|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 55 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 08 lip 2011, 21:45 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
seherzada je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: HSP Ja na slijedecim izborima glasam za HSP. Zasluzili su, jer su se pokazali kao patrioti BiH, a vjerujem da su patrioti i Hrvatske po prirodi stvari. Dosta jalijaša govori ovako. Pri tome zaboravljaju jednu činjenicu. Kada glasaju za HSP,više ne mogu glasati za SDP (ili SDA, isti klinac). Dakle, u SBŽ planiraju na slijedećim kantonalnim izborima masovno podržati LIjanoviće i HSP, ali..... AKo u SBŽ ima 37-38% Hrvata, 58-60% Bošnjaka i 2-3 % ostalih onda bi matematika išla ovako: hrvatska koalicija bi dobila ok 35% a bošnjačka oko 45% jer bi odvojili dio glasačkog tijela za HSP i LIjanoviće. A Lijanovići i HSP bi dobili ostatak. Hoću reći ne mogu spriječiti hrvate SBŽ da glasaju za hrvatsku koaliciju. Hrvati su pokušali u skladu demokratski disperzirati svoje glasove u SBŽ i to im se skupo vratilo. Greška se jednom ponovila i neće drugi put!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 08 lip 2011, 22:41 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Da imam pravo glasa u FbiH, glasao bih za svog omiljenog političara, gospodina Zvonka seherzada je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: HSP Ja na slijedecim izborima glasam za HSP. Zasluzili su, jer su se pokazali kao patrioti BiH, a vjerujem da su patrioti i Hrvatske po prirodi stvari. Kao što možemo vidjeti, HSP se pretvara u pravu multietniču stranku, po uzoru na SDP Bravo za g. Zvonka, mora se priznati da je svojim pol. angažmanom polučio odlične rezultate, koji su prepoznati kod svih naših naroda. J*bo nacionalno/nacionalističke stranke, u multietničnosti tipa SDP/HSP je spas
|
|
Vrh |
|
|
GraničarDrine
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 09 lip 2011, 08:48 |
|
|
Kakavi komunisti pa što vi napadate HSP BIH dali znate da je presjednik federacije koji je iz HSP BIH bio u HVO i borio se za BIH,da je organizirao HVO a vi napdate da su oni izdajnici.HSP BIH samo sljedi put Blaža Kraljevića da je on ostao nebi bilo RS bili bi do Drine.Bila bi konfederacija Hrvatske i BIH,nebi sada bila RS koja je za 3 enitet ali da se nedira RS.Ako će biti 3 enitet onda na cijelom području di su Hrvati od Hercegovine,Srednje Bosne,Sarajeva,Tuzle,Zenice,Posavine i gore oko Bihaća.
_________________ Nikad više brat na brata.Rame uz rame,brat uz brata.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 09 lip 2011, 09:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25707 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Agathonikos je napisao/la: Kao što možemo vidjeti, HSP se pretvara u pravu multietniču stranku, po uzoru na SDP Čini se da će na sljedećim izborima polučiti izborne rezultate isto kao Željko Komšić. HSP će biti stranka koja će dobijati 10-15 glasova u Širokom Brijegu ali po 3000 u Kalesiji. Starčevićev san je konačno ostvaren!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 09 lip 2011, 09:31 |
|
|
GraničarDrine je napisao/la: Kakavi komunisti pa što vi napadate HSP BIH dali znate da je presjednik federacije koji je iz HSP BIH bio u HVO i borio se za BIH,da je organizirao HVO Da je on što valjao ne bi ni bio u HVO-u već u HOS-u!! Sram te bilo, i ti si mi neki crnokošuljaš, braniš udbaše u HVO-u koji su ubili Blaža Krilnika!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 09 lip 2011, 09:35 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Kao što možemo vidjeti, HSP se pretvara u pravu multietniču stranku, po uzoru na SDP Čini se da će na sljedećim izborima polučiti izborne rezultate isto kao Željko Komšić. HSP će biti stranka koja će dobijati 10-15 glasova u Širokom Brijegu ali po 3000 u Kalesiji. Starčevićev san je konačno ostvaren! I sanjam ti tako neku noć....Drina blista,suncem okupana,narezali mi Lijanovićev pršut,'ladovina debela,sarajevska se 'ladi u 'ladnoj Drini...ja kad žena dreknu-Redžo!!Marš na pos'o!
|
|
Vrh |
|
|
sioux111
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 09 lip 2011, 09:37 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2009, 22:16 Postovi: 1155 Lokacija: Tamo gdje je Srednja Bosna gdje je Vlasic planina, Vilenica, Bukovica, Lasvanska dolina...
|
GraničarDrine je napisao/la: Kakavi komunisti pa što vi napadate HSP BIH dali znate da je presjednik federacije koji je iz HSP BIH bio u HVO i borio se za BIH,da je organizirao HVO a vi napdate da su oni izdajnici.HSP BIH samo sljedi put Blaža Kraljevića da je on ostao nebi bilo RS bili bi do Drine.Bila bi konfederacija Hrvatske i BIH,nebi sada bila RS koja je za 3 enitet ali da se nedira RS.Ako će biti 3 enitet onda na cijelom području di su Hrvati od Hercegovine,Srednje Bosne,Sarajeva,Tuzle,Zenice,Posavine i gore oko Bihaća. A jel ti znaš tko je predsjednik federacije... s koje planete si ti pao drug moj... neke gdje žive mali zeleni očigledno... ne kontam te čitaš li novine pratiš li vijesti uopće... probudi se ma gdje bio..
