|
|
Stranica: 65/186.
|
[ 4648 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 14:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88926 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hagresor je napisao/la: U čemu je točno problem? Muslimani tvrde da su spremni, da nema više JNA a nema ni Amerike da ih zaustavi. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 14:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88926 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Situacija podsjeća kad je Cimerman nagovorio Aliju da odbije 44% BiH i lično obećao pomoć (nije napismeno, nego između Alije i Cimermana) a onda otišo u penziju.
Tako i Murphy, možda htio sjebati Trumpovo obećanje glasačima o miru u svijetu, tako da gurne BiH u rat. Znamo kakve poteze su Demokrati i s Ukrajinom povlačili u zadnjim danima vlasti, da otežaju i sabotiraju sva Trumpova predizborna obećanja.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 14:13 |
|
|
|
Zašto čeka Dudaković?!
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1478 of 2558 - 57.78%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 14:22 |
|
|
|
A sta i ako ga privedu, on treba doci na obavjesni razgovor i curik u Banjaluku.
Dakle, sta su rijesili? ispadaju snazni i "jaka drzava" ako Eufor mora hapsiti Dodika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 14:24 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2862 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Karabaja je napisao/la: Sad i zvanično imamo pobunjenike Au, pa šta ćete sad?
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 14:26 |
|
|
Ako doista provede sve što namjerava i najavljuje, Dodik je sebi osigurao mjesto ispisano zlatnim slovima u srpskoj istoriji. Srpski Tuđman. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 14:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Muslimani mogu biti zadovoljni sa površnom reakcijom Amerike.
Mislim da nije u njihovom interesu da Trumpovci se zadube i razumiju BIH, da se počnu time dublje baviti.
Onda bi vidjeli tko je šta u BiH i ništa se ne bi moglo ušminkati i sakriti. Tek da nanjuše veze sa Iranom i Turskom, sutra bi ih pustili niz vodu kjafirima. Ne znam zašto Hrvatska to ne iskoristi, amerika bi nam dala federaciju na upravu samo radi tog jednog razloga.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 14:50 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 12513 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Muslimani mogu biti zadovoljni sa površnom reakcijom Amerike.
Mislim da nije u njihovom interesu da Trumpovci se zadube i razumiju BIH, da se počnu time dublje baviti.
Onda bi vidjeli tko je šta u BiH i ništa se ne bi moglo ušminkati i sakriti. Tek da nanjuše veze sa Iranom i Turskom, sutra bi ih pustili niz vodu kjafirima. Ne znam zašto Hrvatska to ne iskoristi, amerika bi nam dala federaciju na upravu samo radi tog jednog razloga. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:01 |
|
|
Robbie MO je napisao/la:
Pa i u ovu sada eskalaciju su nas gurnuli Demokrati.
Murphy natjerao Šmita da donese zakon po kojem se osudilo Dodika, zatim ohrabrio Muslimane da podignu optužnicu, i zatim zbrisao na Miami gdje je sada u diplomatskoj mirovini na plaži i pijucka margarite. E pa tu je mujo kriv što se upecao i pristao na tu igru, slično kako su se ukrajinci upecali i pristali gonjat Ruse ignorirajući potencijalne posljedice. Amerikanci idu okolo i potpaljuju krize, to im je hobby od kraja 19. stoljeća. Tako sad Biden uživa u sladoledu u kakvom penzionerskom domu dok Ukrajina gori. Srbe su stjerali u kut, nisu im dali časan izlaz vam, vjerojatno čak namjerno da isprovociraju krizu i da ih se "pacifizira". Samo demokrati kad su palili fitilj ovog sukoba nisu računali da su se nek stvari promjenile, pa možda umjesto pacifikacije Dodika dobiješ otvoreni sukob i još veću krizu a upravo prema tome ide zato što Srbi očito imaju podršku Mađarske, Rusije i sigurno još pokoje zemlje. Ne bi oni ovako nos promolili van pri puta nakon 90-ih bez nekog kišobrana. Problem za Hrvate je što se hambasada preračunala, mi bi mogli biti najveća kolateralna šteta, tek smo krenuli popravljat FBiH u našu korist i da nam sad sjebu sve napore. BiH se ne smije raspast u ovim okolnostima, za Hrvate bi to bilo ravno katastrofi. uvjetno rečeno naša strana, a to je EU i brisel koje Andrija sluša kao baba radio mariju gubi na svim frontovima, a mi smo se politički vezali za njih. Da bar konjušare americi i Trumpu ali ne, oni se nakačili na Ursulu i Makrona koji su politički na izdisaju.
