|
|
Stranica: 22/28.
|
[ 685 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 18:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88205 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Partneri nam mogu biti oni koji imaju kapacitet provesti dogovoreno.
Ili netko misli da su dogovori s nama “kobajagi”, da tek tako nešto napišemo formalno?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 18:57 |
|
|
|
Mislim, zapravo uvjeren sam, da je međusobna netrepeljivost između Hrvata i Muslimana deleko, daleko veća nego Hrvata i Srba ili Muslimana i Srba. Toliko nakupljene frustracije i mržnje ne može završit niako dobro a najbitnije bi bilo da se to prelije i na Hrvatsku.
Kolike su budaletine ti islamisti kad misle ako se vrate njihvoi dijasporaši da ratuju i napdaju Hrvate, a ne računaju da je bar četvrtina Hrvatske direktno vezana s BiH, pa misle da bi u Hrvatskoj ravnodušno gledali na njihov đihad.
Treba Thompsonov koncert da bude podsjetnik što se može mobilizirat vrlo lako ako zagusti a ako ne daj bože i dođe do sranja, više se ne smije imat milost. Oni su nam gori dušmani nego što su Srbi ikad bili a tko ne vjeruje,dovoljno da uporedi njihove komentare po društvenim mrežama, forumima i podtalima, s komentarima Srba, da se uvjeri da nas oni mrze gore nego što mrze Srbe, te gore nego što nas mrze Srbi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 19:00 |
|
|
Čović rastura. Polupismena novinarka, Čović je stalno podučava. "Evo da ja vama pomognem malo..."
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 19:06 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Mislim, zapravo uvjeren sam, da je međusobna netrepeljivost između Hrvata i Muslimana deleko, daleko veća nego Hrvata i Srba ili Muslimana i Srba. Toliko nakupljene frustracije i mržnje ne može završit niako dobro a najbitnije bi bilo da se to prelije i na Hrvatsku.
Kolike su budaletine ti islamisti kad misle ako se vrate njihvoi dijasporaši da ratuju i napdaju Hrvate, a ne računaju da je bar četvrtina Hrvatske direktno vezana s BiH, pa misle da bi u Hrvatskoj ravnodušno gledali na njihov đihad.
Treba Thompsonov koncert da bude podsjetnik što se može mobilizirat vrlo lako ako zagusti a ako ne daj bože i dođe do sranja, više se ne smije imat milost. Oni su nam gori dušmani nego što su Srbi ikad bili a tko ne vjeruje,dovoljno da uporedi njihove komentare po društvenim mrežama, forumima i podtalima, s komentarima Srba, da se uvjeri da nas oni mrze gore nego što mrze Srbe, te gore nego što nas mrze Srbi. Iz Hrvatske ce navijati za nas da sto.prije zavrsimo da ne utice na turisticku sezonu  E moj ti, nakon 30 godina exodusa sad bi se kurcilo vas 200 tisuca?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 19:08 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Mislim, zapravo uvjeren sam, da je međusobna netrepeljivost između Hrvata i Muslimana deleko, daleko veća nego Hrvata i Srba ili Muslimana i Srba. Toliko nakupljene frustracije i mržnje ne može završit niako dobro a najbitnije bi bilo da se to prelije i na Hrvatsku.
Treba Thompsonov koncert da bude podsjetnik što se može mobilizirat vrlo lako ako zagusti a ako ne daj bože i dođe do sranja, više se ne smije imat milost. Oni su nam gori dušmani nego što su Srbi ikad bili a tko ne vjeruje,dovoljno da uporedi njihove komentare po društvenim mrežama, forumima i podtalima, s komentarima Srba, da se uvjeri da nas oni mrze gore nego što mrze Srbe, te gore nego što nas mrze Srbi. Srbi su nam realno možda tek 3 ili 4 najveći neprijatelj kroz povijest. 1. Mjesto suvereno odlazi Turčinu Nakon toga dugo ništa Pa 2. Mlečani 3. Austro-ugri Tek onda 4. Srbi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 19:12 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2424 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Karabaja je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Mislim, zapravo uvjeren sam, da je međusobna netrepeljivost između Hrvata i Muslimana deleko, daleko veća nego Hrvata i Srba ili Muslimana i Srba. Toliko nakupljene frustracije i mržnje ne može završit niako dobro a najbitnije bi bilo da se to prelije i na Hrvatsku.
