|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 95 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Real gone
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 04 kol 2009, 21:48 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Real gone je napisao/la: E, ovako je najlakše, ajmo na etiketiranje i patetiku iako znaš šta mislim o tome.
Ostajem pri tome da je priča o granicama KKV za unutrašnjopolitičku upotrebu u Hrvatskoj.
Šta ti misliš o tome upravo si napisala, pa mi preostaje samo da i vama poželim za unutrašnjosrpske potrebe trećinu srušene zemlje i desetke tisuća mrtvih. Hvala ti na željama. Oduvek si bio principijelan u pacifističkim stavovima.
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 04 kol 2009, 21:57 |
|
|
puntar je napisao/la: Real gone je napisao/la: E, ovako je najlakše, ajmo na etiketiranje i patetiku iako znaš šta mislim o tome.
Ostajem pri tome da je priča o granicama KKV za unutrašnjopolitičku upotrebu u Hrvatskoj.
nebi bas reka,sican se ja izjave mesica na pitanje sto bi li uradija da tomislav nikolic (ex-srs) postane predsjednik drzave srbije,bi li suradjiva,on veli:da.ne doslovno ali skraceno.kao legalno izabran bla bla. znaci,hrvatska politika ne reagira nikako.ne sican se nikakve provokativne izajve spram srbiji ijednog hrvatskog politicara u zadnjih godina,dok onaj vuk jeremic nema samo jednu provokativnu izjavu spram hrvatskoj. skraceno,ako bi pricali o unutrasnjopolitckoj upotribi tog prosirenja na hrvatski teritorij,onda to rade srpski radikali u nadi da ce pokupiti glasove krajnje desnice i "krajsnika". sto se tice patetike,ima ne samo jedan hrvat koji je na svojoj kozi osjetija ono sto smatra pod veliko-srpskon politikon.to nije fikcija.to je bila realna opasnost.znaci da ce i to sto ti smatras pod "ne tako ozbiljno" shvacati jako ozbiljno.mislis se na takve glasove iz srbije. Koje Jeremićeve izjave smatraš provokativnim? Slažem se da su radikali dok se nisu raspali rabili priču o KKV, sada se Toma ograđuje od nje. U Hrvatskoj se nasuprot tome, njoj još uvek pridaje značaj. Ja tvrdim da takva demagogija ne vodi nigde, iz čega vi iščitavate moje "neshvatanje ozbiljno" rata 91-95, ne-empatiju i izvlačite nebulozne zaključke. Svako ko je pročitao bilo koji od mojih upisa na ovu temu na starom forumu zna kakav ja stav imam o tome, podmetanja kao motivaciju za posipanje pepelom zaboravite.
|
|
Vrh |
|
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 04 kol 2009, 22:10 |
|
|
Real gone je napisao/la: puntar je napisao/la: nebi bas reka,sican se ja izjave mesica na pitanje sto bi li uradija da tomislav nikolic (ex-srs) postane predsjednik drzave srbije,bi li suradjiva,on veli:da.ne doslovno ali skraceno.kao legalno izabran bla bla.
znaci,hrvatska politika ne reagira nikako.ne sican se nikakve provokativne izajve spram srbiji ijednog hrvatskog politicara u zadnjih godina,dok onaj vuk jeremic nema samo jednu provokativnu izjavu spram hrvatskoj.
skraceno,ako bi pricali o unutrasnjopolitckoj upotribi tog prosirenja na hrvatski teritorij,onda to rade srpski radikali u nadi da ce pokupiti glasove krajnje desnice i "krajsnika".
sto se tice patetike,ima ne samo jedan hrvat koji je na svojoj kozi osjetija ono sto smatra pod veliko-srpskon politikon.to nije fikcija.to je bila realna opasnost.znaci da ce i to sto ti smatras pod "ne tako ozbiljno" shvacati jako ozbiljno.mislis se na takve glasove iz srbije.
