|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 67 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 00:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Šaljemo dar Mulestincima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 00:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 00:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59600 Lokacija: DAZP HQ
|
dogodine će poljska ekonomija prešišati veličinu turske.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 00:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Danas u Turskoj i zidari muslimani iz Bosne mogu se osjećati kao bogata gospoda.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 00:37 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3641 Lokacija: Stolni grad
|
sokacveseli je napisao/la: Dudu, Kvačica, Robbie recite da je ovo neki vaš klon. Ne želim vjerovati da ovo čitam. A kasno je navečer, petak i ne vjerujem da neki golobradavi mladac ne igra igrice ili bari trebe pa piše ove stvari.
Od odraslog čovjeka je previše žalosno. Na jednoj temi je odradio analizu, a bolje da nije, koliko na prostoru bivše HRHB živi muslimana s popisa 2013 i pajdo je ubrojao čitav Konjic, Jablanicu, Vakuf i ne znam šta sve ne, pametnom dosta. Asker1 je napisao/la: Misliš neko će ko živi u Travniku ili N.Travniku dopustit da neki Jozo ili Anto preuzmu kontrolu nad gradom i budu faktor koji se pita? Nije Jozo ni Anto preuzeo kontrolu, ali zato je Stjepan. Asker1 je napisao/la: Mi šaka jada? Pa vi ste šaka jada nema vas ni 25% u SB. Čuj mi šaka jada a on se nada da će mu neko dati neku općinu u SB.hahahhaha . Narvano da jeste, mi držimo ekonomiju SB.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 00:38 |
|
|
ViktorHugo900 je napisao/la: Cestitke Hrvatskoj koja je vec dvaput osvojila DC i ima najbolji double svijeta! A cestitke i Srbiji koja takodjer ima jedan DC te najboljeg tenisera svih vremena.A cestitke i Džumhuru kojeg zaboli za DC koji ladi muda negdje i kmmeeci kako nije bio ofsajd protiv nigerije!
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 01:37 |
|
|
naš recept. malo je Croatia records promjenila naslov pjesme da ublaži. Od mog srca draga i ljubavi tvoje ima jača ljubav, ljubav zemlje moje Sjećaš li se draga, pričale su kiše za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. Ljutu travu, na ljutu ranu dat ću draga ja i život za nju Hej, ljutu travu, na ljutu ranu Nemoj nikad zaboravit na nju. Onu istu našu košulju pripremi na tavan je stavi, za mene je spremi Bit će ona opet i sinu po mjeri kao što je bila mom djedu i meni.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 09:36 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Asker1 je napisao/la: Bošnjaci sele ili će prestati voljeti BiH zbog Čovića, Hrvata, HDZ-a, ovog foruma, društvenih mreža? Ovo je vrhunac sprdanja sa vama. Hahahahahah Kralju koji si ti bogotac, divim vam se na entuzijazmu i samozavaravanju. Prosječnog Bošnju boli *** za vama. Vani ide zbog veće plate koju mu ovdašnji poslodavac neda. To sa vama nema niti trunke veze. Isto tako vi selite zbog boljeg standarda. To je sva suština. Razlika je što nas u BiH ima 5x više od vas. Nas da iseli pola miliona mi ćemo opstati, vas ako iseli ili izumre još 100-200 hiljada vi ste mrtvi onda. Ugašeni, gotovi, kaput. Ako bude rata nama ima ko doći pomoći, kao što su išli u Libiju, Siriju ili Irak da ratuju doći će i ovdje. Kao što su turski generali ili instruktori išli tamo doći će i ovdje. Ne sikiraj se ti za nas. Dudu, Kvačica, Robbie recite da je ovo neki vaš klon. Ne želim vjerovati da ovo čitam. A kasno je navečer, petak i ne vjerujem da neki golobradavi mladac ne igra igrice ili bari trebe pa piše ove stvari. Od odraslog čovjeka je previše žalosno. Ne, ovo je sasvim uobičajeno razmišljanje bosanskih muslimana. Dijelom vjerojatno zbog medija koji redovno objavljuju polovične informacije ili tumače stvari kako im odgovara. U principu je razgovor sa muslimanom beskoristan osim možda zabave, nećeš čuti ništa konstruktivno. Ljudi idu 100 na sat prema provaliji i krevelje se. Tko smo mi da ih spriječavamo. Ponudili smo izborni zakon, ako odbiju to je to. Imamo svog posla.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 09:43 |
