|
|
Stranica: 22/33.
|
[ 809 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
oak
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:03 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: oak je napisao/la: Nije ni eventualni bošnjakistan islamska država, imali bi od Eufora do Sfora a možda i NATO bazu u svojoj državi. Odkuda ti da bi oni pravili islamsku državu. Ako nešto ne postoji i nije se desilo možemo samo nagadjati.
Naravno da jeste islamska drzava, ako 23% postane samostalna drzavica, ko bi tamo vladao nego truli islamisti iz SDA. Da ne bi mozda Trojka. Raspadom BiH prestaje bilo kakva potreba za Euforom, NATO vec ima Kosovo ne trebaju mu bosanska brda, nema vise BiH i sta moze biti nego jedna velika Gluha Bukovica na 23% sa morem islamistickih terorista iz arapskih azijskih i africkih zemalja. Prava mala baza za napade na Europu. Uostalom, vec napisah, nije ovo moja teza vec mnogo umnijih ljudi pa na kraju i samih europskih politicara. Oni sami ostati ne mogu i to je stav zapada. Šta onda na kraju s njima ili FBiH? Hoće li svojevoljno ući u sastav RH, hoće li RH svojevoljno anketirati cijelu FBiH? Hoće li to postati samostalna država? Hoće li proglasiti FBiH svojom nacionalnom državom sa Hrvatima kao manjinom? Šta će se desiti nakon što RS ode iz BiH? U biti ovo zadnje pitanje je najvažnije i jedino bitno.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:05 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8529 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
crni_bombarder je napisao/la: Otkud ti to da mene vise vole ili da ja to mislim, potpuno si promasio, nije stvar u tome koga oni vole vec sto nece dopustiti islamsku drzavu u Europi, koliko god naseljavaju njih u Europu.
To nije moja teza vec jasan stav europskih lidera. Islamska drzava u Europi jest jednako baza za islamske teroriste. Uostalom, zbog tih strahova i guraju Trojku na ustrb SDA, guraju Hrvate u federaciju. Ni islamski entitet ne zele, tek drzavu. Islamska država je Albanija, kao i Kosovo. Znači, nešto ne štima kod Bošnjaka. Bojim se da je šovinizam kao podloga i dio njihove etnogeneze razlog zašto ne žele bošnjačku državu. Samo im treba dati priliku i ide damnatio memoriae na sve što nije u skladu s neobosanstvom.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:05 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 41090 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nebula je napisao/la: daramo je napisao/la: Tako recite, uvjet je brisanje Hrvata iz Ustava. Mi ćemo rađe izbrisati BiH.
Sad ti takijas. To nije brisanje Hrvata iz Ustava. U Ustavu ce i dalje pisati da su Bosnjaci, Srbi i Hrvati konstitutivni. Dom naroda BiH i dalje ima hrvatski klub. Hrvati se spominju na jos barem 50 mjesta u Ustavu ukljucujuci sudije u Ustavnim sudu, ministre u Vijecu Ministara, raspodjelu u drzavnim institucijama, vitalni nacionalni interes itd. Mijenjala bi se samo jedna recenica vezana za predsjednistvo a u isto vrijeme bi se IZ osiguralo da Hrvati imaju svog clana predsjednistva sto sada nemaju osigurano. Opet lažeš, u Neumu ste to vezali i za etničke prefikse u Domu naroda. Sutra bi tvrdili da treba brisati i etničke prefikse u Domu naroda da se ispuni presuda europskog suda. Ne može, nama više odgovara Komšić u Predsjedništvu, a da u Ustavu ostane da mora biti Hrvat. Nego šta mi dobijamo izbacivanjem Dodika iz državne vlasti, hurmašice?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:11 |
|
|
daramo je napisao/la: Nebula je napisao/la: Sad ti takijas. To nije brisanje Hrvata iz Ustava. U Ustavu ce i dalje pisati da su Bosnjaci, Srbi i Hrvati konstitutivni. Dom naroda BiH i dalje ima hrvatski klub. Hrvati se spominju na jos barem 50 mjesta u Ustavu ukljucujuci sudije u Ustavnim sudu, ministre u Vijecu Ministara, raspodjelu u drzavnim institucijama, vitalni nacionalni interes itd. Mijenjala bi se samo jedna recenica vezana za predsjednistvo a u isto vrijeme bi se IZ osiguralo da Hrvati imaju svog clana predsjednistva sto sada nemaju osigurano.
