|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 29 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
 |
Naslov: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 26 stu 2017, 20:30 |
|
|
Dodik o Izetbegoviću: Bakir je izgubio sve!Predsjednik RS Milorad Dodik izjavio je danas da BiH ne može da prizna Kosovo te da bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović "tu ne može ništa". - Od toga tek nema ništa. Politička karijera Bakira Izetbegovića je u krizi. Izgubio je partiju, izgubio je izbore u Srebrenici, izgubio je pola poslaničkog kluba. U posljednje vrijeme je izgubio sve što je mogao izgubiti. Naravno, sada koristi te neke univerzalne teme, poput sukoba - istakao je Dodik. Dodik je poručio kako "od sukoba nema ništa". Komentirajući Izetbegovićeve riječi da je za cjelovitost BiH spreman da ode do kraja, uključujući i rat, Dodik je rekao da bi " ako bi krenuo iz Sarajeva prema Banjoj Luci, mogao da dođe do Zenice". http://avaz.ba/vijesti/bih/325635/dodik ... zgubio-sve Samo zajebavati budalu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caco
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 26 stu 2017, 20:32 |
|
|
|
Odakle Dodiku ta ideja da neko planira napasti npr Banja Luku ?
Dodik je spreman na sve samo da zadrzi vlast
_________________ Pobuni se .Uvijek.Bez obzira na ishod.Makar završio u lancima. Jedini način da se osjećaš kao čovjek
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 26 stu 2017, 20:42 |
|
|
caco je napisao/la: Odakle Dodiku ta ideja da neko planira napasti npr Banja Luku ?
Dodik je spreman na sve samo da zadrzi vlast Ne prosipaj se.Dosta si za danas.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 26 stu 2017, 21:30 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 00:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 26 stu 2017, 21:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88616 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hihihi. Pa naravno. S tim da prošli put nisu mogli ni do Zenice, iz Sarajeva.  Sada su propisali da legalno ne mogu dalje od Zenice, ako mu netko (NATO, Hrvatska, Srbija) terorističku paravojsku ne izbombardira.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 26 stu 2017, 21:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88616 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Teško mi je zamisliti kako je to da si narod, a nemaš vojsku koju kontroliraš!!!
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
caco
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 26 stu 2017, 23:03 |
|
|
|
Meni je tesko zamislit kakav si je to narod kad mu drugi biraju predstavnike hihihi
_________________ Pobuni se .Uvijek.Bez obzira na ishod.Makar završio u lancima. Jedini način da se osjećaš kao čovjek
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 26 stu 2017, 23:10 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45124 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Zaista kaže pripadnik naroda koji tvrde da su im Srbi i Hrvati 100 godina određivali kako će se zvati i izjasniti na popisu.
Preglasati je lako, samo treba platiti cijenu, preglasavanje Srba ste platili s pola BiH, ne gine vam isto i s Federacijom. Kakvi ste ne bi me čudilo niti da vam Arapi i vehabije naplate i prepolove i Alijin fildžan.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 26 stu 2017, 23:55 |
|
|
caco je napisao/la: Meni je tesko zamislit kakav si je to narod kad mu drugi biraju predstavnike hihihi Meni je teško zamisliti kakav je to narod uopće, 'bošnjački' 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
njonjonja
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 00:38 |
|
|
daramo je napisao/la: Zaista kaže pripadnik naroda koji tvrde da su im Srbi i Hrvati 100 godina određivali kako će se zvati i izjasniti na popisu.
