD-a će da ratuje za Bošnjake protiv Rusa i NATO saveznika Hrvata Znam ja da vi HercegBosanci priželjkujete rat Bošnjaka i Hrvata, ali bojim se da od toga nema ništa. Jednom je baka 1993 otišla u drenjke, i neće više. A da će Amerikanci podržavati Bošnjake protiv Srba ruskih pijuna na Balkanu, u to ne sumnjaj. I prošli ste put kmečali anti-islamsku propagandu protiv Bošnjaka... ali obavještajne službe više vjeruju svojim očima, nego vašoj propagandi. 6. Flota će spriječiti miješanje Rusa preko Jadrana u budućem ratu u BiH. Računaj sa tim 100 % i ne zanosi se.
_________________ Kardinal Puljić 11.05.2016. iz Zadra upozorava "da se pazimo one krilatice političara" : NAMA IMOVINA, VAMA DOMOVINA.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 21:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Bošnjaci odmakli od stvarnog života i realnosti. Život im završio 1995 i sa Đemosajdom u Srebrenici. Iza toga više ništa nisu primjetili. Kao ni to da Turci mogu Rusima prdnuti kad ruski vojni brodovi prolaze kroz uski turski vodeni prolaz. A ni USA flota nešto nije zaustavila da Rusi tuku po Siriji. Tko ne uči na starim greškama mora ih ponavljati.
Nizozemci i zaštićene UN enklave Visoko, Kakanj, i istočni Mostar. Naravno ako budu smjeli zbog mudžahedina. Sve se nekako promjenilo od tog nikad naplativog Đemosajda u Srebrenici.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Tarik75
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 21:07 |
|
|
 Istočni Levant i ruska baza Latakija u Siriji i Neum nisu jedna te ista stvar. Ruska noga na istočni Jadran kročiti neće. Priče o Putinu i ruskoj intervenciji u BiH ne padaju na pamet ni luđacima iz srpskih pravoslavnih proruskih medija.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 21:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61677 Lokacija: DAZP HQ
|
Ne vjerujem da ce ovdje opet biti rata, barem ne u kontekstu zadnjeg rata kao izdvojen rat, nego eventualno ako ikad dodje do veceg preslagivanja. Cak i ako bi nekad i bilo rata nikad nece imati silinu kakvu je imao 90-tih, niti vise ima naroda kao prije, niti mladih, niti su narodi izmjesani kako su bili.
A ako i ikad bude, sigurno Bosnjaci nece biti ti koji ce ga pokrenuti. To je jedino sigurno.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
daxt
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 21:14 |
|
|
Tarik75 je napisao/la:  Istočni Levant i ruska baza Latakija u Siriji i Neum nisu jedna te ista stvar. Ruska noga na istočni Jadran kročiti neće. Priče o Putinu i ruskoj intervenciji u BiH ne padaju na pamet ni luđacima iz srpskih pravoslavnih proruskih medija. Ovo sa MMF kreditom ne valja nista,tako su zavrnuli slavinu i jugoslaviji pred raspad,gusto je sa budzetom.Apropo ruske intervencije ne znam zasto bi intervenisali u BIH kad Srbi i bez njih drze 50% bosne,imaju svoju republiku srpsku Bosnu.
_________________ Čevo ravno, gnjijezdo junačko, a krvavo ljudsko razbojište, mnoge li si vojske zapamtilo, mnoge li si majke ojadilo! Ljudske su te kosti zatrpale, ljudskom si se krvlju opjanilo
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 21:15 |
|
|
Još jedan rat i zauvek su gotovi na ovim prostorima.Turska okupatorska zaostavština će konačno nestati.Ako računamo da je perijod SFRJ najduži perjod mira.1945-1991 Realno rat bi trebao uskoro.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 21:18 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 21:25 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Još jedan rat i zauvek su gotovi na ovim prostorima.Turska okupatorska zaostavština će konačno nestati.Ako računamo da je perijod SFRJ najduži perjod mira.1945-1991 Realno rat bi trebao uskoro. Zašto? I ovako nestaju u miru. Da im SAD ukine vize za 30 godina ovdje ne bi bilo niti jednog muslimana.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 21:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 42063 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tarik75 je napisao/la: Citat: 6. Flota SAD-a će da ratuje za Bošnjake protiv Rusa i NATO saveznika Hrvata Znam ja da vi HercegBosanci priželjkujete rat Bošnjaka i Hrvata, ali bojim se da od toga nema ništa. Jednom je baka 1993 otišla u drenjke, i neće više. A da će Amerikanci podržavati Bošnjake protiv Srba ruskih pijuna na Balkanu, u to ne sumnjaj. I prošli ste put kmečali anti-islamsku propagandu protiv Bošnjaka... ali obavještajne službe više vjeruju svojim očima, nego vašoj propagandi. 6. Flota će spriječiti miješanje Rusa preko Jadrana u budućem ratu u BiH. Računaj sa tim 100 % i ne zanosi se. Hajde ako ti možeš mirno spavati dok te čuva ujka Sam, super. Ako vjeruješ da bi Ameri riskirali jednu mulu za Bošnjake, što bi ti ja razbijao dječje snove. Mirno spavaj i dalje u Šveckoj, tebe i ionak boli ćuka što bi u tom slučaju BiH bila u kamenom dobu kao i Sirija, dok ima sadake i smörgåsborda lako je ratovati.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 21:52 |
|
|
Čekaj Tarik čmarik nemoj da ignorišeš maleni pitao sam te par puta znači:Kad će više jednom taj vaš rat?ČEKAMO!!!
