|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 51 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
i_jopet
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 19:11 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: To su 3 drzave u nekoliko dana koje su depriznale Kosovo. Koje su to države?
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 19:17 |
|
|
caco je napisao/la: Kosovo je priznato od USA,EU ,Kanade,Australije,Japana,Tursk,Bliskog Istoka.. Zar postoje vaznije drzave od njih Samo u Kine je svaki peti stanovnik planete zemlje, dok Rusija se granici s kim god hoce i ima bogatstva ni sami Rusi ne znaju koliko, dok Vatikan, iako mali, najuticajnija je zemlja na svijetu, a ne treba zaboraviti ni Izrael koji je tskodje mala zemlja, ali takodje veoma uticajna, kao i Iran koji mozda toliko nije uticajan koliko ima stanovnika, a tu je i Indija koja po broju stanovnika je nalik na Kinu. Nakon pocetka procesa depriznavanja Kosova od strane karipskih i drugih egzoticnih ostrvskih zemalja, kao i africkih, sve ce se svesti na Ameriku, Kanadu i njene evropske satelite. Hvala Siptarima sto krenuse u ovu rizicnu avanturu posto srpska diplomatija od tada, ustvari jos od sredine prosle decenije kada je pocela prica o Kosovu, je jaca i proaktivnija u sticanju prijatelja i proaktivnom diplomatskom rijesavanju problema zvanog siptarski separatizam.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 19:37 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: joe enter je napisao/la: Biće da je ovih 170 država u zabludi i totalne budale izlikovci po pitanju tog bombardovanja i priznanja Kosova , a ti i srpski nacionalisti koji su izvršili neverovatne zločine i drzli se da izazovu jednu vleiku silu da nam ruši državu ste u pravu.
Prije će biti da ste vi ili ludi ili vam smrde noge, gospodine Joe. Ta priznanja su uglavnom išla po onoj "kud svi Turci tu i mali Mujo", a nisu ga priznali oni koji imaju sličan problem ili oni koji eto nisu htjeli da ga priznaju. Po istoj matrici bi išao i obrnut proces ako bi recimo USA hipotetički povukla priznanje, uz sigurno neke izuzetke. A to što USA ima neobjašnjivo jak uticaj na dešavanja u svijetu, pa tako i na to priznavanje kojeg čopor slijedi je za posebnu temu, a to sigurno nije zato što su oni dobri, humani i pošteni, i što su preosjetljivi na nepravdu u šta samo lud čovjek može vjerovati, već jednostavno zato što imaju tu moć da se nametnu i da svoju "istinu" predstave kao jedinu moguću istinu i da tom čoporu svoje interese nametnu kao interese svih njih. Ali srećom, postoji i onaj drugi dio svijeta koji nije navučen na te trikove o američkoj posebnosti po kojoj bi valjda cijeli svijet trebao pasti na koljena pred tom izdegenerisanom američkom elitom koja bi malo vladala cijelim svijetom. Međutim šiš, nema od tog ništa. Kme,kme,...po Amerima velikoj sili. Ja ne znam za slučaj u istoriji da nije neko pratio ono što velike sile diktiraju , ali ti si veliki Srbin pa očekuješ veliku pravdu samo za Srbe a sam sebe u ogledalo nećeš da vidiš i zapitaš se zašto nam se ovo dešava ako smo tako nevini i zašto ne bilo pravde za sve. Ako ima više istina a tvoja istina je šatro prava , onda je izreci da bude to što treba biti , istina. Žao mi je druže Agatone , ali mi beremo plodove danas onih ljudi koje ti nikako da spomeneš tipa Milošević i sva njegova bagra jer nema srpskih "patriota" koji će ikad reći da je išta skrivio već da je večna žrtva. Izvini , ali ovim dokazuješ da si samo bosanski pravoslavac utoliko što nisi u stanju da shvatiš svoje grehove i odluke koje su nas koštali stvari na terenu kao što to rade Bošnjaci. kme,kme,....ti radiš , a drugima se smeješ i mrziš ih kad krenu sa kme,kme,...zbog sebe. Ako padne Amerika zbog vas "pravdoljubivih" koji ste u istom košu kao i oni talibani,većina muslimana.gejevi,levičari,... , onda možemo samo ugasiti svetlo i očekivati vlast fašista i udbe sa sve muslimanima , gde veruj mi će i tebi "patrioti" jednom glava pasti ili bar tvom potomku. Da sad Kosovo sa 1,5 miliona Šiptara kaže da hoće da se vrati u Srbiju ja ne bi prihvatio , ali ti očito bi prihvatio jer si licemer pa bi strpao ljude koji se ne vole u istu državu ponovo i da neki jebeni Šitpari odlučuju o "Srbijancima" u državi Srbiji , dok to ne želiš svojoj RS i Srbima kad su u pitanju Bošnjaci i BiH.