|
|
Stranica: 51/53.
|
[ 1320 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63821 Lokacija: DAZP HQ
|
Wittgenstein je napisao/la: Milić je napisao/la: Pa upravo su tvoji komentari posprdni. Ti bi u treci uracunao i Gornji Vakuf i Fojnicu, i istocni Mostar i Vares. U svim pomenutim opcinama Bosnjaci cine vecinu i Bosnjaci su nacelnici. Cak su i u Jajcu, Busovaci i Novom Travniku Bosnjaci nacelnici, a ko cini etnicku vecinu je tesko reci. slušaj vamo bre. nećeš mi ti odlučivat što je hrvatsko, a što nije, sve je to hrvatska zemlja, a ti ćeš dobit 24 časa da pokupiš prnje i odeš i to bez pitanja. p.s. Srbima je upalilo, pa možda i nama upali. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wittgenstein
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:36 |
|
Pridružen/a: 07 kol 2011, 17:17 Postovi: 271 Lokacija: U Bošnjackom institutu, kujem planove velikobošnjacke majorizacije...
|
Milić je napisao/la: dudu je napisao/la: ipak ćeš morati tenkićem probiti ovako fin koridor. javi mi se preko pp kad kreneš, idem i ja.
ne kužim, zašto bi to bilo nerealno? u zamjenu za uskoplje nek' dobiju vareš pa i žepče jer teško bi ga uspjeli uvuć u HB pošto je dosta odsiječen, jedino da u slučaju proglašenja trećeg entiteta imamo čak 6 dijelova istog dok bi FBiH imala 2 kao i RS Vares vec imamo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wittgenstein
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:38 |
|
Pridružen/a: 07 kol 2011, 17:17 Postovi: 271 Lokacija: U Bošnjackom institutu, kujem planove velikobošnjacke majorizacije...
|
dudu je napisao/la: Wittgenstein je napisao/la:
Pa upravo su tvoji komentari posprdni. Ti bi u treci uracunao i Gornji Vakuf i Fojnicu, i istocni Mostar i Vares. U svim pomenutim opcinama Bosnjaci cine vecinu i Bosnjaci su nacelnici. Cak su i u Jajcu, Busovaci i Novom Travniku Bosnjaci nacelnici, a ko cini etnicku vecinu je tesko reci.
slušaj vamo bre. nećeš mi ti odlučivat što je hrvatsko, a što nije, sve je to hrvatska zemlja, a ti ćeš dobit 24 časa da pokupiš prnje i odeš i to bez pitanja. p.s. Srbima je upalilo, pa možda i nama upali.  Protjeran sam jednom... Drugi put, tesko da ce proci. A dodes li kojim slucajem na moj prag, ima da mi popusis obrezani, i ti i tvoji "branitelji".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Milić
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:39 |
|
|
Wittgenstein je napisao/la: Milić je napisao/la: uračunao bih Uskoplje i Fojnicu zbog već obrazloženih razloga koji su po meni sasvim logični. Što se tiče Mostara, kako u gradu, tako i u općini Hrvati su većina. Prije rata u Varešu su bili Hrvati u većini, trenutno nisam upoznat sa situacijom pa ne mogu sa sigurnošću govoriti.