Opet lažeš, u Neumu ste to vezali i za etničke prefikse u Domu naroda. Sutra bi tvrdili da treba brisati i etničke prefikse u Domu naroda da se ispuni presuda europskog suda. Ne može, nama više odgovara Komšić u Predsjedništvu, a da u Ustavu ostane da mora biti Hrvat. Nego šta mi dobijamo izbacivanjem Dodika iz državne vlasti, hurmašice? Stabilnost BiH i BiH u svojim granicama. Nije to interes Zagreba? Ok bice palestina u susjedstvu.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:12 |
|
|
Ne znam ja sta ce biti sa njima, o tome i govorim, ne bi im bio u kozi. Njima je ovakva BiH jedini spas.
A oni se njom kockaju zbog Sejde Komsica. Bez Hrvata su tropa, Dodik je kod Srba suveren i dobijace jos vise glasova jer "srpska oporba" ne moze ni sakriti da su najobicniji placenici pojedinih struktura na zapadu. Primjer njemacke ministrice koja je dosla brifirati nesretnika iz PDP, pa je Dodik otjerao. Samo lud Srbin ce dati glas PDPu, SDS jos i moze racunati na glasove.
|
|
Vrh |
|
 |
NekoIme
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:17 |
|
|
Ekskluzivno: procurila karta planirane bošnjačke države nakon mirne disolucije BiH:
Privitak/ci: |

bih u buducnosti.png [ 114.21 KiB | Pogledano 295 put/a. ]
|
_________________ Turski bezobrazluk:
- "Srbi vas očistili iz 20 općina, zašto se mirite s njima?"
- "Sami ste sebe očistili iz 20 općina pod gradžanskom alahuekber Armijom"
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:19 |
|
|
NekoIme je napisao/la: Ekskluzivno: procurila karta planirane bošnjačke države nakon mirne disolucije BiH: Izgleda kao drkotina Hulka na pločicama random WC-a.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 41090 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Je li interes Zagreba brisanje Hrvata iz Ustava? Da jeste Plenković bi na to pristao u Neumu, samo nije vam on naivac da ne razumije šta je cilj tog simboličnog micanja Hrvata iz Ustava. Teroristi misle da u Hamas stilu mogu zastrašiti NATO i EU članicu.
30 godina niti zarez nije promijenjen u Ustavu i on misli da Hrvate mogu izbaciti iz Ustava prijetnjama Hrvatskoj terorističkim napadima.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:21 |
|
|
A kome ide ovo iznad Visokog i posebno ovo izmedju Tuzle i Zivinica? 
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:22 |
|
|
daramo je napisao/la: Je li interes Zagreba brisanje Hrvata iz Ustava? Da jeste Plenković bi na to pristao u Neumu, samo nije vam on naivac da ne razumije šta je cilj tog simboličnog micanja Hrvata iz Ustava. Teroristi misle da u Hamas stilu mogu zastrašiti NATO i EU članicu.
30 godina niti zarez nije promijenjen u Ustavu i on misli da Hrvate mogu izbaciti iz Ustava prijetnjama Hrvatskoj terorističkim napadima. Nisam u toku, sta je sustina, "morate potpisati brisanje Hrvata iz ustava inace bice palestina i terorizam"?
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:24 |
|
|
daramo je napisao/la: Je li interes Zagreba brisanje Hrvata iz Ustava?