Koje Jeremićeve izjave smatraš provokativnim? Slažem se da su radikali dok se nisu raspali rabili priču o KKV, sada se Toma ograđuje od nje. U Hrvatskoj se nasuprot tome, njoj još uvek pridaje značaj. Ja tvrdim da takva demagogija ne vodi nigde, iz čega vi iščitavate moje "neshvatanje ozbiljno" rata 91-95, ne-empatiju i izvlačite nebulozne zaključke. Svako ko je pročitao bilo koji od mojih upisa na ovu temu na starom forumu zna kakav ja stav imam o tome, podmetanja kao motivaciju za posipanje pepelom zaboravite. 22 sretna naciona u Vojvodini?? Mislis li nakon Hrkovaca, koncentracionih logora za Hrvate u Novom Sadu i 40,000 iseljenih Hrvata iz Sombora, Subotice, Rume i Mitrovice? Onu nesretnicu iz Subotice koja je bila ministrica su u Skupstini prosle godine nazivali Ustasom i nitko miloklizom mrdno nije. U Srbiji se mentalitet promjenio nije. Vrhunac demokraticnosti je ‘priznanje da je na svim stranama bilo zlocinaca’. Nikada se vi promjeniti necete I priznati sami sebi da ste vi, a ne Hrvati pravi genocidni balkanski narod. Probali ste genocid nad Makedoncima, Albancima, Madjarima, Hrvatima, Muslimanima, Njemcima..sa svim svojim susjedima sem sa Rumunjiskim Ciganima…njih ste asimilirali. I sad bi prosjecni Hrvat trebao gledat kroz prozor dok kojekakvi cetnikistanski drumski razbojnici nanovo masu kamama i pokusavaju falcificirati povjest poput ona polu-muslimana Jeremica koji optuzuje Hrvate za etnicko ciscenje. Srpski mozak se ukljuci tek onda kad pocne dobijati po pljuci, to sto je po pljuci dobio nakon sto je okupirao trecinu Hrvatske 70% BIH e, to nas cetniskistanski mozak njente kapish… Tek kas se nadje sa friziderom na ledjima trcakeci kroz pustare Like ukapira nas mali zli Srbin da je to mozda stoga sto je vadio oci svojim susjedima u Skabrnji.
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 04 kol 2009, 22:31 |
|
|
40.000 Hrvata iseljeno iz Vojvodine na početku rata? Od strane Srba? Koncentracioni logori? I ti meni pričaš o promeni mentaliteta.. Napade na Dulićev-Markovićku, koja je btw. bila na mestu potpredsednice vlade, je jednoglasno osudila i vlada i javnost u Srbiji, i tužen je tabloid Kurir za klevetu. Oliver Dulić je bio predsednik parlamenta, danas je ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje. To je zato što mi vadimo oči svakom Hrvatu koga ugledamo.
|
|
Vrh |
|
|
puntar
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 00:28 |
|
|
Real gone je napisao/la: puntar je napisao/la: nebi bas reka,sican se ja izjave mesica na pitanje sto bi li uradija da tomislav nikolic (ex-srs) postane predsjednik drzave srbije,bi li suradjiva,on veli:da.ne doslovno ali skraceno.kao legalno izabran bla bla.
znaci,hrvatska politika ne reagira nikako.ne sican se nikakve provokativne izajve spram srbiji ijednog hrvatskog politicara u zadnjih godina,dok onaj vuk jeremic nema samo jednu provokativnu izjavu spram hrvatskoj.
skraceno,ako bi pricali o unutrasnjopolitckoj upotribi tog prosirenja na hrvatski teritorij,onda to rade srpski radikali u nadi da ce pokupiti glasove krajnje desnice i "krajsnika".
sto se tice patetike,ima ne samo jedan hrvat koji je na svojoj kozi osjetija ono sto smatra pod veliko-srpskon politikon.to nije fikcija.to je bila realna opasnost.znaci da ce i to sto ti smatras pod "ne tako ozbiljno" shvacati jako ozbiljno.mislis se na takve glasove iz srbije.