Treba Thompsonov koncert da bude podsjetnik što se može mobilizirat vrlo lako ako zagusti a ako ne daj bože i dođe do sranja, više se ne smije imat milost. Oni su nam gori dušmani nego što su Srbi ikad bili a tko ne vjeruje,dovoljno da uporedi njihove komentare po društvenim mrežama, forumima i podtalima, s komentarima Srba, da se uvjeri da nas oni mrze gore nego što mrze Srbe, te gore nego što nas mrze Srbi. Iz Hrvatske ce navijati za nas da sto.prije zavrsimo da ne utice na turisticku sezonu  E moj ti, nakon 30 godina exodusa sad bi se kurcilo vas 200 tisuca? Po vama će to još malo pa 50.000 biti. Kako rekoh, ne jednom. Izrael je medju milijardu muslimana pa vas razvlači kako hoće. Danas brojnost ne igra presudnu ulogu ako je i ikada uopće a danas najmanje kroz cijelu povijest.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 19:12 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Mislim, zapravo uvjeren sam, da je međusobna netrepeljivost između Hrvata i Muslimana deleko, daleko veća nego Hrvata i Srba ili Muslimana i Srba. Toliko nakupljene frustracije i mržnje ne može završit niako dobro a najbitnije bi bilo da se to prelije i na Hrvatsku.
Treba Thompsonov koncert da bude podsjetnik što se može mobilizirat vrlo lako ako zagusti a ako ne daj bože i dođe do sranja, više se ne smije imat milost. Oni su nam gori dušmani nego što su Srbi ikad bili a tko ne vjeruje,dovoljno da uporedi njihove komentare po društvenim mrežama, forumima i podtalima, s komentarima Srba, da se uvjeri da nas oni mrze gore nego što mrze Srbe, te gore nego što nas mrze Srbi. Iz Hrvatske ce navijati za nas da sto.prije zavrsimo da ne utice na turisticku sezonu  E moj ti, nakon 30 godina exodusa sad bi se kurcilo vas 200 tisuca? Vas balija ima manje nego što Zagreb ima stanovnika a kurčite se kao da ste turska. Inače vonjavče, čeka vas sudbina martićevaca. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
|
|
|
Jel ostao itko u tom vrhu HDZa iole sposoban osim Čovića. Ovi pobočnici su mu blago rečeno žalost, jedva rečenicu sklope, a i ne odaju dojam da imaju igru u šaci. Imam osjećaj da će Čovićev nasljednik imat bubicu na uhu dok daje izjave, da ima kontakt sa Zagrebom u realnom vremenu.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 19:17 |
|
|
novem je napisao/la: Čović rastura. Polupismena novinarka, Čović je stalno podučava. "Evo da ja vama pomognem malo..."
Tako jednostavno.
Mnogi će reći da je HDZ ovu krizu pokušao iskoristiti da dođe do izmjena Izbornog zakona BiH?
Vrlo jasno za svakog ko želi raditi s nama, (izmjena Izbornog zakona) je uslov. To smo potpisali sa jednim partnerom (SDA) u Mostaru 2019., to smo potpisali i sa ovom parlamentarnom većinom. Nema više potpisivanja. Hajmo ovo provesti. Jednostavno je.
Vaš kolega Kemal Ademović kaže da ste uspjeli obećanjima ubijedite i vlast i opoziciju Republike Srpske da podrže vaš prijedlog o izmjeni Izbornog zakona. Jednima ste obećali da će ući u vlast, a drugima da neće izaći iz vlasti. Da li je to tačno?
Ne želim komentarisati bilo kojeg kolegu, a posebno kolegu Ademovića. Ako sam negdje pogriješio to je bilo što smo preglasali bošnjački klub za Ademovića.
Zašto izmjene u ovom trenutku?
Mi smo prvi prijedlog dali prije 25 godina. Ovo je deseti trenutak.
