|
|
Stranica: 126/132.
|
[ 3290 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 11:48 |
|
|
Machak je napisao/la: zalutala je napisao/la: Što je najbolje povjerovala sam u taj upis pa sam mislila da se Dodik smije samo unutar teritorija Republike Srpske kretati Bože dragi u šta ja povjerova  Svaki izlazak iz RS mu je rizičan. Prije je najavljivao idem ovdje, idem tamo, idem ovamo. Sad se samo odjednom pojavi u Bg, bilo on, bilo onaj Stevandić, prave neke diverzije, prebacuju se ko zna kojim kanalima. Dakle, isti obrazac kod dvojice hajduka u bijegu od zakona. Prije par dana mu je svaki izlazak iz Laktasa bio rizican dok on lijepo lagano za Beograd pa dalje prema Jerusalimu dok vi lajete i pjenite rekao vam je Stevandic da je teleportovan Teslina tehnologija boolan
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 11:49 |
|
|
zalutala je napisao/la: Machak je napisao/la: Svaki izlazak iz RS mu je rizičan. Prije je najavljivao idem ovdje, idem tamo, idem ovamo. Sad se samo odjednom pojavi u Bg, bilo on, bilo onaj Stevandić, prave neke diverzije, prebacuju se ko zna kojim kanalima. Dakle, isti obrazac kod dvojice hajduka u bijegu od zakona.
Sjećam se da si napisao(ako inzistiraš dat ću si truda i pronaći taj upis) da mu je sužen krug kretanja. Sada mijenjaš priču i kažeš da je rizičan. A na toj drugoj temi(u tome zbilja vidim veliki problem) sam napisala da se Dodik kreće i javno djeluje na teritoriju države čiji sud ga je osudio i čije institucije ga trebaju po nalogu istog suda privesti. Znači policija(ili koja već služba) zna gdje se nalazi, ne skriva se. Dakle, ne možemo govoriti o lopinama koje bježe od zakona, netko tko bježi od zakona se skriva a ovaj ne samo da se kreće po teritoriju države čiji je državljanin, politički, javno i kako sve ne djeluje u istoj, nego putuje u državu xy kilometara udaljenu. Za put u Izrael kkao god putovao mora proći graničnu kontrolu. Naveo si me da povjerujem u neko tvoje viđenje situacije a sada tu mijenjaš priču i kažeš da mu nije sužen krug kretanja nego samo rizičan. Kada god sam na ovom forumu napisala nešto što nije točno ili je samo djelomično točno, uvijek sam se korigirala i ispričala(čak i u raspravi s tobom oko recenzije za knjigu N. Klaić, greškom sam napisala da je bila riječ o Lovrenovićevoj recenziji, ispričala sam se zbog toga, i navela izvor kojim sam se korigirala da je riječ o Šunjićevoj recenziji). Ti se nisi potrudio ni ispričati što si nekoga naveo da povjeruje u nešto pogrešno nego kao da se ništa nije dogodilo samo promijeniš priču. Bravo! Sužen je svakako. Ovaj izlazak bi ga mogao skupo koštati. Ko se može ugodno osjećati, a da se nalazi na Interpolovoj potjernici? Tačno, kreće se na teritoriju RS, pored redovnog osiguranja podigao je čitav MUP RS. Ako je to normalan obrazac kretanja, onda ok. Činjenica je da se nije odazvao na poziv suda, da je raspisana najprije lokalna potjernica, a sad zatražena i internacionalna. To se ne radi za nekog ko je čist i ko nema problem sa zakonom. Upratila si kako se odigrao taj izlazak iz BiH. Službena vozila prošla granični prelaz bez kontrole. Niti granična policija BiH niti Srbije nisu kontrolisali ta vozila. Dakle, načinjen je ozbiljan prekršaj obje granične policije. Na stranu Dodik, ponavljanje takvih stvari bi obje države moglo skupo koštati. To šalje sliku kako granicu može prelaziti bilo ko kako hoće, a da se ne kontroliše. Dobra poruka za narkobosove, švercere i raznorazne mafijaše. Naknadno, avion iz RS ide u Bg i kupi Dodika koji ide u Izrael. Uopšte nisam promijenio priču. Milorad Dodik je bjegunac od zakona. Milorad Dodik nije osoba koja može slobodno ići u bilo koju zemlju. Nakon što se potvrdi Interpolova potjernica, Milorad Dodik neće moći ići slobodno u bilo koju zemlju koja sarađuje sa Interpolom, uključujući i Srbiju. Očekuje se danas da bude potvrđena Interpolova potjernica. Ako i poslije objave Interpolove potjernice Milorad Dodik bude slobodno vršljao kud mu volja, ispričaću ti se za upis koji te naveo da slijediš moje mišljenje i stav i završiti upise na ovom forumu. Mislim da je to i više nego pošteno.