Koje Jeremićeve izjave smatraš provokativnim? Slažem se da su radikali dok se nisu raspali rabili priču o KKV, sada se Toma ograđuje od nje. U Hrvatskoj se nasuprot tome, njoj još uvek pridaje značaj. Ja tvrdim da takva demagogija ne vodi nigde, iz čega vi iščitavate moje "neshvatanje ozbiljno" rata 91-95, ne-empatiju i izvlačite nebulozne zaključke. Svako ko je pročitao bilo koji od mojih upisa na ovu temu na starom forumu zna kakav ja stav imam o tome, podmetanja kao motivaciju za posipanje pepelom zaboravite. u hrvatskoj se,nazalost,ne komentira,sa strane politicara bas nista.eno jeremic laje po nama,reakcija:nula.eno slovenci po nama prosipaju blato.reakcija:nula.viruj ti meni,meni bi bilo draze da se neke stvari ostrije komentiraju,i bija bi prvi koji bi to podrza samo to jednostavno nije tako.nastala je neka hrvatska sutnja opet.pa priblizavanje eu itd. a sto ti vidis pod "demagogija" nije mi jasno.znan ja da mnogi u srbiji imaju misljenje "nismo mi teli veliku srbiju,da jesmo imali bi je".sto nije tocno,jer je srbija morala igrati po nekin pravilima.zato sankcije na rs,iz srbije.zato razni drugi potezi,ali to vodi pridaleko. evo da ti stvar malo detaljnije objasnin,ne moramo mi ici do KKV,dosta je spomenuti i "republiku krajnu" da se mnogin hrvatima digne tlak.to je crvena krpa,sada i bit ce za sto godina.a to ne izrazavaju politicari,nego to je misljenje naroda. sto se tice dnevnopolitickog "biznisa" ,mogu ti navesti primjer demagogije.eno svake godine "krajsnici" organiziraju skupove u beogradu.nosekaju transparente "RH-NDH" itd.oluju proglasavaju kao najveci genocid nakon drugog svjetskog rata.a koji su politicari na tin skupovima?to su liberali kao na primjer tadic plus svakakvi drugi.i sad meni isti tadic hoce pricati o dobrosusjedstvu,o suradnji a ide na skupove di se hrvati proglasavaju kao genocidan narod,masovne ubojice.pa koga sad on hoce jebat?hoce izpri eu-a izigravati liberala koji zeli super odnose sa svima,a na drugoj strani lovi glasove kod "vlade rsk u izbeglistvu".ne more jedno i drugo. sto mene tu cacka.di je ta logika i razumnost proglasavati oluju kao genocidan akt,i najveci genocid nakon WWII?pa izvinite,ali da se oluja izvela kao sto ste vi sravnali vukovar,ili kako ste "odradili" srebrenicu,kako bi se onda sa strane srba proglasavla oluja?auschwitz II? ti tu pricas kao da u srbiji ne postoji nikakva struja koja gaji neki revansizam spram hrvatima?a zli hrvati non stop filozofiraju o KKV?hajde nadji mi tri hrvatska clanka na tu temu,a da nisu stariji od pet godina.iz nekih glavnih novina.pa onda vidi koliko clanaka u srbiji ima o oluji,NDH,thompsonu. znaci ako hocemo pricati o demagogiji,stupanj je u srbiji sigurno veci.tocnije receno,politicari vise vadu kartu revansizma nego li je to obrnuto u hrvatskoj. sto se tice pepela,meni to sigurno nije potribno.ja iman svoje stavove i bez da se ti izvines ili bilo sta drugo.to meni ne znaci nista,razumis.nemoj shvatit ovo na osobnoj razini.
_________________ "Imamo svoju Hrvatsku!"Franjo Tudjman
http://www.youtube.com/watch?v=XW1ICWXU ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
puntar
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 00:29 |
|
|
Real gone je napisao/la: 40.000 Hrvata iseljeno iz Vojvodine na početku rata? Od strane Srba? Koncentracioni logori? I ti meni pričaš o promeni mentaliteta.. Napade na Dulićev-Markovićku, koja je btw. bila na mestu potpredsednice vlade, je jednoglasno osudila i vlada i javnost u Srbiji, i tužen je tabloid Kurir za klevetu. Oliver Dulić je bio predsednik parlamenta, danas je ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje. To je zato što mi vadimo oči svakom Hrvatu koga ugledamo. kolko je meni poznato taj dulic se ne izjasnjava kao hrvat,vec kao bunjevac.a valjda ima i razloga za to.
