|
|
Stranica: 2/10.
|
[ 239 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 27 pro 2010, 23:58 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Čuj ne možemo, može može i te kako, vidiš da biraju premijere kad im se ćefne. Nego ne bih rekao da je baš za entitet, prije bih rekao da čita Yunuza...  Treba iskoristiti tu pozitivu iz takvih krugova, a koja će idućih godina bit na vlasti, za realnije ciljeve, u skladu s njihovim. Šta je balonja, ruše se planovi o dvoentitetskoj Bosni,a?Ova ti je za 10
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 27 pro 2010, 23:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Čuj ne možemo, može može i te kako, vidiš da biraju premijere kad im se ćefne. Nego ne bih rekao da je baš za entitet, prije bih rekao da čita Yunuza...  Treba iskoristiti tu pozitivu iz takvih krugova, a koja će idućih godina bit na vlasti, za realnije ciljeve, u skladu s njihovim. Jule, ili ti citas nju Povecao si hejt prema seheristima, ali i dalje si u dushi spoj nespojivog - levicarski pravash Mislim da bi najsretniji bio kad bi se Srpska bacila na kolena, Hrvatska popunila meki trbuh do Drine, i tako ugojena usla u EU, a ti onda na miru levicario... Ja kao veci pobornik poboljsanja srpsko - hrvatske saradnje zasnovane na opstem interesu, a ne komunjarskim iluzijama, sam bio zadovoljan kad se pojavi neko iz Hrvatske koji ne pljuje po svemu sto dolazi iz Srbije... Vesnica i ekipica nisu imali toliko zuci prema tome u proslosti, optuzivali ih da su presvuceni partizani... To je bila iluzija, nema partizana u Srbiji, moze da se smeska sa Cedicom, i to je plafon. Iza ledja, kad se ugase kamere, gro tih satro modernih prosvecenih politicara su blize Alkalaju i pranju ruku, nego Johnu Lennonu. Kad god neko od tih starih levicara pocne patetiku o saradnji, pitam se gde je prevara, bolje da ne pricaju o tome, procitana su knjiga... pojavi se Vesnica kao nakindjurena bozicna jelka, nausnica joj vredi kao necija godisnja penzija, a ovamo prosipa humanisticke price... fejk, od pocetka do kraja...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:01 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 19:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
KaRudar je napisao/la: Ova ti je za 10
Iskreno da kažem, s tobom mi je draže komunicirati sto puta nego s ovim prerušenim prefirgankom. Ti otvoreno kažeš da si bošnjak i otvoreno zastupaš svoja stajališta. A ovo prefirgano smeće fingira identitet. To najviše ljudi mrze
|
|
Vrh |
|
 |
Ernani
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:03 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 10:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
Hrvati i Srbi u BiH mogu se voditi zajedničkim interesima, to ne predstavlja problem. Nego Srbija hoće da se tu očeše pa da na račun podrške RS-a hrvatskom entitetu pokuša sakriti svoje avanture 90-ih. Čin popuštanja RH bi smatrao činom veleizdaje i mislim da svaka vlast koja pokuša tako nešto nebi smjela proći nekažnjeno, upadnemo kao Ukrajinci u parlament i premlatimo ih, barem to.

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:04 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Iskreno da kažem, s tobom mi je draže komunicirati sto puta nego s ovim prerušenim prefirgankom. Ti otvoreno kažeš da si bošnjak i otvoreno zastupaš svoja stajališta. A ovo prefirgano smeće fingira identitet. To najviše ljudi mrze
Ne bih ja bas rekao da covjek fingira identitet mozda ti nisi navikao na Hrvata koji ne misli samo o trecem kao sto Bosnjaci nisu navikli na Bosnjaka koji bi pristao na treci entiet... Bosnjacki politicari nece pristati na Treci pogotovo u situaciji ako se granice RSa nece mijenjati Trebamo dogovarati stvari oko kojih se mozemo sloziti
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:06 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Ne bih ja bas rekao da covjek fingira identitet mozda ti nisi navikao na Hrvata koji ne misli samo o trecem kao sto Bosnjaci nisu navikli na Bosnjaka koji bi pristao na treci entiet...
Bosnjacki politicari nece pristati na Treci pogotovo u situaciji ako se granice RSa nece mijenjati Trebamo dogovarati stvari oko kojih se mozemo sloziti
Ja sam po nacionalnosti Bošnjak i zalažem se za treći entitet.
