|
|
Stranica: 7/132.
|
[ 3287 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 00:24 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20821 Lokacija: među zvijezdama
|
Meni je zanimljivo kako VI ove nerede komentirate hladnokrvno. Promatrači. Kao da vas se uopće ne tiču. Mogu razumjeti da ste ravnodušni prema drzavi BiH no ne mogu razumjeti da nemate straha kad vam se djeca budu vraćala iz škole ili zene s posla, kako će to proteći. Ima Hrvata iz mješovitih sredina kao MiB, Markan i sl. Što ako sve ovo izmakne kontroli, bez obzira tko je orkestrirao!? Plašite li se za sebe i svoju imovinu? Porodicu i drage ljude?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 00:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Više je vas kao manjina kod Hrvata.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 00:33 |
|
|
Ja ne prijetim na nacionalnoj osnovi nikome BBC. No kazem da previše olako shvatate situaciju. Mislim boli tebe, ti si bezbijedan no ja imam staru baku u TZ koja je uzgred Hrvatica. Imam rodbinu. Danas su ljude po Hendeku pendrečili.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 00:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni je zanimljivo kako VI ove nerede komentirate hladnokrvno. Promatrači. Kao da vas se uopće ne tiču. Mogu razumjeti da ste ravnodušni prema drzavi BiH no ne mogu razumjeti da nemate straha kad vam se djeca budu vraćala iz škole ili zene s posla, kako će to proteći. Ima Hrvata iz mješovitih sredina kao MiB, Markan i sl. Što ako sve ovo izmakne kontroli, bez obzira tko je orkestrirao!? Plašite li se za sebe i svoju imovinu? Porodicu i drage ljude? Kod nas je homogena sredina,nemiri se dešavaju kad se raspravlja o rakiji npr.:-)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 00:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni je zanimljivo kako VI ove nerede komentirate hladnokrvno. Promatrači. Kao da vas se uopće ne tiču. Mogu razumjeti da ste ravnodušni prema drzavi BiH no ne mogu razumjeti da nemate straha kad vam se djeca budu vraćala iz škole ili zene s posla, kako će to proteći. Ima Hrvata iz mješovitih sredina kao MiB, Markan i sl. Što ako sve ovo izmakne kontroli, bez obzira tko je orkestrirao!? Plašite li se za sebe i svoju imovinu? Porodicu i drage ljude? Kod nas je homogena sredina,nemiri se dešavaju kad se raspravlja o rakiji npr.:-) Pa dobro ne znam gdje si. Mozda neko selo u okolini Travnika no svakako imaš dragih ljudi koji rade i školuju se i čija bi sigurnost eskalacijom ovih sukoba mogla biti ugrozena. Jer ljudi protestiraju baš u dijelu TZ gdje mi je skoro SVA porodica s majčine strane. Iskreno nimalo se lagodno ne osjećam, gledajući one slike i slušajući njihove komentare na Telefon ..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 00:42 |
|
|
Jeli tko vidio u Tuzli uvaženog gospodina Brkana ili ga možda ne interesira radnička klasa?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 00:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Kod nas je homogena sredina,nemiri se dešavaju kad se raspravlja o rakiji npr.:-) Pa dobro ne znam gdje si. Mozda neko selo u okolini Travnika no svakako imaš dragih ljudi koji rade i školuju se i čija bi sigurnost eskalacijom ovih sukoba mogla biti ugrozena. Jer ljudi protestiraju baš u dijelu TZ gdje mi je skoro SVA porodica s majčine strane. Iskreno nimalo se lagodno ne osjećam, gledajući one slike i slušajući njihove komentare na Telefon .. Neće to dugo,ako te šta tješi.Jednostavno se treba sklonit dok bura prođe.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 00:48 |
|
|
Baka je van sebe. Nekog momka su pretukli u sporednoj ulici u blizini tetine kuće dok ona bila kod nje. Stariji su to ljudi i šokirani su. Gore kontejneri i gume, kao da je 92 kazu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 00:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39373 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da hladnokrvni smo promatrači isto kao što su ti Bošnjaci bili hladnokrvi kad je gorilo Ravno, žali bože poštenog naroda ali on uvijek najviše nastrada, i kakve veze imaju pljačke sa prosvjedima zna se kako civiliziran narod prosvjeduje i traži svoja prava. To ima samo kod nas i Turskoj da policija mlati i udara nenasilne prosvjednike. Snimak koji je razbjesnio javnost: Policija suzavcem šprica studente koji mirno stoje ispred fakulteta, podsjeća na jedan snimak iz Turske. http://www.klix.ba/vijesti/bih/snimak-k ... /140206134
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 00:52 |
|
|
Čovječe 2014 je godina. Nisu devedesete. Iskreno mi je zao što je idiot Alija ogradio se od napada na Ravno. No nije za to moja baba u TZ kriva pa da ti sad likuješ ovdje.
