|
|
Stranica: 66/77.
|
[ 1912 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 kol 2012, 20:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sad kad si tu da pređemo na Junuzov plan odvikavanja Srba od ideje RS, Bošnjaka od islama i džamija, i pretvaranja Hrvata u nacionalnu manjinu.
Ili ćemo prvo probati sa Heroinom ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 kol 2012, 20:41 |
|
|
Pomaže Bog cijenjeni g.Aga
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 kol 2012, 20:42 |
|
|
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da većina stanovništva u tome entitetu ne podržava ostanak u BiH, dodavši kako bi prije izabrao neovisnost umjesto priključenja Srbiji, prenose u utorak mediji u BiH.
U razgovoru sa skupinom novinara iz Izraela, Dodik je istaknuo da najveći dio stanovništva Republike Srpske niti u vrijeme potpisivanja Daytonskog mirovnog sporazuma 1995. godine niti danas ‘nije za BiH’. Optužio je međunarodnu zajednicu da je izmjenama mirovnog sporazuma iz Daytona oslabila poziciju Republike Srpske, prenosi Hina.
“Oni nas na to tjeraju međunarodnim sporazumom i mi smo što se tiče BiH u potpuno neželjenom braku. Svi neželjeni brakovi traju s patnjom, većina njih se završi razvodom, ali neki i prežive na taj način”, rekao je Dodik.
Naglasio je da najveći dio stanovništva RS-a podržava njezinu neovisnost. Dodik je dodao i kako bi vlast Republike Srpske izabrala neovisnost umjesto pripojenja Srbiji, no da bi istodobno s njom potpisala ugovorni odnos.
.............
Dodo je kralj. Ja mislim da se sve više smanjuje kako broj Hrvata iz BiH koji žele priključiti HB Hrvatskoj, tako i Srba iz RS koji žele Srpsku priključiti Srbiji.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 kol 2012, 20:43 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Po jedan topli pozdrav forumašima HB foruma iz dične nam Republike Srpske, šalje vam vaš uvaženi gospodin Aga
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 kol 2012, 20:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mislim da je vrijeme da nam se Emt pridruži. Treći državni partner.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 14 kol 2012, 23:50 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37834 Lokacija: Gl. grad regije
|
Srpske godine izgleda kraće i od hidžretskih.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 00:03 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nije šuplja, nisu svi Srbi na ovoj liniji. Zatim, i ovaj Metemma živi u Istočnom Sarajevu, a ne Srpskom S. A tu priča o nekoj srpskoj zemlji.
RS nije srpska, zapravo, što oni više budu inzistirali da to bude, to će ona to manje bit.
Dodik im je kupio malo vremena, no čini mi se kako je to vrijeme potrošeno. Trebali bi bit malo proaktivni. Dok vrag nije odnio zajebanciju. Svrati malo do SS, da vidiš koliko je istočno a koliko je srpsko RS je srpska. Mi ne moramo da insistiramo ni na čemu, to je činjenica. Da, uskoro će Amerikanci da otkriju da imaju 1% proračuna s kojim ne znaju šta da rade, pa će da pretvore u stvarnost Junuzove mokre snove...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 00:23 |
|
|
Bijah na Jahorini par puta. Nije mi se činila, a očekivao sam. Inače, da ne inzistirate, ne bi vam bile potrebne "zastavice" za zapišavanje.
Evo oko mene sve hrvatsko pa nema pretjerane simbolike.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 00:31 |
|
|
Mi volimo simboliku, takav smo narod, vizuelan.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 00:37 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 00:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Nisi u Srbiji, dovoljno je 1 % USA proračuna da nestaneš. Imaj to uvijek na umu. Nisu 90-te više.
