|
|
Stranica: 7/16.
|
[ 400 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 23:53 |
|
|
PCM je napisao/la: KaRudar je napisao/la: ne zaboravi da vam za treci entiet trebaju bosnjacki glasovi :)) Ne trebaju. A skontat ćeš i sam uostalom. Živi bili pa vidjeli ;)Super onda... Sto ne proglasite treci?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 23:53 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
KaRudar je napisao/la: Sto se tice teritorije ... tu se vjerovatno nikad necemo sloziti ... i imamo vecinu u 6 kantona i pola u jednom kantonu ... Zašto? Hrvati za svoju federalnu jedinicu traže područja BIH gdje su u većini, ništa više i ništa manje. Možemo stvari postaviti i ovako: 1.Hrvati su apsolutna ili relativna većina u 26 općina Federacije BIH ili 2. Hrvati su apsolutna većina u 300 (lupam napamet) naselja u BIH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 23:54 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: KaRudar je napisao/la: ne zaboravi da vam za treci entiet trebaju bosnjacki glasovi :))
Ne namjeravamo u 3.entitet zvati Bošnjake, zato i pravimo 3.entitet!!! Tako da ne vidim kakvog efekta tu imaju bošnjački glasovi kako mislis izvesti ustavnu reformu bez Bosnjaka?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 23:54 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 19:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
KaRudar je napisao/la: PCM je napisao/la: Imate vi kitu u SBŽ kad vam je sve što valja tamo u hrvatskim rukama ... Bjaži bolan ... mi 18 vi 12 zastupnika :) I prema tome nama ide 12/30 teritorija SBŽ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 23:55 |
|
|
KaRudar je napisao/la: PCM je napisao/la: Ne trebaju. A skontat ćeš i sam uostalom. Živi bili pa vidjeli ;)
Super onda... Sto ne proglasite treci? Sve u svoje vrijeme ;)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 23:55 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Zašto? Hrvati za svoju federalnu jedinicu traže područja BIH gdje su u većini, ništa više i ništa manje. Možemo stvari postaviti i ovako:
1.Hrvati su apsolutna ili relativna većina u 26 općina Federacije BIH
ili
2. Hrvati su apsolutna većina u 300 (lupam napamet) naselja u BIH I ja isto trazim .. podrucja u kojima su bosnjaci vecina to je ovih 6 kantona i pola jednog... Pa ja sam mislio da vama granice treceg nisu bitne... tako rece Covic.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 23:56 |
|
|
KaRudar je napisao/la:
kako mislis izvesti ustavnu reformu bez Bosnjaka?
Ajde mi molim te navedi jedan primjer u povijesti gdje se država/entitet/republika/kanton pravio ustavnom reformom,sporazumom i tako tim stvarima?? Ajde jedan jedini primjer, molim te????
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 23:57 |
|
|
KaRudar je napisao/la: PCM je napisao/la: Imate vi kitu u SBŽ kad vam je sve što valja tamo u hrvatskim rukama ... Bjaži bolan ... mi 18 vi 12 zastupnika :) Ne govorim o zastupnicima, al jasno, malo je teško to za shvatit 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 23:58 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: KaRudar je napisao/la:
kako mislis izvesti ustavnu reformu bez Bosnjaka?