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:07 |
|
|
Ernani je napisao/la: Hrvati i Srbi u BiH mogu se voditi zajedničkim interesima, to ne predstavlja problem. Nego Srbija hoće da se tu očeše pa da na račun podrške RS-a hrvatskom entitetu pokuša sakriti svoje avanture 90-ih. Čin popuštanja RH bi smatrao činom veleizdaje i mislim da svaka vlast koja pokuša tako nešto nebi smjela proći nekažnjeno, upadnemo kao Ukrajinci u parlament i premlatimo ih, barem to. Erni, da ne mastimo temu ovde sa offom, mozemo ovu pricu na nekoj drugoj...
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:08 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Ne bih ja bas rekao da covjek fingira identitet mozda ti nisi navikao na Hrvata koji ne misli samo o trecem kao sto Bosnjaci nisu navikli na Bosnjaka koji bi pristao na treci entiet...
Bosnjacki politicari nece pristati na Treci pogotovo u situaciji ako se granice RSa nece mijenjati Trebamo dogovarati stvari oko kojih se mozemo sloziti
Ja sam po nacionalnosti Bošnjak i zalažem se za treći entitet. I ja isto :) 
|
|
Vrh |
|
 |
Grunf
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:10 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ernani je napisao/la: Hrvati i Srbi u BiH mogu se voditi zajedničkim interesima, to ne predstavlja problem. Nego Srbija hoće da se tu očeše pa da na račun podrške RS-a hrvatskom entitetu pokuša sakriti svoje avanture 90-ih. Čin popuštanja RH bi smatrao činom veleizdaje i mislim da svaka vlast koja pokuša tako nešto nebi smjela proći nekažnjeno, upadnemo kao Ukrajinci u parlament i premlatimo ih, barem to. Erni, da ne mastimo temu ovde sa offom, mozemo ovu pricu na nekoj drugoj... Možete i tu. Neće vam brisati postove, to samo meni rade. 
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:11 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Bosnjacki politicari nece pristati na Treci pogotovo u situaciji ako se granice RSa nece mijenjati Trebamo dogovarati stvari oko kojih se mozemo sloziti
Poštujem to što bošnjaci ne žele 3.entitet (većinski hrvatski ). Nadam se da će po toj istoj matrici bošnjaci poštovati to što hrvati ne žele u većinski bošnjački entitet!!
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:15 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Bosnjacki politicari nece pristati na Treci pogotovo u situaciji ako se granice RSa nece mijenjati Trebamo dogovarati stvari oko kojih se mozemo sloziti
Poštujem to što bošnjaci ne žele 3.entitet (većinski hrvatski ). Nadam se da će po toj istoj matrici bošnjaci poštovati to što hrvati ne žele u većinski bošnjački entitet!!Ali zele u vecinski Srpski? A nakon toga da se kaze mi ne zelimo da zivimo u vecinski Bosnjackoj drzavi? U Federaciji postoje Bosnjacki i Hrvatski entieti znaci tu smo isti Problem je na razini Federacije i tu stvari treba popravljati Ona stvar u platformi se svidja koja govori o nacinu glasanja u vladi Federacije jos treba poraditi na izbornim jedinicama i bice dovoljno za prvu fazu
|
|
Vrh |
|
 |
Grunf
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:17 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Ali zele u vecinski Srpski? A nakon toga da se kaze mi ne zelimo da zivimo u vecinski Bosnjackoj drzavi?
U Federaciji postoje Bosnjacki i Hrvatski entieti znaci tu smo isti Problem je na razini Federacije i tu stvari treba popravljati Ona stvar u platformi se svidja koja govori o nacinu glasanja u vladi Federacije jos treba poraditi na izbornim jedinicama i bice dovoljno za prvu fazu Dok vi dođete do 2. faze raspast će vam se država. Samo pomalem. 
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:18 |
|
|
Grunf je napisao/la: Možete i tu. Neće vam brisati postove, to samo meni rade.  Ajde "ugrozeni", i moje pisanije je maknuto, 1:1, vracamo se na temu... Dobro je primeceno da je depesha stigla od van da se talasa sa Trecim. Urednistvo HRT-a je odlucilo da oplete po Sarajevu, koga da zovu... aj necemo olinjale HDZ-ovce, ajmo nekog ko je iz drugog tabora... Vesnice, jer bi progovorila koju o ugrozenosti Hrvata BIH?! Hmmm, pa vi znate sta ja mislim o tome, sta sam godinama sa Mesketom pricala i radila, da sam skoro gostovala u Sarajevu na dodeli nagrada... ali necete imati problema, javljeno je da ce nam to biti plus u evropskim integracijama, Nemci, Angela, Covic...to je ista ekipa... al sta ce reci Ameri?! ambasador i institut za mir iz Wasingtona dremaju posle Bozica... Pa...ajde, al ne ocekujte previshe...