_________________ "Imamo svoju Hrvatsku!"Franjo Tudjman
http://www.youtube.com/watch?v=XW1ICWXU ... re=related
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 14:52 |
|
|
puntar je napisao/la: Real gone je napisao/la: 40.000 Hrvata iseljeno iz Vojvodine na početku rata? Od strane Srba? Koncentracioni logori? I ti meni pričaš o promeni mentaliteta.. Napade na Dulićev-Markovićku, koja je btw. bila na mestu potpredsednice vlade, je jednoglasno osudila i vlada i javnost u Srbiji, i tužen je tabloid Kurir za klevetu. Oliver Dulić je bio predsednik parlamenta, danas je ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje. To je zato što mi vadimo oči svakom Hrvatu koga ugledamo. kolko je meni poznato taj dulic se ne izjasnjava kao hrvat,vec kao bunjevac.a valjda ima i razloga za to. Koliko sam ja pratila, on se izjašnjava kao Bunjevac i Hrvat, sa povremenim jugonostalgičarskim konotacijama. U svakom slučaju, lik je neviđeni pozitivac, bio je jedan od osnivača Otpora, Foruma studenata jugoistočne Evrope i poslanik u studentskom parlamentu Beogradskog univerziteta.
|
|
Vrh |
|
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 15:10 |
|
|
Real gone je napisao/la: 40.000 Hrvata iseljeno iz Vojvodine na početku rata? Od strane Srba? Koncentracioni logori? I ti meni pričaš o promeni mentaliteta.. Napade na Dulićev-Markovićku, koja je btw. bila na mestu potpredsednice vlade, je jednoglasno osudila i vlada i javnost u Srbiji, i tužen je tabloid Kurir za klevetu. Oliver Dulić je bio predsednik parlamenta, danas je ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje. To je zato što mi vadimo oči svakom Hrvatu koga ugledamo. Isto ono sto ti govoris govori i Seselj. Da zlocina nije bilo. Samo je iz Hrtkovaca prognano 700 Hrvata..Vecina je otisla i dalje odlazi jer se sa vama u miru zivjeti ne moze. Posjeti Hrvatski Dom u Somboru, ne njegovoj fasadi ces vidjeti cirilicni grafit ' Ovo je Srbija'. Nista se nije promjenilo od vremena kada su tvoji bezemljasi dolazili iz Like i BIH da u Vojvodini udju u tudje kuce i pocnu paliti parkete. Danas se ne ubijaju javno, ali se pritisak vrsi 'suptilno', gedzovanski... Evo tih metoda do prije par godina: Veleposlanik RH u Beogradu dr. Zvonimir Markovic uputio je prosvjed Ministarstvu inostranih poslova SRJ zbog ponovnog maltretiranja Hrvata u Vojvodini. Naime, u podunavskom selu Sonta ekstremni Srbi fizicki nasrcu na Hrvate, stanovnike tog mjesta. Nije nista bolje ni u drugim mjestima Vojvodine gdje zive Hrvati: ljudi se, prema rijecima duznosnika DSHV-a odvode na “informativne”) razgovore u policijske postaje, a na udaru su posebice katolici koji su putovali u Hrvatsku u prigodi posjeta Svetog Oca.http://www.hic.hr/dom/221/dom00.htmHrtkovci: http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=323757U Vojvodini i Srbiji je bilo preko 100 logora za ne -srbe u kojima su zavrsavali nasi ljudi iz Slavonije kao i domicilni Hrvati.. Znam osobno za slucaj doktrora iz Nova Sada koji je zavrsio u logoru. Od 70% Hrvata u Zemunu 1919 i Subotice kao druga po velicini hrvatska grada prije I svjetska rata Hrvati u Vojvodini su jos malo pa nestali. I ti pricas o 22 nacije u Srbiji. Reci mi, moze li Hrvat iz Subotice kad se zeni ponjet hrvatsku zastavu sa svatovima?
