|
|
Stranica: 3/7.
|
[ 164 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 10 ruj 2009, 21:04 |
|
|
|
samo meni nije jasno ko ce od Hrvata doći da protestvuje s Leom , za braću Srbe se ne plašim , oni ima da dođu nema da nedostaje ,ali koga će leo dovesti nije mi najjasnije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 10 ruj 2009, 21:13 |
|
|
markozzz je napisao/la: pločnikić radi za AID...eto samo toliko Šta je AID?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 10 ruj 2009, 23:05 |
|
|
markozzz je napisao/la: pločnikić radi za AID...eto samo toliko To ja često pomislim za tebe kad čitam tvoje postove. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1664 of 2558 - 65.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 11 ruj 2009, 14:38 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
markozzz je napisao/la: RajvoSa je napisao/la:
A preko njega postižu koji cilj?
znaš onu poslovicu: "puno zuji, malo meda daje"..upravo tako bi opisao ovoga pločnikića stvara se privid da hrvati imaju zaštitnika, koji je uz sve to radikalan i prijeti raspadom BIH...predstava za naivne Moj Markane, previše očekuješ od nevladine udruge. Njima i preostaju samo priopćenja, protesti, novinske konferencije i sl. Oni u biti govore samo ono što nas većina misli (i zna) a Kra-De-Ze ne želi (ili ne smije) reći. Sa te strane CL radi pravi posao jer radikalizira narod i u medijima ukazuje na očigledne probleme sa ovom državom. I ja bih želio vidjeti neke konkretne rezultate - par puta su tvrdili da će podignuti optužnicu protiv nekih ABiH krvoloka pa se nakon bombastične izjave na tu temu ništa više nije čulo.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 11 ruj 2009, 15:05 |
|
|
Jel stvarno u bosanskim medijima ova Tadićeva poseta RS predstavljena kao "diplomatski skandal" (by Komšić & Silajdžić)?? "Narušen suverenitet BiH", ovo je vrhunac autističnosti.. Narušen suverenitet u protektoratu. 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 12 ruj 2009, 11:38 |
|
|
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 12 ruj 2009, 12:44 |
|
|
Ima svega jedan "mudri": DOPUSTITE im protest, jer ispast ce sutra kako je Sarajevo muslimansko i svi su protiv Hrvata. Dopustite im samo ne dajte preveliki medijski znacaj, nek mediji ignorisu i objave malu vijest. A policija nek razoruza one koji protestuju. Svako moze da protestuje, Sud je odlucio, tako mogu da protestuju do besvjesti...Al, pazi, "ne dajte prevelik medijski značaj.. 
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 14 ruj 2009, 02:12 |
|
|
|
Ove necu da komentarisem, protjerat ce te me s foruma. Mala djeca kontaju da ih Laktasenko finansira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 14 ruj 2009, 07:47 |
|
|
Ako ih Laktašenko financira, svaka mu čast 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 14 ruj 2009, 12:02 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: markozzz je napisao/la: pločnikić radi za AID...eto samo toliko Šta je AID? Agencija za Istraživanje i Dokumentaciju muslimanska tajna služba, lutak na koncu iranskog Vevak-a.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 14 ruj 2009, 12:03 |
|
|
Irma je napisao/la: Ove necu da komentarisem, protjerat ce te me s foruma. Mala djeca kontaju da ih Laktasenko finansira. Nije loše 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 16 ruj 2009, 22:43 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Irma je napisao/la: Ove necu da komentarisem, protjerat ce te me s foruma. Mala djeca kontaju da ih Laktasenko finansira. Nije loše  A tek Plockinic:) Kako mu ide borba protiv zelenih trotoara(PLOCNIKA) ovih dana? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 17 ruj 2009, 10:04 |
|
|