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 09 lip 2011, 09:52 |
|
|
"leti patka leti guska ova zemlja bit će turska" Ovaj SMS sam upravo dobio od svog prijatelja gospodina Zvonka. I kako ga čovjek ne bi volio, kad je mrga od čovjeka
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 09 lip 2011, 10:17 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
GraničarDrine je napisao/la: Kakavi komunisti pa što vi napadate HSP BIH dali znate da je presjednik federacije koji je iz HSP BIH bio u HVO i borio se za BIH,da je organizirao HVO a vi napdate da su oni izdajnici.HSP BIH samo sljedi put Blaža Kraljevića da je on ostao nebi bilo RS bili bi do Drine.Bila bi konfederacija Hrvatske i BIH
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 09 lip 2011, 22:12 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Bobovac je napisao/la: GraničarDrine je napisao/la: Kakavi komunisti pa što vi napadate HSP BIH dali znate da je presjednik federacije koji je iz HSP BIH bio u HVO i borio se za BIH,da je organizirao HVO Da je on što valjao ne bi ni bio u HVO-u već u HOS-u!! Sram te bilo, i ti si mi neki crnokošuljaš, braniš udbaše u HVO-u koji su ubili Blaža Krilnika!! Nije fino kakiti pa i na ovako upakovan nacin po mrtvima ,Blaz je bio ono sto je bio pustite covjeka da pociva u miru!
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 09 lip 2011, 22:28 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: I sanjam ti tako neku noć....Drina blista,suncem okupana,narezali mi Lijanovićev pršut,'ladovina debela,sarajevska se 'ladi u 'ladnoj Drini...ja kad žena dreknu-Redžo!!Marš na pos'o! Ja ti čudna sna, Redžo a pršut... Aaa da, to je onaj Lijanovićev pršut što se pravi na bazi mačetine.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 09 lip 2011, 22:30 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Nije fino kakiti pa i na ovako upakovan nacin po mrtvima ,Blaz je bio ono sto je bio pustite covjeka da pociva u miru! Ma ko te jebe.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 09 lip 2011, 22:47 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Bobovac je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Nije fino kakiti pa i na ovako upakovan nacin po mrtvima ,Blaz je bio ono sto je bio pustite covjeka da pociva u miru! Ma ko te jebe. Ja pravnika jes zajeban
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 10 lip 2011, 08:53 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Da je on što valjao ne bi ni bio u HVO-u već u HOS-u!! Sram te bilo, i ti si mi neki crnokošuljaš, braniš udbaše u HVO-u koji su ubili Blaža Krilnika!!
Nije fino kakiti pa i na ovako upakovan nacin po mrtvima ,Blaz je bio ono sto je bio pustite covjeka da pociva u miru! Dobro rece Bobovac.. Koji qrac pametujete vi koji ste prvi onakve kao Blaz nazivali ustasama .. A sad ste lafo svi za HOS, HSP, simpaticni su vama muzlama, samo neka kontriraju velikoj, ogromnoj vecini hrvatskog puka u BiH..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
caruga
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 21 lip 2011, 14:08 |
|
|
Baš sam čekao bilo kakvu normalnu reakciju od strane "hrvatskih političkih elita"... Prva se dogodila u Posušju...
JAVNI POZIV HDZ-ovima
U cilju usklađivanja politike i zaštite interesa hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, radi koordiniranja aktivnosti od zajedničkog interesa u općinama, županijama, entitetima i cijeloj Bosni i Hercegovini sa ciljem učinkovitijeg i kvalitetnijeg funkcioniranja i djelovanja svih dužnosnika i institucija hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini, počnite djelovati sukladno odlukama HNS-a i dokažite da se istinski zalažete za prava hrvatskog naroda u BiH, a ne samo za fotelje i prestanite omalovažavati zaključke i rezoluciju Hrvatskog narodnog sabora, jer čineći to, osim što sramotite svoje stranke, nepridržavanjem odluka HNS-a sramotite i Hrvatsku seljačku stranku a to ŽO HSS ZHŽ neće niti dozvoliti niti trpjeti.
Moj glas HSS-u...
|
|
Vrh |
|
|
TGrad
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 21 lip 2011, 14:26 |
|
|
HCSP
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 21 lip 2011, 16:39 |
|
|
Treba razmisliti i o osnivanju Stranke hrvatskih branitelja, koju u startu treba "lustrirati" od svih sadašnjih zaštitnika hrvatskih nacionalnih interesa, i koji su samo poradi osobnih interesa sve ove godine šutjeli k'o pičke u ruci. Njima je bitno da je korito puno, pa eto, dobar im tek!