35 milijardi dolara!!!! Niko nema tih para.Nikada nestati nece.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 00:44 |
|
|
To Junuz na nama malo koristi strategiju štapa i šargarepe kako bi nas ubijedio da je za nas najbolje da budemo manje Srbi kako bismo lakše poklopili muslimane... odnosno, da ne budemo Srbi kao oni u Srbiji, već Srbi 2. kategorije, kako bismo izgradili jači identitet bosanskosrpski...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 02:30 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Slikovit prikaz povratka copora Jesu li to amiđa, amiđinica i amiđin mali? A ova grupna fotkica, šira rodbina? Taib, Zejneba, Hamdo, Rizah, Faik i te fore
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 02:48 |
|
|
Nego, šća bi u međuvremenu? Pobosanči li gospodin Junuz Srbe iz Srpske te zamrziše li isti Srbiju
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 08:19 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8224 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Agathonikos je napisao/la: Nego, šća bi u međuvremenu? Pobosanči li gospodin Junuz Srbe iz Srpske te zamrziše li isti Srbiju Ma kakvi. Matica i dalje vuče kao magnet. Junuz failed
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 09:35 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Nego, šća bi u međuvremenu? Pobosanči li gospodin Junuz Srbe iz Srpske te zamrziše li isti Srbiju Malo ste nam dali da dišemo, da se i mi malo raspravljamo s federalnim partnerima. Metemma te dostojno zamijenio.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 09:40 |
|
|
Nebula je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Nego, šća bi u međuvremenu? Pobosanči li gospodin Junuz Srbe iz Srpske te zamrziše li isti Srbiju Ma kakvi. Matica i dalje vuče kao magnet. Junuz failed Google mi je svjedok, što sam pisao 2012. Bit će prilike da se sjete. Inače, znam pun kufer ljudi, Srba, koji su namagarčeni, oni s područja koje RS nije obuhvatila, a to je kod Srba znatan broj, mislim bar 2/5. Ostaviš posao i život u velikom gradu, odeš u neku zapizdinu u kojoj ni domaći nemaju što jest, i onda ti Muslimani srpsku zastavu da jedeš, i kao borgovi te uvjeravaju kako je to super. Imate vi svi Srbeki u podsvijesti to, izići će, uvijek iziđe.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 10:31 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ostaviš posao i život u velikom gradu, odeš u neku zapizdinu u kojoj ni domaći nemaju što jest, i onda ti Muslimani srpsku zastavu da jedeš, i kao borgovi te uvjeravaju kako je to super. Isto bi se moglo reći i za Rizu iz Banja Luke koji je kliznuo iz Banja Luke i otišao u neku jazbinu u srednjoj Bosni pa se sad druži sa gušterima i paucima umjesto da je ostao u velikom gradu i uživao blagodeti života u njemu Mislim gospodine Junuze, priča vam je šuplja jer rat nije bio prije 2000 godina već 20, ima nas koji se još sjećamo tijeh olovnijeh vremenah
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 10:32 |
|
|
Vratija se Sime
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 10:36 |
|
|
Nebula je napisao/la: Junuz failed Sudbina jarac
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 10:44 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Slikovit prikaz povratka copora Jesu li to amiđa, amiđinica i amiđin mali? A ova grupna fotkica, šira rodbina? Taib, Zejneba, Hamdo, Rizah, Faik i te fore Ja sam kontala da ste vi covjek od rijeci koji se drzi moralnih nacela.Duboko ste me razocarali svojom pateticnom pojavom Poslije obecanja i odlaska ravnog Turskoj sapunici.Vec sam vas vidjela kako saljete ravnogorce na vrata, ovim sto nisu ispostovali povlacenje Brankovicima :))) Na kraju vam zenski dio ekipe ustvari ostade najkarakterniji :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 10:52 |
|
|
A šta ću, moralo se malo navratiti jer nam je naša država Bosna i Hercegovina opet u velikom k*rcu i podjelama, pa ko biva da pripomognem malo u raspravama kako bismo je zajedničkim naporima izvukli iz krize
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 10:56 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A šta ću, moralo se malo navratiti jer nam je naša država Bosna i Hercegovina opet u velikom k*rcu i podjelama, pa ko biva da pripomognem malo u raspravama kako bismo je zajedničkim naporima izvukli iz krize Zivot vam je izgubio smisao bez ovog foruma.Kao sto rekoh, pateticna isprika, pateticna sramotna pojava.Zene su vam veci muskarci u figurativnom smislu od vas.Doduse izuzev Svaroga
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 11:00 |
|
|
Važi, gospođice Emt A sad malo o đenosajdu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 15 kol 2012, 11:03 |
|
|
Vasa pojava gospodine Aga je djenosajd na sve normalne, umno neogranicene firumase.Vjerujte mi Djenosajd na ljudskost, djenosajd na muzevnost.Vi ste synonym patetike :))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|