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 19:46 |
|
|
I sad bih ja ono što sam napisao trebao ponoviti bar još 10 puta? Teško, gospodine Joe.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 19:53 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: caco je napisao/la: Kosovo je priznato od USA,EU ,Kanade,Australije,Japana,Tursk,Bliskog Istoka.. Zar postoje vaznije drzave od njih Samo u Kine je svaki peti stanovnik planete zemlje, dok Rusija se granici s kim god hoce i ima bogatstva ni sami Rusi ne znaju koliko, dok Vatikan, iako mali, najuticajnija je zemlja na svijetu, a ne treba zaboraviti ni Izrael koji je tskodje mala zemlja, ali takodje veoma uticajna, kao i Iran koji mozda toliko nije uticajan koliko ima stanovnika, a tu je i Indija koja po broju stanovnika je nalik na Kinu. Nakon pocetka procesa depriznavanja Kosova od strane karipskih i drugih egzoticnih ostrvskih zemalja, kao i africkih, sve ce se svesti na Ameriku, Kanadu i njene evropske satelite. Hvala Siptarima sto krenuse u ovu rizicnu avanturu posto srpska diplomatija od tada, ustvari jos od sredine prosle decenije kada je pocela prica o Kosovu, je jaca i proaktivnija u sticanju prijatelja i proaktivnom diplomatskom rijesavanju problema zvanog siptarski separatizam. Ovo je već slučaj za gospodina Hansa Kristijana Andersena. Čuj izraza "depriznjanje"?? , ovo ni hrvatski jezikoslovci ne bi luđe smislili. Izvini Vlado Ruski brate , ali te moram pitati jel ti poznaješ situaciju u istoriji kad su neke države povukle priznanje neke države?? , ako znaš ti mi reci osim braće Karibljana i Afrikanaca kojima voodu-babe određuju demokratski kapacitet? Nego mi reci , kako misliš das privoliš Šiptare da budu u tvojoj državi kad Kanada i USA povuku svoje priznanje tj.kad "depriznaju" Kosovo?? Ako misliš da silom to uradiš onda je jasno da je otuđivanje Kosova bilo dobro rešenje jer Srbi ispada ne poznaju ništa sem sile i ubijanja. A šta ćemo ako neke zemlje krenu da "depriznaju" ovo malo Srbije što je ostalo pa udovolje zahtevima mađarskih fašista kad dođu na vlast koji potražuju Vojvodinu?? , jer i Mađarima je bespravno i podlo oduzeta VEKOVNA MAĐARSKA ZEMLJA od strane velikih sila.
|
|
Vrh |
|
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 19:56 |
|
|
Srbi lazu da utjese sebe. Kosovo nece nikada biti vraceno jer i nije vase. RS je samo entitet koji postoji zbog genocida i etnickog ciscenja. 22.11 slijedi zakucavanje. I to zna cijeli svijet. RS nikada nece biti nezavisna, nego ovim tempom ekonomskog degradiranja i odseljavanja moze samo nekim preustrojem da se podijeli u vise cjelina udruzenih sa Federacijom. Rs sa Miletom ide sve bolje i InsAllah da potraje jos dugo.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 19:58 |
|
|
Majka Muju šišala na struju.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 19:59 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: I sad bih ja ono što sam napisao trebao ponoviti bar još 10 puta? Teško, gospodine Joe. Ništa ne moraš ponavljati jer tvoji postovi su obično izbegavanje realnosti i čista srpska životna priča sa fantazmima o nekim velikim silama i o svojoj žrtvi. Samo ti i ostali trebate tačno reći kako mislite vratiiti Kosovo u Srbiku pa čak i ako velike sile kako kaže @VladimirRus "depriznaju" Kosovo??
