|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 78 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bumbar92
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 00:29 |
|
|
Bosnjo24 je napisao/la: I eto ti Hrvatske do Drine ne o onom NDH obliku ali nekom slicnom Ma ja,...čas posla, ukini, izbriši, poništi, izbriši,...jel imaš neki poseban editor alat za takve stvari ili koristiš uobičajeni, "češkanje po jajima" i huškanje? Još se češkaš po jajima i spominješ Drinu,...e nećemo tako Goebels sa zapada.
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 00:31 |
|
|
Bosnjo24 je napisao/la: unknown je napisao/la: Ma moj Bošnjo tko će ići na drinu? kakva drina? Gdje vojska, gdje kapital, Srbija ima danas jaču vojsku nego BiH i Hrvatska skupa, (nemoj da sad tražim linkove, ali ako ustreba naći ću i postati) nadalje, Hrvati u BiH žele svoj entitet i to je to, znači entitet unutar BiH, nikakvo rušenje BiH to nije, nego jedini ispravan i logički put ka našem napredku, jer je i BiH naša država, a ne samo dva naroda. Niko ba nigdje netreba ici to treba voljom naroda rijesiti e sad sto je to za vas malo diskutabilno ali vjeruj mi puno jednostavnije nego taj vas treci. Evo jedan jednostavni primjer 1.Ukinuti federaciju 2 ukinuti Rs 3napraviti kantonalno ili neko drugo uredjenje kao sto su predlagali vasi fratri i onda jednostavnom vecinom napraviti za pocetak konf odnos sa Hrvatskom Mislim da bi tu svi sem srba bili zadovoljni ali i oni bi na kraju skontali da je zapad ipak zapad I eto ti Hrvatske do Drine ne o onom NDH obliku ali nekom slicnom Jednostavnije na Drinu nego treći? Ukini ti RS brate mili, ko će ju ukinuti? Kako? Mesić i CO??? Fratrima nije mjesto u politici isto kao i hodžama (ali nisam protiv bilo kakvog uređenja BiH, ovakvo ne valja kurcu, ja sam uglavnom da Hrvatiimaju svoj entitet) Konf. odnos? haha pa izigrani smo svi s time Ama čovječe danas u BiH nama nisu primarni problem Srbi, možda bi i bili da ste bili racionalni te dopustili treći entitet, ovako ste navukli bijes i Hrvata i Srba (njihov je već odavno bijes na vama) na sebe.
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 00:49 |
|
|
Bosnjo24, nije bezveze to što govoriš. neka se kano nekad u doba Pavelića grade i crkve i džamije, ter neka katolici čuvaju Drinu, a muslimani Istru. Konfederacija bi bila najrazumnije rješenje između Hrvatske i Bosne. Samo prijatelju, pusti Mesića sa strane, jerbo taj ti ne more bez Beograda. ZDS
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 00:56 |
|
|
Najveća budaleština je kada se netko uhvati te granice na Drini,kada dobro znamo da Hrvata već stoljećima nema više od 1% u Podrinju. Ako se Bošnjacima ide u pohod na Drinu,ovaj puta neka ne računaju ma nas,osim na Mesićeve i Danetove dobrovoljce.
|
|
unknown
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 00:58 |
|
|
Dobar je Dane, nije loš, čitam mu postove baš je ok tip, ali živi malo u prošlosti, a s ostalim se slažem.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 00:59 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Bosnjo24, nije bezveze to što govoriš. neka se kano nekad u doba Pavelića grade i crkve i džamije, ter neka katolici čuvaju Drinu, a muslimani Istru. Konfederacija bi bila najrazumnije rješenje između Hrvatske i Bosne. Samo prijatelju, pusti Mesića sa strane, jerbo taj ti ne more bez Beograda. ZDS Evo, Banjalučani to oduševljeno prihvataju, i vatromet u tu čast ispaljuju!
