|
|
Stranica: 29/53.
|
[ 1317 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:23 |
|
|
Diablo je napisao/la: storaB je napisao/la: Moram priznati ,jako simpatican video. Kad "srpski Hrvat "prica o pola milijuna zrtava u jasenovcu pa do nekih konvertita, pokatolicenih ,itd... Nego , zanima me jel nam Dragan Covic opet u prvim redovima te hoce li doci do njegovog obracanja? Tu je potpredsjednik RS iz HDZa. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Diablo je napisao/la: Moram priznati ,jako simpatican video. Kad "srpski Hrvat "prica o pola milijuna zrtava u jasenovcu pa do nekih konvertita, pokatolicenih ,itd... Nego , zanima me jel nam Dragan Covic opet u prvim redovima te hoce li doci do njegovog obracanja? Tu je potpredsjednik RS iz HDZa.  Zahvaljujem na informaciji 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:27 |
|
|
|
Mile se preračunao za brem jednu nulu oko Jasenovca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:31 |
|
|
Jean Luc Picard je napisao/la: Diablo je napisao/la: Moram priznati ,jako simpatican video. Kad "srpski Hrvat "prica o pola milijuna zrtava u jasenovcu pa do nekih konvertita, pokatolicenih ,itd... Nego , zanima me jel nam Dragan Covic opet u prvim redovima te hoce li doci do njegovog obracanja? Baš me zanima, što je Milorad konzumirao, možda ovo: https://www.youtube.com/watch?v=wG5JyorwYPoMa jok Ocigledno da je ovim govorom htio doprijet do ekipe u Srbiji kao i do opozicije u srpskoj koja ga optužuje za nekakvo savezništvo s nama. Nego, nije mi jasno cemu onakva nervoza te nemir u ionako nepovezanom govoru ? Jel se dugorocno brine za sebe ili za cijeli kolektiv pa stoga pravi ovakve udare u kost ? 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:31 |
|
|
Karabaja je napisao/la: RS ce nestati onako kako je nastala Ratom?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1676 of 2558 - 65.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dzamijas
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:32 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 22:13 Postovi: 2227 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
novovrijeme je napisao/la: Nego da mi zapjevamo onu našu. Jebo Muslimane.  Momenat, je li ovo pjesma o onom Lazaru što zaginu na Kosovu, da bi mu poslije smrti kćerka mezimica postala sultanovom radodajkom, a sin mezimac sultanovim ratnikom što odbrani islamsku zemlju (slava mu!) u velikoj bitci kod Nikopolja? Fino ih je odgojio. Mašala!
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:33 |
|
|
Karabaja je napisao/la: RS ce nestati onako kako je nastala Tisina fukaro 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Karabaja je napisao/la: RS ce nestati onako kako je nastala Ratom? Vraćanjem bošnja iz Švedske u RS. Realno koliko da Monika Beluči bude 30 godina mlađa i virgo netaknuta. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:39 |
|
|
storaB je napisao/la: Kakva dominacija! Kakav lider! Kakav Srbin! Volimo te Milorade, Bog te nama posalo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:42 |
|
|
Baja je najbolji govornik u regionu. Tu mu niko prići ne može jer je čovjek iz naroda bukvalno. Pjeva i veseli se sa svojim narodom, najjači naš Mile. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:44 |
|
|
storaB je napisao/la: Govor za matume
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:45 |
|
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Gle, još jedan Azovstalac. Sljava Ukrajinji, gospodine Salko. ...rece komsija Cedo dok mu po Kosovu na djecu pucaju ko na kerove Dobro je presidente Milanovic u par rijeci opisao Srbe. Steta sto smo djelomicno usmjereni jedni na druge. Azovstalac, da si ti meni živ i zdrav, ali Čede će Kosovo rešiti da šipki nikad više neće biti tamo, samo se čeka da zapadnjačke mrline skinu šape s njega, a tebi želimo da što više poživiš e da bi to doživeo i patio zbog toga 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:47 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: s@lko dinamita$ je napisao/la:
...rece komsija Cedo dok mu po Kosovu na djecu pucaju ko na kerove
Dobro je presidente Milanovic u par rijeci opisao Srbe. Steta sto smo djelomicno usmjereni jedni na druge.