|
|
Vrh |
|
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 15:40 |
|
|
Evo recimo danasnjih vijesti iz 'multientnicke' Vojvodine: Predsjedniku zrenjaninske skupštine prijete zbog prijema hrvatskih logoraša. Prethodnih mjeseci slične prijetnje dobili su i predsjednik LSV-a Nenad Čanak, zamjenik predsjednika Bojan Kostreš kao i dužnosnik Marko Karadžić http://www.nacional.hr/clanak/64164/pre ... h-logorasa
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 17:04 |
|
|
Frankopane, tebi se svađa. A meni ne. Danas sam baš fino raspoložena i nemam nameru da se upuštam u raspravu sa net-ratnicima, eventualno ću puntaru da odgovorim, jer čovek nije zlonameran. Pričaš mi o području gde sam 20 godina živela, a i sad često idem. Pričaš mi o Sonti, gde imam rodbine, i koja je većinski hrvatsko mesto. Ali ti bolje znaš sa neta, izvučeš neke provokacije fašističkog smeća i reprezentuješ to kao većinsko stanje u Vojvodini. Mislim, daj..
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 17:50 |
|
|
Ma u pravu si ti Realka... Rvati su KKV izmislili samo da bi narod digli protiv nenaoružane srpske nejači da ih protera sa vekovnih ognjišta. Srbima naravno KKV nikad nije bio cilj, jerbo da im je to bio cilj nepobediva srpska vojska bi ga i ostvarila. Isto kao što su ostvarili Republiku Srpsku, koja je doduše većinom pod šumom, ali šta će bre Srbima tamo neko šugavo more ili Plitvička jezera? Samo nemoj mi više o muslimanskim mitovima... Nego, vratimo se na temu... gledam danas Mesića u Kninu... pa koji je to balvan... nemre on održati bar jedan govor, a da ne spomene zločine "s obje strane". Zanimljivo kako ih ne spominje kad govori o partizanima. Uostalom je opet on bio jedini koji je spominjao NDH, Ustaše, 2. Svjetski rat i slične pizdarije. Aj' neće više dugo. Možemo se samo nadati da će sljedeći predsjednik malo više brinuti o budućnosti, a manje o stvarima i zbivanjima prije 70 godina.
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 18:13 |
|
|
Vuco je napisao/la: Ma u pravu si ti Realka... Rvati su KKV izmislili samo da bi narod digli protiv nenaoružane srpske nejači da ih protera sa vekovnih ognjišta. Srbima naravno KKV nikad nije bio cilj, jerbo da im je to bio cilj nepobediva srpska vojska bi ga i ostvarila. Isto kao što su ostvarili Republiku Srpsku, koja je doduše većinom pod šumom, ali šta će bre Srbima tamo neko šugavo more ili Plitvička jezera? Samo nemoj mi više o muslimanskim mitovima... Nego, vratimo se na temu... gledam danas Mesića u Kninu... pa koji je to balvan... nemre on održati bar jedan govor, a da ne spomene zločine "s obje strane". Zanimljivo kako ih ne spominje kad govori o partizanima. Uostalom je opet on bio jedini koji je spominjao NDH, Ustaše, 2. Svjetski rat i slične pizdarije. Aj' neće više dugo. Možemo se samo nadati da će sljedeći predsjednik malo više brinuti o budućnosti, a manje o stvarima i zbivanjima prije 70 godina. Naravno da nisu izmislili, i da je početkom 90-ih bilo bar 20% budala koje su došle za to da ratuju. Ja sam pričala o današnjoj upotrebi termina "KKV". A ovo je već peti put da to ponavljam. Kakvi sad muslimanski mitovi? p.s. izvinjavam se što ometam priču o Mesiću..
