|
|
Stranica: 8/20.
|
[ 481 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 10:31 |
|
|
zet je napisao/la: 2. Bosnjaci nemaju ozbiljnu namjeru prihvatiti prijedlog koji ispravlja nepravdu i kradju. Oni jesu voljni prihvatiti dogovor po principu "vratit cemo vam pileci batak ali nam vi morate zauzvrat dati cijelo tele". Drugim rijecima, oni moraju dobiti zauzvrat puno vise. To je njihov mindset i to se nece promijeniti. 3. Nikakve blokade rada vlasti to ne mogu promijeniti. Nece blokada nikoga natjerati ni na sto. 4. Problem se ne moze rijesiti bez angazmana Amerikanaca (tu se slazem s Kresicem).
Ne mogu natjerati Bošnjake da se slože, ali mogu oslabiti državu koja je već u poluraspadu. Možda su Bošnjaci tvrdoglavi, ali država Bih je nejaka. Dalje blokade će voditi ka kraju cjelovite BiH. Koliko god svijet načelno osuđivao i dalje nema nikakvog pomaka, prije ili kasnije će se složiti nema ovo više smisla. To inaćenje dolazi sa cijenom. A cijena je gubitak EU fondova, iseljavanje svake godine, smanjenje postotka Bošnjaka u BiH, osim demografski zaostajanje i ekonomski i vojno. Hrvatska i Srbija se naoružavaju, razlika se povećava. Pa ako se Bošnjacima isplati čekati trenutak kad Srbija i Hrvatska dobiju zeleno svjetlo neka čekaju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1157 of 2558 - 45.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 10:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40994 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kao što smo i predvidjeli. Konaković: "Što se nas tiče prijedlog za izmjenu Izbornog zakona, neće biti usvojen. Mi nećemo za njega glasati"
Odgovor treba biti što se nas tiče SNSD neće biti izbačen iz vlasti. Isto tako ako SDA opet pokrene treba podržati i smjenu Konakovića.
Dino bi brisao Hrvate iz Ustava. Konaković, pozvavši na nastavak pregovora kako bi se postiglo rješenje o brisanju etničkih prefiksa na tragu pregovora vođenih 2022. godine u Neumu.
Nema ovdje nikakve mogućnosti na dogovor. Dino ublehaš bi se vraćao u prošlost i propuštene prilike, a svijet se drastično promijenio od tada. Vraćat će se oni i na ovaj prijedlog za koju godinu samo tada Hrvatima neće biti prihvatljiv.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 10:34 |
|
|
daramo je napisao/la: Kao što smo i predvidjeli. Konaković: "Što se nas tiče prijedlog za izmjenu Izbornog zakona, neće biti usvojen. Mi nećemo za njega glasati"
Odgovor treba biti što se nas tiče SNSD neće biti izbačen iz vlasti. Isto tako ako SDA opet pokrene treba podržati SDA i smjenu Konakovića.
Dino bi brisao Hrvate iz Ustava. Konaković, pozvavši na nastavak pregovora kako bi se postiglo rješenje o brisanju etničkih prefiksa na tragu pregovora vođenih 2022. godine u Neumu. Ma ja, bolje onda original Bakir nego ova blijeda kopija. 
1157 of 2558 - 45.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
zet
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 10:34 |
|
|
daramo je napisao/la: Dino bi brisao Hrvate iz Ustava.
Mi Hrvatima pileci batak a oni nama tele. Jel posteno?
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 10:39 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40994 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Dino misli da su Hrvati u poziciji kao prije Schmidtova umetanja pa da može ucjenjivati. Histerija ide dalje. Bošnjački intelektualci upozorili Trojku da prihvaćanje hrvatskih zahtjeva glede Izbornog zakona predstavlja "veleizdaju države" https://www.dnevnik.ba/vijesti/bosnjack ... ju-drzave/
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 10:47 |
|
|
mozda je vrijeme da se "partnerstvo" raskine
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 10:50 |
|
|
Saša Magazinović, predsjednik kluba zastupnika SDP-a u Zastupničkom domu parlamenta BiH, poručio je kako neće podržati HDZ-ov prijedlog jer ne rješava problem provedbe presuda Europskog suda za ljudska prava.
Ovo treba definirati kao dobar test ili ste s nama ili protiv nas.
Vidjet ćemo tko će od Bošnjaka biti spreman to i provesti, kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 10:52 |
|
|
Majmunisanje u jeku, kao već najavljeno, samo da ne bude glasanja.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 10:54 |
|
|
Jednostavan test, tko podrži taj je mogući partner, tko je protiv toga da Hrvati biraju svog člana Predsjedništva taj je neprijatelj.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 10:58 |
|
|
Bošnjaci će blokirati državni parlament jer Hrvati žele birati hrvatskog člana Predsjedništva. Sami blokiraju državu i onda seru Srbima. Citat: Čović se zatim obratio na sjednici s porukom da su iz medija već čuli da će se danas dogoditi ovaj scenarij, kao i to da će Klub Bošnjaka blokirati održavanje 12. hitne sjednice.