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:06 |
|
|
|
Mi smo 95-te postigli ravnopravnost u BiH putem oružane snage Hrvatse koja je toljagom namlatila Srbe i Muslimane da nas priznaju kao ravnopravne.
Srbi imaju RS, Mujo ima hambasadu sinukeru i duboku državu a Hrvati nemaju neke poluge realno ako Hrvatska nije uključena.
U nekom novom mješanju karata , za Hrvate bi to bio tešku pušing, HV više nije sila kakva je bio 95-te godine, ne respektira se rezultat rata starog 30 godina.
Trenutno stanje je takvo da smo mi najslabija karika bez one toljage koja nam je kupila utjecaj.
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:09 |
|
|
|
Isto tako, što Orban ima gurat svoj nos nama u dvorište u Bosnu? Time još gore što podržava Beograd i Srbe koji su otvoreni nepriajtelji Hrvatske.
Takvo mješenje Budimpešte zaslužuje šamarčinu na kakvom drugom polju, recimo zavrtanje pipe s naftom, pa neg gledaju svoja posla preko Drave.
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45391 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Naše je ne miješati se srpsko-muslimanski u sukob. Neće se BiH raspasti u dva dana, nek se Bošnjaci i Srbi iscrpljuju na dugi rok.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24965 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Dodik danas otvoreno poziva da ga uhapse ako smiju.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45391 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zastupnik SDS Pero Đurić u NSRS Hrvaticu Anu Ljubojević u skupštini naziva ustašom. Ovu su ti koje podržavaju zagrebački mediji. Citat: "Vas gospođice potpredsjednice bih zamolio da borce Vojske RS-a ne nazivate izdajnicima. Vi ste izdajnici. Vaš tata je izdajnik. Vi ste ustaše, nismo mi ustaše. Ja ne dozvoljavam da me bilo ko naziva izdajnikom. Ja sam se borio na prvoj liniji da mi ovdje sjedimo. Nikakve ustaše nemaju pravo da nas nazivaju izdajnicima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:23 |
|
|
|
Istini za volju to nisu zagrebacki mediji, samo sorosevske ispostave u Zagrebu.
Hrvatski mediji su nesto drugo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:30 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:35 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Dodika je pregazilo vrijeme. On se priprema za ratove devetnestog stoljeća. Srbi nisu vise taj narod, Srbi su danas kao i mi, potrošačko društvo. Mi ipak imamo institucije međunarodno priznate države na svojoj strani. Voda u ušima dame i gospodo! Srbi skinuli gaće, izvadili belegije i odma panika! Moramo učiti od Srba, npr ja sam ljubomoran na ovo strahopoštovanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:37 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:43 |
|
|
Srbi u SIPA donijeli odluku da neće biti hapšenja jer je rizično.  Ciprizacija izgleda kao neko stanje ravnoteže. 
| Privitak/ci: |

IMG_8749.jpeg [ 141.27 KiB | Pogledano 342 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:44 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Mi ipak imamo institucije međunarodno priznate države na svojoj strani. Srbi upravo donijeli odluku i procjenu u ime BiH, je hapšenje sigurnosno rizično i da ga neće biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:46 |
|
|
weasel je napisao/la: Isto tako, što Orban ima gurat svoj nos nama u dvorište u Bosnu? Time još gore što podržava Beograd i Srbe koji su otvoreni nepriajtelji Hrvatske.
Takvo mješenje Budimpešte zaslužuje šamarčinu na kakvom drugom polju, recimo zavrtanje pipe s naftom, pa neg gledaju svoja posla preko Drave. Zašto Orban nebi gurao nos ako mu se može? Zar nisi iznad napisao da je Hrvatska najslabija još od 90 tih? Kakvu šamarčinu spominjes i tko da je izvede ako RH nije suverena država nego zapadna kolonija koja može djelovati samo po EU pravilima ?
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:46 |
|
|
|
Sad je jedina nada EUFOR, jesu li se oni spremni izložiti sigurnosnom riziku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:47 |
|
|
daramo je napisao/la: Toliko o državi i njenim institucijama, sad se nadaju da će EUFOR uhapsiti Dodika kao SFOR Jelavića. https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-g ... /250312096Klix podgrijava situaciju od jutros. Valja popodne sve pojest što su izasrali.
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:48 |
|
|
|
Rubiov tweet je knock out za politiku RSa Dodik je pri kraju,RS pred bankrotom
E moj bosnjo jedino si ti gladan
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 15:49 |
|
|
Jedina nada za hapšenje u ime "države" je SIP-a koja radi na teritoriju RS-a i kontrolira je Dodikov ministar 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|