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 18:30 |
|
|
Real gone je napisao/la: Naravno da nisu izmislili, i da je početkom 90-ih bilo bar 20% budala koje su došle za to da ratuju. Ja sam pričala o današnjoj upotrebi termina "KKV". A ovo je već peti put da to ponavljam. Da, ali moj post se nije odnosio na "današnju upotrebu", nego na vrijeme rata. Govorili smo o Tuđmanu i, kao što ti kažeš, "saradnji", kaj ne? A tada vam je cilj bio KKV. To je bio srpski cilj i podržavalo ga je barem 90% Srba. Tu se nema o čemu diskutirati. Dok ti pak tvrdiš da je cilj bio RS. A to je, pardon, glupost. O tome smo pričali, a ne o "današnjoj upotrebi".
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 18:38 |
|
|
Vuco je napisao/la: Real gone je napisao/la: Naravno da nisu izmislili, i da je početkom 90-ih bilo bar 20% budala koje su došle za to da ratuju. Ja sam pričala o današnjoj upotrebi termina "KKV". A ovo je već peti put da to ponavljam. Da, ali moj post se nije odnosio na "današnju upotrebu", nego na vrijeme rata. Govorili smo o Tuđmanu i, kao što ti kažeš, "saradnji", kaj ne? A tada vam je cilj bio KKV. To je bio srpski cilj i podržavalo ga je barem 90% Srba. Tu se nema o čemu diskutirati. Dok ti pak tvrdiš da je cilj bio RS. A to je, pardon, glupost. O tome smo pričali, a ne o "današnjoj upotrebi". Ne, ja sam od početka pričala o današnjoj upotrebi. Zato sam se i bunila na promenu priče i podmetanje 1991. od strane Inkvija. Za ostalo se slažem, ako se radi o hrvatskim Srbima.
|
|
Vrh |
|
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 19:28 |
|
|
Real gone je napisao/la: Naravno da nisu izmislili, i da je početkom 90-ih bilo bar 20% budala koje su došle za to da ratuju. 20% budala? Da li tu ubrajas izabrana srpska predsjenika Milosevica i cigana mu zamjenika Jovica? Da li smo mi sanjali 'mitinge istine' kosovska vasljivca Solevica. Da li je memorandum Sprske Akademije Znanosti o 'pobjedama u ratu i porazima u miru' kojie potvdjen od strane usdruzenja knjizevnika 'e pa opet cemo da se ceramo' fatamorgana? Znachi posipanje cvijecem srpskih tenkova u Begisu i pjesme o salatama i kravatama..to je bilo onako..zajebancija... Nije meni polugolo moje srpce nejako stalo do svadje, vec mi je stalo do toga da prestanite prosipat tu ' ko nas bre to zavadi' mantru. *uck that. Jedini razlog sto ste dobri je to sto ste lupili *urcem u ledinu. Dobili ste po *icki gdje god smo se 'cerali' i smirili ste se. Jer smo mi jachi. Svoji na svom. I znadete da ako nanovo krene ce se frizideri opet nosati od Banja Luke to Pirota. Zato sutite. I da zavrsimo o ovome, za vijeke vijekova. Vidis, ovdje su Hrvati BIH, mnogi 'Ustase' ...Hercegovci. Ali i najljuci ce ti rec da je Lubiric smece. A kod vas, vrhunac je rec ' da je 20% krivo'. Zbijla?..a ja mislio da ste 15 godina bre glasali po sljedecim postocima : 40% Sloba, 38% Seselj, 20% 'Seselj u fraku'- Kostunica. Po meni ..svaki od ova tri izbora su fasisti. Sto su po tebi? Sto se pak teme tiche, hrvaski mediji ( svi listom pro-komunisticki) tvrde da SDP-ov Josipovic ima najvece sanse da pobijedi i da bi ukoliko bi izbori bili danas glatko sahranio Hebranga ili Tudjmana. Istina ? Vidite, Mesic nije nazocio misi jer je ga je Glas Concila (ispravno) nazvao veleizdajnikom. Nakon proslave s predsjednikom Sabora Bebićem krenula je na misu za Domovinu u crkvi svetog Ante, no za razliku od njih, predsjednik Mesić odbio je nazočiti misi. U Uredu predsjednika objasnili su da on nije išao na misu jer se nitko iz Crkve nije ogradio od nedavnog uvodnog komentara Ivana Miklenića u “Glasu koncila” u kojem se govori o “veleizdajniku” s neizravnim aluzijama na samog Mesića. Nakon proslave sa stadiona je nestalo i 200 zastava. U MORH-u kažu da su ih odnijeli gledatelji te da se to dogodi svake godine. http://www.vecernji.hr/vijesti/mesic-op ... lanak-6852