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 11:54 |
|
|
SavaSavanovic je napisao/la: Machak je napisao/la: Ejs eto tenkova...u kojem to filmu? Naučna fantastika? Moj ti! Čuj mi nismo normalni, a ti bi klao žene i djecu! A de mi reci, a to se ne pravi godinama autoput i u RS nego je samo federalni problem?! Kad smo kod toga, nemate vi šta kome pričati, gledao sam priloge iz Srbije, tek postavljeni asfalt se komada ko vruć kolač. Pa onda postavljanje nekakve bus čekaone za jedno u nekim pizdevćima i svečano otvaranje i slične nebuloze. Pa pogledaj koji je cirkus urađen sa ovim belajem u Vojvodini, jadni ljudi koji su stradali, a sve zbog korumpiranog sistema. I ti ćeš nekom nešto prigovarati, ti koji živiš u stvarnoj farmi! A jel, a Dodik može uzeti Srpkinju i da se piše ko Bošnjakinja? I to je ok? To ne pominješ, a?! Vidiš ti sve kod drugih, malo u svoje dvorište!
Nisu li oni ljudi zivi zatrpani oko Jablanice ? Gledao si priloge a eto ja se vozio po tim autoputevima i sve glatko kao staklo i jos lijepo na voz pa iz BG do NS za 20 minuta dok vi svecano otvarate liftove,skosle toalete,kante za smece i sta sve ne,najveci poslodavaoci su vam kajfirske hambasade. Sprkinja-Muslimanka-Hrvatica to su konstutivni narodi koji zive u ex BiH ali da Huso predstavlja italijansku manjinu to samo vama mozes pasti napamet. Autoputevi koji se pocnu raditi u Srpskoj se i zavrse za razliku od onog u 23% koji se radi vec 25 godina pa ce navjerovatnije za 25 godina biti gotovo Ovo vam je sav vas ekonomsko-privredni potencijal : semafor,lift,toalet i kontejner za smece jbt od 1992 niste u stanje jednu ebenu medalju da osvojite tacno retardiran genetski otpad Vidiš koliko si ti glup, porediš stanje prirodne nesreće sa nesrećom uzrokovanom ljudskim faktorom. Šta se bolan završi? Završilo se od Prijedora do BL. I ovamo prema Doboju slijepo crijevo. Ništa se nije završilo, glupko. I šta sad, ja bih trebao tražiti sve vaše bruke koje ste otvarali i lijepiti ovdje? Što bi rekao Vulin: - ako se ja drogiram, onda i Vučić laže Znaš valjda gdje je ovo napisano 
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 11:55 |
|
|
Štovaoci Hamasa  u multitasking modu, prati se tviter, flajt radar i interpolova oficijelna stranica. Umjesto očekivanog hapšenja, desilo se ono neočekivano NOVA ERA PROGONA ?Krenula na iftar – završila u lisicama: Maskirani američki agenti priveli tursku studenticuhttps://www.klix.ba/vijesti/svijet/krenula-na-iftar-zavrsila-u-lisicama-maskirani-americki-agenti-priveli-tursku-studenticu/250327048"Administracija Tufts Univerziteta potvrdila je da je Ozturk bila njihov student, ali je saopćila da nije imala nikakvih informacija o njenom hapšenju niti je univerzitet dijelio podatke s vlastima.
