|
|
Stranica: 5/9.
|
[ 201 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 16:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Mora se priznati kako su Bošnjaci značajno pridinjeli popularizaciji Zrinjskog. I to prije svega tezom o Zrinjskom kao vještačkom klubu, te izjednačavanje današnjeg Veleža sa tradicijom nekadašnjeg komunističkog Veleža (Tojaga i Mustafa = Jole Musa i Marijan Kvesić). Isto kao sto su doprinijeli općenitom hrvatskom ulaganju u Mostar. Oni ubace 1 žeton jer se zele takmiciti, mi ubacimo 5. Rezultat je Mostar kao dominantno treći najvazniji grad u BiH, poslije 30 godina. Mostar je danas grad sa 4 kazališta, 2 Premierligaša i 6 studentskih domova, radi toga. Na kraju dobiješ opet hrvatski grad, ali puno napumpaniji, na steroidima. Otpor je uzaludan. I šire, nogometni uspjesi se prelijevaju na cijelu Hercegovinu koja ima oko 20% stanovništva BiH (demografi pomozite koliko točno), ali ima točno 6 od 12 premijerligaša: Zrinjski, Široki, Posušje, Velež, Igman Konjic i Leotar Trebinje.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 16:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Mostarski Hrvati su masovno prije rata navijali za Velež. Poznate su slike Čovića kao navijača  , ali evo da priznam i ja osobno sam navijao, išao na utakmice i imao crnu spit fire jaknu sa crvenom postavom, koje smo na utakmicama okretali naopako da izgledamo crveno. Inače, jakna mi je odlično stajala, curice su se nenormalno ložile na nju, čak i svađale za mene, nisam imao vremena to sve procesuirati.  Dok si ti nosio tu jaknu, Alija se izjašnjavao kao Srbin.  Alija debil, robijao zbog džamije u doba kad su bile moderne tajice. Propustio je vrhunac razvoja čovječanstva. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1332 of 2558 - 52.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 16:22 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Pa ako je sponzor/vlasnik parali zašto ne uloži više?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 16:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62689 Lokacija: DAZP HQ
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: dudu je napisao/la: Prigrlili smo koncept nove BIH gdje je sve nacionalno i jedva smo dočekalo riješiti se nekakvih FK Veleža, Čelika, Željezničara, slobodno im dodajte MFK ispred imena. Mi volim svoja imena, svoje simbole i svoje grbove, obožavamo ono HNK i HŠK i hrvatske simbole u grbovima. Velika većina klubova i u Hrvatskoj i Herceg-Bosni stavljaju nacionalni simbol u hrvatski grb. Hrvatski pa još športski klub Zrinjski, ne znam ide li hrvatskiji naziv od toga.  Ti si simpatični seoski djilkoš. Tvoj rodni polugradić nikad nije imao visokorangirani klub. Kad si dotepao u Zegej odmah si se proglasio navijačem Dinama. To bi bilo kao da ja sada navijam recimo za Rapid. Tebe razumijem.  Moji su oduvijek za Građanski i Dinamo, generacijski, nikakvi Veleži i Željezničari, mislim da su se mom stsrom takvi klubovi prije rata gadili više nego meni danas, ja sam zapravo indiferentan, danas ionako ništa ne predstavljaju, doslovno seoski klubići.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Valhalla