Zašto prvo ne riješite smjenu kadrova SNSD-a? Dodik i vlast u RS-u narušavaju mir i stabilnost u državi?
Ja se sjećam da su mir i stabilnost bili narušena kad su Bošnjaci bili ispred OHR-a.
Da li vam je potreban partner koji je bjegunac pred zakonom?
To je nešto drugo. On je predsjednik RS-a.
On neće da se odazove pravosuđu, treba li da se makne sa scene?
To je vaše mišljenje.
Donosi neustavne zakone?
On je i vaš partner, od "Trojke".
Mnogi vam zamjeraju što stojite iza Dodika?
To me nije briga, ja sam tu zbog interesa hrvatskog naroda.
Zašto se niste odazvali na poziv Dodika za razgovore u Doboju?
Zašto bih se odazvao? Kad su iz različitih "trojki" zvali isto smo reagovali. Nije nam tamo mjesto.
Da li razgovarate sa "Trojkom"?
Naravno. Imamo obavezno jendom mjesečno sastanak kako bi barem FBiH normalno funkcionisala.
Čini se da su među sadašnjim i bivšim partnerima "zacimentirani" stavovi?
Tu ste u pravu.
"Trojka" kaže da neće više sa Dodikom?
To su njihovi stavovi. Partnerstvo obavezuje, a ne sputava. Mogu ne otići na sastanak koji nije dobrodošao za BiH, imam tu slobodu.
Ko će preuzeti rješenje za ovo stanje?
Oni koje su građani izabrali, tu je i HDZ.
Zašto predsjedavajuća Borjana Krišto nije imenovala ministra sigurnosti? Ona kaže da prije imenovanja mora postojati koalicijski odnosno politički sporazum iako to nigdje ne stoji u zakonu. BiH već šest mjeseci nema ministra sigurnosti, da li Krišto krši zakon?
Ne krši, ona zna bolje pravo od mnogih. Sagledala je situaciju i sa pravne, ali isa političke strane. Kad bude parlamentarna većina imenovat će ministra.
——
Bliži se.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 19:19 |
|
|
Treba Thompsonov koncert da bude podsjetnik što se može mobilizirat vrlo lako ako zagusti a ako ne daj bože i dođe do sranja, više se ne smije imat milost. Oni su nam gori dušmani nego što su Srbi ikad bili a tko ne vjeruje,dovoljno da uporedi njihove komentare po društvenim mrežama, forumima i podtalima, s komentarima Srba, da se uvjeri da nas oni mrze gore nego što mrze Srbe, te gore nego što nas mrze Srbi. Iz Hrvatske ce navijati za nas da sto.prije zavrsimo da ne utice na turisticku sezonu  E moj ti, nakon 30 godina exodusa sad bi se kurcilo vas 200 tisuca? Pa ti uopće ne poznaješ naš mentalni sklop, pitaj Srbe, možda ti objasne bolje. Nisu svi Hrvati bogobojazna katolčad s krunicom u ruci i mantrom okretanja drugog obraza i tko tebe kamenom ti njega kruhom. U ostalom, do pred raspad Juge, mnogi su živjeli u lažnom uvjerenju jugoslovenske utopije, ali dovoljna je bila samo jedna iskra da rasplamsa sve ono poslije. Možda ružno zvuči, ali najbolje što bi bilo, da povučete prvi potez, pa da napadnete te malobrojne. Priželjkujem dan kad će te nam postat ono što su nam bili Srbi 90tih. a vjerujem da mnogi ovdje znaju na što mislim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 19:22 |
|
|
horus je napisao/la: Vas balija ima manje nego što Zagreb ima stanovnika a kurčite se kao da ste turska. Inače vonjavče, čeka vas sudbina martićevaca.  Dobro će bit ako bude kao s martićevcima, meni se više sviđa opcija istarskih Talijana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 19:28 |
|
|
daramo je napisao/la: Džaba Konjakoviću ulazak u predizbornu kampanju kad vlast više vidjeti neće. Povratak na staro HDZ-SNSD-SDA. SDA nek se pripremi za provedbu Mostarskog sporazuma ako žele u vlast (i federalnu i drzavnu). Ako ne, oh bože, tehnička vlada....