Ozturkina viza je naglo poništena, bez ikakvog objašnjenja. Međutim, visoki zvaničnik DHS-a kasnije je tvrdio da je razlog njenog pritvaranja podrška Hamasu". Kada na snagu stupe izmjene ustava RS i novi VSTS RS, ima da po ovom osnovu pohapsimo po' kasabe 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 12:01 |
|
|
Machak je napisao/la: Cro-realizam je napisao/la: Druga vremena, u ta vremena bi Dodik već bio SFORom sproveden
Da, druga vremena, tad nije trebao reagovati Interpol. Tad smo imali militantne snage izvana koje su provodile red i zakon. Sad su tu više korektivno i kao opomena. Cijelo vrijeme se potencira da se stvar riješi interno. Zašto je ovo sa tri prasca iz BL dobro? Otkrilo je sve manjkavosti pravosudnog sistema, granične policije, entitetskog MUP-a RS, državne policije... Kad se podvuče crta, trebaće reforma dosta toga. Sve mi se cini da dolaze treca vremena da ce opet bule padati u trans kao na derneku u Potocarima,jedino kod Trokutistanaca zene smiju ( marketinski potez da ih snime zapadne kamere kako padaju u trans ) da idu na mezarija i prisustvuju dzenazama dok to islam strogo zabranjuje
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 12:03 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Štovaoci Hamasa  u multitasking modu, prati se tviter, flajt radar i interpolova oficijelna stranica. Umjesto očekivanog hapšenja, desilo se ono neočekivano NOVA ERA PROGONA ?Krenula na iftar – završila u lisicama: Maskirani američki agenti priveli tursku studenticuhttps://www.klix.ba/vijesti/svijet/krenula-na-iftar-zavrsila-u-lisicama-maskirani-americki-agenti-priveli-tursku-studenticu/250327048"Administracija Tufts Univerziteta potvrdila je da je Ozturk bila njihov student, ali je saopćila da nije imala nikakvih informacija o njenom hapšenju niti je univerzitet dijelio podatke s vlastima.
Ozturkina viza je naglo poništena, bez ikakvog objašnjenja. Međutim, visoki zvaničnik DHS-a kasnije je tvrdio da je razlog njenog pritvaranja podrška Hamasu". Kada na snagu stupe izmjene ustava RS i novi VSTS RS, ima da po ovom osnovu pohapsimo po' kasabe  Jel uživo iz Masačusetsa? E dijasporo, dijasporo... Nema veze s temom, bezveze spamaš.
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 12:04 |
|
|
SavaSavanovic je napisao/la: Machak je napisao/la: Da, druga vremena, tad nije trebao reagovati Interpol. Tad smo imali militantne snage izvana koje su provodile red i zakon. Sad su tu više korektivno i kao opomena. Cijelo vrijeme se potencira da se stvar riješi interno. Zašto je ovo sa tri prasca iz BL dobro? Otkrilo je sve manjkavosti pravosudnog sistema, granične policije, entitetskog MUP-a RS, državne policije... Kad se podvuče crta, trebaće reforma dosta toga.
Sve mi se cini da dolaze treca vremena da ce opet bule padati u trans kao na derneku u Potocarima,jedino kod Trokutistanaca zene smiju ( marketinski potez da ih snime zapadne kamere kako padaju u trans ) da idu na mezarija i prisustvuju dzenazama dok to islam strogo zabranjuje Čini ti se. Ne dolaze ta vremena. Niti će više doći. Što ste klali, klali ste. Sad možete samo na donju pipu i 
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 12:12 |
|
|
Machak je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Štovaoci Hamasa  u multitasking modu, prati se tviter, flajt radar i interpolova oficijelna stranica. Umjesto očekivanog hapšenja, desilo se ono neočekivano NOVA ERA PROGONA ?Krenula na iftar – završila u lisicama: Maskirani američki agenti priveli tursku studenticuhttps://www.klix.ba/vijesti/svijet/krenula-na-iftar-zavrsila-u-lisicama-maskirani-americki-agenti-priveli-tursku-studenticu/250327048"Administracija Tufts Univerziteta potvrdila je da je Ozturk bila njihov student, ali je saopćila da nije imala nikakvih informacija o njenom hapšenju niti je univerzitet dijelio podatke s vlastima.