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 16:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Mora se priznati kako su Bošnjaci značajno pridinjeli popularizaciji Zrinjskog. I to prije svega tezom o Zrinjskom kao vještačkom klubu, te izjednačavanje današnjeg Veleža sa tradicijom nekadašnjeg komunističkog Veleža (Tojaga i Mustafa = Jole Musa i Marijan Kvesić). Isto kao sto su doprinijeli općenitom hrvatskom ulaganju u Mostar. Oni ubace 1 žeton jer se zele takmiciti, mi ubacimo 5. Rezultat je Mostar kao dominantno treći najvazniji grad u BiH, poslije 30 godina. Mostar je danas grad sa 4 kazališta, 2 Premierligaša i 6 studentskih domova, radi toga. Na kraju dobiješ opet hrvatski grad, ali puno napumpaniji, na steroidima. Otpor je uzaludan. Mostar ima i imat će jednu veliku manu za vas, a to je rubna pozicija u odnosu na centre modernog hrvatstva, i mala privlačnost za Hrvate katolike, koji pod nosom uz obalu imaju Split, Zadar, Šibenik i sva čuda koja idu uz more. Za Bošnjake je Mostar daleko atraktivniji, a nije čak niti njima uz sve mogućnosti na Zapadu. Zar ima netko normalan da bi rađe izabrao Mostar u natjecanju sa morskom obalom, otocima ili Zagrebom??? Za Boga miloga! I ovo što je napravljeno je urađeno na silu, jer se nekoć moćno katoličko hrvatstvo diljem BiH slilo dolje zbog rata, inače bi doslovce bilo ništa. To je sada ispuhalo. Mrka kapa dugoročno i muslimanima i katolicima u Mostaru, za Sarajevo je veliko pitanje da li će se održati... Daleko je to sada od nas i ne treba time razbijati glavu. Ovdje su Bošnjaci na optuženičkoj klupi da žele ekspanziju, a po slabom ulaganju u Mostar vidiš da se ne računa na to. Više se gradi Sarajevo prema Srbima nego Mostar, jer će se tu odigrati najveći sukob, a ne u Mostaru.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 16:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84336 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pa i vaš svaki grad je rubni.
Do Srbije ispod 10 km Tuzla i Zenica, a Sarajevo 0 km.
Vi ste rubni narod. Nemate ni 20 km dubine nigdje. Ono kad se Turci povlače pa kapa za njima.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 16:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 84336 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Za Muslimane je Mostar toliko atraktivan da imaju manje novogradnje nego Srbi u Trebinju.
Dvije muslimanske općine gravitiraju Mostaru.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
pakovic
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:04 |
|
|
weasel je napisao/la: Tko nam brani da sve Hrvatske klubove iz BiH uključimo u HNL?  UEFA
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naravno, za Zrinjski treba navijati i dio ljudi sa Širokog.  Pola momcadi Srbi i muslimani , predsjednik Zidov( koji javno ističe LGBT zastave) a ti ocekujes da se iz Sirokog navija za vas ? Majketi kakvu to robu koristis, de i meni malo Naravno da Ce mi uvijek bit drago kad napravite neki pomak u europi, kad zgazite bliskoistićne klubove al da navijamo za vas , stvarno nam ne pada na pamet... Jer ,ruku na srce, cim prijeđes zovnicu to je potpuno drugi mentalitet, svijest, obicaji, narod , skoro pa i drugi Bog 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:10 |
|
|
Diablo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Naravno, za Zrinjski treba navijati i dio ljudi sa Širokog.  Pola momcadi Srbi i muslimani , predsjednik Zidov( koji javno ističe LGBT zastave) a ti ocekujes da se iz Sirokog navija za vas ? Majketi kakvu to robu koristis, de i meni malo Naravno da Ce mi uvijek bit drago kad napravite neki pomak u europi, kad zgazite bliskoistićne klubove al da navijamo za vas , stvarno nam ne pada na pamet... Jer ,ruku na srce, cim prijeđes zovnicu to je potpuno drugi mentalitet, svijest, obicaji, narod , skoro pa i drugi Bog  Moraju i Hrvati u BIH imat svoju metropolu i Babilon.  Vi dodjete za Hrvate BiH ko Knin za Srbe RSK.  Žestoki mali bastion. A “Mostara” oni nisu ni imali. 