Debilno je samo da znaš ..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 00:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39373 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Pa zato sam i rekao žali bože poštenog naroda, ali tako je to kad prosvjedi nisu organizirani preko sindikata i i iz iskrenih poriva.
Ti očito priželjkuješ da se ti neredi preliju i na hrvatska i srpska područja, pa to bi bilo još pogubnije jer bi se umiješali kao i obično ovi podrivači i socijalni prosvjedi bi se lako mogli pretvoriti u nacionalne, pa pogledaj šta je bilo u Egiptu kao prosvjeduju protiv diktature a na kraju se napadaju Kopti i pale crkve.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja ne prijetim na nacionalnoj osnovi nikome BBC. No kazem da previše olako shvatate situaciju. Mislim boli tebe, ti si bezbijedan no ja imam staru baku u TZ koja je uzgred Hrvatica. Imam rodbinu. Danas su ljude po Hendeku pendrečili. Okani se šuplje.
|
|
Vrh |
|
|
RuKa RuCi
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Baka je van sebe. Nekog momka su pretukli u sporednoj ulici u blizini tetine kuće dok ona bila kod nje. Stariji su to ljudi i šokirani su. Gore kontejneri i gume, kao da je 92 kazu.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=pey29CLID3I
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:02 |
|
|
novem je napisao/la: Jeli tko vidio u Tuzli uvaženog gospodina Brkana ili ga možda ne interesira radnička klasa? Ne daju mu prići, misle da im taj srpski provokator sjebao JMBG prosvjede.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:04 |
|
|
daramo je napisao/la: Pa zato sam i rekao žali bože poštenog naroda, ali tako je to kad prosvjedi nisu organizirani preko sindikata i i iz iskrenih poriva.
Ti očito priželjkuješ da se ti neredi preliju i na hrvatska i srpska područja, pa to bi bilo još pogubnije jer bi se umiješali kao i obično ovi podrivači i socijalni prosvjedi bi se lako mogli pretvoriti u nacionalne, pa pogledaj šta je bilo u Egiptu kao prosvjeduju protiv diktature a na kraju se napadaju Kopti i pale crkve. Zašto bi zelila? Pa ja ti govorim da su Hrvati ugrozeni u mješovitim sredinama i ovako. Valjda kontaš? Pročitaj moje upise od početka. Ako ti nije jasno. A ti BBC, ne kenjaj iz Austrije. I ne izigravaj internet bojovnika. Kao i uvijek.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:05 |
|
|
Ako sam te dobro razumio ti bi da mi podržimo prosvjednike u Tuzli. Pa može, neka sve zapale. Ako pak želiš da podržimo policiju, može i to.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Ako sam te dobro razumio ti bi da mi podržimo prosvjednike u Tuzli. Pa može, neka sve zapale. Ako pak želiš da podržimo policiju, može i to. Ja bi lično voljela da ponekad zavezeš tu " halu" ( posljski WC )od zvalja. Lako ti se zajebavati sa ljudskim zivotima i zivotima djece iz bezbijedne udaljenosti u toplom stanu i sa mjesečnim primanjima.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:09 |
|
|
Znači sama potvrđuješ da su ovi prosvjedi nacionalno i politički iscenirani da se preplaši Hrvate u mješovitim sredinama kako bi ih se zastrašilo?
Ako su ovo socijalni prosvjedi u kojima se traži bolji život, zašto se onda bojiš za svoje?