pa vidiš da sada nije sve to uračunato, samo općine u kojima su Hrvati većina. a i da se sve uračuna, ne bismo pogriješili jer je to povijesna hrvatska zemlja, ali nećemo pretjerivati, treba biti što je više realan. Pa u ratu ste u tzv. "herceg-Bosnu" uracunali cjelokupne opcine u kojima niste bili ni vecina! Mislim na Jablanicu, Konjic, Stolac, sve srednjobosanske opcine i cijeli Mostar. To nije uspjelo u ratu, i tesko da ce u miru. pa vidiš da sada nije sve to uračunato, samo općine u kojima su Hrvati većina. a i da se sve uračuna, ne bismo pogriješili jer je to povijesna hrvatska zemlja, ali nećemo pretjerivati, treba biti što je više realan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:40 |
|
|
Wittgenstein je napisao/la: dudu je napisao/la: slušaj vamo bre. nećeš mi ti odlučivat što je hrvatsko, a što nije, sve je to hrvatska zemlja, a ti ćeš dobit 24 časa da pokupiš prnje i odeš i to bez pitanja. p.s. Srbima je upalilo, pa možda i nama upali.  Protjeran sam jednom... Drugi put, tesko da ce proci. A dodes li kojim slucajem na moj prag, ima da mi popusis obrezani, i ti i tvoji "branitelji". znaš kako se kaže, jednom kod nijednom. doći ću ti i ponuditi duplu cijenu za kuću da odmah kupiš stan u Ljubljani, da te ne trebam još jednom iz Sarajeva terat.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wittgenstein
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:41 |
|
|
Milić je napisao/la: Wittgenstein je napisao/la: pa vidiš da sada nije sve to uračunato, samo općine u kojima su Hrvati većina. a i da se sve uračuna, ne bismo pogriješili jer je to povijesna hrvatska zemlja, ali nećemo pretjerivati, treba biti što je više realan.
Pa u ratu ste u tzv. "herceg-Bosnu" uracunali cjelokupne opcine u kojima niste bili ni vecina! Mislim na Jablanicu, Konjic, Stolac, sve srednjobosanske opcine i cijeli Mostar. To nije uspjelo u ratu, i tesko da ce u miru.
pa vidiš da sada nije sve to uračunato, samo općine u kojima su Hrvati većina. a i da se sve uračuna, ne bismo pogriješili jer je to povijesna hrvatska zemlja, ali nećemo pretjerivati, treba biti što je više realan. Povijesna hrvatska zemlja. Podsjeca me na kasne 80-e, rane 90-e. Samo sto su tada slicne parole furane od Srba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:42 |
|
|
Milić je napisao/la: Wittgenstein je napisao/la: pa vidiš da sada nije sve to uračunato, samo općine u kojima su Hrvati većina. a i da se sve uračuna, ne bismo pogriješili jer je to povijesna hrvatska zemlja, ali nećemo pretjerivati, treba biti što je više realan.
Pa u ratu ste u tzv. "herceg-Bosnu" uracunali cjelokupne opcine u kojima niste bili ni vecina! Mislim na Jablanicu, Konjic, Stolac, sve srednjobosanske opcine i cijeli Mostar. To nije uspjelo u ratu, i tesko da ce u miru.
pa vidiš da sada nije sve to uračunato, samo općine u kojima su Hrvati većina. a i da se sve uračuna, ne bismo pogriješili jer je to povijesna hrvatska zemlja, ali nećemo pretjerivati, treba biti što je više realan. znači, ne ide se na Kalesiju?  a na Živinice?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wittgenstein
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:42 |
|
|
Protjeran sam jednom... Drugi put, tesko da ce proci. A dodes li kojim slucajem na moj prag, ima da mi popusis obrezani, i ti i tvoji "branitelji".
znaš kako se kaže, jednom kod nijednom. doći ću ti i ponuditi duplu cijenu za kuću da odmah kupiš stan u Ljubljani, da te ne trebam još jednom iz Sarajeva terat. Ne brini ti o meni. Samo ti sine, radi svoj posao, odnosno nastavi brojati bosnjacka novorodencad po Mostaru, Stocu i srednjoj Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:44 |
|
|
Wittgenstein je napisao/la: dudu je napisao/la:
znaš kako se kaže, jednom kod nijednom. doći ću ti i ponuditi duplu cijenu za kuću da odmah kupiš stan u Ljubljani, da te ne trebam još jednom iz Sarajeva terat.
Ne brini ti o meni. Samo ti sine, radi svoj posao, odnosno nastavi brojati bosnjacka novorodencad po Mostaru, Stocu i srednjoj Bosni. to mi uvijek simpatično ispadne kad netko za kog nemam pojma, zna točno s čim se bavim.  ne brojim Bošnjake, njih vodim pod ostale, dakle Hrvat i ostali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Milić
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:45 |
|
|
Wittgenstein je napisao/la: Milić je napisao/la: pa vidiš da sada nije sve to uračunato, samo općine u kojima su Hrvati većina. a i da se sve uračuna, ne bismo pogriješili jer je to povijesna hrvatska zemlja, ali nećemo pretjerivati, treba biti što je više realan.
