|
|
Stranica: 10/28.
|
[ 685 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
micko52
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 16:38 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Neka probaju sa Srbima, možda im poklone par duluma.
Srbi, ako bi bili pošteni, nadoknadili bi im za svakog od tih 8000 iz Srebrenice, s po jednim hektarom zemlje, umanjeno za 3500 srpskih civilnih žrtvi koje su ubile naserove snage, što bi iznosilo oko 4500 hektara obeštečenja na račun srebreničkog kredita. Jbg sad, ako budemo naplaćivali po brojevima žrtava po hektaru, onda bi se i mi mogli pozvati na 2.s.rat...."Simpatičan" ti je prijedlog, ali nerealan.
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 16:39 |
|
|
micko52 je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Srbi, ako bi bili pošteni, nadoknadili bi im za svakog od tih 8000 iz Srebrenice, s po jednim hektarom zemlje, umanjeno za 3500 srpskih civilnih žrtvi koje su ubile naserove snage, što bi iznosilo oko 4500 hektara obeštečenja na račun srebreničkog kredita.
Jbg sad, ako budemo naplaćivali po brojevima žrtava po hektaru, onda bi se i mi mogli pozvati na 2.s.rat...."Simpatičan" ti je prijedlog, ali nerealan. Pa nećete im dati ništa, niste blesavi. Je li potpisan mir u Daytonu? Je. Ga se treba držati? Treba.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 16:40 |
|
|
Ceha je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pričalo se svašta u zadnjih 35 godina, a Nebula bi izvukao jednu rečenicu koja mu je odgovarala.  Kontakt grupa je nudila muslimanima Ploče na 99godina, luku na Neretvi, luku na Savi... I muslimani su odbili. To je isto kao kad bi RH Srbi išli žicati Z4. Muslimani danas nemaju 33%. Imaju 23, od kojih im je pola prazno. Eto Nebula, maksimalno 23% su vam početni uvjeti, a i to samo ako budete dobri. Inače imamo puno pravo naplatiti dodatnu odštetu za zadnjih 30 godina tlačenja. Zar mislite da su ove zajebancije koje ste radili besplatne?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1347 of 2558 - 52.66%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ante1950
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 16:42 |
|
|
Okupirali Vinac, Kacune, Bilalovac i takve selendre, upisivali lazne stanovnike i rodene i sad traze cijele opcine Nebulice pogledaj etnicku kartu bivse SAO krajine. Npr. opcina Gracac ima 3136 stanovnika, od toga 2060 u gradu. Hrvati su vecinski narod u opcini, bez obzira na 40 srpskih (praznih) sela.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 16:49 |
|
|
Mene zanima koliko realno ima muslimana po SBŽu i vrletima konjičkog kanjona. Mislim većina zemlje je ionako hrvatska po katastru, ali čisto znatiželja. A od 12 gradića SBŽa, Hrvati su većinski u 8. S time da se taj broj da isto promijeniti.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 16:49 |
|
|
Ceha je napisao/la:  . Planine i zabiti nije držala niti abih, tehnički ničija zemlja.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 16:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62790 Lokacija: DAZP HQ
|
Ubili ste temu s mapama, fokus bi trebao biti na političkom dijelu, tektonski poremećaj nakon Čovićeve izjave, štogod Dodik izjavio nema toliki atak na odnose kao kad Čović potegne.
Hrvati i Srbi imaju sreću da u ova vremena na čelu imaju povjesne osobe.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 16:52 |
|
|
Miletić: Najveći problem u BiH je osovina zla koju predstavljaju Čović i Dodikhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/miletic ... /250430137Puno je ljepše ovako kad su skinute rukavice i otvoreno se udaramo šakama u glavu s muslimanima. Računam na puno džamijskog divljanja i cmizdrenja. Što je dobro; više plača manje pišanja
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 16:52 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ceha je napisao/la:  . Planine i zabiti nije držala niti abih, tehnički ničija zemlja. Po gradovima je HVO držao 2/3. S time da u poraću držimo i pola Fojnice, ali ok oni drže ulicu u NTravniku i kasabice u Uskoplju i Vitezu.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 16:53 |
|
|
dudu je napisao/la: Ubili ste temu s mapama, fokus bi trebao biti na političkom dijelu, tektonski poremećaj nakon Čovićeve izjave, štogod Dodik izjavio nema toliki atak na odnose kao kad Čović potegne.