30 godina niti zarez nije promijenjen u Ustavu i on misli da Hrvate mogu izbaciti iz Ustava prijetnjama Hrvatskoj terorističkim napadima. Je li Zagrebu u unteresu da Bosnjaci biraju 2 clana predsjednistva? Ako nije zasto su potpisali Dayton? Vidis kako ga je tesko mijenjati. 30 godina niti zarez (osim BD). Trebalo je bolje citati sta se potpisuje 
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:33 |
|
|
Nebula je napisao/la: daramo je napisao/la: Nitko od bošnjačkih političkih stranaka ne smije potpisati virtualni entitet na jedan dan u vidu izborne jedinice za Predsjedništvo ali će Dino sutra potpisati da je 17,7% BiH ustvari Hrvatska. Definicija Nebulinih nebuloza. Izborne jedinice u ovom omjeru (33,3-17,7) ce svi potpisati. Nemoj biti ti naivan. Nikada se ne radi o principima vec iskljucivo o teritoriji. Nije bosnjacima problem treci kao princip vec sto hocete previse teritorije u taj treci. Pa uspjesno ste proturili narativ da bi Bosnjaci dobili 23% kad bi bio treci. Sad i Bosnjaci govore 23%. I cudite se sto su bosnjaci protiv treceg  seljacino mi ocemo tocno ono sto drzimo a to sto ste vi jadni pa nemate nista i drzite se za zadnju slamku nije nas problem.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:34 |
|
|
To ti govori o vrijednosti promjene Ustava koji je temeljni dokument i ima 30 godina vrijednosti. Dakle opet pitam čime ćete Hrvatima i Srbima isplatiti to brisanje? Mi ne pristajemo na ništa manje od teritorijalnog osigurača za Predsjedništvo u vidu entiteta, sa Srbima vidite posebno.
Sad ozbiljno, iz svega jasno da je to gotovo nemoguća misija, za kozmetičku promjenu izbornog zakona bez diranja u Ustav bi dobili izbacivanje Dodika s državne razine i prekid suradnje HDZ-SNSD, dobili bi stabilnu FBiH u ovoj krizi.
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:36 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Nebula je napisao/la: Izborne jedinice u ovom omjeru (33,3-17,7) ce svi potpisati. Nemoj biti ti naivan. Nikada se ne radi o principima vec iskljucivo o teritoriji. Nije bosnjacima problem treci kao princip vec sto hocete previse teritorije u taj treci. Pa uspjesno ste proturili narativ da bi Bosnjaci dobili 23% kad bi bio treci. Sad i Bosnjaci govore 23%. I cudite se sto su bosnjaci protiv treceg  seljacino mi ocemo tocno ono sto drzimo a to sto ste vi jadni pa nemate nista i drzite se za zadnju slamku nije nas problem. Pa sta drzite? ZHK, K10, PK i HVO dio HNK? To je 17,5%
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:39 |
|
|
daramo je napisao/la: To ti govori o vrijednosti promjene Ustava koji je temeljni dokument i ima 30 godina vrijednosti. Dakle opet pitam čime ćete Hrvatima i Srbima isplatiti to brisanje? Mi ne pristajemo na ništa manje od teritorijalnog osigurača za Predsjedništvo u vidu entiteta, sa Srbima vidite posebno.