Irma je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Nije loše  A tek Plockinic:) Kako mu ide borba protiv zelenih trotoara(PLOCNIKA) ovih dana?  Ma bravo Irmić, vidi se da imaš super smisao za humor, prava Hercegovka Jedva čekam da vidim kakav si epitet smislila za Alispahića i Silajdžića, tek će tu da nastane urnebes 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 17 ruj 2009, 21:26 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Irma je napisao/la: A tek Plockinic:) Kako mu ide borba protiv zelenih trotoara(PLOCNIKA) ovih dana?  Ma bravo Irmić, vidi se da imaš super smisao za humor, prava Hercegovka Jedva čekam da vidim kakav si epitet smislila za Alispahića i Silajdžića, tek će tu da nastane urnebes  Za Silajdzica se zna "Prljavi Hari" i stranka "SZ(agra)BiH", sto se tice Alispahica ne znam o njemu puno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 18 ruj 2009, 11:57 |
|
|
Irma je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Ma bravo Irmić, vidi se da imaš super smisao za humor, prava Hercegovka Jedva čekam da vidim kakav si epitet smislila za Alispahića i Silajdžića, tek će tu da nastane urnebes  Za Silajdzica se zna "Prljavi Hari" i stranka "SZ(agra)BiH", sto se tice Alispahica ne znam o njemu puno. Zar nisi rekla da si svjedočila tribini u Prozoru koju je vodio Alispahić 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 18 ruj 2009, 12:12 |
|
|
|
Islam dopušta laganje muslimana kršćanima, zato sve šta muslimani kažu valja uzeti sa rezervom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dinara
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 18 ruj 2009, 14:00 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Islam dopušta laganje muslimana kršćanima, zato sve šta muslimani kažu valja uzeti sa rezervom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 19 ruj 2009, 03:17 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Irma je napisao/la:
Za Silajdzica se zna "Prljavi Hari" i stranka "SZ(agra)BiH", sto se tice Alispahica ne znam o njemu puno.
Zar nisi rekla da si svjedočila tribini u Prozoru koju je vodio Alispahić  Ja nigdje nisam rekla da sam bila na tribini, ali sam bila u Prozoru taj dan, i znam sve sta se desavalo. I da sam bila na samoj tribini ne znaci da znam nesto o Alispahicu, jednostavno ne pratim njegov rad. Vidila sam tu i tamo par njegovih textova to je sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Irma
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 19 ruj 2009, 03:26 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Islam dopušta laganje muslimana kršćanima, zato sve šta muslimani kažu valja uzeti sa rezervom. Jesil mogao smisliti imalo bolji argument??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 19 ruj 2009, 09:28 |
|
|
Irma je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Zar nisi rekla da si svjedočila tribini u Prozoru koju je vodio Alispahić  Ja nigdje nisam rekla da sam bila na tribini, ali sam bila u Prozoru taj dan, i znam sve sta se desavalo. I da sam bila na samoj tribini ne znaci da znam nesto o Alispahicu, jednostavno ne pratim njegov rad. Vidila sam tu i tamo par njegovih textova to je sve. Prevelika slučajnost, ne? Ja mislio Alispahić sa sobom dovukao dijasporsku udarnu brigadu da malo pokuša izazvati incident. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 13 lis 2009, 16:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25448 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Gdje je nestao Leo? 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 14 lis 2009, 10:58 |
|
|
lider30 je napisao/la: Gdje je nestao Leo?  Savjetuje Čovu pred nastavak mini-Daytona 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 21 lis 2009, 23:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25448 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Leoooooooooooooooo
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 21 lis 2009, 23:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Leo djeluje kad političari utihnu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvat
|
Naslov: Re: Croatia Libertas Postano: 22 lis 2009, 12:43 |
|
|
|
Leo bi se trebao oglasiti ovih dana. Barem bi bio neka protuteža daidžama koji su u zadnjih tjedan dana poslali milijun priopćenja za medije o "štetnosti trećeg entiteta za multietničku Bosnu".
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|