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 20:22 |
|
|
Frankopan je napisao/la: Real gone je napisao/la: Naravno da nisu izmislili, i da je početkom 90-ih bilo bar 20% budala koje su došle za to da ratuju. 20% budala? Da li tu ubrajas izabrana srpska predsjenika Milosevica i cigana mu zamjenika Jovica? Da li smo mi sanjali 'mitinge istine' kosovska vasljivca Solevica. Da li je memorandum Sprske Akademije Znanosti o 'pobjedama u ratu i porazima u miru' kojie potvdjen od strane usdruzenja knjizevnika 'e pa opet cemo da se ceramo' fatamorgana? Znachi posipanje cvijecem srpskih tenkova u Begisu i pjesme o salatama i kravatama..to je bilo onako..zajebancija... Nije meni polugolo moje srpce nejako stalo do svadje, vec mi je stalo do toga da prestanite prosipat tu ' ko nas bre to zavadi' mantru. *uck that. Jedini razlog sto ste dobri je to sto ste lupili *urcem u ledinu. Dobili ste po *icki gdje god smo se 'cerali' i smirili ste se. Jer smo mi jachi. Svoji na svom. I znadete da ako nanovo krene ce se frizideri opet nosati od Banja Luke to Pirota. Zato sutite. I da zavrsimo o ovome, za vijeke vijekova. Vidis, ovdje su Hrvati BIH, mnogi 'Ustase' ...Hercegovci. Ali i najljuci ce ti rec da je Lubiric smece. A kod vas, vrhunac je rec ' da je 20% krivo'. Zbijla?..a ja mislio da ste 15 godina bre glasali po sljedecim postocima : 40% Sloba, 38% Seselj, 20% 'Seselj u fraku'- Kostunica. Po meni ..svaki od ova tri izbora su fasisti. Sto su po tebi? Nije ni sav problem u tome. Službena srpska politika nikad nije procijedila preko usta da su Srbi krenuli u krvavo kolo. Tamo sam pogledao par emisija na RTS, državnoj televiziji koji se tiču rata u Hrvatskoj. Pa i jučer i danas. Nikad nisam čuo jednu riječ da su Srbi i za šta krivi. Niti naznaku neku. Samo stradanje Srba. Egzodus, genocid i tako to. dakle ista matrica kao i početkom 90-tih. Da bar netko priupita..al dobro i Srbi su tamo nešto radili što nije bilo u redu. Barem ni taj minumum minimuma. nema šanse. Po njihovom Srbi su bili mirni ko bubice i onda ih zli Hrvati potamanili. Nema se tu šta pričati. Srpsko ludilo i dalje traje. Možda su sad više zaokupljeni Kosovom ali u principu oni da imaju situaciju koju su imali 90-tih sve bi ponovili. Inače čemu bi služili ti falsifikati i sijanje mržnje koje je i dalje mahnito. I to što nemaju takvu stratešku prednost ko što su imali to ne znači da su se promjenili. Nisu sigurno. Mislim čak i da sad kažu i da sad odustanu od svojih boleština ništa ne bi značilo. Ne možeš divljajući zgaziti nekoga na cesti i reć ..oprosti...nisam tako mislio. To ga neće vratiti u život. Ali oni ni to nisu u stanju reći. Zabijaju glavu u pijesak i optužuju druge. Ni trun samokritičnosti. Na tom jebenom HTV-eu su toliko potencirani hrvatski "zločini" cijele serije emisija su snimane o tome a nema neke proslave kao danas da Mesić i ostali se ne posipaju pepelom..kao u ime naroda. Kod Srba je što se toga tiče bar na državnoj televiziji..totalni muk. Možda se nekad pomisli da bi se trebala zatvoriti ta krvava stranica odnosa među nama ali kad pogledaš srpske medije, to je iluzija i svak ko se time zavarava, obična je budaletina.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 20:40 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 05 kol 2009, 21:41 |
|
|
Real gone je napisao/la: Sreća pa smo mi budaletine u većini. Ostavimo li vama pametnima da kolo vodite, možda bi se devedeste i ponovile stvarno. Jer vidim da neki imaju žal i pored "rešenog srpskog pitanja" u Hrvatskoj. Ovaj post ti je, priznat ćeš i sama, glupost par excellence.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 06 kol 2009, 06:11 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Kod Srba je što se toga tiče bar na državnoj televiziji..totalni muk.