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:11 |
|
|
Diablo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Naravno, za Zrinjski treba navijati i dio ljudi sa Širokog.  Pola momcadi Srbi i muslimani , predsjednik Zidov( koji javno ističe LGBT zastave) a ti ocekujes da se iz Sirokog navija za vas ? Majketi kakvu to robu koristis, de i meni malo Naravno da Ce mi uvijek bit drago kad napravite neki pomak u europi, kad zgazite bliskoistićne klubove al da navijamo za vas , stvarno nam ne pada na pamet... Jer ,ruku na srce, cim prijeđes zovnicu to je potpuno drugi mentalitet, svijest, obicaji, narod , skoro pa i drugi Bog  pojasni nama koji nisu domorodci 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:14 |
|
|
Moderni Zrinjski traje već 30 godina, znači rodilo se 30 generacija u Mostaru koje navijaju od rođenja samo za Zrinjski a umrlo 30 generacija koje su imale i navijače Veleža. Sa svakom kalendar ( Benjamina Karić  ) godinom Velež je i simbolikom sve manji. #biologija
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43690 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Samo se vi držite Širokog i za njega navijajte, nek je što više Škripara i da napokon krenete i na koje gostovanje. Vi ste naš baskijski Athletic, poštujem takav pristup.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Valhalla
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pa i vaš svaki grad je rubni.
Do Srbije ispod 10 km Tuzla i Zenica, a Sarajevo 0 km.
Vi ste rubni narod. Nemate ni 20 km dubine nigdje. Ono kad se Turci povlače pa kapa za njima. Pa nije baš tako drastično. Centar Zenice je udaljen 25 kilometara od entitetske crte, centar Tuzle 10 kilometara, a centar Sarajeva 1300 metara, ili zapravo nula ako računamo da je grad podijeljen, kao što i jest. I onda Srbi izvale da su granice tzv. RS nedodirljive. Jesu, ali da nas drže pod vojnom okupacijom kao Palestince, i to je glavni argument zašto se osjećamo i jesmo balkanski Palestinci. Ne znam za Turke, ali daljeg napretka u osvajanjima za Srbe neće biti bez najviše cijene u krvi. Kvadrat zemlje, litra krvi, pa koliko Srbi imaju krvi, a koliko kvadrata mi (hint: nemaju dovoljno krvi, inače bi davno napali). Sarajevo se pakuje doslovce četvorni metar po četvorni metar, nećeš moć iglu baciti, a onda ide proboj ka istoku, kad se dovrši kritična masa. I to će Srbi počet kavgu. Kad im se načička entitetska crta zgradama, kućama, cestama i čim sve ne, a nismo više daleko.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:22 |
|
|
Offtopic Zrinjski da je pameti bi bar Branitelja ili Brotnja pogurao u 1.ligu FBiH i slao tamo igrače nakon juniorskog staža. Ovako u tom drugom rangu iz HNŽ igra samo Gošk u kojem igra 80% nehrvata.
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:22 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2559 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
weasel je napisao/la: Diablo je napisao/la: Pola momcadi Srbi i muslimani , predsjednik Zidov( koji javno ističe LGBT zastave) a ti ocekujes da se iz Sirokog navija za vas ? Majketi kakvu to robu koristis, de i meni malo Naravno da Ce mi uvijek bit drago kad napravite neki pomak u europi, kad zgazite bliskoistićne klubove al da navijamo za vas , stvarno nam ne pada na pamet... Jer ,ruku na srce, cim prijeđes zovnicu to je potpuno drugi mentalitet, svijest, obicaji, narod , skoro pa i drugi Bog  pojasni nama koji nisu domorodci  Širokobriški škutori i mostarske brate  Može se reći da su zapadni Hercegovci malo primitivniji i da ima neke razlike u govoru, no sve je to jedna lijepa grana hrvatskog naroda, sve ostalo je naše interno međusobno podjebavanje
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Diablo je napisao/la: Pola momcadi Srbi i muslimani , predsjednik Zidov( koji javno ističe LGBT zastave) a ti ocekujes da se iz Sirokog navija za vas ? Majketi kakvu to robu koristis, de i meni malo Naravno da Ce mi uvijek bit drago kad napravite neki pomak u europi, kad zgazite bliskoistićne klubove al da navijamo za vas , stvarno nam ne pada na pamet... Jer ,ruku na srce, cim prijeđes zovnicu to je potpuno drugi mentalitet, svijest, obicaji, narod , skoro pa i drugi Bog  Moraju i Hrvati u BIH imat svoju metropolu i Babilon.  Vi dodjete za Hrvate BiH ko Knin za Srbe RSK.  Žestoki mali bastion. A “Mostara” oni nisu ni imali.  Široki = Cetinje  ili Knin 
|
|
Vrh |
|
 |
Valhalla
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:23 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Za Muslimane je Mostar toliko atraktivan da imaju manje novogradnje nego Srbi u Trebinju.