Hrvati i Srbi imaju sreću da u ova vremena na čelu imaju povjesne osobe. +1 TEKTONSKI INTERVJU ČOVIĆA. MUSLIMANI U VEĆEM ŠOKU NEGO NAKON PRESUDE LJUBIC. ZA SADA SE JEDINO JAVILA DVA MUSLIMANA, VUKANOVIC ( https://www.klix.ba/vijesti/bih/vukanov ... /250430126) I MILETIC ( https://www.klix.ba/vijesti/bih/miletic ... /250430137) . ŠOK I POMUTNJA U SARAJEVU. TRAŽE IZVANREDNU SJEDNICU ISLAMSKE ZAJEDNICE DA DOBIJU UPUTE KAKO DALJE.
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 16:54 |
|
|
dudu je napisao/la: Ubili ste temu s mapama, fokus bi trebao biti na političkom dijelu, tektonski poremećaj nakon Čovićeve izjave, štogod Dodik izjavio nema toliki atak na odnose kao kad Čović potegne.
Hrvati i Srbi imaju sreću da u ova vremena na čelu imaju povjesne osobe. BiH se dijeli između RH i Srbije, nestanak muslimana kao naroda, nakon što odbiju ovaj Z4. A zbilja, kako će oni kad se BiH raspadne, a "država" im se sastoji od nakupine nepovezanih enklava? Što će ponuditi za svoj spas, hoće li se dogoditi novo umnetanje?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62790 Lokacija: DAZP HQ
|
Čović ima dvije kćeri i 10 unučadi, ostvaren čovjek privatno, poslovno i politički. Odnosno u ovom zadnjem dijelu nije do kraja ostvaren i to mu je misija. Doslovno čovjek s misijom, Mojsije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Ante1950
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:06 |
|
|
Ceha je napisao/la: Mene zanima koliko realno ima muslimana po SBŽu i vrletima konjičkog kanjona. Mislim većina zemlje je ionako hrvatska po katastru, ali čisto znatiželja. A od 12 gradića SBŽa, Hrvati su većinski u 8. S time da se taj broj da isto promijeniti. Popisano 2013: SBZ 146652 i HNZ 92005. 238 659 kad se zbroji. Bio sam nedavno u jednom selu na sjeveru hercegovine u kojem je 2013. popisano 77 ljudi. Svi muslimani. Cak su u dobrom odnosu sa Hrvatima jer su ih upozorili da dolazi ABiH pa su otisli na vrijeme. Pricao sam s nekim Mujom i pito ga koliko ih je u selu i reko mi je 25. Jedna obitelj s cetvero djece ostalo starci.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84939 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dosta mapa, sela i popisa.
Problem je prvo politički.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:10 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Mene zanima koliko realno ima muslimana po SBŽu i vrletima konjičkog kanjona. Mislim većina zemlje je ionako hrvatska po katastru, ali čisto znatiželja. A od 12 gradića SBŽa, Hrvati su većinski u 8. S time da se taj broj da isto promijeniti. Popisano 2013: SBZ 146652 i HNZ 92005. 238 659 kad se zbroji. Bio sam nedavno u jednom selu na sjeveru hercegovine u kojem je 2013. popisano 77 ljudi. Svi muslimani. Cak su u dobrom odnosu sa Hrvatima jer su ih upozorili da dolazi ABiH pa su otisli na vrijeme. Pricao sam s nekim Mujom i pito ga koliko ih je u selu i reko mi je 25. Jedna obitelj s cetvero djece ostalo starci. Ne to, nego pitanje bi bilo koliko muslimana ima na golemom praznom prostoru između Novog Travnika ili Busovače do Rame i između Kreševa ili Fojnice do Jablanice?
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:17 |
|
|
To su planinska podrucja na kojima prakticno ne zivi nitko, na Vranici nema vise ljudi, covjeka sretnes samo kad je sezona branja borovnica ili gljiva.