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 01:03 |
|
|
unknown je napisao/la: Dobar je Dane, nije loš, čitam mu postove baš je ok tip, ali živi malo u prošlosti, a s ostalim se slažem. Ma Dane je dobričina i poštenjačina,ali svejedno se ne slažem sa njegovim stavovima. Njegova percepcija Bošnjaka je promašena,jer on ih sudi po svojim poznanicima,pretpostavljam onima koji su pitomi jer žive u Zagrebu,ali da kojim slučajom živi,recimo u Zenici ili Mostaru,vjerujem da bi i on promjenio mišljenje.
|
|
unknown
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 01:08 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: unknown je napisao/la: Dobar je Dane, nije loš, čitam mu postove baš je ok tip, ali živi malo u prošlosti, a s ostalim se slažem. Ma Dane je dobričina i poštenjačina,ali svejedno se ne slažem sa njegovim stavovima. Njegova percepcija Bošnjaka je promašena,jer on ih sudi po svojim poznanicima,pretpostavljam onima koji su pitomi jer žive u Zagrebu,ali da kojim slučajom živi,recimo u Zenici ili Mostaru,vjerujem da bi i on promjenio mišljenje. Naravno, slažem se, on misli da su svi kao "on" ali to nije tako, imamo i malo veće skupine za usporediti, recimo muslimani Bihaćke krajine i SA muslimani, neusporedivo je to, samim mentalitetom su neusporedivi.
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 01:14 |
|
|
unknown je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: Ma Dane je dobričina i poštenjačina,ali svejedno se ne slažem sa njegovim stavovima. Njegova percepcija Bošnjaka je promašena,jer on ih sudi po svojim poznanicima,pretpostavljam onima koji su pitomi jer žive u Zagrebu,ali da kojim slučajom živi,recimo u Zenici ili Mostaru,vjerujem da bi i on promjenio mišljenje.
Naravno, slažem se, on misli da su svi kao "on" ali to nije tako, imamo i malo veće skupine za usporediti, recimo muslimani Bihaćke krajine i SA muslimani, neusporedivo je to, samim mentalitetom su neusporedivi. Problem je u tome što Dane i skupina ljudi s kojima djeli razmišljanje,još uvijek vjeruju u one pričice o našem cvijeću,granici na Drini,jedinstvu krvne braće,itd..a odbijaju prihvatiti realnost,da bi ta braća radije nas eliminirali,nego Srbe. Slažem se s tobom.Muslimani bihaćke krajne nisu baš kao ovi iz Srednje Bosne,koji su poprimili Novo pazarski mentalitet.
|
|
unknown
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 01:17 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: Problem je u tome što Dane i skupina ljudi s kojima djeli razmišljanje,još uvijek vjeruju u one pričice o našem cvijeću,granici na Drini,jedinstvu krvne braće,itd..a odbijaju prihvatiti realnost,.
Da se nadovežem, probleme u FBiH kojima su Hrvati izloženi redovno preskaču, što ih čini ipak pametnima, a ne neukima.
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 01:27 |
|
|
unknown je napisao/la: DarthCroat je napisao/la: Problem je u tome što Dane i skupina ljudi s kojima djeli razmišljanje,još uvijek vjeruju u one pričice o našem cvijeću,granici na Drini,jedinstvu krvne braće,itd..a odbijaju prihvatiti realnost,.
Da se nadovežem, probleme u FBiH kojima su Hrvati izloženi redovno preskaču, što ih čini ipak pametnima, a ne neukima. Nisu oni neuki,nego zločesti,a znam vrlo dobro o čemu govorim,jer upravo radi njihovog ustrajnog podilazičkog odnosa prema Bošnjacima,rastjerat će i one Hrvate koji su ih podupirali,a Dane zna o čemu govorim.