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:19 |
|
|
KaRudar je napisao/la: U Federaciji postoje Bosnjacki i Hrvatski entieti znaci tu smo isti Problem je na razini Federacije i tu stvari treba popravljati Ona stvar u platformi se svidja koja govori o nacinu glasanja u vladi Federacije jos treba poraditi na izbornim jedinicama i bice dovoljno za prvu fazu
Bojim se da, ako je u tijeku omeđivanje granica republike srpske a istodobno njezin predsjednik govori da će u skoroj budućnosti doći do razdruživanja RS-a od FBIH , ne govoriš istinu!!
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:21 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: KaRudar je napisao/la: U Federaciji postoje Bosnjacki i Hrvatski entieti znaci tu smo isti Problem je na razini Federacije i tu stvari treba popravljati Ona stvar u platformi se svidja koja govori o nacinu glasanja u vladi Federacije jos treba poraditi na izbornim jedinicama i bice dovoljno za prvu fazu
Bojim se da, ako je u tijeku omeđivanje granica republike srpske a istodobno njezin predsjednik govori da će u skoroj budućnosti doći do razdruživanja RS-a od FBIH , ne govoriš istinu!! Hocu ti reci da je problem Bosnjacke i Hrvatske politike u BiH na razini Federacije i da tu stvari trebamo promijeniti A te Dodikove price za malu djecu ne komentarisem
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:23 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 16:26 Postovi: 18013 Lokacija: Drina je na granici!
|
KaRudar je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la: Iskreno da kažem, s tobom mi je draže komunicirati sto puta nego s ovim prerušenim prefirgankom. Ti otvoreno kažeš da si bošnjak i otvoreno zastupaš svoja stajališta. A ovo prefirgano smeće fingira identitet. To najviše ljudi mrze
Ne bih ja bas rekao da covjek fingira identitet mozda ti nisi navikao na Hrvata koji ne misli samo o trecem kao sto Bosnjaci nisu navikli na Bosnjaka koji bi pristao na treci entiet... Bosnjacki politicari nece pristati na Treci pogotovo u situaciji ako se granice RSa nece mijenjati Trebamo dogovarati stvari oko kojih se mozemo sloziti U ovome je trenutku problem unutar federacije, zato će prvo pregovori i ici u tome pravcu, pravedna podjela federacije, svako na svome ;) Bošnjaci su napravili veliku grešku jer su Hrvate prepustili u savezništvo sa Srbima, jednostavno nisu znali ili htjeli tj održati savezništvo sa hrvatima... 
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:25 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Hocu ti reci da je problem Bosnjacke i Hrvatske politike u BiH na razini Federacije i da tu stvari trebamo promijeniti
A te Dodikove price za malu djecu ne komentarisem
Nemaju Bošnjaci problem sa Hrvatima nego imaju problem sa Hrvatima i Srbima, što je ogromna razlika. Evo za primjer u skupštini RS uopće neće biti Bošnjaka u vijeću naroda. Mala demonstracija što vas čeka u budućnosti!
|
|
Vrh |
|
 |
Grunf
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:26 |
|
|
KaRudar je napisao/la: A te Dodikove price za malu djecu ne komentarisem To nisu priče za malu djecu nego simptomi koji pokazuju da je nešto trulo i nevaljalo. Negiranje simptoma će samo dovesti do većeg trulenja i na kraju do raspada sistema.
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:27 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: U ovome trenutku je problem unutar federacije, zato će prvo pregovori i ici u tome pravcu, pravedna podjela federacije, svako na svome ;) Bošnjaci su napravili veliku grešku jer su Hrvate u prepustili u savezništvo sa Srbima, jednostavno nisu znali ili htjeli tj održati savezništvo sa hrvatima...  Hrvatima saveznistvo sa Srbima nece donijeti nista dobro vjeruj mi ... Oni zajedno mogu samo lajati na Bosnjake i eventualno da Srbima status Hrvata bude izgovor da blokiraju drzavnu vlast sto trenutno cine...