Najzanimljivije je to što se ne upitaju kako u toliko ratova da su uvijek Srbi jedna o strana ? Ma ustvari, znaju oni to, nijenitko toliko naivan, nego jednostavno probaju pa ako prodje. Jebe im se poštenje, za drug, gazi ako ide, ako ne ide- kukaj. Rat se može svakome "desiti" ali kad vidiš koji su manipulatori... e to je jedan od razloga zašto ih ne gotivim kao narod.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 12 kol 2009, 16:25 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Forumaši, dajte vaš glas na ovoj anketi Njofri mlađem...odvojite 10 sekundi, nije velika žrtva. Anketa se nalazi sa desne strane. Citat: Anketa na T-portalu Poštovani podržavatelji, na web stranici http://www.tportal.hr/vijesti nalazi se anketa o nadolazećim predsjedničkim izborima u kojoj dr. Tuđman trenutno zauzima treće mjesto. Pozivamo vas da posjetite navedenu stranicu (sredina stranice s desna) i glasate za dr. Miroslava Tuđmana. Ovaj poziv upućen je kako bismo donekle ublažili manipulacije kojima se koriste stranački kandidati. Zahvaljujemo na trudu!
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 12 kol 2009, 16:30 |
|
|
I malo multietniĆki savjet...ako vam se ne da mjenjati proxyje, brisati cookies i sl, dovoljno je otvoriti tri različita browsera (recimo IE, Safari i Firefox) da biste uz vrlo malo truda nabacili 3 glasa. Meni ne smetaju Lukashenko metode kad mi koriste Naravno, ovo je samo moj savjet, nemam nikakve veze sa Njofrom mlađim, niti bi on podržao ove zločeste manipulacije, no siguran sam da ih koriste i "levičari".
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 12 kol 2009, 18:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24024 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
RajvoSa je napisao/la: I malo multietniĆki savjet...ako vam se ne da mjenjati proxyje, brisati cookies i sl, dovoljno je otvoriti tri različita browsera (recimo IE, Safari i Firefox) da biste uz vrlo malo truda nabacili 3 glasa. ". Hahaha funkcionira. Jesi multietniĆar stvarno.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 12 kol 2009, 18:51 |
|
|
coviek je treci na anketi s preko 900 glasova...
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 12 kol 2009, 18:56 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: I malo multietniĆki savjet...ako vam se ne da mjenjati proxyje, brisati cookies i sl, dovoljno je otvoriti tri različita browsera (recimo IE, Safari i Firefox) da biste uz vrlo malo truda nabacili 3 glasa. Meni ne smetaju Lukashenko metode kad mi koriste Naravno, ovo je samo moj savjet, nemam nikakve veze sa Njofrom mlađim, niti bi on podržao ove zločeste manipulacije, no siguran sam da ih koriste i "levičari". ne treba uobce proxy i sl. samo se odspojis i spojis ponove, te izbrises cookieje...
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Da li ce i sljedeci hrvatski predsjednik bit nas neprijatelj? Postano: 13 kol 2009, 11:54 |
|
|
horus je napisao/la: coviek je treci na anketi s preko 900 glasova... 2588 glasova...još samo 100ak glasova do prvog mjesta, ajmo narode Iako je podložno manipulacijama, meni je ovo odličan rezultat, pa zna se da će ljudi preko 50 godina masovno glasat za Njofru Juniora na izborima (a ovaj internet uzorak je vjerujem većinom populacija ispod 40 god), ako zbog ničega drugog onda zbog prezimena i izgleda.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|