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 20:07 |
|
|
A vaši su takvi da ste kojim slučajem na čelu Rusije, Kine, Indije itd, odnosno onih koji nisu u matrixu u kojem ste vi, od njih za dva dana ne bi ostala ni uspomena a o Srbiji da i ne govorim. Nju biste razbucali u dvije sekunde. Sve biste dali, na sve biste pristali, šta god traže vi biste dali, još bi ih i molili da ih izbombarduju ako bi bilo kakvog otpora tome.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 20:18 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: To su 3 drzave u nekoliko dana koje su depriznale Kosovo. Koje su to države? Gvineja Bisao i Sveti Toma i Princip. Neznam da li je Surinam drugi naziv za Svetog Tomu i Principa ili je druga (tj. treca) zemlja. Dakle 2-3 zemlje da budem precizniji.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 20:19 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A vaši su takvi da ste kojim slučajem na čelu Rusije, Kine, Indije itd, odnosno onih koji nisu u matrixu u kojem ste vi, od njih za dva dana ne bi ostala ni uspomena a o Srbiji da i ne govorim. Nju biste razbucali u dvije sekunde. Sve biste dali, na sve biste pristali, šta god traže vi biste dali, još bi ih i molili da ih izbombarduju ako bi bilo kakvog otpora tome. Ove tvoje jeftine floskule kojih smo se naslušali celih 30 godina od suludih nacionalista su donele upravo ono gde smo sad , jad i bedu za naš narod. Ja nisam razbucao ništa , nego ste vi gospodine Agatone , jer vaša politika i vaši stavovi sudoveli da ovog stanja danas , jer da ste slušali mene Kosovo bi bilo deo Srbije. Vaša politika i vaši stavovi koji jesu doveli do srpskog poniženja u svakom smislu danas još uvek soli pamet i još više ovo malo jada vuče u *** koja su njihovo prirodno stanište. Moji nisu izgubili rat , moji nisu ni počeli rat , do tvoji jesu počeli i izgubili rat , i krivi su za gubitak svega srpskog i razgrađivanje svega onog malo civilizacijskog u nama. Da bi jedna porodica opstala mora se trsiti ludog,pijanog,koljačkog,lopovskog,neobrazovanog,....oca,brata,majke,..., e tako vi morate otići na đubrište istorije jer naš narod sa vama će izumreti i nestati.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 20:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 20:30 |
|
|
joe enter je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Samo u Kine je svaki peti stanovnik planete zemlje, dok Rusija se granici s kim god hoce i ima bogatstva ni sami Rusi ne znaju koliko, dok Vatikan, iako mali, najuticajnija je zemlja na svijetu, a ne treba zaboraviti ni Izrael koji je tskodje mala zemlja, ali takodje veoma uticajna, kao i Iran koji mozda toliko nije uticajan koliko ima stanovnika, a tu je i Indija koja po broju stanovnika je nalik na Kinu. Nakon pocetka procesa depriznavanja Kosova od strane karipskih i drugih egzoticnih ostrvskih zemalja, kao i africkih, sve ce se svesti na Ameriku, Kanadu i njene evropske satelite. Hvala Siptarima sto krenuse u ovu rizicnu avanturu posto srpska diplomatija od tada, ustvari jos od sredine prosle decenije kada je pocela prica o Kosovu, je jaca i proaktivnija u sticanju prijatelja i proaktivnom diplomatskom rijesavanju problema zvanog siptarski separatizam. Ovo je već slučaj za gospodina Hansa Kristijana Andersena. Čuj izraza "depriznjanje"?? , ovo ni hrvatski jezikoslovci ne bi luđe smislili. Izvini Vlado Ruski brate , ali te moram pitati jel ti poznaješ situaciju u istoriji kad su neke države povukle priznanje neke države?? , ako znaš ti mi reci osim braće Karibljana i Afrikanaca kojima voodu-babe određuju demokratski kapacitet? Nego mi reci , kako misliš das privoliš Šiptare da budu u tvojoj državi kad Kanada i USA povuku svoje priznanje tj.kad "depriznaju" Kosovo?? Ako misliš da silom to uradiš onda je jasno da je otuđivanje Kosova bilo dobro rešenje jer Srbi ispada ne poznaju ništa sem sile i ubijanja. A šta ćemo ako neke zemlje krenu da "depriznaju" ovo malo Srbije što je ostalo pa udovolje zahtevima mađarskih fašista kad dođu na vlast koji potražuju Vojvodinu?? , jer i Mađarima je bespravno i podlo oduzeta VEKOVNA MAĐARSKA ZEMLJA od strane velikih sila. Brkas babe i zabe.Vojvodina je nasa jer su nam je dali i mogu nam je uzeti samo ako im je damo. Kosovo je kolijevka srpske drzave i doduse ima nesto zajednicko sa Vojvodinom, a to je da mogu da ga dobiju samo ako mi na to pristanemo. Sve dalje od toga nema smisla zbog vec navedenog.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 20:47 |