_________________ BiH je turd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ante1950
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 20:20 |
|
|
Treba Thompsonov koncert da bude podsjetnik što se može mobilizirat vrlo lako ako zagusti a ako ne daj bože i dođe do sranja, više se ne smije imat milost. Oni su nam gori dušmani nego što su Srbi ikad bili a tko ne vjeruje,dovoljno da uporedi njihove komentare po društvenim mrežama, forumima i podtalima, s komentarima Srba, da se uvjeri da nas oni mrze gore nego što mrze Srbe, te gore nego što nas mrze Srbi. Iz Hrvatske ce navijati za nas da sto.prije zavrsimo da ne utice na turisticku sezonu  E moj ti, nakon 30 godina exodusa sad bi se kurcilo vas 200 tisuca? Hrvati ce navijati za b6lije. Kako da ne. Mozete nam upropastit samo jednu turisticku sezonu jer bi vas rjesili do iduce sezone. Hrvati su osjetljivi kad je novac u pitanju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 20:31 |
|
|
Ante1950 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Iz Hrvatske ce navijati za nas da sto.prije zavrsimo da ne utice na turisticku sezonu  E moj ti, nakon 30 godina exodusa sad bi se kurcilo vas 200 tisuca? Hrvati ce navijati za b6lije. Kako da ne. Mozete nam upropastit samo jednu turisticku sezonu jer bi vas rjesili do iduce sezone. Hrvati su osjetljivi kad je novac u pitanju  A tek Dalmoši, jel’ tako Antuka?! ;) Kada ozbiljno zapivaju ”nije u šoldima sve”… biži Gujo priko Drine, iskonu svom.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 20:34 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44780 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Čović sve više i otvoreno govori o tri federalne jedinice. Vidjeli i u Zagrebu da dogovor s muslimanima nije moguća realizacija stvari koje su davno dogovorene.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 20:49 |
|
|
Andrejsrbin je napisao/la: Čović: Niko nije imenovao Schmidta koliko vidim, tri federalne jedinice su budućnost BiH https://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-niko-nije-imenovao-schmidta-koliko-vidim-tri-federalne-jedinice-su-buducnost-bih/250519153Citat: "Nije ga niko imenovao koliko ja vidim. Ta mogućnost da interveniše ne postoji. Mi se svi trebamo truditi da BiH bude normalna država. Nemojte zazivati nikakva nametanja", kazao je Čović. Citat: "Ne postoji mogućnost, šta ćemo mi onda ovdje? Neka zovnu Schmidta i imenuje sve, postoje zakoni države i Ustav. Neka Schmidt donosi zakone, šta će nam izbori, Vijeće ministara ili Parlament". BiH nema budućnosti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 20:50 |
|
|
horus je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Iz Hrvatske ce navijati za nas da sto.prije zavrsimo da ne utice na turisticku sezonu  E moj ti, nakon 30 godina exodusa sad bi se kurcilo vas 200 tisuca? Vas balija ima manje nego što Zagreb ima stanovnika a kurčite se kao da ste turska. Inače vonjavče, čeka vas sudbina martićevaca.  I to ako budu imali sreće...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 20:52 |
|
|
daramo je napisao/la: Čović sve više i otvoreno govori o tri federalne jedinice. Vidjeli i u Zagrebu da dogovor s muslimanima nije moguća realizacija stvari koje su davno dogovorene. Muslimani i njihove enklave...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 21:30 |
|
|
horus je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Iz Hrvatske ce navijati za nas da sto.prije zavrsimo da ne utice na turisticku sezonu  E moj ti, nakon 30 godina exodusa sad bi se kurcilo vas 200 tisuca? Vas balija ima manje nego što Zagreb ima stanovnika a kurčite se kao da ste turska. Inače vonjavče, čeka vas sudbina martićevaca.  Tjerat cemo vas bose preko krša da vas poskoci ujedaju za prste
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 21:34 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 7311 Lokacija: Herceg-Bosna
|
daramo je napisao/la: Čović sve više i otvoreno govori o tri federalne jedinice. Vidjeli i u Zagrebu da dogovor s muslimanima nije moguća realizacija stvari koje su davno dogovorene. Mislim da je ovo Čovićevo blef da se ostvare neki interesi, tipa Izborni zakon, možda i u vidu nametanja, i naše plinsko poduzeće. Zato se govori o tri federalne jedinice, a mislim da nije dovoljno odvažan, ni spreman da to ostvaruje. Nema ni rada na terenu za to, osim nekog uzdignutog na višlje nivoe i apstraktnog kroz suradnju županija, gradova i općina sa hrvatskom većinom. Bez jasne definicije. Dodik je za odcjepljenje godinama pripremao institucije RS-a i zapravo su mu sve odane. Čak i vojska koja je tamo, a formalno je pod "državom". To Čović nije pripremao. Klasično zabacivanje traga, po meni. Ako i ima ozbiljnosti u tom njegovom, onda je isforsirana Dodikovim potezima koji prolaze, a nije se možda očekivalo da će proći. Uglavnom, u tom slučaju, HNS značajno kaska s terenskim radom na tom.