Ozturkina viza je naglo poništena, bez ikakvog objašnjenja. Međutim, visoki zvaničnik DHS-a kasnije je tvrdio da je razlog njenog pritvaranja podrška Hamasu". Kada na snagu stupe izmjene ustava RS i novi VSTS RS, ima da po ovom osnovu pohapsimo po' kasabe  Jel uživo iz Masačusetsa? E dijasporo, dijasporo... Nema veze s temom, bezveze spamaš. Kakav spam ? Mile Mosadu upravo šeruje vaše video uratke s trgova, snimljene neposredno nakon 07.10. 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 12:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24369 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 12:24 |
|
|
SavaSavanovic je napisao/la: I ekavica i ijekavica kao i ikavica su sastavni dio sprskog jezika a to sto vi samo otimate i kradete tudje pa malo modifikujete sa ubacivanjem slova H uz upotrebu turcizma pa se sramotite a srama nemate to je vec psiholoski problem,bosancima cemo se opet nazivati kad vas raselimo i iz tih 23% ovako taj pojam do daljnjeg ostaje kao sinonima za glupo,nespososobno,lelecenje,kukanje,šibicarenje isto kako rece profesor Kurtćehajić za naziv Bošnjak koji dolayi od turske rijeci boš što znači praznoglav. Selimović i Andrić su vas najbolje opisali bez greške
Sorry na offu, ali nitko nikad prije 90-ih nije tvrdio da je ikavica dio srpskoga jezika. Aleksandar Belić još u Kraljevini Jugoslaviji svrstava ikavske govore unutar dijalekata hrvatskoga jezika. Kako je sad u Srbiji, ne znam, odnosno zapravo znam, ali ovako je bilo nekad. A svi malo bolji jezikoslovni laici znaju tko je bio dotični. Sve da je i tvrdio drugačije, a nije, ne bi imao na temelju čega jer Srba ikavaca nije bilo. P.S. Također je velika glupost da je BiH "dala" Srbiji ćirilicu.
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 12:45 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Machak je napisao/la: Jel uživo iz Masačusetsa? E dijasporo, dijasporo...
Nema veze s temom, bezveze spamaš.
Kakav spam ? Mile Mosadu upravo šeruje vaše video uratke s trgova, snimljene neposredno nakon 07.10.  Jest, bRez Mileta Mosad ništa ne bi znao. Tajni agent Mile sa kapicom čifuta 
|
|
Vrh |
|
 |
Tomba17
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 13:29 |
|
|
Karamatić jasno i otvoreno, pripada ovoj temi. Uostalom: “Ovo je van razumne sumnje napad na ustavni poredak što on radi. Znači ovdje se ne radi po sustavu, jer upravo on je prebacio vlast na državu BiH, za to je u Parlamentu BiH glasala i njegova stranka i ako ih misli vratiti na Republiku Srpsku, za to je adresa Parlament. I sad taj isti državni parlament nije uspio ni usvojit rezoluciju kojom osuđuje ovo što radi Milorad Dodik. Znači, nema dalje, i sad mi se čudimo, naravno u političkom Sarajevu viču "uhapsi ga, uhapsi ga", a njega nema. Ko da ga uhapsi? Nije ni zgodno uhapsiti čovjeka koji je dobio 400-500 tisuća glasova sa svojom strankom na izborima i ovo upravu pokazuje svu nefunkcionalnost BiH u ovakvom ubliku kako je sada i kako su je sklepali moćnici u međunarodnoj zajednici - ističe Karamtić. Karamatić procjenjuje da Dodik vjerovatno neće biti uhapšen ako ne bude napuštao Republiku Srpsku. - Pa mislim da ne postoji nikakva gatara koja može predvidjeti šta će biti. Znači, činjenca jeste da bi Dodik ukoliko uđe u Federačiju trebao biti uhapšen. S druge strane, ako ne ide iz Laktaša i Banja