|
|
Stranica: 84/133.
|
[ 3313 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće? Postano: 11 vel 2014, 18:46 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Fatmir Alispahić je napisao/la: Fatmir Alispahić
Visoki predstavnik Valentin Inzko upravo je zaprijetio da će geto za Bošnjake biti stvoren vojnom silom. Demonstracije i paljevine samo su povod za konačni cilj. Dokaz je uplitanje Beograda i Zagreba u krizu koja je vještački stvorena – kako bi se postavilo pitanje srpskog i hrvatskog ostajanja u zajednici sa Bošnjacima.
Od popaljenih gradova političku korist će imati samo velikosrpski i velikohrvatski projekti. Bošnjačka javnost će živjeti u panici, sve više prestrašena saznanjem o djelovanju velikodržavnih agenata Srbije i Hrvatske u gradovima sa bošnjačkom većinom. Bila je ovo demonstracija okupacije Bošnjaka.
Danas znamo da Beograd i Zagreb imaju svoje agente u Ministarstvu sigurnosti, u Policiji, među bošnjačkim intelektualcima, i ko zna kuda još, u tim tajnim silama koje su preko noći specijalnim komunalnim kamionima dovozili kontejnere pune kamenja, kako bi tzv. demonstranti imali šta bacati. Danas čujemo i da su naše gradove palili plaćeni i nadrogirani teroristi koji su autobusima dovezeni da se uključe u masu. Sve ovo je dokaz da je korumpirana bošnjačka politika davno pogubila konce iz ruku, čim se moglo dogoditi da budemo okupirani po noći i u neznanju.
Ko hoće da u ovoj priči ne bude iskorišteni magarac, treba da bunt i patriotsku energiju usmjeri prema međunarodnoj zajednici koja je garant kriminalnog Dejtonskog sporazuma. Treba tražiti povratak Republike Bosne i Hercegovine! Samo tako može biti osujećen genocidni plan da se Bošnjaci zatvore u geto.
Izvor: http://depo.ba/front/pokusajmo-uhvatiti-logicku-nit-socijalni-bunt-vodi-u-krivom-smjeru-a-bosnjaci-su-na-putu-u-getoPo ovoj logici, Mađari i Poljaci npr su u getu jer imaju svoju državu  Nego, što na ovo nisu mislili kad su se otcjepljivali od Jugoslavije?
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 18:50 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Metemma je napisao/la: Rastu generacije za koje je Sokolac dalji od Temišvara gospodine Dudu. Ajde ne seri, majke ti. U Rumuniji ne postoji Republika Srpska i u rumunskom delu Banata ne živi nešto mnogo Srba (ako ih još ima). Malo ti je promašena paralela, blago rečeno. Nećemo vas nikad zaboraviti ili vas se odreći. A i niste vi toliko nezaštićeni, imate svoju republiku i vaša sudbina je u vašim rukama. Ne kukaj bez potrebe. Mislio sam na mlade Bošnjake bem te  Možda nisam dovoljno naglasio, priznajem, paralelom htjedoh ilustrovati kako mlade boli qrac za đedov zavičaj.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 18:51 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 18:51 |
|
|
doc je napisao/la: Zapaziti ona tri prsta desno Ne veli admiral Domazet gospodin Lošo uzalud da je sve ovo memorandumsko maslo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 18:54 |
|
|
Žarko Puhovski: Jasmila Žbanić je bošnjačka nacionalistkinja! Žarko Puhovski ipak nije pokazao toliku sklonost "temperamentnoj" redateljici jer ga njen nastup podsjeća na "nacionalistički ispad". - To je prostački tip govora i njena reakcija pokazuje bošnjački nacionalizam. On itekako postoji, ali ima tu privilegiju da ga Bošnjaci izražavaju kao građanski bunt. Sve u svemu, premijer je imao puno pravo doći u Mostar, posebno ako je pozvan i Jasmila Žbanić nije imala pravo reagirati na taj način - smatra Puhovski. http://www.politikaplus.com/novost/9704 ... e-razumijeMa pročitani su ko Babo Alijina slikovnica. Ne znam koga još imamo u Hrvatskoj, a da nije shvatio.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 18:55 |
|
|
doc je napisao/la: Pa oni nisu normalni. Bošnjački nacionalni šovinizam = progresivne snage Hrvati = retrogradne snage  Hrvatska ljevica ne odustaje! Vrijeđaju Zirduma! Ovo je prosvjed građana! BiH se treba riješit nacionalnih torova! Previše maltretiramo sa nacionalističkom pričom! E,da tvrde da famozni Drugi manifest u kojem se poziva na jednu vladu, jednog predsjednika, jedan jezik jest zapravo laž! Pitanje je samo koliko je brojna ta hrvatska ljevica?! Jer to ekipa koja ˝brije˝ na Laburiste? Ili su im oni ˝predesno˝ 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 18:57 |
|
|
doc je napisao/la: Žarko Puhovski: Jasmila Žbanić je bošnjačka nacionalistkinja! Žarko Puhovski ipak nije pokazao toliku sklonost "temperamentnoj" redateljici jer ga njen nastup podsjeća na "nacionalistički ispad". - To je prostački tip govora i njena reakcija pokazuje bošnjački nacionalizam. On itekako postoji, ali ima tu privilegiju da ga Bošnjaci izražavaju kao građanski bunt. Sve u svemu, premijer je imao puno pravo doći u Mostar, posebno ako je pozvan i Jasmila Žbanić nije imala pravo reagirati na taj način - smatra Puhovski. http://www.politikaplus.com/novost/9704 ... e-razumijeMa pročitani su ko Babo Alijina slikovnica. Ne znam koga još imamo u Hrvatskoj, a da nije shvatio. Matu Kapovića i ljevicu. Puhovskog ne smatraju ljevičarem valjda 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 18:57 |
|
|
doc je napisao/la: doc je napisao/la: Tko je ovaj "emancipirani" trol uz Zrikija u emisiji?