|
|
dudu je napisao/la: naš recept. malo je Croatia records promjenila naslov pjesme da ublaži. Od mog srca draga i ljubavi tvoje ima jača ljubav, ljubav zemlje moje Sjećaš li se draga, pričale su kiše za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. Ljutu travu, na ljutu ranu dat ću draga ja i život za nju Hej, ljutu travu, na ljutu ranu Nemoj nikad zaboravit na nju. Onu istu našu košulju pripremi na tavan je stavi, za mene je spremi Bit će ona opet i sinu po mjeri kao što je bila mom djedu i meni.haha
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 14:46 |
|
|
dudu je napisao/la: Asker1 je napisao/la: Bošnjaci sele ili će prestati voljeti BiH zbog Čovića, Hrvata, HDZ-a, ovog foruma, društvenih mreža? Ovo je vrhunac sprdanja sa vama. Hahahahahah Kralju koji si ti bogotac, divim vam se na entuzijazmu i samozavaravanju. Prosječnog Bošnju boli *** za vama. Vani ide zbog veće plate koju mu ovdašnji poslodavac neda. To sa vama nema niti trunke veze. Isto tako vi selite zbog boljeg standarda. To je sva suština. Razlika je što nas u BiH ima 5x više od vas. Nas da iseli pola miliona mi ćemo opstati, vas ako iseli ili izumre još 100-200 hiljada vi ste mrtvi onda. Ugašeni, gotovi, kaput. Ako bude rata nama ima ko doći pomoći, kao što su išli u Libiju, Siriju ili Irak da ratuju doći će i ovdje. Kao što su turski generali ili instruktori išli tamo doći će i ovdje. Ne sikiraj se ti za nas. opet ponavljam, zadnji ste koji rat smiju uzeti u usta, nisu vam ovo 90-te i neko rovovsko ratovanje, bili biste rastureni prije nego zapuca i od toga se ne bi oporavili. međutim to je nepotrebno, ekonomija vam je takva da ste vi već i propali kao narod, ovo sad što gledamo je već prošlost. za 10 godina ćete biti ruinirani, u potpunosti. Njemačka je otvorila usisavač, otvaraju i ostali, parstotisuća nezaspolenih muslimana i parstotisuća muslimana koji zarađuju manje od 500 eura na parsto km od najrazvijenijeg dijela svijeta koji želi svakog tog muslimana. good luck with that. mi čekamo, gledamo još iz daljine. Znam da gledate iz daljine. Daleko su Beč, Berlin i Dablin. I neka ste. Kao što ste otišli iz Posavine pa sad više niko istu i ne pominje tako ćete otići iz SB. U početku malo gunđati a onda se privići. Što nije otišlo u ratu odlazi sad sa domovnicama i putovnicama. Ha-ha Svoj vi poso.
_________________ Srpski svet=šumski svet
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 14:54 |
|
|
Asker1 je napisao/la: Znam da gledate iz daljine. Daleko su Beč, Berlin i Dablin. I neka ste. Kao što ste otišli iz Posavine pa sad više niko istu i ne pominje tako ćete otići iz SB. U početku malo gunđati a onda se privići. Što nije otišlo u ratu odlazi sad sa domovnicama i putovnicama. Ha-ha Svoj vi poso. naravno, o tome i govorim, mi svoj pos`o.
|
|
Vrh |
|
|
Asker1
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 15:01 |
|
|
Gazda je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Dudu, Kvačica, Robbie recite da je ovo neki vaš klon. Ne želim vjerovati da ovo čitam. A kasno je navečer, petak i ne vjerujem da neki golobradavi mladac ne igra igrice ili bari trebe pa piše ove stvari.