|
|
unknown
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 01:30 |
|
|
Da nisam vidio tvoje upise na nekom drugom forumu ne bih pisao ništa, ali znajući da si napustio Sarajevo, vjerujem u tvoje upise.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 01:32 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
unknown je napisao/la: Bosnjo24 je napisao/la: Niko ba nigdje netreba ici to treba voljom naroda rijesiti e sad sto je to za vas malo diskutabilno ali vjeruj mi puno jednostavnije nego taj vas treci. Evo jedan jednostavni primjer 1.Ukinuti federaciju 2 ukinuti Rs 3napraviti kantonalno ili neko drugo uredjenje kao sto su predlagali vasi fratri i onda jednostavnom vecinom napraviti za pocetak konf odnos sa Hrvatskom Mislim da bi tu svi sem srba bili zadovoljni ali i oni bi na kraju skontali da je zapad ipak zapad
I eto ti Hrvatske do Drine ne o onom NDH obliku ali nekom slicnom
Jednostavnije na Drinu nego treći? Ukini ti RS brate mili, ko će ju ukinuti? Kako? Mesić i CO??? Fratrima nije mjesto u politici isto kao i hodžama (ali nisam protiv bilo kakvog uređenja BiH, ovakvo ne valja kurcu, ja sam uglavnom da Hrvatiimaju svoj entitet) Konf. odnos? haha pa izigrani smo svi s time Ama čovječe danas u BiH nama nisu primarni problem Srbi, možda bi i bili da ste bili racionalni te dopustili treći entitet, ovako ste navukli bijes i Hrvata i Srba (njihov je već odavno bijes na vama) na sebe. Ajde evo ima i realnijih Bošnja, samo konfederacija s Hrvatskom je i ulazak obje zemlje u EU, morao bi bit prisniji odnos od toga. Federacija i RS bi morali biti entiteti u sastavu Hrvatske. No nije isključeno ni to, Hrvatska je upravo promijenila odredbu po kojoj je zabranjena obnova Juge, ko zna što se valja? Uzgred, pročitao sam Mesićevu izjavu i brojke i riječi štimaju ako Bošnjake smatramo Hrvatima! Ne znam je li slučajno ali ne vjerujem da je predsjednik toliko dementan. I nekako mi je to na tragu njegovog cvjećarstva dosad.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 01:35 |
|
|
unknown je napisao/la: Da nisam vidio tvoje upise na nekom drugom forumu ne bih pisao ništa, ali znajući da si napustio Sarajevo, vjerujem u tvoje upise. U Sarajevu sam samo rođen,ali to nema veze,jer imam mnogo rodbine,pa tako znam iz prve ruke,a vjeruj mi,mnogi bi od njih napustili,da imaju kuda otići. Neki na žalost,ni do dana današnjeg nisu sredili domovnice,nekima se teško na to odlučiti jer su,kako kažu,stari da mjenjaju sredinu,ali malo od koga sam od njih čuo da im je lijepo.
|
|
unknown
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 01:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: unknown je napisao/la: Jednostavnije na Drinu nego treći? Ukini ti RS brate mili, ko će ju ukinuti? Kako? Mesić i CO??? Fratrima nije mjesto u politici isto kao i hodžama (ali nisam protiv bilo kakvog uređenja BiH, ovakvo ne valja kurcu, ja sam uglavnom da Hrvatiimaju svoj entitet) Konf. odnos? haha pa izigrani smo svi s time Ama čovječe danas u BiH nama nisu primarni problem Srbi, možda bi i bili da ste bili racionalni te dopustili treći entitet, ovako ste navukli bijes i Hrvata i Srba (njihov je već odavno bijes na vama) na sebe. Ajde evo ima i realnijih Bošnja, samo konfederacija s Hrvatskom je i ulazak obje zemlje u EU, morao bi bit prisniji odnos od toga. Federacija i RS bi morali biti entiteti u sastavu Hrvatske. No nije isključeno ni to, Hrvatska je upravo promijenila odredbu po kojoj je zabranjena obnova Juge, ko zna što se valja? Uzgred, pročitao sam Mesićevu izjavu i brojke i riječi štimaju ako Bošnjake smatramo Hrvatima! Ne znam je li slučajno ali ne vjerujem da je predsjednik toliko dementan. I nekako mi je to na tragu njegovog cvjećarstva dosad. Inače nisam paranoik, a ni neki poklonik teorije zavjere ali smatram (to je nekakvo moje mišljenje) da je već odavno određeno šta s Balkanom, mislim da se sprema u skoroj budućnosti nešto, tj. da su velike sile odredile kako ovo rješiti, ali čeka se trenutak, mislim dakle da će biti sranja još na balkanu, a u BiH kao po običaju najviše, ali budemo videli ne...
