|
|
Stranica: 5/10.
|
[ 236 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 10:56 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39363 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
I taj Samed će prestati igrati za Bosnu čim se proda u bolji klub kao i onaj Ahmed.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 10:59 |
|
|
Lupeta u ocajnom pokusaju da "sukne" Hrvaima.
Bosnjacka reprezentacija nikada nije bila niti ce biti hrvatska, mi imamo svoju, kakva je takva je svjetlosnu godinu je ispred nesretne bosnjacke.
Bliskost ljudi se najbolje vidi na terenu, odes u Vitez oni Hrvati sto zive u zgradama kod autobusne postaje kad spominju Mahalu, kao da govore o Tadzikistanu ili nekom gradu u Kini, toliko im je stari Vitez blizak. Ne samo zbog muslimana, vec sto je i estetski i kulturoloski daleko daleko, tocno vidis nevidljivu granicu kad prelazis iz hrvatskog u bosnjacki dio grada. Prljavo, neuredno. Skoro kao arapski i zidovski dijelovi Jeruzalema.
Ili NT, hrvatski veci dio grada je i uz one stare zgrade po centru, nekako ljepsi uredjeniji oku ugodniji od bosnjacke Kalinske, koja je ostala negdje u 1987 godini. Muslimanska carsija generalno njeguje otomanske ostatke ponasanja djelovanja, uvijek negdje tu dimi neki dimnjak uglavnom nelegalan i uglavnom lozeci cumur. Negdje pored ceste cuci neki turbanlija prodaje nesto za nekim nelegelanim stolom, neke balone cokolade polovnu robu stare katance za supe i isluzeni cilindar za vrata. Djeca kameru gledaju ko osmo svjetsko cudo upiru prstom, hihocu se, Sefika na obliznjem prozoru zvjernja gleda ko prolazi ulicom traca sa konom na susjednom prozoru dobacuje joj jest me nesto uhvatilo u ledjima. U ulici granap kod Mehe, dvije tri nargilane, par kladionica, pet sest praznih i neurednih poslovnih prostora neuglednog izloga nerijetko polomljenih stakala, polomila ona djeca sutajuci loptu u izlog. I dzamija, nekad ljepsa nekad ruznija ili neuglednija, hodza okuise zove na molitvu uglavnom losom izvedbom ezana. Gleda se fudbal u nargilani, neko se dere psuje sucu dijete, djeca u losim kineskim kopijama dresova Dzeke i Pjanica, izblijedjele varta zastave na par mjesta po ulici, vise svijetlo plave nego plave, naopako okrenute i nemarno postavljene. Stari Pasat pijacar prolazi ulicom, ostavlja oblak dima iza sebe i nelagodni zvuk probusenog auspuha.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 11:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59919 Lokacija: DAZP HQ
|
Nastavi još, malo mi je. Daj još kontekst ovog jesensko-zimskog vremena.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 11:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Nastavi još, malo mi je. Daj još kontekst ovog jesensko-zimskog vremena. Ima u granapu trulih kestena freš pečenih, od prekjučer. I strugalica od lutrije za marku.
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 12:33 |
|
|
daramo je napisao/la: I taj Samed će prestati igrati za Bosnu čim se proda u bolji klub kao i onaj Ahmed. Ili Kolasinac
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 14:16 |
|
|
dudu je napisao/la: Nastavi još, malo mi je. Daj još kontekst ovog jesensko-zimskog vremena. Travnička kronika 2.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 15:41 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Stari Pasat pijacar prolazi ulicom, ostavlja oblak dima iza sebe i nelagodni zvuk probusenog auspuha.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 15:43 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Djeca kameru gledaju ko osmo svjetsko cudo upiru prstom Ovdje sam se zakocenuo, kakav lik
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 19:51 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 20:58 Postovi: 739 Lokacija: Republika Srpska
|
crni_bombarder je napisao/la: Lupeta u ocajnom pokusaju da "sukne" Hrvaima.
Bosnjacka reprezentacija nikada nije bila niti ce biti hrvatska, mi imamo svoju, kakva je takva je svjetlosnu godinu je ispred nesretne bosnjacke.
Bliskost ljudi se najbolje vidi na terenu, odes u Vitez oni Hrvati sto zive u zgradama kod autobusne postaje kad spominju Mahalu, kao da govore o Tadzikistanu ili nekom gradu u Kini, toliko im je stari Vitez blizak. Ne samo zbog muslimana, vec sto je i estetski i kulturoloski daleko daleko, tocno vidis nevidljivu granicu kad prelazis iz hrvatskog u bosnjacki dio grada. Prljavo, neuredno. Skoro kao arapski i zidovski dijelovi Jeruzalema.
