|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 22 pro 2021, 00:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91111 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Cvijanovic: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 22 pro 2021, 00:09 |
|
|
|
Žena potvrdila moje pisanje da je Avdin dokument nista vise sem podvala i plod bolesnog uma u cilju diskreditacije evropskih zvanicnika. Avdu treba sipa uhapsiti za ova izvjestavanja.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 30 sij 2023, 23:36 |
|
|
Ode naša Željka sa Crne liste pravo u Hameriku. i to pravo kod Bajdena. Citat: Pa kakve su ono bile sankcije? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 30 sij 2023, 23:55 |
|
|
|
Nek je Željko zguti
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Cvijanovic: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 31 sij 2023, 09:20 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
POL_GASOL je napisao/la: Žena potvrdila moje pisanje da je Avdin dokument nista vise sem podvala i plod bolesnog uma u cilju diskreditacije evropskih zvanicnika. Avdu treba sipa uhapsiti za ova izvjestavanja. Ne može ona bubašvaba sama to da smisli . Osmica izmišlja ,on je samo telal.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 31 sij 2023, 09:24 |
|
|
I jopeT dođe u tu prijestolnicu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 31 sij 2023, 09:42 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Rutinerr je napisao/la: I jopeT dođe u tu prijestolnicu  Monarhije imaju svoje prijestonice.Sarajevo je sjediste kancelarije Padišaha Bošnjaka 1995 Kristijana Šmita ali on nije monarh.Sarajevo je kasaba,smogistan,prljava kotlina. U pogledu gospođe Cvijanović i njenog boravka u kasabi.Missim šta reći,dan kad ćete ostati sami i kad ćete se suočiti sa činjenicom da vam nije pripalo 100 nego samo 23 % nije tako daleko.Žile ali Žile prvi uništio vam je budućnost kao kolektivitetu.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 31 sij 2023, 09:46 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: I jopeT dođe u tu prijestolnicu  Monarhije imaju svoje prijestonice.Sarajevo je sjediste kancelarije Padišaha Bošnjaka 1995 Kristijana Šmita ali on nije monarh.Sarajevo je kasaba,smogistan,prljava kotlina. U pogledu gospođe Cvijanović i njenog boravka u kasabi.Missim šta reći,dan kad ćete ostati sami i kad ćete se suočiti sa činjenicom da vam nije pripalo 100 nego samo 23 % nije tako daleko.Žile ali Žile prvi uništio vam je budućnost kao kolektivitetu. Pa Cvijanovićka je rekla prijestolnica. E čuj kasaba. A kod vas sve velegrad do velegrada. Kreneš od Miljevine, preko Foče, Rogatice, Rudog, Vlasenice, Zvornika...isto apokalipsa. Ja, ima Banjaluka gdje nije riješeno još dovod vode u neke dijelove i javni prevoz. Al hajd, nema ni Istočno Sarajevo riješeno pitanje javnog prevoza, pa je grad. Jel tako? Tako je. Kako se mi Bosanci začas složimo i dogovorimo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 31 sij 2023, 09:48 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: I jopeT dođe u tu prijestolnicu  Da je razvali. Najlakše je razvaljivati iznutra. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 31 sij 2023, 09:50 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: I jopeT dođe u tu prijestolnicu  Da je razvali. Najlakše je razvaljivati iznutra.  Nisam primjetio da je bilo šta loše rekla otkako je član Predsjedništva. Možete nam samo na donju pipu po pitanju tog razvaljivanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 31 sij 2023, 09:53 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8639 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Monarhije imaju svoje prijestonice.Sarajevo je sjediste kancelarije Padišaha Bošnjaka 1995 Kristijana Šmita ali on nije monarh.Sarajevo je kasaba,smogistan,prljava kotlina. U pogledu gospođe Cvijanović i njenog boravka u kasabi.Missim šta reći,dan kad ćete ostati sami i kad ćete se suočiti sa činjenicom da vam nije pripalo 100 nego samo 23 % nije tako daleko.Žile ali Žile prvi uništio vam je budućnost kao kolektivitetu.