Azovstalac, da si ti meni živ i zdrav, ali Čede će Kosovo rešiti da šipki nikad više neće biti tamo, samo se čeka da zapadnjačke mrline skinu šape s njega, a tebi želimo da što više poživiš e da bi to doživeo i patio zbog toga  Ko ce cuvat cpcku kad vi krenete na kosovo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:50 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22439 Lokacija: među zvijezdama
|
Kaže Dodik u obraćanju da su Hrvati pokatoliceni Srbi? Je li ima konzensus s intimusom Čovićem po tom pitanju? https://m.vecernji.hr/vijesti/dodik-dos ... bi-1647770Očekujemo stožernika u suzama s porukom: Čuvajte RŠ kao zjenicu oka! Toliko emocija vidim u svemu tome lol
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:51 |
|
|
|
Bitno da ti imaš konsenzus da ti srpska alatka paše intimno dole.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kaže Dodik u obraćanju da su Hrvati pokatoliceni Srbi? Je li ima konzensus s intimusom Čovićem po tom pitanju? https://m.vecernji.hr/vijesti/dodik-dos ... bi-1647770Očekujemo stožernika u suzama s porukom: Čuvajte RŠ kao zjenicu oka! Toliko emocija vidim u svemu tome lol To je rekao za vas. Ne slušaš. I nije moj Mile jednom rekao da ste konvertiti nego sto puta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:53 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Bitno da ti imaš konsenzus da ti srpska alatka paše intimno dole. Pase ti gospodji Nego, šta kažu guzni haveri? Supak Meraklije? Čovke vam je poDodredjeni u intimnom odnosu s Dodom. Vidiš da vas proglasio “usvojenim” i posrbio.  glavonja!
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 22:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kaže Dodik u obraćanju da su Hrvati pokatoliceni Srbi? Je li ima konzensus s intimusom Čovićem po tom pitanju? https://m.vecernji.hr/vijesti/dodik-dos ... bi-1647770Očekujemo stožernika u suzama s porukom: Čuvajte RŠ kao zjenicu oka! Toliko emocija vidim u svemu tome lol To je rekao za vas. Ne slušaš. I nije moj Mile jednom rekao da ste konvertiti nego sto puta. Koji degenerik si ti. Polupismeni. Citat: U programu su tako Hrvati proglašeni "pokatoličenim Srbima" a prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman okvalificiran je kao nasljednik Ante Pavelića. Dodik je u svom govoru kazao kako žali što već 1918. godine nije stvorena velika Srbija opisavši dvije Jugoslavije velikim protusrpskim prijevarama. Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/dodik-dos ... bi-1647770 - m.vecernji.hr
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:08 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8220 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Vidi i rahmetli Sarajka ponovo se aktivirala... Srećan ti Dan Republike Sarajka. Da okačiš trobojku i skineš ikonu s tavana.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
To je rekao za vas. Ne slušaš. I nije moj Mile jednom rekao da ste konvertiti nego sto puta.
Koji degenerik si ti. Polupismeni. Citat: U programu su tako Hrvati proglašeni "pokatoličenim Srbima" a prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman okvalificiran je kao nasljednik Ante Pavelića. Dodik je u svom govoru kazao kako žali što već 1918. godine nije stvorena velika Srbija opisavši dvije Jugoslavije velikim protusrpskim prijevarama. Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/dodik-dos ... bi-1647770 - m.vecernji.hr Imam ja uši ne treba mi fake news. Zna se dobro na koga je Milorad mislio. Nije moj Mile od juče.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:10 |
|
|
|
Predlažem da svi preslušaju Dodikov govor umjesto da čitaju šta piše mudžahedin Ranko Mavrak za Hinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:11 |
|
|
storaB je napisao/la: Vidi i rahmetli Sarajka ponovo se aktivirala... Srećan ti Dan Republike Sarajka. Da okačiš trobojku i skineš ikonu s tavana. Rahmetli ti tata. Ugradjen ono bi u temelje?  A ti iz Sa protjeran u zvornicku pripizdinu neku pored Drine. Sretan tebi dan RŠ! Bivši Sarajlio!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:12 |
|
|
|
Pa ako Hrvatima smeta Miletova priča o ustašama kojima su bošnje bili cvijeće onda nek fino prestanu da se bune zbog Komšića, majorizacije i izbornog zakona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Koji degenerik si ti. Polupismeni.
Imam ja uši ne treba mi fake news. Zna se dobro na koga je Milorad mislio. Nije moj Mile od juče. Večernji laže, Dalmacija laže a vas će neko slušati i preslušati ovog padavičara Dodika. Lik ne zna je li posao ili došao. Retardi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:14 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: Predlažem da svi preslušaju Dodikov govor umjesto da čitaju šta piše mudžahedin Ranko Mavrak za Hinu. Jesi se ukenjao. Opusti se ovo je forum. Bojiš se da ustaše neće propucati? Jadni cetalj! Ko na Kosovu? Čuj apelira da slušamo ludog Mileta.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 113 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|