Ili NT, hrvatski veci dio grada je i uz one stare zgrade po centru, nekako ljepsi uredjeniji oku ugodniji od bosnjacke Kalinske, koja je ostala negdje u 1987 godini. Muslimanska carsija generalno njeguje otomanske ostatke ponasanja djelovanja, uvijek negdje tu dimi neki dimnjak uglavnom nelegalan i uglavnom lozeci cumur. Negdje pored ceste cuci neki turbanlija prodaje nesto za nekim nelegelanim stolom, neke balone cokolade polovnu robu stare katance za supe i isluzeni cilindar za vrata. Djeca kameru gledaju ko osmo svjetsko cudo upiru prstom, hihocu se, Sefika na obliznjem prozoru zvjernja gleda ko prolazi ulicom traca sa konom na susjednom prozoru dobacuje joj jest me nesto uhvatilo u ledjima. U ulici granap kod Mehe, dvije tri nargilane, par kladionica, pet sest praznih i neurednih poslovnih prostora neuglednog izloga nerijetko polomljenih stakala, polomila ona djeca sutajuci loptu u izlog. I dzamija, nekad ljepsa nekad ruznija ili neuglednija, hodza okuise zove na molitvu uglavnom losom izvedbom ezana. Gleda se fudbal u nargilani, neko se dere psuje sucu dijete, djeca u losim kineskim kopijama dresova Dzeke i Pjanica, izblijedjele varta zastave na par mjesta po ulici, vise svijetlo plave nego plave, naopako okrenute i nemarno postavljene. Stari Pasat pijacar prolazi ulicom, ostavlja oblak dima iza sebe i nelagodni zvuk probusenog auspuha. Piši više… ni Andrić ti nije ravan. Mogu rec da sam bio u NT, a nisam. Sve sam vidio, a nisam.
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 19:56 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Srpsčanin je napisao/la: Kad su primili prvih pet golova,trebalo je da čuvaju rezultat. Kad su igrali ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:00 |
|
|
zašto muslimani uopće igraju nogomet? Šta će im to, to je ko da pigmeji igraju košarku, nije ih Bog za to stvorio.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76580 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ovo ko battle rap između Andrića i crnog_bombardera.
Sad uzvraća Andrić:
“U mestimičnom procepu od smoga ćumura, izvežbano oko posmatrača zapaža hodžinu ženu kako prosipa talog od kafe na sokak, a preskače ga musavo balinče poskakujući veselo kao kiparski skočimiš…”
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:06 |
|
|
Ne znam kolko se pametno zafrkavati, neuvjerljivoj Dalićevoj družini tek predstoji Portugal.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59919 Lokacija: DAZP HQ
|
Je li ti to pokušavaš izjednačit viceprvaka svijeta s ovim nazovima nogometašima?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:10 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Ne znam kolko se pametno zafrkavati, neuvjerljivoj Dalićevoj družini tek predstoji Portugal. Mi kad smo najgori smo drugi svemir za bosanske palestince. Nismo uopće dio istog sporta. Oni su baš humanitarni narod, tako i u nogometu. Kao svi moraju imat reprezentaciju, i Palau i Istočni Timor i bih. Važno je sudjelovat i te šeme.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:11 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7141 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
crni_bombarder je napisao/la: Negdje pored ceste cuci neki turbanlija
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:12 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovo ko battle rap između Andrića i crnog_bombardera.
Sad uzvraća Andrić:
“U mestimičnom procepu od smoga ćumura, izvežbano oko posmatrača zapaža hodžinu ženu kako prosipa talog od kafe na sokak, a preskače ga musavo balinče poskakujući veselo kao kiparski skočimiš…” Baamm... idemo dalje
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76580 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Meni tako Andrić zvuči.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:17 |
|
|
Jel ima ijedan sport van invalidske odbojke u kojemu je musliman dobar?
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:20 |
|
|
Je li netko skontao da muslimani sve češće pišu “nogomet” umjesto “fudbal”, mada sam siguran da govore obratno, odnosno više “fudbal” nego “nogomet”, jer ako u turskoj krčmi kažete “nogomet”, velika je vjerojatnost da vas prozovu ustašom.
|
|
Vrh |
|
|
Banya
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:21 |
|
|
Imota je napisao/la: Jel ima ijedan sport van invalidske odbojke u kojemu je musliman dobar? Hafizluk…
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:23 |
|
|
Banya je napisao/la: Je li netko skontao da muslimani sve češće pišu “nogomet” umjesto “fudbal”, mada sam siguran da govore obratno, odnosno više “fudbal” nego “nogomet”, jer ako u turskoj krčmi kažete “nogomet”, velika je vjerojatnost da vas prozovu ustašom. Taj "bosanski" jezik nema standard malo im se miša Hrvatski malo srpski uz hrpu turcizama. U stanju su u istom članku upotrijebit i nogomet i fudbal. Inače taj fudbal mi je baš enigma. Kako je došlo kod toga? Iskrivi football?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:28 |
|
|
Andrić je imalo pomalo … radikalne tendencije.
Kako opanjka i oblati komšije… suptilno dehumanizira kao svilom da briše dupe.
To baš i nije lijepo.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:35 |
|
|
Sutra popularne Aždaje imaju priliku upisati 2024 kao godinu kad su pisali povijest. Remijem ili porazom okončati godinu bez pobjede. Držimo im palčeve!
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Dan ponosa Postano: 18 stu 2024, 20:37 |
|
|
To je kod muslimana jedinstven spoj neorganiziranosti, lijenosti i nesposobnosti.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|