Dvije muslimanske općine gravitiraju Mostaru. Baš to i velim, zatiranjem istočne Hercegovine se završila priča o nekom velikom rastu istočnog Mostara. Uglavnom, bit će vam jako teško spinovati da želimo ekspaniziju kada ne bude ničega više na terenu. Samo fijuk vjetra i huk Neretve ostaje na kraju. Mostar je i za Hrvate katolike malo atraktivan. Možda sirotinja neka, zaglavili, netko sa sela, ali ljudi sa novcem i obrazovanjem idu na obalu i u Zagreb. Kakav Mostar slijepo crijevo u brdima, vruće ko na moru, a nemaš mora. Tako blizu, a tako daleko. Mi u Sarajevu smo načisto da smo u brdima-govnima i nema spasa. Ne mogu Metković i Opuzen da se održe više, a Mostar će u neku ekspanziju. Nije realno. Nema masovne gospodarske osnove, a i političko ozračje je užasno.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:28 |
|
|
daramo je napisao/la: Samo se vi držite Širokog i za njega navijajte, nek je što više Škripara i da napokon krenete i na koje gostovanje. Vi ste naš baskijski Athletic, poštujem takav pristup. Tako je , sportski i svaki drugi pozdrav od Škutora Mislim da vama vise "lezi" potez od rame pa do capljine. Jer to su doslovno isti ili slični ljudi , dok smo mi nesto sasvim drugo 
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43690 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne znam Diablo na koga misliš, ja sam iz kraja gdje se uvijek navijalo za Dinamo, čak i danas Dinamo je simpatija ali je samo jedna prava ljubav.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:33 |
|
|
Ultrasi sami sebi pjevaju mostarski Cigani  Ciganluk je unikatni mostarski humor, a Škutori su od Hrvata Mostara pogrdni naziv za ZHŽ+Čitluk jer su ruralnijih običaja. 
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:45 |
|
|
daramo je napisao/la: Ne znam Diablo na koga misliš, ja sam iz kraja gdje se uvijek navijalo za Dinamo, čak i danas Dinamo je simpatija ali je samo jedna prava ljubav. Kad bi dolazio Dinamo pod bijeli brijeg a za njim i masa Škutora , tada bi mostarci nakon utakmice polupali ili ostetili masu nasih auta .Raspitaj se malo kod dede ako je ziv 
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 17:47 |
|
|
saskia je napisao/la: weasel je napisao/la: pojasni nama koji nisu domorodci  Širokobriški škutori i mostarske brate  Može se reći da su zapadni Hercegovci malo primitivniji i da ima neke razlike u govoru, no sve je to jedna lijepa grana hrvatskog naroda, sve ostalo je naše interno međusobno podjebavanje To je super, katolibani i umjereni  , jin i jang tvore savršenstvo. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1332 of 2558 - 52.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 18:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: saskia je napisao/la: Širokobriški škutori i mostarske brate  Može se reći da su zapadni Hercegovci malo primitivniji i da ima neke razlike u govoru, no sve je to jedna lijepa grana hrvatskog naroda, sve ostalo je naše interno međusobno podjebavanje To je super, katolibani i umjereni  , jin i jang tvore savršenstvo.  Kamo sreće RSK Krajišnicima da je Knin pored sebe imao grad od 100 000 da im govori da su ruralnijega karaktera. 
|
|
Vrh |
|
 |
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Dio Muslimana Mostara trebaju počet javno navijat za Zrinjski Postano: 26 kol 2022, 18:04 |
|
|
Hercegovački Hrvati dominiraju u BIH nogometu, ali što je s bosanskima? Jasno da je situacija vrlo teška, demografska, ekonomska...ali kad biste mogli odrediti neki klub u Bosni da postane što se kaže "nositelj kvalitete", odnosno predstavnik hrvatskog nogometa tamo, koji bi to klub bio? Kad bi se pojavio neki ludi stranac, koji biste mu klub u takvoj situaciji predložili da u njega uloži? Vitez?
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 23 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|