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 21:55 |
|
|
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... da-Dejton#ODLIČNO je što je premijer Aleksandar Vučić najavio sastanak državnog vrha Srbije sa političkim liderima Republike Srpske o nezakonitoj i antidejtonskoj odluci Sarajeva da objavi rezultate popisa stanovništva u BiH.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 21:57 |
|
|
https://sh.m.wikipedia.org/wiki/Austro- ... ovine_1878Kjafiri i onda i danas raseljavaju dobre bosnje. Tako kada su SAD isti 99 otvorili bez viza vrata 100 tisuća dobrih Cericevih vjernika je iskočilo. Među njima i Jack. Sve ih nagurali u crnački grad St Louis. Gde su bosnje najveći rasisti na prvoj crti bojisnice. Nekretnine naj jeftinije jer depopulira građ. Ni kinezi ni pakistanci neće ali naše cvijeće oče se primit. Još 1 milijun i preuzimaju grad. Sa još 500 tisuća okrug. I mirna Bosna. Glavnina u postrojbama KKK sa kukuljicama i krizarskim odorama u Templarima. Eto dokle dogorilo da se glazba Enigme poje u djamijama medzlisima i mesdzidima.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 22:01 |
|
|
Tako nekako. Još će i biti i da je paljenje križa od strane KKKa stari islamski običaj 
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 22:28 |
|
|
Tarik pizdarik kad će više taj vaš rat? Ja mislim da ste vi obični lajavci i da nemate muda nizašta. 
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 22:34 |
|
|
Ustvari vi ste obično smeće.Izvini zaboravio sam da ste vi naš otpad.Nema od rata ništa.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 22:36 |
|
|
Tarik što ne pređeš na pravoslavlje spasi se.Večni život i duša su u pitanju.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 22:39 |
|
|
Znam da nemaš snage za tako veliki korak jer si genetski slab.Takvi su ti bili i preci.Zato su postali muslimani.
|
|
Vrh |
|
 |
KiM
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 22:42 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Tarik što ne pređeš na pravoslavlje spasi se.Večni život i duša su u pitanju. Posto nema zenu, on se nada dzenetskim djevama. U imaginaciji i fikciji.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 22:45 |
|
|
Za našeg malenog Tarika pizdarika. Citat: Muslimani Bolje Da Vas Nema Nad Sarajevom svice sudnja zora S’ Turcima se ratovati mora
Ratovati a ne suze liti Sarajevo mora srpsko biti
Muslimani bolje da vas nema Srbadija se na sarajevo sprema Muslimani bolje da vas nema Sve se srpsko na sarajevo sprema
Zazvonice zvona pravoslavna U Sarajevu prije Nikoldana Zazvonice Srpska zvona nasa I nestace pasa u ustasa
Muslimani bolje da vas nema Srbadija se na Sarajevo sprema Muslimani bolje da vas nema Sve se srpsko na Sarajevo sprema
Kad udare s Trebevica vuci Ko su Srbi upamtice turci Kad udare Srbi sa svih strana Nece vise biti muslimana!
Muslimani bolje da vas nema Srbadija se na Sarajevo sprema Muslimani bolje da vas nema Sve se Srpsko na Sarajevo sprema 
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Bošnjački potezi: Mogući kolaps RS zbog odbijanja MMF-a Postano: 08 srp 2016, 22:48 |
|
|
KiM je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Tarik što ne pređeš na pravoslavlje spasi se.Večni život i duša su u pitanju. Posto nema zenu, on se nada dzenetskim djevama. U imaginaciji i fikciji. Jesu to one što imaju oči kao iz japanskih crtića i niti seru niti pišaju a svaka put su iznova nevine? Buhahahahahaha... 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|