|
|
Stranica: 12/12.
|
[ 284 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: “Čović: radimo na relaksaciji odnosa”: 250 komentara, srpska muzika sa splava u Srebrenici 150 k Postano: 14 kol 2026, 19:02 |
|
|
SamoSDA je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
A koja je tvoja teza, da Alija nije htio islamsku državu?
Pa da je htio pristao bi na nju. Ili mu nisu dali, pa je morao lagati da nije htio.
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: “Čović: radimo na relaksaciji odnosa”: 250 komentara, srpska muzika sa splava u Srebrenici 150 k Postano: 14 kol 2026, 19:04 |
|
|
|
Htio Aljo ili ne htio. Islamske državice neće biti.
Kad bi im Zapad dao državicu, oni bi sa Pakistanom, Iranom i Turskom i ostalom džamahirijom pravili vojne saveze.
Bolje je ovako u luđačkoj košulji ih držati (samo i mi se patimo sa njima) ili pak po meni naj rješenje podijeliti BiH ravnomjerno između Hrvatske i Srbije.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: “Čović: radimo na relaksaciji odnosa”: 250 komentara, srpska muzika sa splava u Srebrenici 150 k Postano: 14 kol 2026, 19:05 |
|
|
Hoće Aljo izlaz na more. Ne može. Ok, onda neću dijeliti Bosnu, ali eto mogao sam da sam htio. 
_________________ Baznia, Fugazi. It's a wazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no-matter. It's not on elemental chart. It's not fucking real.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: “Čović: radimo na relaksaciji odnosa”: 250 komentara, srpska muzika sa splava u Srebrenici 150 k Postano: 14 kol 2026, 19:11 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Hoće Aljo izlaz na more. Ne može. Ok, onda neću dijeliti Bosnu, ali eto mogao sam da sam htio.  Aljo je rekao, "ono što nismo mogli u ratu, to ćemo mi u miru." Rat protiv kjafira i nakon rata.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: “Čović: radimo na relaksaciji odnosa”: 250 komentara, srpska muzika sa splava u Srebrenici 150 k Postano: 14 kol 2026, 19:17 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: VBA2024 je napisao/la: Hoće Aljo izlaz na more. Ne može. Ok, onda neću dijeliti Bosnu, ali eto mogao sam da sam htio.  Aljo je rekao, ono što nismo mogli u ratu, to ćemo mi u miru. Rat protiv kjafira i nakon rata. Nebula je na forumu najvjerodostojniji nasljednik aljine islam republic politike. Može 33% samo dajte Neum. Ovi ostali samo maskiraju taj zahtjev, koji je, iako minimalan teitorijalni zahtjev, ipak skroz neizvodiv. Što znači rat su izgubili i to teško. Toliko teško da ih ni MZ ni umet naknadno nisu mogli izvući.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: “Čović: radimo na relaksaciji odnosa”: 250 komentara, srpska muzika sa splava u Srebrenici 150 k Postano: 14 kol 2026, 19:24 |
|
|
Nebula je izjavio da se "jebu sa nama 30 godina"  zbog Srednje Bosne
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: “Čović: radimo na relaksaciji odnosa”: 250 komentara, srpska muzika sa splava u Srebrenici 150 k Postano: 14 kol 2026, 19:36 |
|
|
Muslimani neće dobiti ništa. Mislim, nudili su im svašta, samo ajmo malo bolje pogledati tko su bili ti ljudi. Lord Owen? Oni isti Englezi (ok ovo kopile je Welshanin, no politički je Englez) koji su zeznuli njihove u Palestini? Prvo su ih potaknuli da se pobune kontra Turaka pa su onda to razdjelili s Francuzima. Bio je negdje i neki isječak nekog iz Majorove vlade da su proaktivno radili kontra islamske države u BiH. Mislim, gamad, huškali su ih na nas (koji ih nismo očito odstranjivili poput Srba), a sad na kraju će dobit džamahiriju u UKu. Možda bolje ovima da zbrišu gore Englezima, ima i nekog mora u Sjevernom Pakistanu. Ili kod Francuza u Sjeverni Alžir, dok isti ne nestanu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: “Čović: radimo na relaksaciji odnosa”: 250 komentara, srpska muzika sa splava u Srebrenici 150 k Postano: 14 kol 2026, 20:49 |
|
|
Citat: Muslimani neće dobiti ništa. Sve rečeno. Dobili su Kakanj, Zenicu... Protjerali skoro 50% stanovnika Bugojna... Srbi im dali Sarajevo, Vogošću, Ilijaš... - iskopavali mrtve i oni kao Palestinci hoće i hoće više. I ono što sada imaju propada sve. Neće na kraju dobiti ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: “Čović: radimo na relaksaciji odnosa”: 250 komentara, srpska muzika sa splava u Srebrenici 150 k Postano: 14 kol 2026, 21:48 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Citat: Muslimani neće dobiti ništa. Sve rečeno. Dobili su Kakanj, Zenicu... Protjerali skoro 50% stanovnika Bugojna... Srbi im dali Sarajevo, Vogošću, Ilijaš... - iskopavali mrtve i oni kao Palestinci hoće i hoće više. I ono što sada imaju propada sve. Neće na kraju dobiti ništa. Dobili su najveće gradove Bosne, koje su peruredili u slamove ala Dnovakuf. Samo luđak bi im dao išta nakon toga...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|