|
|
Stranica: 47/53.
|
[ 1317 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 09:04 |
|
|
NSOS je napisao/la: U Sarajevu poginulo 11.541 stolica? Malko preteruju ili u to ubrajaju i srpske stolice koje su oni pobili. Zašto imaš potrebu da budeš toliki smrad? Kad ste prestali biti ljudi?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 09:05 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: U šta gledam? Sve ti piše, a slika govori više od hiljadu riječi. Ako pak i dalje ne kontaš, ne mogu ti pomoći. Ne barataš materijom.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 09:08 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Vjerovatno najgluplje ime za navijačku grupu. Ma nije, dobar je to naziv. Odnosno nije dobar nego fenomenalan. Simboličan kao "Grobari", Borac razvali protivnike a navijači ih pojedu/sahrane. Najgluplji nazivi bi bili: Banjalučke lole, Otpisani, Brice, Zumbuli, Nerođeni, Mamine maze... i tako to.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 09:11 |
|
|
Naziv sasvim odgovara. Strvinari bi možda bilo bolje.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 09:11 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: NSOS je napisao/la: U Sarajevu poginulo 11.541 stolica? Malko preteruju ili u to ubrajaju i srpske stolice koje su oni pobili. Zašto imaš potrebu da budeš toliki smrad? Kad ste prestali biti ljudi? Zavisi na koga misliš? Prema prijateljima smo super. Prema neprijateljima grozni. Čemu si se nadao nakon što si ubijao Srbe?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 09:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Zašto imaš potrebu da budeš toliki smrad? Kad ste prestali biti ljudi?
Zavisi na koga misliš? Prema prijateljima smo super. Prema neprijateljima grozni. Čemu si se nadao nakon što si ubijao Srbe? Ti super? Čisto sumnjam. Ubi žuč iz tebe. Nisam ja nikog ubijao, haj mrš.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 09:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25768 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ah što ih istakija čovjek.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 09:43 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zavisi na koga misliš? Prema prijateljima smo super. Prema neprijateljima grozni. Čemu si se nadao nakon što si ubijao Srbe? Ti super? Čisto sumnjam. Ubi žuč iz tebe. Nisam ja nikog ubijao, haj mrš. Pa ako si za Bosnu onda si isti ko oni što su ubijali. Ne pravimo mi razliku između ubice i simpatizera ubice.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 09:45 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ah što ih istakija čovjek.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 09:47 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7147 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Zavisi na koga misliš? Prema prijateljima smo super. Prema neprijateljima grozni. Čemu si se nadao nakon što si ubijao Srbe? Ti super? Čisto sumnjam. Ubi žuč iz tebe. Nisam ja nikog ubijao, haj mrš. I dobro Rutavi,reci tii nama kakvi su tvoji utisci povodom ovogodišnje proslave Dana Republike ?
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 10:05 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ah što ih istakija čovjek. Koga?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 10:06 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ti super? Čisto sumnjam. Ubi žuč iz tebe. Nisam ja nikog ubijao, haj mrš.
Pa ako si za Bosnu onda si isti ko oni što su ubijali. Ne pravimo mi razliku između ubice i simpatizera ubice. Idi čuvaj ploću pampers đeneralu i psst.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 10:07 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ti super? Čisto sumnjam. Ubi žuč iz tebe. Nisam ja nikog ubijao, haj mrš.
I dobro Rutavi,reci tii nama kakvi su tvoji utisci povodom ovogodišnje proslave Dana Republike ? Sranje ko i dosad. Portali puni tekstova sa bombastičnim naslovima. Doduše, evo dva dana poslije, ko da nije ni bilo. Imaju ljudi prečeg posla. Kako nahraniti gladna usta. Čak i oni koji su srbovali ovih dana po društvenim mrežama.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 10:18 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: I dobro Rutavi,reci tii nama kakvi su tvoji utisci povodom ovogodišnje proslave Dana Republike ? Sranje ko i dosad. Portali puni tekstova sa bombastičnim naslovima. Doduše, evo dva dana poslije, ko da nije ni bilo. Imaju ljudi prečeg posla. Kako nahraniti gladna usta. Čak i oni koji su srbovali ovih dana po društvenim mrežama. Takvi ste vi. Sve zaboravljate i ništa ne pamtite. 2 dana i gotovo. A dogodine sve ispočetka ko da Srbi prvi put slave 9. januar. Meša Selimović o Muslimanima Citat: dugo se ne osvrću ni na što, svejedno im je što se oko njih dešava, a onda odjednom sve počne da ih se tiče, sve isprevrću i okrenu na glavu, pa opet postanu spavači
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 10:22 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: I dobro Rutavi,reci tii nama kakvi su tvoji utisci povodom ovogodišnje proslave Dana Republike ? Sranje ko i dosad. Portali puni tekstova sa bombastičnim naslovima. Doduše, evo dva dana poslije, ko da nije ni bilo. Imaju ljudi prečeg posla. Kako nahraniti gladna usta. Čak i oni koji su srbovali ovih dana po društvenim mrežama. Moj prvi utisak je koliko je Stočno zapravo jedna zaostala selendra, gledajući slike ulica, zgrada itd. A neki ga predstavljaju kao neki ''grad'', neko novo, bolje Sarajevo
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 10:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Sranje ko i dosad.