Ajde mi molim te navedi jedan primjer u povijesti gdje se država/entitet/republika/kanton pravio ustavnom reformom,sporazumom i tako tim stvarima?? Ajde jedan jedini primjer, molim te???? Svicarska, Canada-Quebec A cime bi ti to pravio entitete u BiH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 23:59 |
|
|
PCM je napisao/la: KaRudar je napisao/la: mi 18 vi 12 zastupnika :) Ne govorim o zastupnicima, al jasno, malo je teško to za shvatit  Ja govorim... ti govoris o brojanju sela .. koliko gdje Hrvata ima mene zanima ono gdje se ruke dizu i vlast formira
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 05 pro 2010, 23:59 |
|
|
|
Uglavnom "dobri Bošnjani" nemojte mislit da će se dovijeka iscrtatavat karte i virtalno pregovarat sa vama ili politički prepucavat preko novina. Sazrije vrijeme i za konkretne stvari. A nama se ne žuri ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 06 pro 2010, 00:01 |
|
|
PCM je napisao/la: Uglavnom "dobri Bošnjani" nemojte mislit da će se dovijeka iscrtatavat karte i virtalno pregovarat sa vama ili politički prepucavat preko novina. Sazrije vrijeme i za konkretne stvari. A nama se ne žuri ;)
Ne zuri se ni nama ... :) Ja sam jedan od rijetkih Bosnjaka koji uopste prica o tome ... Mislim da sam ponudio rijesenje ... i to je to :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 06 pro 2010, 00:01 |
|
|
KaRudar je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la:
Ajde mi molim te navedi jedan primjer u povijesti gdje se država/entitet/republika/kanton pravio ustavnom reformom,sporazumom i tako tim stvarima?? Ajde jedan jedini primjer, molim te????
Svicarska, Canada-Quebec A cime bi ti to pravio entitete u BiH Švicarska? Pročitaj malo povijesne knjige. Krvi do koljena je bilo prije nego se uspostavila švicarska konfederacija!!! Quebec- Francuzi u Quebecu zaprijetili da će prijeći na stranu USA ako im se ne da autonomija. I da vidiš kako su je brzo dobili. Čime bi pravio entitet u BiH? Sa BiH hrvatima, ne bi valjda pakistancima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 06 pro 2010, 00:02 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
KaRudar je napisao/la: I ja isto trazim .. podrucja u kojima su bosnjaci vecina to je ovih 6 kantona i pola jednog... Bošnjaci nisu većina na čitavom području tih županija/kantona. Također, pogledaj da tražiš dijelove županije u kojoj su Hrvati većina (HNŽ), a isto pravo oduzimaš Hrvatima u drugom slučaju (SBŽ). Dvostruka mjerila? I taj ti je tvoj zahtjev isto kao da tražiš čitavu BIH da bude ekskluzivno bošnjačka/muslimanska nacionalna država jer su Bošnjaci/Muslimani relativna većina stanovništva u njoj. Užas. KaRudar je napisao/la: Pa ja sam mislio da vama granice treceg nisu bitne... tako rece Covic..  Samo što ovdje ne razgovaraš s Čovićem, već sa mnom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 06 pro 2010, 00:02 |
|
|
KaRudar je napisao/la: PCM je napisao/la: Ne govorim o zastupnicima, al jasno, malo je teško to za shvatit  Ja govorim... ti govoris o brojanju sela .. koliko gdje Hrvata ima mene zanima ono gdje se ruke dizu i vlast formira Ne ja ti govorim o tome da jedno malo Kreševo gospodarski troduplo jače stoji od valjda 10 puta većeg Travnika ... I tako dalje ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 06 pro 2010, 00:03 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Švicarska? Pročitaj malo povijesne knjige. Krvi do koljena je bilo prije nego se uspostavila švicarska konfederacija!!!
Quebec- Francuzi u Quebecu zaprijetili da će prijeći na stranu USA ako im se ne da autonomija. I da vidiš kako su je brzo dobili.