Očito si i sama svjesna da bi mogli nastradati samo zato sto nisu prave vjere, vidiš za razliku od Tuzle ni jedan Bošnjak u Herceg Bosni se ne treba bojati.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: BBC je napisao/la: Ako sam te dobro razumio ti bi da mi podržimo prosvjednike u Tuzli. Pa može, neka sve zapale. Ako pak želiš da podržimo policiju, može i to. Ja bi lično voljela da ponekad zavezeš tu " halu" ( posljski WC )od zvalja. Lako ti se zajebavati sa ljudskim zivotima i zivotima djece iz bezbijedne udaljenosti u toplom stanu i sa mjesečnim primanjima. Vaš problem, mi se samo malo sprdamo sa takvim ishodom. Rekli smo vam da će do toga doći kad ste se glupirali sa Lagumdžijom. Niste slušali na vrijeme. Ako ti do moraliziranja imaš Klix forum. Tamo se podijelili u 2 radikalna tabora. Jedan bi zapalio pola grada, drugi bi da policija sve dobro namlati.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:15 |
|
|
daramo je napisao/la: Znači sama potvrđuješ da su ovi prosvjedi nacionalno i politički iscenirani da se preplaši Hrvate u mješovitim sredinama kako bi ih se zastrašilo?
Ako su ovo socijalni prosvjedi u kojima se traži bolji život, zašto se onda bojiš za svoje?
Očito si i sama svjesna da bi mogli nastradati samo zato sto nisu prave vjere, vidiš za razliku od Tuzle ni jedan Bošnjak u Herceg Bosni se ne treba bojati. Koga ti izigravaš odvjetnika i unakrsno me ispituješ sa nekim poluretardiranim tvrdnjama gdje bi sad ja trebala odbrambeni gard zauzeti. Moj odgovor na postavljena pitanja ti je Sad se nastavi praviti pametan i izvoditi svoje dubokoumne zaključke.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:16 |
|
|
I kako ti rušenje RS izgleda iz današnje perspektive ?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:17 |
|
|
BBC je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja bi lično voljela da ponekad zavezeš tu " halu" ( posljski WC )od zvalja. Lako ti se zajebavati sa ljudskim zivotima i zivotima djece iz bezbijedne udaljenosti u toplom stanu i sa mjesečnim primanjima.
Vaš problem, mi se samo malo sprdamo sa takvim ishodom. Rekli smo vam da će do toga doći kad ste se glupirali sa Lagumdžijom. Niste slušali na vrijeme. Ako ti do moraliziranja imaš Klix forum. Tamo se podijelili u 2 radikalna tabora. Jedan bi zapalio pola grada, drugi bi da policija sve dobro namlati. Kad ti punac ovaj Forum skupa s stanom u ZG prepiše kao miraz zeni onda ću ja na klix. Pa eto neka otkupnu cijenu ponudi vlasniku..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
RuKa RuCi
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:19 |
|
|
Nije ovo vidjelo socijalnih protesta.Klinci wanabe huligani nešto napadaju policiju, ovi k'o fol uzvraćaju(tanko), a tih prevarenih radnika ni na mapi.Tek kad u prvim redovima budu ljudi od 30-40 godina onda se ovo može nazvati"socijalnim", do tada je običan cirkus.
Nadam se da je MUP RS spreman da reaguje na bilo kakav pokušaj prelijavanja ovog sranja na RS.Čim se skupi više od 5 ljudi pohapsiti, razvaliti labrnje i poslati brzom poštom u dzamahiriju.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=pey29CLID3I
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:19 |
|
|
Svoj bijes iskali na e-mail adresi SDP BiH. Molim lijepo. Red je red i sve po protokolu, pošteno.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 07 vel 2014, 01:22 |
|
|
RuKa RuCi je napisao/la: Nije ovo vidjelo socijalnih protesta.Klinci wanabe huligani nešto napadaju policiju, ovi k'o fol uzvraćaju(tanko), a tih prevarenih radnika ni na mapi.Tek kad u prvim redovima budu ljudi od 30-40 godina onda se ovo može nazvati"socijalnim", do tada je običan cirkus.
Nadam se da je MUP RS spreman da reaguje na bilo kakav pokušaj prelijavanja ovog sranja na RS.Čim se skupi više od 5 ljudi pohapsiti, razvaliti labrnje i poslati brzom poštom u dzamahiriju. Sve u sluzbi očuvanja " vještački stvorene slike" blagostanja u tkz RS! Tenkovima na ulice! Presjednik Dodik!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|