|
|
Stranica: 6/23.
|
[ 554 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
southern
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:22 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Drago mi je da je relaksirana atmosfera, ali ipak, ajmo natrag na temu bez offtopic. Da, gdje smo stali? U Travniku? Ne moze Travnik, jedino ako cete od njega napraviti velegrad.Odmah glasam za.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:23 |
|
|
southern je napisao/la: sotto voce je napisao/la: ma tebe treba poslati u travnik možda bi sve njih tamo pretvorio u hrvatice, ti činiš čuda  A mozda i mi njega sredimo, barem donji dio:) Ne spamajte ljudi, dajmo malo ozbiljnosti. Ja dodjem u potrazi za tako necim, i naletim na gluposti . Zar vam je toliko dosadno? Ako jeste, znam divno mjesto na kom bi vasa rjecitost i te kako dobro dosla. Jeste za? ma ne treba njemu ništa dolje sređivati, izgleda da je njemu dolje sve sređeno 
_________________ "1+1=2"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43711 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
southern je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Drago mi je da je relaksirana atmosfera, ali ipak, ajmo natrag na temu bez offtopic. Da, gdje smo stali? U Travniku? Ne moze Travnik, jedino ako cete od njega napraviti velegrad.Odmah glasam za. Mjerilo uspjeha je Vitez? Znači isto napraviti od Travnika, u ekonomskom smislu?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: southern je napisao/la: Da, gdje smo stali? U Travniku? Ne moze Travnik, jedino ako cete od njega napraviti velegrad.Odmah glasam za.
Mjerilo uspjeha je Vitez? Znači isto napraviti od Travnika, u ekonomskom smislu? Ja sam za, saljite sredstva, bicu zastupnik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sotto voce
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:31 |
|
|
|
ajde pošto ima ljudi iz travnika, pitanje: šta gore dobro radi koja tvornica/ustanova?
_________________ "1+1=2"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Dudu, Inkvi:  Sad je vrijeme za: 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:37 |
|
|
sotto voce je napisao/la: ajde pošto ima ljudi iz travnika, pitanje: šta gore dobro radi koja tvornica/ustanova? Samo Borac, i to ne dobro. Ima i bolnivca, koja je vise privatno vlasnistvo. Fakticki, grad je mrtav, nekoliko kafica i to je to. Lopovi sve pokrali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63162 Lokacija: DAZP HQ
|
hahahahaahaha i ja sam upoznao Bošnje koji pozdravljaju napredak Hrvata u Vitezu, Hercegovini, samo nikad na netu. je li moguće da imamo prvi endemski primjerak?  molio bih da se kontaktira zavod za cvjećarstvo (treba nam dane) da se ovaj primjerak zabilježi i prati njegov razvoj.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43711 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
southern je napisao/la: sotto voce je napisao/la: ajde pošto ima ljudi iz travnika, pitanje: šta gore dobro radi koja tvornica/ustanova? Samo Borac, i to ne dobro. Ima i bolnivca, koja je vise privatno vlasnistvo. Fakticki, grad je mrtav, nekoliko kafica i to je to. Lopovi sve pokrali. Nije isto ali sam negdje čitao da su ovi u BNT (Novi Travnik) počeli praviti neke bicikle 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:40 |
|
|
dudu je napisao/la: hahahahaahaha i ja sam upoznao Bošnje koji pozdravljaju napredak Hrvata u Vitezu, Hercegovini, samo nikad na netu. je li moguće da imamo prvi endemski primjerak?  molio bih da se kontaktira zavod za cvjećarstvo (treba nam dane) da se ovaj primjerak zabilježi i prati njegov razvoj. Sta ocekujes? Da pljujem po vama i po Vitezu, zato sto sam "zasticena nickom"?? ne pada mi na pamet, moje rijeci su iskrene, bilo ovdje, bilo u RL-u, ako ti se svidjaju, drago mi je, ako ne, zaboli me.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:45 |
|
|
southern je napisao/la: dudu je napisao/la: hahahahaahaha i ja sam upoznao Bošnje koji pozdravljaju napredak Hrvata u Vitezu, Hercegovini, samo nikad na netu. je li moguće da imamo prvi endemski primjerak?  molio bih da se kontaktira zavod za cvjećarstvo (treba nam dane) da se ovaj primjerak zabilježi i prati njegov razvoj. Sta ocekujes? Da pljujem po vama i po Vitezu, zato sto sam "zasticena nickom"?? ne pada mi na pamet, moje rijeci su iskrene, bilo ovdje, bilo u RL-u, ako ti se svidjaju, drago mi je, ako ne, zaboli me. nemoj se odmah vrijeđati. imam želju da se i tvoj Travnik tako razvije s hrvatskim kapitalom. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:50 |
|
|
dudu je napisao/la: southern je napisao/la:
Sta ocekujes? Da pljujem po vama i po Vitezu, zato sto sam "zasticena nickom"?? ne pada mi na pamet, moje rijeci su iskrene, bilo ovdje, bilo u RL-u, ako ti se svidjaju, drago mi je, ako ne, zaboli me.