Čime bi pravio entitet u BiH? Sa BiH hrvatima, ne bi valjda pakistancima
nisam pitao s kime nego cime .... Cime bi ti prijetio?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 06 pro 2010, 00:04 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Ja govorim... ti govoris o brojanju sela .. koliko gdje Hrvata ima mene zanima ono gdje se ruke dizu i vlast formira Na razini naselja/sela također se formira vlast i dižu ruke.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
|
|
KaRudar je napisao/la: PCM je napisao/la: Uglavnom "dobri Bošnjani" nemojte mislit da će se dovijeka iscrtatavat karte i virtalno pregovarat sa vama ili politički prepucavat preko novina. Sazrije vrijeme i za konkretne stvari. A nama se ne žuri ;)
Ne zuri se ni nama ... :) Ja sam jedan od rijetkih Bosnjaka koji uopste prica o tome ... Mislim da sam ponudio rijesenje ... i to je to :) Jebeno si riješenje ponudio. Jedna mješana županija kompletna vama. Druga mješana županija pola-pola ... Jeben si ti trgovac, još bolji pregovarač ... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KaRudar
|
|
|
PCM je napisao/la: KaRudar je napisao/la: [/b]
Ja govorim... ti govoris o brojanju sela .. koliko gdje Hrvata ima mene zanima ono gdje se ruke dizu i vlast formira Ne ja ti govorim o tome da jedno malo Kreševo gospodarski troduplo jače stoji od valjda 10 puta većeg Travnika ... I tako dalje ... Ne sporim da tu ima mnogo hrvata ne sporim da je vitez ekonomski najjaci da je kresevo ekonomski jako... Ali ipak su Bosnjaci vecina u tom kantonu ... Bujrum ... vama 3 + 1/2 nama 6+ 1/2 ... I mirna BiH :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 06 pro 2010, 00:05 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Ne zuri se ni nama ... :) Ja sam jedan od rijetkih Bosnjaka koji uopste prica o tome ... Mislim da sam ponudio rijesenje ... i to je to :)
Slažem se s tobom. Evo 70 dan bez vlasti. A tek počele konzultacije. Kako Dallmatinci kažu 'vrag odnija prišu'
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 06 pro 2010, 00:05 |
|
|
PCM je napisao/la: Jebeno si riješenje ponudio. Jedna mješana županija kompletna vama. Druga mješana županija pola-pola ... Jeben si ti trgovac, još bolji pregovarač ...  HNK ---- zastupnici 15-15 SBK ---- zastupnici 18-12
|
|
| Vrh |
|
 |
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 06 pro 2010, 00:06 |
|
|
KaRudar je napisao/la: PCM je napisao/la: Ne ja ti govorim o tome da jedno malo Kreševo gospodarski troduplo jače stoji od valjda 10 puta većeg Travnika ... I tako dalje ...
Ne sporim da tu ima mnogo hrvata ne sporim da je vitez ekonomski najjaci da je kresevo ekonomski jako... Ali ipak su Bosnjaci vecina u tom kantonu ...Bujrum ... vama 3 + 1/2 nama 6+ 1/2 ... I mirna BiH :) BiH Hrvati su većina u HNŽ, dakle cijeli pripada onda BiH Hrvatima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 06 pro 2010, 00:07 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Ne sporim da tu ima mnogo hrvata ne sporim da je vitez ekonomski najjaci da je kresevo ekonomski jako... Ali ipak su Bosnjaci vecina u tom kantonu ...
Bujrum ... vama 3 + 1/2 nama 6+ 1/2 ...
I mirna BiH :)
BiH Hrvati su većina u HNŽ, dakle cijeli pripada onda BiH Hrvatima napisao sam ti u prethodnom postu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 06 pro 2010, 00:07 |
|
|
KaRudar je napisao/la: PCM je napisao/la: Ne ja ti govorim o tome da jedno malo Kreševo gospodarski troduplo jače stoji od valjda 10 puta većeg Travnika ... I tako dalje ...
Ne sporim da tu ima mnogo hrvata ne sporim da je vitez ekonomski najjaci da je kresevo ekonomski jako... Ali ipak su Bosnjaci vecina u tom kantonu ... Bujrum ... vama 3 + 1/2 nama 6+ 1/2 ...I mirna BiH :) Mokri snovi ... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Daidže Postano: 06 pro 2010, 00:08 |
|
|
PCM je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Ne sporim da tu ima mnogo hrvata ne sporim da je vitez ekonomski najjaci da je kresevo ekonomski jako... Ali ipak su Bosnjaci vecina u tom kantonu ...
Bujrum ... vama 3 + 1/2 nama 6+ 1/2 ...I mirna BiH :)
Mokri snovi ...  Isto kao i treci entitet po tvojim zeljama
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|