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 21 lip 2011, 20:08 |
|
|
Bobovac je napisao/la: HDZ1990. Jel HDZ-hiljadu devetsto devedeset ili tisucu devetsto devedeset
|
|
Vrh |
|
|
caruga
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 21 lip 2011, 23:36 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Treba razmisliti i o osnivanju Stranke hrvatskih branitelja, koju u startu treba "lustrirati" od svih sadašnjih zaštitnika hrvatskih nacionalnih interesa, i koji su samo poradi osobnih interesa sve ove godine šutjeli k'o pičke u ruci. Njima je bitno da je korito puno, pa eto, dobar im tek! [i] Jakon ja ...sa terapije... `Ko god im dođe...njima dobrodošao...moj Markane...i korito im puno...Uvijek...
Ljudino,tamo neka...iz moje hrvatske srednje Bosne... Vidim ja bolan i to iz daljeg..... Nisam ja bolan onaj što nije htio u helikopter...kako rekoše Siux i Bobovac... I nisam rjetki...tamo neki...u HERCEGOVINI...upamti...HERCEGOVAC... Puno je ovakvih bilo...ako ćemo po kartama,jel´misli`iko da je tada netko je iz Hercegovine znao pravu razliku između Pidriša i Mečkovca,ili Ljubavne stjene i Dobrošina,Podtrlice ili Ždrimaca...Buhinih Kuća ili Ahmića...ni sad nezna... Nas su bolan gore zvali...Ljudi naši...Moj me narod zvao...I boliio mi *** hoću li završiti ovdje ili ondje kad sam gore pošao... `Ko nije dao... da se ide dalje...Ja to ne znam... Samo danas sa ove distance...umjesto da mi bude jasnije... Meni je sve...ne jasnije...
PS Stavite moderatori kakva smješka koji sam sebi glavu propucava...Naxxxx se...i vama matere... Nemojte šta zamjeriti...moderatori...[i] [/i][/i]
|
|
Vrh |
|
|
ZEGAR
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 23 lip 2011, 17:31 |
|
|
HDZ 1990
|
|
Vrh |
|
|
Vilkan
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 23 lip 2011, 18:47 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Treba razmisliti i o osnivanju Stranke hrvatskih branitelja, koju u startu treba "lustrirati" od svih sadašnjih zaštitnika hrvatskih nacionalnih interesa, i koji su samo poradi osobnih interesa sve ove godine šutjeli k'o pičke u ruci. Njima je bitno da je korito puno, pa eto, dobar im tek! prvi dan kada narodu počnu smetati kriminalci ,prvo lokalni a onda i oni na vrhu ala Čović,kada narod okrene leđa HDZ-u ,dogodit će se prestrukturiranje HDZ-a i osnivanje novih stranaka. To je jasno kao dan. Dok god nikome ne smetaju ratni profiteri koji zapošljavaju na vezu i daju 400 km bez osiguranja ,nema boljitka. Kakav narod,takvi političari.
|
|
Vrh |
|
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 23 lip 2011, 18:52 |
|
|
za kog da glasam?
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 23 lip 2011, 20:56 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: [i]Stranke hrvatskih branitelja, koju u startu treba "lustrirati" od svih sadašnjih zaštitnika hrvatskih nacionalnih interesa[i] Htjedoh napisati kako ovo ne bi bila stranka nego pokret! Al mi neće prsti..., možda je do mene, a možda i do naroda. Možda je većini mog naroda ovako i dobro. Za dobar dio znam da jeste i jebe im se...
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 23 lip 2011, 21:41 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
ivica je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: [i]Stranke hrvatskih branitelja, koju u startu treba "lustrirati" od svih sadašnjih zaštitnika hrvatskih nacionalnih interesa[i] Htjedoh napisati kako ovo ne bi bila stranka nego pokret! Al mi neće prsti..., možda je do mene, a možda i do naroda. Možda je većini mog naroda ovako i dobro. Za dobar dio znam da jeste i jebe im se... Nema od tog ništa I u tom pokretu bi se ustalili i časkom do vrha probili isti ljudi koji su već promijenili par političkih opcija i imaju u sebi dovoljno bezobrazluka. Opet bi tiha masa popušila ko i do sada.
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: DA SU IZBORI DANAS-Za koga bi forumaši HB glasovali danas Postano: 24 lip 2011, 19:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Treba razmisliti i o osnivanju Stranke hrvatskih branitelja, koju u startu treba "lustrirati" od svih sadašnjih zaštitnika hrvatskih nacionalnih interesa, i koji su samo poradi osobnih interesa sve ove godine šutjeli k'o pičke u ruci. Njima je bitno da je korito puno, pa eto, dobar im tek! jesi ti ikad sjedio s nekim iz bilo koje braniteljske udruge ? pa ti ne misle ni na sto drugo osim na vlastitu zicagu ....
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|