Od odraslog čovjeka je previše žalosno. Na jednoj temi je odradio analizu, a bolje da nije, koliko na prostoru bivše HRHB živi muslimana s popisa 2013 i pajdo je ubrojao čitav Konjic, Jablanicu, Vakuf i ne znam šta sve ne, pametnom dosta. Asker1 je napisao/la: Misliš neko će ko živi u Travniku ili N.Travniku dopustit da neki Jozo ili Anto preuzmu kontrolu nad gradom i budu faktor koji se pita? Nije Jozo ni Anto preuzeo kontrolu, ali zato je Stjepan. Asker1 je napisao/la: Mi šaka jada? Pa vi ste šaka jada nema vas ni 25% u SB. Čuj mi šaka jada a on se nada da će mu neko dati neku općinu u SB.hahahhaha . Narvano da jeste, mi držimo ekonomiju SB. U miru naravno da Stjepanu niko ništa ne brani, može se i kandidovati i pobijediti čak. Mi smo civilizovan narod ne barbari ko vi. Što se pak njegove stvarne moći i ovlasti u općini tiče taj ne može bez Bošnjaka ni sijalicu kupiti. No to nije poanta. Moj komentar se odnosio na to šta bi bilo ako pokušate preuzeti općinu nedemokratskim metodama u tom slučaju i vi i Stjepan bi selili. No svoj vi poso. Ha-ha
_________________ Srpski svet=šumski svet
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 15:07 |
|
|
Asker1 je napisao/la: dudu je napisao/la: opet ponavljam, zadnji ste koji rat smiju uzeti u usta, nisu vam ovo 90-te i neko rovovsko ratovanje, bili biste rastureni prije nego zapuca i od toga se ne bi oporavili. međutim to je nepotrebno, ekonomija vam je takva da ste vi već i propali kao narod, ovo sad što gledamo je već prošlost. za 10 godina ćete biti ruinirani, u potpunosti. Njemačka je otvorila usisavač, otvaraju i ostali, parstotisuća nezaspolenih muslimana i parstotisuća muslimana koji zarađuju manje od 500 eura na parsto km od najrazvijenijeg dijela svijeta koji želi svakog tog muslimana. good luck with that. mi čekamo, gledamo još iz daljine. Znam da gledate iz daljine. Daleko su Beč, Berlin i Dablin. I neka ste. Kao što ste otišli iz Posavine pa sad više niko istu i ne pominje tako ćete otići iz SB. U početku malo gunđati a onda se privići. Što nije otišlo u ratu odlazi sad sa domovnicama i putovnicama. Ha-ha Svoj vi poso. Očekujem kako se uključite u projekt "islamizacije Njemačke" nakon poraza od nas isto kao što ste prihvatili veličanstveni poraz od Srba-eliminaciju u Podrinju, istočnoj Bosni s ciljem naplate poraza od nas. Polako shvaćate kako nema ništa od naplate nama, to dolazi u tikve dok se demografski topite
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 15:07 |
|
|
Asker1 je napisao/la: dudu je napisao/la: opet ponavljam, zadnji ste koji rat smiju uzeti u usta, nisu vam ovo 90-te i neko rovovsko ratovanje, bili biste rastureni prije nego zapuca i od toga se ne bi oporavili. međutim to je nepotrebno, ekonomija vam je takva da ste vi već i propali kao narod, ovo sad što gledamo je već prošlost. za 10 godina ćete biti ruinirani, u potpunosti. Njemačka je otvorila usisavač, otvaraju i ostali, parstotisuća nezaspolenih muslimana i parstotisuća muslimana koji zarađuju manje od 500 eura na parsto km od najrazvijenijeg dijela svijeta koji želi svakog tog muslimana. good luck with that. mi čekamo, gledamo još iz daljine. Znam da gledate iz daljine. Daleko su Beč, Berlin i Dablin. I neka ste. Kao što ste