Portali puni tekstova sa bombastičnim naslovima. Doduše, evo dva dana poslije, ko da nije ni bilo. Imaju ljudi prečeg posla. Kako nahraniti gladna usta. Čak i oni koji su srbovali ovih dana po društvenim mrežama.
Takvi ste vi. Sve zaboravljate i ništa ne pamtite. 2 dana i gotovo. A dogodine sve ispočetka ko da Srbi prvi put slave 9. januar. Meša Selimović o Muslimanima Citat: dugo se ne osvrću ni na što, svejedno im je što se oko njih dešava, a onda odjednom sve počne da ih se tiče, sve isprevrću i okrenu na glavu, pa opet postanu spavači Šta mi? Pa uđi na bajin ti portal, nema ništa. Nešto Stevandić jedino trtlja, eto dolazili mu prije Bošnjaci i Hrvati na proslavu, sad neće. Bolan, šumska sirotinja gladna hljeba i krompira, ti mu razmoto zastavu. E moj rudonja
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 10:27 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Sranje ko i dosad.
Portali puni tekstova sa bombastičnim naslovima. Doduše, evo dva dana poslije, ko da nije ni bilo. Imaju ljudi prečeg posla. Kako nahraniti gladna usta. Čak i oni koji su srbovali ovih dana po društvenim mrežama.
Moj prvi utisak je koliko je Stočno zapravo jedna zaostala selendra, gledajući slike ulica, zgrada itd. A neki ga predstavljaju kao neki ''grad'', neko novo, bolje Sarajevo Pa oni misle ako dosele iz Kalinovika i Miljevine da je to onda neki velegrad. I opet idu po tržnim centrima Sarajeva. To im je ko da su u Pariz ili London došli. Lukavica predgrađe Sarajeva i seoska sredina zvana Vojkovići. Ništa protiv, al kompleksi rade svoje. Napeo se opanak da bude cipela.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 10:30 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Takvi ste vi. Sve zaboravljate i ništa ne pamtite. 2 dana i gotovo. A dogodine sve ispočetka ko da Srbi prvi put slave 9. januar. Meša Selimović o Muslimanima Šta mi? Pa uđi na bajin ti portal, nema ništa. Nešto Stevandić jedino trtlja, eto dolazili mu prije Bošnjaci i Hrvati na proslavu, sad neće. Bolan, šumska sirotinja gladna hljeba i krompira, ti mu razmoto zastavu. E moj rudonja Ja se srpemam za prekosutra i srpsku Novu godinu. Uvjek bude bolje nego na međunarodnoj.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 10:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Šta mi? Pa uđi na bajin ti portal, nema ništa. Nešto Stevandić jedino trtlja, eto dolazili mu prije Bošnjaci i Hrvati na proslavu, sad neće. Bolan, šumska sirotinja gladna hljeba i krompira, ti mu razmoto zastavu. E moj rudonja Ja se srpemam za prekosutra i srpsku Novu godinu. Uvjek bude bolje nego na međunarodnoj. Budali je svaki dan bajram, nova godina, nešto
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 10:41 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Budali je svaki dan bajram, nova godina, nešto Budali je bajram 2 puta godišnje. I ne kvari svaku temu troleru neustavni.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 10:52 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Budali je svaki dan bajram, nova godina, nešto Budali je bajram 2 puta godišnje. I ne kvari svaku temu troleru neustavni. Što, dok ti doprinosiš svojim proljevom?
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 12:04 |
|
|
Izetbegovic i Komsic nekada davno
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 12:06 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Izetbegovic i Komsic nekada davno Čudiš se izjavama političara? Hoćemo li redati Dodikove? Ili nekog drugog? Svi su oni pričali jednu priču kad im je odgovarala, danas pričaju drugu. Biti političar znači da si bez obraza i morala.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 13:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 11 sij 2023, 13:24 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|