Dino Mustafić laže o "progresivnim snagama" i emancipiranim gradžanima, naglašava gradžanima s jedne strane recimo u Bijeljini koji su socijalni naspram desnim nacionalistima koji kraj njih viču Bijeljina nikad neće biti Federacija.  "Progresivne snage" u BiH = bošnjački nacionalizam koji ima privilegiju da ga Bošnjaci izražavaju kao građanski bunt. Žarko svaka ti dala. Dinek, piši kući propalo je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 18:58 |
|
|
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 18:58 |
|
|
|
Ove progresivne snage nemaju ni jedne dodirne točke sa stvarnošću. Mentalni sklop za promatranje, majke mi. Uvjereni su da njihova projekcija stvarnosti vrijedi za većinu u BiH iako je suprotnost i više nego očita.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 19:04 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: doc je napisao/la: Zapaziti ona tri prsta desno Ne veli admiral Domazet gospodin Lošo uzalud da je sve ovo memorandumsko maslo  Povampireni fašist te četnik iz sjene žele uništit BiH i podijelit je lapo-lapo, zapad Italiji, istok Srbiji  Iako sam prije fakat jako cijenio Lošu ko analitičara, u zadnje vrijeme pretjeruje sa velikosrpskim pričama, a analiza medjunarodnih događaja mu se svodi na priču, puno sam pričao, ništa konkretno i novo nisam rekao. Šteta!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
josi
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 19:08 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 20:19 Postovi: 780 Lokacija: HercegBosna
|
doc je napisao/la: josi je napisao/la: Evo zriki na htv4 Tko je ovaj "emancipirani" trol uz Zrikija u emisiji? Neznam nisam nikad cuo za njega. Mislim da je voditeljica rekla nesto kao filmski umjetnik ili nesto tako. Uglavnom dobio je glavnu rijec dok je u slucaju zrikija bila bojaznost da zriki ne kaze nesto vise nego bi trebao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Za Narod
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 19:08 |
|
|
|
Glupe Bošnje, cak su i mene liberala po mentalnom skopu uspjeli pretvorit u krajnjeg desničara. Bošnjački unitarizam je najjači katalizator hrvatskog nacijonalnog tkiva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Za Narod
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 19:11 |
|
|
|
To vam je dino mustaFić, iz 'nase stranke' bošnjački fašista u graĐaskoj koži
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 19:20 |
|
|
Metemma je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ajde ne seri, majke ti. U Rumuniji ne postoji Republika Srpska i u rumunskom delu Banata ne živi nešto mnogo Srba (ako ih još ima). Malo ti je promašena paralela, blago rečeno. Nećemo vas nikad zaboraviti ili vas se odreći. A i niste vi toliko nezaštićeni, imate svoju republiku i vaša sudbina je u vašim rukama. Ne kukaj bez potrebe. Mislio sam na mlade Bošnjake bem te  Možda nisam dovoljno naglasio, priznajem, paralelom htjedoh ilustrovati kako mlade boli qrac za đedov zavičaj. Upoznao si neku Šefiku u Novom Sadu i sa njom razgovarao o poreklu njenog oca!? Taj scenarijum mi zvuči toliko neverovatno da nije ni čudo što sam pomislio tošto sam pomislio.  Oklen hanuma u srpskoj Atini? Šta je razlog? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 19:39 |
|
|
doc je napisao/la: Žarko Puhovski: Jasmila Žbanić je bošnjačka nacionalistkinja! Žarko Puhovski ipak nije pokazao toliku sklonost "temperamentnoj" redateljici jer ga njen nastup podsjeća na "nacionalistički ispad". - To je prostački tip govora i njena reakcija pokazuje bošnjački nacionalizam. On itekako postoji, ali ima tu privilegiju da ga Bošnjaci izražavaju kao građanski bunt. Sve u svemu, premijer je imao puno pravo doći u Mostar, posebno ako je pozvan i Jasmila Žbanić nije imala pravo reagirati na taj način - smatra Puhovski. http://www.politikaplus.com/novost/9704 ... e-razumijeMa pročitani su ko Babo Alijina slikovnica. Ne znam koga još imamo u Hrvatskoj, a da nije shvatio. Žarko tri vakulteta upiso a nijedan zavrsio
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 19:39 |
|
|
Samo jako. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 19:56 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
novem je napisao/la: Uf u sevdah me baci. Beat that Marko perković !