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:28 |
|
|
Grunf je napisao/la: KaRudar je napisao/la: A te Dodikove price za malu djecu ne komentarisem To nisu priče za malu djecu nego simptomi koji pokazuju da je nešto trulo i nevaljalo. Negiranje simptoma će samo dovesti do većeg trulenja i na kraju do raspada sistema. Pa pazi sigurno je da ne valja... Oni nikad nisu niti ce ikad priznati BiH kao svoju domovinu bez obzira na koji nacin ona bila uredjena
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
DzoniBG je napisao/la: Jule, ili ti citas nju Povecao si hejt prema seheristima, ali i dalje si u dushi spoj nespojivog - levicarski pravash Mislim da bi najsretniji bio kad bi se Srpska bacila na kolena, Hrvatska popunila meki trbuh do Drine, i tako ugojena usla u EU, a ti onda na miru levicario... Ja kao veci pobornik poboljsanja srpsko - hrvatske saradnje zasnovane na opstem interesu, a ne komunjarskim iluzijama, sam bio zadovoljan kad se pojavi neko iz Hrvatske koji ne pljuje po svemu sto dolazi iz Srbije... Vesnica i ekipica nisu imali toliko zuci prema tome u proslosti, optuzivali ih da su presvuceni partizani... To je bila iluzija, nema partizana u Srbiji, moze da se smeska sa Cedicom, i to je plafon. Iza ledja, kad se ugase kamere, gro tih satro modernih prosvecenih politicara su blize Alkalaju i pranju ruku, nego Johnu Lennonu. Kad god neko od tih starih levicara pocne patetiku o saradnji, pitam se gde je prevara, bolje da ne pricaju o tome, procitana su knjiga... pojavi se Vesnica kao nakindjurena bozicna jelka, nausnica joj vredi kao necija godisnja penzija, a ovamo prosipa humanisticke price... fejk, od pocetka do kraja... Ajde Niđo da ti malo odgovorim, činiš se inteligentnijim nego sam te u početku procijenio za razliku od Poskoka dosadnotrećaškog kojem svi koji ne kruže na karti Treći ne valjaju. Elem, Vesnicina, Ivina (predsjednika), politika prema BiH je upravo prosrpska. Spajanje Hrvatske i Srbije se izvodi preko BiH. Prvo tu zatopljuju odnosi pa će tek onda moći doći do približavanja i RH i RS (Srbije). Njima jeste Juga na srcu. I neka je, bh. Hrvati od toga imaju koristi. I bh. Srbi. RH zablokirana na putu u EU, premijeri država u "regiji" se crtaju negdje tamo u Americi, očito se ide na spajanje "regije". A ovo su sve "njihovi" igrači. Sad će se tražit načina kako da Srbi i Hrvati ponovno ovladaju BiH. Nju smo ispustili ograničavajući se na manje teritorije a državu (ne u teritorijalnom smislu) prepustili Bošnjacima. E to će se mijenjat. Dakle građanska BiH u kojoj nacionalne regije generiraju dovoljno vlasti da država ne bude nacionalna bošnjačka država, to im je cilj. Takva će spajati naše države, a ovako imaš problem. Tako da očekujem da će i RS platit ovlastima istu stvar. A mi bi mogli malo razmislit kako najbolje da uhvatimo državu BiH u ruke, čini se da je Čović to i skužio. Valjda zato su prepustili predsjedništvo šaptom ali zato borba za BiH je žestoka... Ja i ljevičarstvo ne idemo u istu rečenicu...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
|
|
KaRudar je napisao/la: Hrvatima saveznistvo sa Srbima nece donijeti nista dobro vjeruj mi ... Oni zajedno mogu samo lajati na Bosnjake i eventualno da Srbima status Hrvata bude izgovor da blokiraju drzavnu vlast sto trenutno cine...
A evo u ovih 15 godina savezništva sa vama nam je donijelo toliko dobra da ne znamo kud ćemo od sreće!! A što se tiče blokiranja države mi ćemo im pomoći i to još više nego što oni čine!!!
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:31 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Hrvatima saveznistvo sa Srbima nece donijeti nista dobro vjeruj mi ... Oni zajedno mogu samo lajati na Bosnjake i eventualno da Srbima status Hrvata bude izgovor da blokiraju drzavnu vlast sto trenutno cine...
A evo u ovih 15 godina savezništva sa vama nam je donijelo toliko dobra da ne znamo kud ćemo od sreće!! To je druga tema... ovdje bar imate kantone :)
|
|
Vrh |
|
 |
KaRudar
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:32 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: KaRudar je napisao/la: Hrvatima saveznistvo sa Srbima nece donijeti nista dobro vjeruj mi ... Oni zajedno mogu samo lajati na Bosnjake i eventualno da Srbima status Hrvata bude izgovor da blokiraju drzavnu vlast sto trenutno cine...
A evo u ovih 15 godina savezništva sa vama nam je donijelo toliko dobra da ne znamo kud ćemo od sreće!! A što se tiče blokiranja države mi ćemo im pomoći i to još više nego što oni čine!!! Super.. Samo protiv Bosnjaka... jedino u tome ste slozni vijekovima :)
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Dnevnik 3; Vesna Pusić za Treći entitet. Postano: 28 pro 2010, 00:36 |
|
|
KaRudar je napisao/la: Super.. Samo protiv Bosnjaka... jedino u tome ste slozni vijekovima :)
Želimo Bošnjacima sve najbolje u životu, da im bude sve sretno i berićetno kao i svim drugim susjednim narodima, ali našu slobodu, zemlju, vjeru i naš trud ne damo nikamo! Pa ni Bošnjacima!!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|