Sad ozbiljno, iz svega jasno da je to gotovo nemoguća misija, za kozmetičku promjenu izbornog zakona bez diranja u Ustav bi dobili izbacivanje Dodika s državne razine i prekid suradnje HDZ-SNSD, dobili bi stabilnu FBiH u ovoj krizi. Ne zanima nas. Ako ce vec ostat ovaj nakaradni protektorat hocemo 2/3 predsjednistva kako nam je Dayton i dao. Preferiramo pak raspad nakarade 
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:40 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 4368 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Nebula je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nisi u tijeku, pregovori su završeni. Nek ti predsjednik stranke javno kaze da ne zeli vise razgovarati o IZ. Moj je javno rekao da je za elektorski model ali uz brisanje etnickih predznaka.  Mi ne trebamo elektorski model. Ja ne želim elektore, želim da direktno svojim glasom, sa ostalim sunarodnjacima, biram svog člana Predsjedništva. To je dosta simbolična uloga, ako taj nema vlast ima samo mogućnost da priča, kao Milanović u Hrvatskoj, eto ja hoću to! Politički pluralizam. Više od toga trebamo zemlju u kojoj nam "prijatelji" ne rade o glavi i protiv naših interesa svaki puta. U kojoj se na svakom mjestu mora prebrojati tko su "moji" a tko "njihovi" jer o tom ovisi i način ophođenja i kako ćemo razgovarat. S Komšićem ste odvukli od mogućnosti da se ne prebrojavamo na svakom skupu, bilo poslovno, bilo prijateljskom, familijskom i sl. Sa srbima bi tog prebrojavanja bilo i dalje, tema genocida/ratnih zločina je teška i dalje, to razumijem. Sa hrvatima konkretno ratne teme nisu tolika težina među bošnjacima i hrvatima, ima ih, ali ih se može izignorirati velikim dijelom. Komšić je simbol najvećeg našeg neslaganja. Ne konkretno on kao osoba. Koji pijanac bi se odrekao 6000 KM mjesečno? Govorim o tome kako se bošnjaci ponašaju prema hrvatima, i kako to otvoreno pozivaju da se nastavi, navijaju za to, iz svakog vašeg ponašanja se da zaključiti, otvoreno ste svi složni za to. I za onih nekoliko koji nisu složni da to trebate raditi ja ću pretpostaviti da jesu, jer ne vrijedi ići uopće u neku debatu oko toga. Kao što sad pretpostavljam da ste svi pro-Hamas. To dovodi to tvoje iduće logike: Citat: Stabilnost BiH i BiH u svojim granicama. Nije to interes Zagreba? Ok bice palestina u susjedstvu. Stabilnost BiH nam neće maknuti Palestinu iz susjedstva. I Njemačka ima Palestine u sebi, i Hamasa, i sad panično neke od njih šutaju iz zemlje, napokon shvatili. Zapravo stabilnija BiH, ako ta stabilnost podrazumijeva veću snagu bošnjaka, značila bi i još jaču, i organiziraniju Palestinu u susjedstvu sa podrškom Hamasu iza koje ima možda i neke konkretne snage. Bolje da vas se drži u ovako poluraspadnutom stanju, pa eto vam i 2/3 ambasadora da šire propagandu, bolje smo pozicionirani da kažemo kako su to sve laži, i kako ste zapravo radikalni islamisti. Da li jeste ili ste samo bošnjački nacionalisti, nije toliko bitno. Lakše je Trumpovim savjetnicima reći "Ma to su islamisti, samo bijeli!".
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:41 |
|
|
Nebula je napisao/la: Eminencija je napisao/la: seljacino mi ocemo tocno ono sto drzimo a to sto ste vi jadni pa nemate nista i drzite se za zadnju slamku nije nas problem. Pa sta drzite? ZHK, K10, PK i HVO dio HNK? To je 17,5% Kao što vi držite dio HNŽ tako i mi držimo dio SBŽ. Više mi imamo načelnika u SBŽ nego vi u HNŽ.
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:41 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2163 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Nebula je napisao/la: daramo je napisao/la: Je li interes Zagreba brisanje Hrvata iz Ustava?
30 godina niti zarez nije promijenjen u Ustavu i on misli da Hrvate mogu izbaciti iz Ustava prijetnjama Hrvatskoj terorističkim napadima. Je li Zagrebu u unteresu da Bosnjaci biraju 2 clana predsjednistva? Ako nije zasto su potpisali Dayton? Vidis kako ga je tesko mijenjati. 30 godina niti zarez (osim BD). Trebalo je bolje citati sta se potpisuje  Nije do Dejtona, već OSCE-ovog nametnutog izbornog zakona.