"Klub Bošnjaka je tražio da se zakaže sjednica. Ja razumijem da ste vi kao klub blokirali Dom naroda od trećeg do 10 mjeseca. Ja razumijem da vi želite opet blokirati Dom naroda, ja mislim da to nije dobro, nije bilo dobro ni prošle godine. To možete uraditi, al ja mislim da nije dobro za našu BiH"
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 11:02 |
|
|
E da vidimo danas tko je s kim u koaliciji: Izmjene Izbornoga zakona na sjednici Doma naroda PSBiH https://bild.ba/e-da-vidimo-danas-tko-j ... -psbih-138Citat: Čović je kazao kako HDZ BiH, odnosno Hrvatski narodni sabor (HNS), nije spreman na dodatna odugovlačenja jer 2026. slijede opći izbori a u tu se godinu ne može ući s otvorenim pitanjem načina biranja Predsjedništva BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 11:06 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7548 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Bošnjaci biraju između raspada države (otcjepljenja RS-a) ili davanja prava Hrvatima da biraju svoga člana Predsjedništva. Baš da vidimo što im je draže. 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 11:17 |
|
|
kiler je napisao/la: Bošnjaci biraju između raspada države (otcjepljenja RS-a) ili davanja prava Hrvatima da biraju svoga člana Predsjedništva. Baš da vidimo što im je draže.  Zna se, nisu za Zna se. Srbi Suniti su na vlasti 35g Ne Nijaz Batljak i drugi, već Sefer, Selmo, Suljo, Alija, Sebija, Dina, Šefik, Atif itd.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 11:32 |
|
|
Bravo Čoviću, neka sruše kvorum u domu naroda i prikažu tko blokira BiH
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 11:32 |
|
|
daramo je napisao/la: Bošnjaci će blokirati državni parlament jer Hrvati žele birati hrvatskog člana Predsjedništva. Sami blokiraju državu i onda seru Srbima. Citat: Čović se zatim obratio na sjednici s porukom da su iz medija već čuli da će se danas dogoditi ovaj scenarij, kao i to da će Klub Bošnjaka blokirati održavanje 12. hitne sjednice.
"Klub Bošnjaka je tražio da se zakaže sjednica. Ja razumijem da ste vi kao klub blokirali Dom naroda od trećeg do 10 mjeseca. Ja razumijem da vi želite opet blokirati Dom naroda, ja mislim da to nije dobro, nije bilo dobro ni prošle godine. To možete uraditi, al ja mislim da nije dobro za našu BiH" Imam osjećaj da će ovo biti neka povijesna izjava
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 11:33 |
|
|
Podsjeća na 14. kongres KPJ.
1157 of 2558 - 45.23%
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 11:35 |
|
|
Da 14 K.
Isto tako me podsjeća na neoružanu Autostradu. Ne pakla, već razlaza.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
alh84001
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 11:50 |
|
|
Citat: To možete uraditi, al ja mislim da nije dobro za našu BiH 
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 11:56 |
|
|
Covic ih dribla kao nitko, majstor politike. Steta sto nije vise agresivan.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 12:00 |
|
|
Korektno se dalo vremena Trojci, nisu ispoštovali, vrijeme prošlo.
Dok se Dino vrti u krug Srbi svoj posao, sutra Vlada Republike Srpske donosi odluku da ulazi u vojni savez sa Srbijom i Mađarskom.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 12:18 |
|
|
Izmjene Izbornog zakona: Kaos već na početku sjednice Citat: Predsjedavajući Doma naroda Nikola Špirić je kazao da je neuobičajeno da na ovakav način počne sjednica.
Nakon toga je otvorio 12. hitnu sjednicu Doma naroda PSBiH.
Šefik Džaferović zatražio je pauzu od 15 minuta, a kad su se izaslanici vratili na zasjedanje, Džaferović je opet zatražio pauzu. Špirić je rekao kako ovo nije viđeno od Daytona i da je ovo dokaz nečijeg viđenja Bosne i Hercegovine. Citat: Ilija Cvitanović je rekao kako se čini da je na djelu blokada zemlje koja će trajati zauvijek i da je vrijeme da se drugima ne biraju članovi u Predsjedništvu BiH.
''Srbi hoće kruha preko pogače. Imaju mogućnost trostrukog veta, državu u državi i hoće više. Bošnjaci hoće dva člana Predsjedništva BiH. Ulazimo vjerojatno u trajnu blokadu. Nema više igranja s članom Predsjedništva koji neće predstavljati hrvatski narod. Demokracija je kada Bošnjak bira Hrvata, a fašizam je kad Hrvat bira Hrvata'', rekao je Cvitanović i rekao kako će glasati za smjenu Špirića ali da je pređena crvena linija što se tiče hrvatskog naroda.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 12:20 |
|
|
Cvitanovic ce glasovati za ono sto muslimani traze, ali on je rezigniran.
Pa pusi kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 12:23 |
|
|
Citat: Još jedna pauza zbog džume. Ti ljudi nikad neće napraviti državu.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 12:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Podsjeća na 14. kongres KPJ. Komitet=Džuma.
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: Jučer, , 12:43 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 4308 Lokacija: Herceg-Bosna
|
I onda nam neki dođu reći "Šta navijate za srbe?" Pa isto zašto mnogi bošnjaci navijaju za Brazil ili Francusku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, svoje reprezentacije nemaju. Tako ni mi, svojih "muda" za odcjepljenje i entiteta kao platforme nemamo, ali se zato možemo diviti onome tko to ima. Jer nam se ne dopušta da uđemo u ravnopravan položaj s ostala dva naroda, bar formalno, a to je u biti član Predsjedništva.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|