|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 38 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 22 sij 2024, 18:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79276 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Opasno i rizično.
A ako netko najebe, neka to bude Čović a ne Hrvati.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 22 sij 2024, 18:36 |
|
|
S nekim stvarima nema zjebancije. Ako u ozbiljnim stvarima, a to su prije svega energenti, ne možeš ponuditi ozbiljnu alternativu, a što vjerovatno nije učinjeno, onda se ne možeš kofrčit.
Znamo svi da Čović nije glup i da to sve zna bolje od nas, zato se ovdje ponovo javljaju sumnje čiji je Čović i zašto, čime ga ko drži i tako dalje.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 22 sij 2024, 18:49 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7538 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Plenković će ga sutra uvjeriti da promijeni mišljenje?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
zaba1111
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 22 sij 2024, 18:54 |
|
|
Ako službe procijene da je bolje promijeniti mišljenje onda ga je svakako potrebno promijeniti. Čim se angažira najviša razina diplomacije onda su tu ozbiljne stvari u igri i tu moraš ići sa nekakvom ponudom, a ne glumiti seoskog mangupa.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 22 sij 2024, 21:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Sto god bilo, to do jučer nije postojalo. To je kao da si dobio auto na nagradnoj igri na koji nisi računao.
Možeš ga vozit a možeš ga i prodat. Kako god, dobro je.
Neka ovo zamijene za IZ, ja sretan. Moze se i u BH gas ubacit naše ljude, bit će još trgovine.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 22 sij 2024, 21:46 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Sto god bilo, to do jučer nije postojalo. To je kao da si dobio auto na nagradnoj igri na koji nisi računao.
Možeš ga vozit a možeš ga i prodat. Kako god, dobro je.
Neka ovo zamijene za IZ, ja sretan. Moze se i u BH gas ubacit naše ljude, bit će još trgovine. To je kod vas komšića normalno, kod Hrvata nema nikakvog gasa.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 22 sij 2024, 21:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Debilu, imamo npr. Croatia Airlines.
BH Gas je ista stvar, engleski naziv.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 23 sij 2024, 00:25 |
|
|
Nije baš, na engleskom se čita [ges], ne [gas].
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 23 sij 2024, 05:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Debilu, imamo npr. Croatia Airlines.
BH Gas je ista stvar, engleski naziv. Naziv je najmanje bitan. Neka se zove govno samo neka je naše.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1155 of 2558 - 45.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 23 sij 2024, 06:45 |
|
|
dudu je napisao/la: Čović se kladi na novu američku administraciju. Gledaj...I Jelavić se 2001. kladio na dolazeću administraciju Busha juniora. Kako je to završilo dobro nam je poznato...
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 23 sij 2024, 08:07 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 11:05 Postovi: 721 Lokacija: Hercegovje
|
Niti centa posustati.
Europa ionako ključa, glasači su zasićeni od ratova, migracija, cijena, energenata i raznoraznih podrški tuđim ratovima koje plaćaju kroz svaku transakciju koju obave.
Bar mi nismo skloni prozivati druge narode "velikim prijateljima" pošto živimo na prostoru koji su drugi uvijek svojatali. Amerikanci su danas s nama, sutra nisu, već viđeno.
BH. Hrvati trebaju njegovati odnose s drugom stranom pošto je Washingtonu najlakše ugoditi sunitima, koliko god oni anti-zapadno nastrojeni bili.
Plinovod je ključni nacionalni interes Hrvata.
Čović ako izdrži ovaj stav, može bit Veliki Vođa BH. Hrvata do smrti.
Udovoljavanje osovini Gazda - Grlić-Radman bi bila nova disolucija Herceg Bosne. Herceg-Bosna je koža, ali ove kompanije su kostur Herceg-Bosne, u protivnom možete svojatiti svoj životni prostor kao muslimani Republiku Srpsku.
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 23 sij 2024, 09:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Debilu, imamo npr. Croatia Airlines.
BH Gas je ista stvar, engleski naziv. Naziv je najmanje bitan. Neka se zove *** samo neka je naše. D.o.o. je. To bi moglo da se riješi tako što bi se pored Vlade FBiH dodali suvlasnici s nižih razina vlasti.
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Čović bacio rukavicu u lice Amerikancima!!"Ja sam anđeo" Postano: 23 sij 2024, 09:48 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 4284 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Muslimani u svojim mokrim snovima sanjaju da Čović ode na crnu listu SAD-a, a u samozavaravanju zaboravljaju da nama crna lista SAD-a ne znači skoro pa ništa!
Čović je građanin EU, sve što nemože zbog crne liste SAD-a može ostvariti preko Hrvatske, a EU nemože svoje građane na crnu listu.
Koliko toga mi imamo sa Amerikom? Tko tamo ima bankovne račune ili šta već?
Skoro pa nikakve veze, a ako neke i ima, bez nje može.
To je u tom najgorem scenariju da ga SAD i stavi na crnu listu, što također nije dobar potez, jer Hrvatska i dalje kontrolira taj pristup južnoj konekciji i sigurno da se neće svidjeti Hrvatskoj neka prisila nad hrvatima u BiH.
Uglavnom, Čović lagodno gleda na to sve, kao i svaki hrvat u BiH.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|