|
|
Citat: Brkas babe i zabe.Vojvodina je nasa jer su nam je dali i mogu nam je uzeti samo ako im je damo. Kosovo je kolijevka srpske drzave i doduse ima nesto zajednicko sa Vojvodinom, a to je da mogu da ga dobiju samo ako mi na to pristanemo. Sve dalje od toga nema smisla zbog vec navedenog. A ko nam je dao Vojvodinu?? , pa to su one velike sile koje su odlučile da jednoj državi koja je bila loša u određeno vreme oduzme deo teritorije upravo zato što je loša , mada neki Mađari govore da im je na pravdi boga oteto "srce mađarske" nepravedno kao što im je oteta Slovačka koja je bar "2 srca mađarske" jer u Bratislavi je krunsko mesto mađarskih kraljeva za razliku od Vojvodine gde je prva biblija i prvi tekstovi na mađarskom jeziku napisani. Dakle , posle 100 godina još uvek ima dosta Mađara koji smatrjua da je Vojvodina njihova , što znači da si i ti i oni u pravu , ili niste ni jedni ni drugi u pravu.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 21:44 |
|
|
I sta ce te vi kad mi priznamo Kosovo? Svirat kurcu.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 22:15 |
|
|
Ooooo jesi to ti Bečo il' se magare odvezalo?
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 22:37 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: I sta ce te vi kad mi priznamo Kosovo? Svirat kurcu. Vi niste kompetentni da priznate KiM.Tako kažu i u vlasiti i u opoziciiji RS, a treba vam njihova saglasnost da bi to uradili. Tako I za članstvo NATO. Tako da ste vi jedini koji imaju mogućnost i potrebu da sviraju duvačke intrumente.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 17 stu 2017, 22:53 |
|
|
Ne vjerujem da je Bakir za priznanje Kosova, jer bi time dao vjetar u leđa separatističkim nastojanjima Dodika. Dodik s druge strane potajno podržava otcjepljenje Kosova, vodeći se onom "Ako je moglo Kosovo, može i RS".
Uostalom za Kosovo je sasvim nebitno hoće li ga BiH priznati ili ne.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 18 stu 2017, 00:24 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ja nikad ne bi lično priznao Kosovo ako mi "patrioti" objasne kako bi ga vratili pod srpski suverenitet i kako bi Srbija živela svoj demokratski život sa vraćenim Kosovom i 1,5 miliona Šiptara u njoj koji bi šatro trebali reći "E važi nema problema , vraćamo se nazad". .
Otkud ti to da će 1,5 miliona Šiptara biti prisutno na teritoriji Kosova i Metohije kada oni budu vraćeni u sastav Srbije?
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 18 stu 2017, 00:24 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ja nikad ne bi lično priznao Kosovo ako mi "patrioti" objasne kako bi ga vratili pod srpski suverenitet i kako bi Srbija živela svoj demokratski život sa vraćenim Kosovom i 1,5 miliona Šiptara u njoj koji bi šatro trebali reći "E važi nema problema , vraćamo se nazad". .
Otkud ti to da će 1,5 miliona Šiptara biti prisutno na teritoriji Kosova i Metohije kada oni budu vraćeni u sastav Srbije?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 18 stu 2017, 09:16 |
|
|
Vujadin je napisao/la: joe enter je napisao/la: Ja nikad ne bi lično priznao Kosovo ako mi "patrioti" objasne kako bi ga vratili pod srpski suverenitet i kako bi Srbija živela svoj demokratski život sa vraćenim Kosovom i 1,5 miliona Šiptara u njoj koji bi šatro trebali reći "E važi nema problema , vraćamo se nazad". .