Povijesna hrvatska zemlja. Podsjeca me na kasne 80-e, rane 90-e. Samo sto su tada slicne parole furane od Srba. toliko o tvome poznavanju povijesti. zapravo ne možeš je ni znati kad se u bošnjačkim školama na BOSANSKOM jeziku ne uči srednjovjekovna Bosna. A zašto se ne uči? jer kao narod niste ni postojali, a u ovolikom broju u srednju Bosnu ste se naselili početkom 20. stoljeća, ako ne i poslije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kobajagi
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:46 |
|
|
dudu je napisao/la: znaš kako se kaže, jednom kod nijednom. doći ću ti i ponuditi duplu cijenu za kuću da odmah kupiš stan u Ljubljani, da te ne trebam još jednom iz Sarajeva terat. Majke ti bozije, da vidim i srbina koji navija za dinamo...pa makar i na silu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wittgenstein
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:47 |
|
|
Ne brini ti o meni. Samo ti sine, radi svoj posao, odnosno nastavi brojati bosnjacka novorodencad po Mostaru, Stocu i srednjoj Bosni.
to mi uvijek simpatično ispadne kad netko za kog nemam pojma, zna točno s čim se bavim.  ne brojim Bošnjake, njih vodim pod ostale, dakle Hrvat i ostali. Listao sam nekoliko tema, i zakljucio da si ti odgovoran za djelovanje forumskog odjela za demografiju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Milić
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:48 |
|
|
dudu je napisao/la: Milić je napisao/la: pa vidiš da sada nije sve to uračunato, samo općine u kojima su Hrvati većina. a i da se sve uračuna, ne bismo pogriješili jer je to povijesna hrvatska zemlja, ali nećemo pretjerivati, treba biti što je više realan.
znači, ne ide se na Kalesiju?  a na Živinice?  ma do Drine ćemo ih stjerat, i jedne i druge 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:48 |
|
|
Wittgenstein je napisao/la: dudu je napisao/la: to mi uvijek simpatično ispadne kad netko za kog nemam pojma, zna točno s čim se bavim.  ne brojim Bošnjake, njih vodim pod ostale, dakle Hrvat i ostali. Listao sam nekoliko tema, i zakljucio da si ti odgovoran za djelovanje forumskog odjela za demografiju. glavni i odgovorni urednik. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wittgenstein
|
|
|
Milić je napisao/la: Wittgenstein je napisao/la:
Povijesna hrvatska zemlja. Podsjeca me na kasne 80-e, rane 90-e. Samo sto su tada slicne parole furane od Srba.
toliko o tvome poznavanju povijesti. zapravo ne možeš je ni znati kad se u bošnjačkim školama na BOSANSKOM jeziku ne uči srednjovjekovna Bosna. A zašto se ne uči? jer kao narod niste ni postojali, a u ovolikom broju u srednju Bosnu ste se naselili početkom 20. stoljeća, ako ne i poslije.  Jesi li ti prespavao 90-e? Govorim o retorici Srba koja je glasila; "Gdje je srpski grob, tu je srpska zemlja".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wittgenstein
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:49 |
|
|
Milić je napisao/la: dudu je napisao/la: znači, ne ide se na Kalesiju?  a na Živinice?  ma do Drine ćemo ih stjerat, i jedne i druge  Vi da nekoga istjerate? Jesi li ti sav svoj? Pa ni politicke predstavnike ne mozete izabrati kako treba.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:49 |
|
|
kobajagi je napisao/la: dudu je napisao/la: znaš kako se kaže, jednom kod nijednom. doći ću ti i ponuditi duplu cijenu za kuću da odmah kupiš stan u Ljubljani, da te ne trebam još jednom iz Sarajeva terat. Majke ti bozije, da vidim i srbina koji navija za dinamo...pa makar i na silu  malo parafraziram onaj vic kad Srbin Albancu prodaje kuću na Kosovu. Srbin ga traži 2 kg zlata da može kupit stan u Beogradu, a Albanac mu odgovori: -evo ti 4 kg i kupi stan u Ljubljani da te ne moram dva put terat. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:50 |