nemoj se odmah vrijeđati. imam želju da se i tvoj Travnik tako razvije s hrvatskim kapitalom.  A vidi, imam malo veca muda od tebe, pa ako cu nekog provocirati, to cu ciniti glasno, ne krijuci se kao picka iza malih slova, ok? I da, ako ce to biti hrvatski kapital, koji ce pomoci mom gradu, sto da ne. Samo, prvo ga ulozi sam sebi, onda kreni dalje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:52 |
|
|
southern je napisao/la: dudu je napisao/la: nemoj se odmah vrijeđati. imam želju da se i tvoj Travnik tako razvije s hrvatskim kapitalom.  A vidi, imam malo veca muda od tebe, pa ako cu nekog provocirati, to cu ciniti glasno, ne krijuci se kao picka iza malih slova, ok? ovakve žene rastu samo u Crnoj Gori...zaključujem da si sa Sandžaka. kad im vide žene, Švabe bježe glavom bez obzira, ne žele ni znati kako tek muškarci izgledaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sioux111
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:54 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2009, 21:16 Postovi: 1141 Lokacija: Tamo gdje je Srednja Bosna gdje je Vlasic planina, Vilenica, Bukovica, Lasvanska dolina...
|
|
Travnik ako želi sebi dobro (mislim na bošnjačku političku elitu) mora surađivati sa Hrvatima iz razloga što se može širiti na hrvatske prostore.. tj grunt.. i prema Zapadu(Kalibunar-Ovčarevo itd) i prema istoku (Dolac na Lašvi, Putičevo Bila je hrvatska zemlja i grunt) pa sad ako se misli razvijat a misli, ne može bez Hrvata. Kao što reče Markan dobar dio i poslovni prostora drža Hrvati ne baš 2/3 ali dosta visok je procenat možda čak i pola i više od tog... a Travnik ne zaostaje ekonomski za Vitezom (ovdje mislim na Travnik ne Novi Travnik) Ima tu firmi i pojedinaca koji rade treba pogledat statistički godišnjak, i podatke o zaposlenosti... o ostalim prednostima tipa školstvo, zdravstvo uprava obrazovanj da ne govorim..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:54 |
|
|
dudu je napisao/la: southern je napisao/la: A vidi, imam malo veca muda od tebe, pa ako cu nekog provocirati, to cu ciniti glasno, ne krijuci se kao picka iza malih slova, ok?
ovakve žene rastu samo u Crnoj Gori...zaključujem da si sa Sandžaka. kad im vide žene, Švabe bježe glavom bez obzira, ne žele ni znati kako tek muškarci izgledaju. Istina je, uzasno izgledan, ovdje me natjerase da postavim slike, moji drugovi, pa se pokajase, kazu odmah im se dize. http://slobodni.net/index.php?referrerid=334
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:57 |
|
|
sioux111 je napisao/la: Travnik ako želi sebi dobro (mislim na bošnjačku političku elitu) mora surađivati sa Hrvatima iz razloga što se može širiti na hrvatske prostore.. tj grunt.. i prema Zapadu(Kalibunar-Ovčarevo itd) i prema istoku (Dolac na Lašvi, Putičevo Bila je hrvatska zemlja i grunt) pa sad ako se misli razvijat a misli, ne može bez Hrvata. Kao što reče Markan dobar dio i poslovni prostora drža Hrvati ne baš 2/3 ali dosta visok je procenat možda čak i pola i više od tog... a Travnik ne zaostaje ekonomski za Vitezom (ovdje mislim na Travnik ne Novi Travnik) Ima tu firmi i pojedinaca koji rade treba pogledat statistički godišnjak, i podatke o zaposlenosti... o ostalim prednostima tipa školstvo, zdravstvo uprava obrazovanj da ne govorim.. Kalibunar vise nema mjesta, posljednji raspolozivi komadic, neki debil iskoristio da sveze konja za obliznje drvo, dok on kod Muje pojede porciju jagnjetine. Evo sad gledam s prozora U pravu si, nema nista bez kapitala ali i bez smjene sadasnje vlasti, jer lopovi vladaju u svim firmama. Sve je pred kolapsom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:57 |
|
|