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 21:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44780 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ti jedino preko krša možeš bos i gologuz do makarske rivijere kad te Srbi naćeraju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ante1950
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 21:37 |
|
|
|
Karabaja kad krecete na Grude?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 21:38 |
|
|
potocnj je napisao/la: daramo je napisao/la: Čović sve više i otvoreno govori o tri federalne jedinice. Vidjeli i u Zagrebu da dogovor s muslimanima nije moguća realizacija stvari koje su davno dogovorene. Mislim da je ovo Čovićevo blef da se ostvare neki interesi, tipa Izborni zakon, možda i u vidu nametanja, i naše plinsko poduzeće. Zato se govori o tri federalne jedinice, a mislim da nije dovoljno odvažan, ni spreman da to ostvaruje. Nema ni rada na terenu za to, osim nekog uzdignutog na višlje nivoe i apstraktnog kroz suradnju županija, gradova i općina sa hrvatskom većinom. Bez jasne definicije. Dodik je za odcjepljenje godinama pripremao institucije RS-a i zapravo su mu sve odane. Čak i vojska koja je tamo, a formalno je pod "državom". To Čović nije pripremao. Klasično zabacivanje traga, po meni. Ako i ima ozbiljnosti u tom njegovom, onda je isforsirana Dodikovim potezima koji prolaze, a nije se možda očekivalo da će proći. Uglavnom, u tom slučaju, HNS značajno kaska s terenskim radom na tom. Glavno da je promijenjen narativ, od Samouprave nitko iz HDZ-a nije smio javno spomenuti treći entitet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 21:39 |
|
Pridružen/a: 28 pro 2024, 01:08 Postovi: 364 Lokacija: Civilizacijski bedem na Ivan-planini
|
Karabaja je napisao/la: horus je napisao/la: Vas balija ima manje nego što Zagreb ima stanovnika a kurčite se kao da ste turska. Inače vonjavče, čeka vas sudbina martićevaca.  Tjerat cemo vas bose preko krša da vas poskoci ujedaju za prste Nemoj tako, nećeš onda moći nikome doći provocirati na Kravice da klanjaš namaze ili što već na Trebižatu.
_________________ Sve poradi Boga i hrvatskoga roda.
Ceterum censeo XXIII centesimam partem territorii Bosniae et Hercegovinae esse delendam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Čović otvoreno podržao Dodika i traži treći Postano: 19 svi 2025, 22:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88205 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Citat: Zašto prvo ne riješite smjenu kadrova SNSD-a? Dodik i vlast u RS-u narušavaju mir i stabilnost u državi?
- Ja se sjećam da su mir i stabilnost bili narušena kad su Bošnjaci bili ispred OHR-a. Citat: Mnogi vam zamjeraju što stojite iza Dodika?
- To me nije briga, ja sam tu zbog interesa hrvatskog naroda.
Gospodin sa “bijele, anđoske liste”.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Robbie MO i 17 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|