Otkud ti to da će 1,5 miliona Šiptara biti prisutno na teritoriji Kosova i Metohije kada oni budu vraćeni u sastav Srbije? To su već dugoročni planovi. To će verovatno naša deca ili unuci da odrade. Dok su Ameri tamo, nema ništa od vraćanja.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 18 stu 2017, 14:44 |
|
|
joe enter je napisao/la: Citat: Brkas babe i zabe.Vojvodina je nasa jer su nam je dali i mogu nam je uzeti samo ako im je damo. Kosovo je kolijevka srpske drzave i doduse ima nesto zajednicko sa Vojvodinom, a to je da mogu da ga dobiju samo ako mi na to pristanemo. Sve dalje od toga nema smisla zbog vec navedenog. A ko nam je dao Vojvodinu?? , pa to su one velike sile koje su odlučile da jednoj državi koja je bila loša u određeno vreme oduzme deo teritorije upravo zato što je loša , mada neki Mađari govore da im je na pravdi boga oteto "srce mađarske" nepravedno kao što im je oteta Slovačka koja je bar "2 srca mađarske" jer u Bratislavi je krunsko mesto mađarskih kraljeva za razliku od Vojvodine gde je prva biblija i prvi tekstovi na mađarskom jeziku napisani. Dakle , posle 100 godina još uvek ima dosta Mađara koji smatrjua da je Vojvodina njihova , što znači da si i ti i oni u pravu , ili niste ni jedni ni drugi u pravu. I hvala im na tome sto su dali Srbiji Vojvodinu. Oni su je dali, a Srbija ju je dobila i mogu samo da je uzmu, ako Srbija je da, bas kao i Kosovo, bez obzira na siptarski cirkus sa priznanjima i americki cirkus u vidu kurcenja sa Rusijom, a preko ledja malih naroda po principu da vidimo ciji je veci i jaci geostrateski uticaj u svijetu.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 18 stu 2017, 14:47 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: I sta ce te vi kad mi priznamo Kosovo? Svirat kurcu. Nista, proglasili bi smo nezavisnost RS u tom slucaju.
|
|
Vrh |
|
|
Blitz
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 20 stu 2017, 21:23 |
|
|
joe enter je napisao/la: Apsolutno da treba BiH priznati Kosovo , ali to treba prvo da Srbija uradi.
Ja nikad ne bi lično priznao Kosovo ako mi "patrioti" objasne kako bi ga vratili pod srpski suverenitet i kako bi Srbija živela svoj demokratski život sa vraćenim Kosovom i 1,5 miliona Šiptara u njoj koji bi šatro trebali reći "E važi nema problema , vraćamo se nazad".
Kada su Milošević i Tudjman u Kradjorđevu razgovarali o podeli Bosne, u jednom trenutku ga je Milošević upitao ''a šta ćemo sa Muslimanima ?'', a ovaj mu je odgovorio ''Muslimana neće biti''. I da je Milošević bio pametan, odnosno da nije slušao Krajišnike, tako bi i bilo. Onda je Tudjman taj plan primenio na njima. Eto to je srpski plan za šiptare i zato se šiptari svim snagama bore da stvore neku ''tvrdjavu'' koja će trajati što duže. Čisto da te podsetim i šiptarsko osvajanje KiM je počeo proterivanjima i ubistvima. Ovo je Balkan, ako je moguće da saradjujemo onda ćemo saradjivati, ako ne možemo, onda ćemo etničkim čišćenjem rešiti problem. Povratak KiM Srbiji podrazumeva etničko čišćenje šiptara ... ne krivi mene, tako Srbi misle i žele, bilo da su desničari ili ne.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Da li BiH treba da prizna nezavisnost Kosova? Postano: 05 pro 2017, 10:25 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Vladimir RUS je napisao/la: Tragom Bakirovog politickog rata uperenog protiv Srbije i RS i samim tim dizanja tenzija u regionu, pokrecem ovo pitanje.
Da li postoji mogucnost da banana drzava zvana BiH prizna nezavisnost kriminalne, narkoteroristicke "drzave" Kosovo? Kao moderna kolonija i kako reče banana država svakako trebamo da podržimo sve što dolazi iz Vašingtona. Ralno gledano u BiH trebe politički kompromis koji glasi da će BiH priznati Kosovo zajedno sa Srbijom, a do tada treba priznavati administrativna dokumente Kosova s ciljem što bolje ekonomske saradnje.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|