southern je napisao/la: Istina je, uzasno izgledan... bradonja iz medrese prerušen u opasno slatkorječivu hanumicu sa ciljem da najveći hrvatski sinovi skrenu sa (konstruktivnog) puta 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 14:59 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: southern je napisao/la: Istina je, uzasno izgledan... bradonja iz medrese prerušen u opasno slatkorječivu hanumicu sa ciljem da najveći hrvatski sinovi skrenu sa (konstruktivnog) puta  Dodji i pogledaj, ako smijes, isti nick mi je i tamo http://slobodni.net/index.php?referrerid=334I budi srce pa ucini da dobijem taj referal:)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 15:01 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: southern je napisao/la: Istina je, uzasno izgledan... bradonja iz medrese prerušen u opasno slatkorječivu hanumicu sa ciljem da najveći hrvatski sinovi skrenu sa (konstruktivnog) puta  a je i dugo trajao, možda da kod mene dođe na trening mimikrije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 15:04 |
|
|
southern je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: bradonja iz medrese prerušen u opasno slatkorječivu hanumicu sa ciljem da najveći hrvatski sinovi skrenu sa (konstruktivnog) puta  Dodji i pogledaj, ako smijes, isti nick mi je i tamo http://slobodni.net/index.php?referrerid=334I budi srce pa ucini da dobijem taj referal:) čemu samoreklamiranje? ajmo malo o Lašvapolisu ili Travniku. šta ti misliš koje je bolje rješenje za hrvatski centar?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 15:04 |
|
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: bradonja iz medrese prerušen u opasno slatkorječivu hanumicu sa ciljem da najveći hrvatski sinovi skrenu sa (konstruktivnog) puta  a je i dugo trajao, možda da kod mene dođe na trening mimikrije.  Kaj ste zli 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 15:05 |
|
|
southern je napisao/la: Dodji i pogledaj, ako smijes, isti nick mi je i tamo http://slobodni.net/index.php?referrerid=334I budi srce pa ucini da dobijem taj referal:) Pa što ne kažeš da si moderator, i da ti je stroj extra brz i da si već navikla pisati i razgovarati elektronski. Ali nešto ti fali.....biće sakupljaš članove i reklamiraš forum. Tema je dobra i šteta je odvesti u off
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 15:06 |
|
|
dudu je napisao/la: southern je napisao/la: Dodji i pogledaj, ako smijes, isti nick mi je i tamo http://slobodni.net/index.php?referrerid=334I budi srce pa ucini da dobijem taj referal:) čemu samoreklamiranje? ajmo malo o Lašvapolisu ili Travniku. šta ti misliš koje je bolje rješenje za hrvatski centar? A Vitez, rekla sam, samo sto se to nikad nece desiti,. Mnogo stvari je iza, onih koje je tesko zaboraviti. Sto se mene tice, rekla sam, kapital ovamo i nesto cemo smisliti, majstor sam za smisljanje 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 15:09 |
|
|
i_jopet je napisao/la: southern je napisao/la: Dodji i pogledaj, ako smijes, isti nick mi je i tamo http://slobodni.net/index.php?referrerid=334I budi srce pa ucini da dobijem taj referal:) Pa što ne kažeš da si moderator, i da ti je stroj extra brz i da si već navikao pisati i razgovarati elektronski. Ali nešto ti fali.....biće sakupljaš članove ireklamiraš forum. Tema je dobra i šteta je odvesti u off Ma jok, kakav off, meni se svidja tema. A clanova uvijek treba, kao i vama, evo, bas smo lijepo sve osvjezili. Da nastavimo saradjivati i medjusobno razmjenjivati clanove i iskustva? Vitez, Travnik, sve je to meni blizu i imam neke koristi od svega. Tako da se ne bih bunila niti za jedan od ta dva grada, samo, zbilja je tesko izvodivo. U Travniku ne mozes nista poceti ako nemas dobre veze, a ne mozes ih imati ako nemas clanskukartu stranke zalijepljenu na celo (HDZ i SDA, to su 2 najmocnije). Tako da....ne znam sta da kazem, osim, hahahah, dajte kapital da nesto ucinimo zajedno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Centar Hrvata u središnjoj Bosni Postano: 25 tra 2010, 15:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Daj nam ideje za dobre projekte, kažžeš ide dobro smišljanje... 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|