|
|
Wittgenstein je napisao/la: Milić je napisao/la: Vi da nekoga istjerate? Jesi li ti sav svoj? Pa ni politicke predstavnike ne mozete izabrati kako treba. možda ne znamo da biramo, ali znamo da se bijemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Milić
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:51 |
|
|
Wittgenstein je napisao/la: Milić je napisao/la: toliko o tvome poznavanju povijesti. zapravo ne možeš je ni znati kad se u bošnjačkim školama na BOSANSKOM jeziku ne uči srednjovjekovna Bosna. A zašto se ne uči? jer kao narod niste ni postojali, a u ovolikom broju u srednju Bosnu ste se naselili početkom 20. stoljeća, ako ne i poslije.  Jesi li ti prespavao 90-e? Govorim o retorici Srba koja je glasila; "Gdje je srpski grob, tu je srpska zemlja". dobro, Srbi su priča za sebe ... ali između ta 2 citata (hr i rs) je ogromna razlika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kobajagi
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:52 |
|
|
dudu je napisao/la: možda ne znamo da biramo, ali znamo da se bijemo. Ma u redu, to smo vidjeli neki dan na Grbavici. A s kim ces da se bijes? Ozbiljno pitam?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:53 |
|
|
kobajagi je napisao/la: dudu je napisao/la: možda ne znamo da biramo, ali znamo da se bijemo. Ma u redu, to smo vidjeli neki dan na Grbavici. A s kim ces da se bijes? Ozbiljno pitam? pa ako bude bježanija kao 92., nadam se babi i didovima. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kobajagi
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:56 |
|
|
dudu je napisao/la: pa ako bude bježanija kao 92., nadam se babi i didovima. A tako znaci, mislis drzavu praviti a da se pomarises sa kakvom babom, po mogucnosti da njoj i ruke svezu, a?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wittgenstein
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 18:56 |
|
|
Milić je napisao/la: Wittgenstein je napisao/la:
Jesi li ti prespavao 90-e? Govorim o retorici Srba koja je glasila; "Gdje je srpski grob, tu je srpska zemlja".
dobro, Srbi su priča za sebe ... ali između ta 2 citata (hr i rs) je ogromna razlika. Koja je razlika? I Srbi smatraju Bosnu "vekovnom srpskom zemljom".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 19:00 |
|
|
kobajagi je napisao/la: dudu je napisao/la: pa ako bude bježanija kao 92., nadam se babi i didovima. A tako znaci, mislis drzavu praviti a da se pomarises sa kakvom babom, po mogucnosti da njoj i ruke svezu, a? nekako mi se ne da kad vidim kakvi su s druge strane. ako su ovakvi kao ti, gordi i ponosni, pa koja mi je šansa?! srećom po tebe, zaboli me od hita, tako da ćete ipak vi morati doći ako imate kakvih ambicija. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Milić
|
Naslov: Re: Budućnost BiH - mišljenja i želje HB forumaša. Postano: 26 kol 2011, 19:01 |
|
|
Wittgenstein je napisao/la: Milić je napisao/la: dobro, Srbi su priča za sebe ... ali između ta 2 citata (hr i rs) je ogromna razlika.
Koja je razlika? I Srbi smatraju Bosnu "vekovnom srpskom zemljom". Srbi smatraju i HR vekovnom srpskom zemljom  pričaju nebuloze, neutemeljene tvrdnje. Bosnom su u povijesti uglavnom vladali Hrvati, ulazila je u sastav HR zemalja itd. Nas sve (i HR, i SR i MUS) su komunisti dobro zajebali svojim razgraničenjima i AVNOJIMA i ZAVNOSIMA itd 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: NekoIme, OAI-SearchBot, Tomba17 i 108 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|