Pa Cvijanovićka je rekla prijestolnica. E čuj kasaba. A kod vas sve velegrad do velegrada. Kreneš od Miljevine, preko Foče, Rogatice, Rudog, Vlasenice, Zvornika...isto apokalipsa. Ja, ima Banjaluka gdje nije riješeno još dovod vode u neke dijelove i javni prevoz. Al hajd, nema ni Istočno Sarajevo riješeno pitanje javnog prevoza, pa je grad. Jel tako? Tako je. Kako se mi Bosanci začas složimo i dogovorimo  Kasaba ne mora biti samo zbog infrastrukture. Kasaba može biti i zbog skučenosti tj da sebe prihvata drugačije mišljenje.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 31 sij 2023, 09:59 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa Cvijanovićka je rekla prijestolnica. E čuj kasaba. A kod vas sve velegrad do velegrada. Kreneš od Miljevine, preko Foče, Rogatice, Rudog, Vlasenice, Zvornika...isto apokalipsa. Ja, ima Banjaluka gdje nije riješeno još dovod vode u neke dijelove i javni prevoz. Al hajd, nema ni Istočno Sarajevo riješeno pitanje javnog prevoza, pa je grad. Jel tako? Tako je. Kako se mi Bosanci začas složimo i dogovorimo  Kasaba ne mora biti samo zbog infrastrukture. Kasaba može biti i zbog skučenosti tj da sebe prihvata drugačije mišljenje. Živite na stereotipima i generalizaciji. Nisam vam kriv što niste bili u Sarajevu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 31 sij 2023, 11:02 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Monarhije imaju svoje prijestonice.Sarajevo je sjediste kancelarije Padišaha Bošnjaka 1995 Kristijana Šmita ali on nije monarh.Sarajevo je kasaba,smogistan,prljava kotlina. U pogledu gospođe Cvijanović i njenog boravka u kasabi.Missim šta reći,dan kad ćete ostati sami i kad ćete se suočiti sa činjenicom da vam nije pripalo 100 nego samo 23 % nije tako daleko.Žile ali Žile prvi uništio vam je budućnost kao kolektivitetu.
Pa Cvijanovićka je rekla prijestolnica. E čuj kasaba. A kod vas sve velegrad do velegrada. Kreneš od Miljevine, preko Foče, Rogatice, Rudog, Vlasenice, Zvornika...isto apokalipsa. Ja, ima Banjaluka gdje nije riješeno još dovod vode u neke dijelove i javni prevoz. Al hajd, nema ni Istočno Sarajevo riješeno pitanje javnog prevoza, pa je grad. Jel tako? Tako je. Kako se mi Bosanci začas složimo i dogovorimo  Možda je rekla prijestonica u posprdnom  smislu. Niko nije ni rekao da su ti srpski gradići i mjesta ,koja si nabrojao, najbolja mjesta na Svijetu ili da je Srpska najbolja zemlja na Svijetu.Mi volimo našu zemlju i sve naše gradove i sva mjesta i svaku stopu naše zemlje zato što je naša a ne zato što vjerujemo da je najbolja,najnaprednija i sl.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 31 sij 2023, 11:39 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa Cvijanovićka je rekla prijestolnica. E čuj kasaba. A kod vas sve velegrad do velegrada. Kreneš od Miljevine, preko Foče, Rogatice, Rudog, Vlasenice, Zvornika...isto apokalipsa. Ja, ima Banjaluka gdje nije riješeno još dovod vode u neke dijelove i javni prevoz. Al hajd, nema ni Istočno Sarajevo riješeno pitanje javnog prevoza, pa je grad. Jel tako? Tako je. Kako se mi Bosanci začas složimo i dogovorimo  Možda je rekla prijestonica u posprdnom  smislu. Niko nije ni rekao da su ti srpski gradići i mjesta ,koja si nabrojao, najbolja mjesta na Svijetu ili da je Srpska najbolja zemlja na Svijetu.Mi volimo našu zemlju i sve naše gradove i sva mjesta i svaku stopu naše zemlje zato što je naša a ne zato što vjerujemo da je najbolja,najnaprednija i sl. Ma da, vaše kasabe su vam zlatne, a Sarajevo je smrdljiva kasaba. Kreirano mišljenje iz mržnje. Nije zdravo mrziti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 31 sij 2023, 11:43 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Možda je rekla prijestonica u posprdnom  smislu. Niko nije ni rekao da su ti srpski gradići i mjesta ,koja si nabrojao, najbolja mjesta na Svijetu ili da je Srpska najbolja zemlja na Svijetu.Mi volimo našu zemlju i sve naše gradove i sva mjesta i svaku stopu naše zemlje zato što je naša a ne zato što vjerujemo da je najbolja,najnaprednija i sl. Ma da, vaše kasabe su vam zlatne, a Sarajevo je smrdljiva kasaba. Kreirano mišljenje iz mržnje. Nije zdravo mrziti. Mržnja je potpuno normalna ljudska emocija. Ne valja sputavati emocije. Svako ima pravo da voli i da mrzi. Nije zdravo širiti mržnju ko što je širi Sarajevo. To su njegovi stanivnici najbolje osjetili 1992-95.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 31 sij 2023, 20:17 |
|
|
|
Jedan od najboljih a najkraćih opisa muslimana ikada
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Cvijanović: Sarajevo je prijestolnica histerije, izmišljotina, laži, manipulacije i destrukcije Postano: 01 vel 2023, 19:20 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Ovakvim izjavama članice predsjedništva iz reda bosanskih srba se ne doprinosi međusobnom razumijevanju.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|