Frankopan je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:
Malo Goebelsovštine:
Capo postaje institucija, ne znam ko je neuvjerljiviji - oni što napadaju Zagreb ili oni koji ga brane.
![aleale :aleale](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a055.gif)
Januze, ovo je tipican lapsus lingve...mislim da je htio rec 'jednom rukom drkam a drugom
ga mazim'. No, vratimo se na temu...'ja je *ebem a ona mi pusi'.
ajde da te bespotrebno ne vrijeđam, jer i bog je štitio glupe, gubave i slične.
pročitaj prvo zrikijev post, pa onda moju ironiju.
iako, sve mi se čini kako je jazavac tvog kalibra vidio ono što želi vidjeti.
sad si nesretan jer je tvoj idol i nesuđeni guzodonor uvrijeđen otišao a kako se ni dosada nisi imao pokazati s nekom bistrinom ili rječitošću ovakav kakav jesi samo pokazuješ čega sve ima po toj prekooceanskoj dijaspori.
kad je rajvosa rekao kako si ti spadaš u onih 10% kvalitetnijih dijasporaša i da si onda zamislim što je to ostalo, počeo sam te žaliti.
duboko nesretni hrvat koji živi daleko, nesretan i ovako i onako, s krizom identiteta a viškom nabusitosti misleći kako pripada društvenom vrhu iako je je na vrhu tek kad zgradu zgotove pa treba je pokrit crijepom.
dosad si mogao ušparat koji dolarčić, kupiti imanje u glamoču pa na djelu dokazati sve to svoje hrvatstvo, za koje misliš da se pretplatio.
lako je guslit jednom tjedno u klubu iseljenika proklinjući šum nijagare što ti ubija sjećanje na šum neretve.