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 20:01 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Uf, koji sudar s realnošću za sarajevskog, tuzlanskog i bihaćkog "građanina", kad ga ovako 2014. javno podere ekipa koja je nekad vodila HHO RH, ekipa s Radija 101, vrh SDP-a RH i Index portal.  Da ne spominjem HRT 4, Večernjak, Nezavisne i već poznate saveznike Hrvata u BIH - Tuđmana, Starešinu, Lučića, Raspudića, Stiera itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 20:08 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Uf, koji sudar s realnošću za sarajevskog, tuzlanskog i bihaćkog "građanina", kad ga ovako 2014. javno podere ekipa koja je nekad vodila HHO RH, ekipa s Radija 101, vrh SDP-a RH i Index portal.  Da ne spominjem HRT 4, Večernjak, Nezavisne i već poznate saveznike Hrvata u BIH - Tuđmana, Starešinu, Lučića, Raspudića, Stiera itd. I članovi Udruženja za jugoslavensku demokratsku inicijativu 1989. http://hr.wikipedia.org/wiki/Udru%C5%BE ... nicijativuNe znam jel može jače.  I hrvatski četnici su na našoj strani. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 20:13 |
|
|
Sjetim ih se kad su ublehe prodavali da žele rekonstrukciju federalne vlade i hrvatske predstavnike u njoj. Kad vidi vraga, sad kad je mogu napustiti da ne izgube obraz čuvat će je po cijenu života. Koji lažovi, koje varalice, koja govna. Citat: SDA podržava nastavak rada Vlade Federacije BiH
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZlatkoZG
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 20:15 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2012, 18:37 Postovi: 3913 Lokacija: Τριβαλλοί
|
doc je napisao/la: I članovi Udruženja za jugoslavensku demokratsku inicijativu 1989. http://hr.wikipedia.org/wiki/Udru%C5%BE ... nicijativuNe znam jel može jače.  I hrvatski četnici su na našoj strani.  Zapravo ovo nije ništa čudno , posebno od te ekipe , nacionalizmima manjih naroda se krešu krila jer veće treba zadovoljiti radi stabilnosti. Kako drugi krešu Srbima i Hrvatima tako će i ovi kresat Bošnjama , nema tu ljutnje prirodan europski poredak u novom ruhu EU.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 20:15 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Picaferaj
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 20:18 |
|
|
Ibar je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Zapaziti ona tri prsta desno Ne veli admiral Domazet gospodin Lošo uzalud da je sve ovo memorandumsko maslo  Povampireni fašist te četnik iz sjene žele uništit BiH i podijelit je lapo-lapo, zapad Italiji, istok Srbiji  Iako sam prije fakat jako cijenio Lošu ko analitičara, u zadnje vrijeme pretjeruje sa velikosrpskim pričama, a analiza medjunarodnih događaja mu se svodi na priču, puno sam pričao, ništa konkretno i novo nisam rekao. Šteta! Ja Lošu još uvijek cijenim. Ali samo zato jer mi promaklo nešto što tebi nije. Pa bi ti bija zahvalan ako mi kažeš di, i kako, je Lošo napravio zajeb.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Bošnjačko proljeće Postano: 11 vel 2014, 20:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Sjetim ih se kad su ublehe prodavali da žele rekonstrukciju federalne vlade i hrvatske predstavnike u njoj. Kad vidi vraga, sad kad je mogu napustiti da ne izgube obraz čuvat će je po cijenu života. Koji lažovi, koje varalice, koja govna. Citat: SDA podržava nastavak rada Vlade Federacije BiH Kad nema cure dobra je i stara baba
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Majestic-12 [Bot] i 58 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|