|
|
Stranica: 69/186.
|
[ 4648 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
CXC
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 18:48 |
|
Pridružen/a: 09 ožu 2025, 13:45 Postovi: 25 Lokacija: Vrbaska Banovina
|
Robbie MO je napisao/la: Muslimanska torta, recept: red panike red delirija red panike red delirija … šlag na vrh Nezdravo za organizam, brate. Stress im je na max, dok smo mi opušteni ko Murphy na plaži na Floridi. Dobro, i mi smo blago stresirani, ali ovi su na drogama, pa na aparatima, pa na drogama, pa na aparatima…  U biti, izgubili su neku malu mogućnost da se zabijaju nos u srpske stvari, preko sipe i pravosuđa, i to doživljavaju kao smak svijeta. A i dalje mogu da klanjaju, da organizuju turnire učača Kurana, da poste do zalaska sunca. Imaju svoje načelnike opština i kantona... Sve preko toga je izazivanje sudbine, ali eto, baš strašno žele da se miješaju u to šta Srbi rade. Nevjerovatno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 18:49 |
|
|
Eminencija je napisao/la: lol pisi propalo! sad samo da skuzimo zasto trump podrzava dvoentitetnu BIH i 3 konstitutivna naroda. mozda se stvarno ide na mirni razlaz. Trump želi da mu se Europa skine s vrata. Za svaku BIH osim dvoentitetske i trokonstitutivne potreban ti je neki SFOR iza kojeg stoji SAD da to sprovodi silom. To Trump neće, jer ima drugog posla, oće da se lijepo dogovorimo i živimo u miru, ili nek nas Europa preuzme na brigu. A Europa je nesposobni disfunkcionali organizam koji ne može brinuti ni o kvartovima u svojim gradovima. A vodeće partije će izgubit još rejtinga ako podupru muslimane protiv kršćana. Zato je Dodik reagirao ovako hrabro. A ko zna što bi bilo da se Murphy nije igrao s vatrom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 18:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88421 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
I ja sam mislio da je dovoljno da mogu klanjat neograničen broj puta.
Mislim, to je bio glavni zahtjev 1918.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 18:52 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8944 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Robbie MO je napisao/la: Može li se Hrvatska učlanit u BiH? Ako se Srpska iščlani. Okupirat će je BiH. Čeka se tweet dozvola.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 18:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Može li se Hrvatska učlanit u BiH? Ako se Srpska iščlani. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 18:54 |
|
|
|
Malo gledam ovo što se dešavalo zadnjih dana, jer ipak smo mi muškarci vizuelna bića a na temi fali videa i slika.
Ja nikad nisam lično pravio državu ali stvarno ne razumijem da me neko pokušava ubijediti da ove primitivne seljačine to rade i da neko uopšte može stati iza njih a da nije barem dosta sličan. Nekultura, bahatost, sklonost najnižim porivima, laž do laži, napadi, vrijeđanja po svim osnovama. Uglavnom, velika većina ima jednu zajedničku stvar, sklonost kriminalu, korupciji, nepotizmu, neki vid "prošlosti"... Šta to čovjeka može toliko motivisati pa da njima da glas i da mu ti likovi određuju šta i kako dok se enormno bogate(važi i za druge političare iz drugih naroda, ima ih i tamo)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 18:58 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Gdje je Sarajka, je li danas dan za smajlije u svakom postu? Ništa Kosovo i lolovi? 
_________________ Step by step, heart to heart Left, right, theft We all fall down...like toy soldiers
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 18:59 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Malo gledam ovo što se dešavalo zadnjih dana, jer ipak smo mi muškarci vizuelna bića a na temi fali videa i slika.
Ja nikad nisam lično pravio državu ali stvarno ne razumijem da me neko pokušava ubijediti da ove primitivne seljačine to rade i da neko uopšte može stati iza njih a da nije barem dosta sličan. Nekultura, bahatost, sklonost najnižim porivima, laž do laži, napadi, vrijeđanja po svim osnovama. Uglavnom, velika većina ima jednu zajedničku stvar, sklonost kriminalu, korupciji, nepotizmu, neki vid "prošlosti"... Šta to čovjeka može toliko motivisati pa da njima da glas i da mu ti likovi određuju šta i kako dok se enormno bogate(važi i za druge političare iz drugih naroda, ima ih i tamo) Misliš na ove iz trojke ? 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:02 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Malo gledam ovo što se dešavalo zadnjih dana, jer ipak smo mi muškarci vizuelna bića a na temi fali videa i slika.
Ja nikad nisam lično pravio državu ali stvarno ne razumijem da me neko pokušava ubijediti da ove primitivne seljačine to rade i da neko uopšte može stati iza njih a da nije barem dosta sličan. Nekultura, bahatost, sklonost najnižim porivima, laž do laži, napadi, vrijeđanja po svim osnovama. Uglavnom, velika većina ima jednu zajedničku stvar, sklonost kriminalu, korupciji, nepotizmu, neki vid "prošlosti"... Šta to čovjeka može toliko motivisati pa da njima da glas i da mu ti likovi određuju šta i kako dok se enormno bogate(važi i za druge političare iz drugih naroda, ima ih i tamo) Misliš na ove iz trojke ?  Ne, mislio sam konkretno na Srbe iz SNS i SNSD a slobodno mi dokaži drugačije. Trojkaši su za njih gospoda u svakom smislu, mada ima i tako krkana poput onog Nikšića iz SDP-a ili Heleza.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88421 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Bit će tweetova danas, neka rasprava u EU parlamentu.