_________________ ...and these villages of yours...
Utinam Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
|
|
NekoIme je napisao/la: Ekskluzivno: procurila karta planirane bošnjačke države nakon mirne disolucije BiH: Treba maknuti ono pusto selo s juga Zavidovića (Suha), kao i Dišticu, onih pet sela sa zapada Olova (do Magulice), kao i prostor do crkve te Bare, Bučice, Zagorice i slična sela iz Visokog. Inače odlična karta 
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:42 |
|
|
otkud goradje? ko ce im to dat?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:47 |
|
|
Nebula je napisao/la: daramo je napisao/la: To ti govori o vrijednosti promjene Ustava koji je temeljni dokument i ima 30 godina vrijednosti. Dakle opet pitam čime ćete Hrvatima i Srbima isplatiti to brisanje? Mi ne pristajemo na ništa manje od teritorijalnog osigurača za Predsjedništvo u vidu entiteta, sa Srbima vidite posebno.
Sad ozbiljno, iz svega jasno da je to gotovo nemoguća misija, za kozmetičku promjenu izbornog zakona bez diranja u Ustav bi dobili izbacivanje Dodika s državne razine i prekid suradnje HDZ-SNSD, dobili bi stabilnu FBiH u ovoj krizi. Ne zanima nas. Ako ce vec ostat ovaj nakaradni protektorat hocemo 2/3 predsjednistva kako nam je Dayton i dao. Preferiramo pak raspad nakarade  Pazi što poželiš jer ti se možda i ostvari. Ja ipak Vojsku Srbije neću imati iznad glave i na punktovima u gradu. Ja neću biti pod snajperima Vojske Srbije. Ja neću tramvajem do Srbije. Kreveljem nećeš Vojsku Srbije otjerati iz glavnog grada.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:50 |
|
|
Neće muslimani dobiti niti jedan posto, a kamoli 23 (9% je tu Bihać), ili 33.
Jednostavno će RH pripojiti par županija, a u ostalima proglasiti izvanredno stanje.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:51 |
|
|
Eminencija je napisao/la: otkud goradje? ko ce im to dat? Pa neće dobit ništa. Završili su ko Arafat,
|
|
Vrh |
|
 |
Nebula
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:53 |
|
|
daramo je napisao/la: Kao što vi držite dio HNŽ tako i mi držimo dio SBŽ..
Ni slicno ni priblizno: 1. Bosnjaci su 45% zivorodjenih u HNK s Hrvati 20% u SBK 2. Bosnjacki dio HNK je naslonjen na bosnjacki KS dok su hrvatske enklave u SBK opkoljene 3. Hrvatske enklave u SBK su vec 93-ce bile pred padom. Ivo Komsic i nadbiskup u po noci Aliju molili da ih postedi jer ako ih uzme bice podjela BIH na 3. Jos tada Srbi pomagali Kiseljaku a sad tih Srba nema. 4. Onaj ko bi da kopira Dodika i samovoljno donosi odluke mora imati vecinu u skupstini toga sto odcepljuje. Hrvati nemaju vecinu u skupstini SBK a Bosnjaci ne misle odvajati dio HNK od HNK. Vi mozete ko Mile samo u 3 kantona.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Čović: Došlo je vrijeme, nećemo dopustiti da uđemo u 2026. a da nam neko drugi bira člana Predsj Postano: 05 tra 2025, 22:56 |
|
|
Nebula je napisao/la: daramo je napisao/la:
Opet lažeš, u Neumu ste to vezali i za etničke prefikse u Domu naroda. Sutra bi tvrdili da treba brisati i etničke prefikse u Domu naroda da se ispuni presuda europskog suda.
Ne može, nama više odgovara Komšić u Predsjedništvu, a da u Ustavu ostane da mora biti Hrvat.
Nego šta mi dobijamo izbacivanjem Dodika iz državne vlasti, hurmašice?
Stabilnost BiH i BiH u svojim granicama. Nije to interes Zagreba? Ok bice palestina u susjedstvu. Ma kakva Palestina, nemate zid.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1157 of 2558 - 45.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|