otišli iz Posavine pa sad više niko istu i ne pominje tako ćete otići iz SB. U početku malo gunđati a onda se privići. Što nije otišlo u ratu odlazi sad sa domovnicama i putovnicama. Ha-ha Svoj vi poso. Očekujem kako se uključite u projekt "islamizacije Njemačke" nakon poraza od nas isto kao što ste prihvatili veličanstveni poraz od Srba-eliminaciju u Podrinju, istočnoj Bosni s ciljem naplate poraza na nama. Srbi su urinirali po vama, mi ćemo tek urinirati i predajemo vas Hansu. Ukoliko vas Hans prihvati sve je 5 a ako ne selite u Anadoliju.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 15:16 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6313 Lokacija: Izvan sebe
|
Asker1 je napisao/la: Gazda je napisao/la: Na jednoj temi je odradio analizu, a bolje da nije, koliko na prostoru bivše HRHB živi muslimana s popisa 2013 i pajdo je ubrojao čitav Konjic, Jablanicu, Vakuf i ne znam šta sve ne, pametnom dosta.
Nije Jozo ni Anto preuzeo kontrolu, ali zato je Stjepan.
Narvano da jeste, mi držimo ekonomiju SB. U miru naravno da Stjepanu niko ništa ne brani, može se i kandidovati i pobijediti čak. Mi smo civilizovan narod ne barbari ko vi. Što se pak njegove stvarne moći i ovlasti u općini tiče taj ne može bez Bošnjaka ni sijalicu kupiti. No to nije poanta. Moj komentar se odnosio na to šta bi bilo ako pokušate preuzeti općinu nedemokratskim metodama u tom slučaju i vi i Stjepan bi selili. No svoj vi poso. Ha-ha Ma imas pravo ovdje u Münchenu ja vidim samo hrvate i srbe ni jednog jedinog muslimana. Cekaju u tzv bih da je preuzmu od mrskih kaura.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 17:51 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3641 Lokacija: Stolni grad
|
Asker1 je napisao/la: U miru naravno da Stjepanu niko ništa ne brani, može se i kandidovati i pobijediti čak. Mi smo barbari narod ne civilizirani ko vi. Što se pak njegove stvarne moći i ovlasti u općini tiče taj ne može bez Bošnjaka ni sijalicu kupiti. No to nije poanta. Moj komentar se odnosio na to šta bi bilo ako pokušate preuzeti općinu nedemokratskim metodama u tom slučaju i vi i Stjepan bi selili. No svoj vi poso. Ha-ha Tako su i srbi iselili iz Srebrenice, a mi iz gradskog područja Mostar, znam znam moćni ste vi, a mi možda ne možemo žarulju kupiti bez vas, ali zato možemo uvjetovati vladu FBiH, ali šta je to, bitna je žarulja, a po ovim riječima poanta umjesto vaša poenta i općina umjesto opština, reklo bi se da si ti već kao mnogi tvoji sugrađani sunitkog opredjeljena završio na skeli u RH.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Čović mora promijeniti retoriku i nastup Postano: 04 pro 2021, 17:55 |
|
|
dudu je napisao/la: naš recept. malo je Croatia records promjenila naslov pjesme da ublaži. Od mog srca draga i ljubavi tvoje ima jača ljubav, ljubav zemlje moje Sjećaš li se draga, pričale su kiše za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. Ljutu travu, na ljutu ranu dat ću draga ja i život za nju Hej, ljutu travu, na ljutu ranu Nemoj nikad zaboravit na nju. Onu istu našu košulju pripremi na tavan je stavi, za mene je spremi Bit će ona opet i sinu po mjeri kao što je bila mom djedu i meni.Vrlo suptilno
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|