Hatidža prati šta će durade, šta će da kažu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:06 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Misliš na ove iz trojke ?  Ne, mislio sam konkretno na Srbe iz SNS i SNSD a slobodno mi dokaži drugačije. Trojkaši su za njih gospoda u svakom smislu, mada ima i tako krkana poput onog Nikšića iz SDP-a ili Heleza. I šta mogu ovi vaši iz trojke Dodiku kakav god on bio ? Već ga desetljećima mičete s vlasti.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:08 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ne, mislio sam konkretno na Srbe iz SNS i SNSD a slobodno mi dokaži drugačije. Trojkaši su za njih gospoda u svakom smislu, mada ima i tako krkana poput onog Nikšića iz SDP-a ili Heleza.
I šta mogu ovi vaši iz trojke Dodiku kakav god on bio ? Već ga desetljećima mičete s vlasti. Pravo je pitanje šta mu vi možete?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
CXC
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:08 |
|
Pridružen/a: 09 ožu 2025, 13:45 Postovi: 25 Lokacija: Vrbaska Banovina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:10 |
|
|
|
Jedina svrha SDP-a do sada je bila preuzimanje hrvatskog doma naroda, mislim do zadnjih izbora.
Vi radite "svoj posao", birate Komšića i "probosanska" opcija vam je nametanje, samo šta ste točno mislili? Mi trebamo samo šutjeti dok vi gazite?
Dodik je dokazao kako nije plaćenik, nije mu stalo do plaće nego do nacionalnih interesa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:13 |
|
|
A gdje je ljudina Ramo isak ba  nešto se previše ušutio, nema ga ni za čut ni za vidjet 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:15 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: I šta mogu ovi vaši iz trojke Dodiku kakav god on bio ? Već ga desetljećima mičete s vlasti. Pravo je pitanje šta mu vi možete? Većina nas ga podržava.I šta vi tu sad možete ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Magnus
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:17 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Pravo je pitanje šta mu vi možete?
Većina nas ga podržava.I šta vi tu sad možete ? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Nagli muk, iako Dodik ide sa još jačim potezima. Vidjet cemo sta ca biti u subotu u Beogradu. Bilo bi zabavno da Vucic i Dodik padnu u isto vrijeme. Mislim da bi to srpski narod mogao probaviti. Inace u javnom medijskom prostoru Srbije u kojem sa svojim LARP x nalogom doslovno živim, ne postoji nikakav interes za dešavanja u BiH. Doslovno nula.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:21 |
|
|
|
Srpski trio ide na eskalaciju sukoba u nadi da narod mogu probuditi iz zimskog sna. Zato bi akcija mogla pričekati.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:24 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: A gdje je ljudina Ramo isak ba  nešto se previše ušutio, nema ga ni za čut ni za vidjet  Ma daj šta će on,isto ko i Helez.Lajavci obični ko i svi kod muslimana.Tako su i 92 lajali dok nisu dobili po gubici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:26 |
|
|
|
Ajde ostali ali zasto se Ramo petlja u nesto sto se njega ne tice, on kao ministar entitetskog mupa nema nikakve ingerencije po pitanju Dodika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:26 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nagli muk, iako Dodik ide sa još jačim potezima. Vidjet cemo sta ca biti u subotu u Beogradu. Bilo bi zabavno da Vucic i Dodik padnu u isto vrijeme. Mislim da bi to srpski narod mogao probaviti. Inace u javnom medijskom prostoru Srbije u kojem sa svojim LARP x nalogom doslovno živim, ne postoji nikakav interes za dešavanja u BiH. Doslovno nula. I dogodine ćeš pričat istu priču i gajit istu nadu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:30 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44935 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
crni_bombarder je napisao/la: Ajde ostali ali zasto se Ramo petlja u nesto sto se njega ne tice, on kao ministar entitetskog mupa nema nikakve ingerencije po pitanju Dodika. Skuplja glasove za izbore, kao da prosječni Bošnjo konta nadležnosti i šta je državni, entitetski ili kantonalni ministar
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:31 |
|
|
|
dodik ne pada nigdje, i da sutra ode sam u Sarajevo ili ga privedu, to je samo obavjesni razgovor. Jedan dva sata i ajde kuci. Dakle, sve i da ga "uhapse".
On je presudjen godinu dana, tu kaznu moze isplatiti kad god zeli, ali ne priznaje sud u Sarajevu i to je to. On nikakvu robiju nece dobiti, ali su se bosnjaci iz nekog razloga nalozili da oni njega mogu "zarobiti" i mastaju da su oni kao Kurti. Opasno ih je prenijela euforija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 12 ožu 2025, 19:31 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|