Preglasati je lako, samo treba platiti cijenu, preglasavanje Srba ste platili s pola BiH, ne gine vam isto i s Federacijom. Kakvi ste ne bi me čudilo niti da vam Arapi i vehabije naplate i prepolove i Alijin fildžan. Jer "mi Hrvati", tada kad se izglasavala nezavisnost RBiH, nismo postojali..ma ni u tragovima, a kamoli da bi "mi" tu sad nesto izglasavali.. A i kad su ustase genocidisale Srbe i Jevreje i tad se zna da "mi Hrvati" nismo postojali vec su to cinili muslimani ustase.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
njonjonja
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 00:50 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 02:37 |
|
|
njonjonja je napisao/la: Vaša opčinjenost Miloradom,raznim popovima,Srbima,plastičnim puškama,četnicima,ćevapima,Sirijom i memorandum1,2,3,7.938.Je stvarno za neku ozbiljnu dijagnozu. Da nema Hrvata i vas mMuslimana mi ne bi znali pola stvari šta se događa kod nas.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Björn_Ironside
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 06:51 |
|
|
Miletovi fanovi po imenu na slici : Milojko, Milica, Mitar, Vaso, RaDojka, Vidoje, Vidosava, Grujica, Draško, Živana itd. itd. itd. Vidi kako inteligentno i pozorno gledaju ... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 07:51 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28476 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Björn_Ironside je napisao/la: Miletovi fanovi po imenu na slici : Milojko, Milica, Mitar, Vaso, RaDojka, Vidoje, Vidosava, Grujica, Draško, Živana itd. itd. itd. Vidi kako inteligentno i pozorno gledaju ...  Ma jock, ovo su oni što na klixu pišu na temi Milorad Dodik. Koliko ono stranica ima ta tema, 10000?? Jesus... Vaša opčinjenost Dodikom je patološka.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 08:38 |
|
|
Björn_Ironside je napisao/la: Miletovi fanovi po imenu na slici : Milojko, Milica, Mitar, Vaso, RaDojka, Vidoje, Vidosava, Grujica, Draško, Živana itd. itd. itd. Vidi kako inteligentno i pozorno gledaju ...  Plemenite, lijepe i korisne životinje. Dakle sve ono sto Bosnjaci nisu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 13:58 |
|
|
Kategorija viceva: islamski (dzamijski) humor. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 14:00 |
|
|
|
Neka Baki famEliju šalje u prve redove
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 16:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Kategorija viceva: islamski (dzamijski) humor.  Proširi opis i na prozu. Ona je bila mlada i lepa i htela je da klanja ali joj njeni nisu dali pa je klanjala krišom. To im je glavna fora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 16:41 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6989 Lokacija: Izvan sebe
|
caco je napisao/la: Meni je tesko zamislit kakav si je to narod kad mu drugi biraju predstavnike hihihi Imas potpuno pravo, ali to nece jos dugo trajati hahaaahaaa!
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 16:45 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6989 Lokacija: Izvan sebe
|
Tulkas je napisao/la: Neka Baki famEliju šalje u prve redove Ispravno, ko zaziva rat neka mu je porodici.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 17:49 |
|
|
Ko zaziva rat nek mu je u Sarajevu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
njonjonja
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 18:07 |
|
|
Kačamak je napisao/la: njonjonja je napisao/la: Vaša opčinjenost Miloradom,raznim popovima,Srbima,plastičnim puškama,četnicima,ćevapima,Sirijom i memorandum1,2,3,7.938.Je stvarno za neku ozbiljnu dijagnozu. Da nema Hrvata i vas mMuslimana mi ne bi znali pola stvari šta se događa kod nas. 24 minuta je cisto odlicna satira. Kakve nema u SA ili ZG. Posto je iz Beograda, logicno je da ce se najvise tematizirati tamosnje prilike. Moze se covjek bolje informisati, i to na duhovit nacin, nego citajuci tabloide. Ustvari ne postoji bolji nacin razgolicavanja te politicke lakrdije. Jebiga, ovaj put je na meti bila seljacina iz Laktasa..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 27 stu 2017, 19:19 |
|
|
Björn_Ironside je napisao/la: Miletovi fanovi po imenu na slici : Milojko, Milica, Mitar, Vaso, RaDojka, Vidoje, Vidosava, Grujica, Draško, Živana itd. itd. itd. Vidi kako inteligentno i pozorno gledaju ...  Omiljena hrana u segmentu "zabranjene hrane" kod Bosnjaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 29 stu 2017, 12:34 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Teško mi je zamisliti kako je to da si narod, a nemaš vojsku koju kontroliraš!!! Teško zamisliti, lako u tome uživati, kako su oni jedina nacija na Balkanu bez nacionalne države. Tko bi ikad rekao da će i Albanci sa Kosova imati svoju državu gdje su oni gazde, a ovi ne.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: Dodik: Ako Bakir krene prema Banja Luci moze da dodje do Zenice Postano: 29 stu 2017, 20:23 |
|
|
nosferatu je napisao/la: kakva stoka ovi ce trpaju sarajkinu cerku u buducnosti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|