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 01:38 |
|
|
DarthCroat je napisao/la: unknown je napisao/la: Da nisam vidio tvoje upise na nekom drugom forumu ne bih pisao ništa, ali znajući da si napustio Sarajevo, vjerujem u tvoje upise. U Sarajevu sam samo rođen,ali to nema veze,jer imam mnogo rodbine,pa tako znam iz prve ruke,a vjeruj mi,mnogi bi od njih napustili,da imaju kuda otići. Neki na žalost,ni do dana današnjeg nisu sredili domovnice,nekima se teško na to odlučiti jer su,kako kažu,stari da mjenjaju sredinu,ali malo od koga sam od njih čuo da im je lijepo. 95% čisto, jebiga.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 02:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bosnjo, imas zanimljiva razmišljanja, čini mi se dosta pro-hrvatska, samo se ne slažem sa tih tvojih 90%...da je tako, ne bi došlo do onog slavlja nakon Eura 2008 i utakmice Hrvatska:Turska.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjo24
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 03:24 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bosnjo, imas zanimljiva razmišljanja, čini mi se dosta pro-hrvatska, samo se ne slažem sa tih tvojih 90%...da je tako, ne bi došlo do onog slavlja nakon Eura 2008 i utakmice Hrvatska:Turska. Budimo realni to sto se desilo je velika sramota u sarajevu su slavile sanjdzaklije i siptari i pokoji zaneseni glupi Bosnjo A u ovim vama dole bliskim krajevima je to bio vise potez ocajnika koji su utuceni do bola i na neki nacin izritrani tim vasim slavljima kojia traju godinama i nisu uvjek bas bila samo slavlja nego i povod za razna sranja i provokacije ali nemozes mjeriti neke stvari na osnovu toga znas i sam da sto se sporta tice stvari gube realnost primjer ti je samo obracuni na autocesti bbb i torcide pa obracuni istih u sirokom,isto tako manijaka i robijasa ,delija i grobara da ne nabrajam vise
|
|
Vrh |
|
|
unknown
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 03:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bosnjo, imas zanimljiva razmišljanja, čini mi se dosta pro-hrvatska, samo se ne slažem sa tih tvojih 90%...da je tako, ne bi došlo do onog slavlja nakon Eura 2008 i utakmice Hrvatska:Turska. Mostar: Sarajevo: Toliko o tolerantnosti, a Bošnjo ti i SRH slobodno pod ruke, mi Hrvati iz BiH nećemo vama!
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 03:34 |
|
|
unknown je napisao/la: Toliko o tolerantnosti, a Bošnjo ti i SRH slobodno pod ruke, mi Hrvati iz BiH nećemo vama!
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 10:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
josi
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 18:53 |
|
Pridružen/a: 03 sij 2010, 21:19 Postovi: 780 Lokacija: HercegBosna
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 19:48 |
|
|
Ma Mesko je posenilio poodavno..
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 19:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77090 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Još 10 dana i onda se Mesicz isključuje iz struje.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: DEMENCIJA UZELA MAHA Mesić vjeruje da u BiH živi preko milijun Hrvata Postano: 07 vel 2010, 20:06 |
|
|
teranova je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Bosnjo24, nije bezveze to što govoriš. neka se kano nekad u doba Pavelića grade i crkve i džamije, ter neka katolici čuvaju Drinu, a muslimani Istru. Konfederacija bi bila najrazumnije rješenje između Hrvatske i Bosne. Samo prijatelju, pusti Mesića sa strane, jerbo taj ti ne more bez Beograda. ZDS Evo, Banjalučani to oduševljeno prihvataju, i vatromet u tu čast ispaljuju! Specijalan pozdrav Bošnji24 i ostalim zazivačima NDH-puzzle game-a, uz trubače i nekadašnji pozdrav Mikija Vujovića: "Ako dodjete.."
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|