To HV preskoci sa tri Rafala, laganica. BH dopremaju specijalce desantima po dubini, panzerhaubice i Cezari ravnaju po uskopaljskoj dolini, Bredliji i Leopardi predvode oklopno mehanizirani prodor iza njih Patrije voze gardiste, za tri dana uspostavljamo koridor preko Sebesica i Rostova.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:19 |
|
|
N1 Mašić(mislim da je to taj musliman) da je Čović u tome intervju prvi put iskoristio Dodikov termin "političko Sarajevo" 
|
|
Vrh |
|
 |
oak
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:19 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 23:28 Postovi: 2258 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
dudu je napisao/la: Čović ima dvije kćeri i 10 unučadi, ostvaren čovjek privatno, poslovno i politički. Odnosno u ovom zadnjem dijelu nije do kraja ostvaren i to mu je misija. Doslovno čovjek s misijom, Mojsije. Da privatno ostvaren u svakom smislu. Budući da je u godinama i da realno ne može još dugo biti na čelu, zar mu ima veće satisfakcije od toga da ga se sjećaju pokoljenja kao čovjeka koji je ostvario najviše za svoj narod od svih političara nakon Tudjmana, a što se tiče BiH ako ostvari treći ili podjelu BiH (možda još bolje) više i od samog Franca. Bitni su rezultati, pratimo.
|
|
Vrh |
|
 |
alh84001
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:22 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:22 |
|
|
Mašić kaze nista od trece federalne jedinice Jbga, pokusali i nismo uspijeli
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:23 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Ceha je napisao/la: Mene zanima koliko realno ima muslimana po SBŽu i vrletima konjičkog kanjona. Mislim većina zemlje je ionako hrvatska po katastru, ali čisto znatiželja. A od 12 gradića SBŽa, Hrvati su većinski u 8. S time da se taj broj da isto promijeniti. Popisano 2013: SBZ 146652 i HNZ 92005. 238 659 kad se zbroji. Bio sam nedavno u jednom selu na sjeveru hercegovine u kojem je 2013. popisano 77 ljudi. Svi muslimani. Cak su u dobrom odnosu sa Hrvatima jer su ih upozorili da dolazi ABiH pa su otisli na vrijeme. Pricao sam s nekim Mujom i pito ga koliko ih je u selu i reko mi je 25. Jedna obitelj s cetvero djece ostalo starci. Pa tako nekako i ima smisla. Lojalni mogu ostati, oni koji žele Bošnjakistan mogu se preseliti u Sarajevo, ili Tursku...
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:23 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: To su planinska podrucja na kojima prakticno ne zivi nitko, na Vranici nema vise ljudi, covjeka sretnes samo kad je sezona branja borovnica ili gljiva.
To HV preskoci sa tri Rafala, laganica. BH dopremaju specijalce desantima po dubini, panzerhaubice i Cezari ravnaju po uskopaljskoj dolini, Bredliji i Leopardi predvode oklopno mehanizirani prodor iza njih Patrije voze gardiste, za tri dana uspostavljamo koridor preko Sebesica i Rostova. Možda griješim, ne poznajem to područje dobro, zar nije Rostovo između Novog Travnika i Bugojna? Za prolaziti kroz Rostovo treba uzeti Bugojno?
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:25 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: To su planinska podrucja na kojima prakticno ne zivi nitko, na Vranici nema vise ljudi, covjeka sretnes samo kad je sezona branja borovnica ili gljiva.
To HV preskoci sa tri Rafala, laganica. BH dopremaju specijalce desantima po dubini, panzerhaubice i Cezari ravnaju po uskopaljskoj dolini, Bredliji i Leopardi predvode oklopno mehanizirani prodor iza njih Patrije voze gardiste, za tri dana uspostavljamo koridor preko Sebesica i Rostova. Da. S time da su Jablanicu i Konjic pogodile poplave, pa je i to bar poluprazno. Muslimana ima oko Travnika i Bugojna i u IstoĆnom. Ali to nije neki problem, ako imaš ozbiljnu državu koja će to riješiti. Realno, čak će i tim ljudima biti bolje u EU, nego u nekom islamistanu.
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:25 |
|
|
Masic kaze da ce Covic "morati" izabrati europski put ili spasavanja kriminalca nakon kojeg HDZ nece biti faktor za razgovor o europskom putu ni s Ursolom, ni s Plenkovicem :rofl:
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 30 tra 2025, 17:26 |
|
|
Uskopaljska dolina sa Uskopljem i Bugojnom, uzeti u silovitom naletu. Pozvati muslimansko pucanstvo da ostane u kucama i garantirati im sigurnost.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: EroLogija i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|