Luke, realno je da ga niko neće dirnuti tuđim dvije godine. Također, realno je da on više ne može biti kandidat za bilo šta, ni predsjednika Republike Srpske. Bosna i Hercegovina se nalazi u jednoj ustavno-pravnoj krizi i vrijeme će pokazati kako ćemo izaći iz toga. Pazite, veliki dečki su se počeli igrati. Donald Tramp, Vladimir Putin, niko ne pita ništa, ni Makrona ni Šolca, a kamoli nas u Bosni i Hercegovini. Tako da, apostrofirao bih izjavu predsjednika HSS-a, Vladka Mačeka. U svoje vrijeme, rekao je da kada se veliki tuku, malima je mjesto ispod stola. Naše je da čekamo da vidimo kako će to sve završiti - navodi Karamtić. Novi svijet Smatra kako se stvara neki novi svijet koji nema nema veze s onim u kojem smo odrastali. - Bosna i Hercegovina je po običaju izgubljena u vremenom i prostoru. Mislim da je ovo sve političke elite zateklo i da niko na ovo nije bio pripremljen. Govorim o sve tri strane, znači o hrvatskim, bošnjačkim i srpskim strankama. Kome ovo odgovara? Mislim da od vladajevićih ne odgovara nikome, jer su oni bilo našli jedan sustav koji je funkcionirao. Kome vi možete reći da brani Bosnu i Hercegovinu? Imate Oružane snage koje čine tri komponente koje su ratovale prije 30 godina jedni protiv drugih. Imate, kažem, Parlament koji ne može osuditi kršenje ustavnog poretka svoje zemlje. Bosna i Hercegovina je samo dokazala da je apsolutno nefunkcionalna. Nadam se od tih velikih igrača da će nam neko odrediti neki malo bolji ustroj nego što ga sad imamo jer, nažalost, nikad mi u Bosni i Hercegovini nismo određivali u kakovoj zemlji želimo živjeti, kako želimo da ona bude ustrojena. Uvijek se nam to nametali izvana.” Itd. https://avaz.ba/vijesti/bih/963814/karamatic-za-avaz-ako-dodik-ne-ode-iz-laktasa-i-banje-luke-nece-ga-niko-dirnuti-dvije-godine
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
 |
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 13:39 |
|
|
Machak je napisao/la: SavaSavanovic je napisao/la: Nisu li oni ljudi zivi zatrpani oko Jablanice ? Gledao si priloge a eto ja se vozio po tim autoputevima i sve glatko kao staklo i jos lijepo na voz pa iz BG do NS za 20 minuta dok vi svecano otvarate liftove,skosle toalete,kante za smece i sta sve ne,najveci poslodavaoci su vam kajfirske hambasade. Sprkinja-Muslimanka-Hrvatica to su konstutivni narodi koji zive u ex BiH ali da Huso predstavlja italijansku manjinu to samo vama mozes pasti napamet. Autoputevi koji se pocnu raditi u Srpskoj se i zavrse za razliku od onog u 23% koji se radi vec 25 godina pa ce navjerovatnije za 25 godina biti gotovo Ovo vam je sav vas ekonomsko-privredni potencijal : semafor,lift,toalet i kontejner za smece jbt od 1992 niste u stanje jednu ebenu medalju da osvojite tacno retardiran genetski otpad
Vidiš koliko si ti glup, porediš stanje prirodne nesreće sa nesrećom uzrokovanom ljudskim faktorom. Šta se bolan završi? Završilo se od Prijedora do BL. I ovamo prema Doboju slijepo crijevo. Ništa se nije završilo, glupko. I šta sad, ja bih trebao tražiti sve vaše bruke koje ste otvarali i lijepiti ovdje? Što bi rekao Vulin: - ako se ja drogiram, onda i Vučić laže Znaš valjda gdje je ovo napisano  Pa jeste stanje prirodne nesrece tj vas koji i jeste prirodna nesreca uzrokovana ilegalnim kamenolom a sto se tice autoputeva i BL Prijedor i BL Gradiska i BL Doboj eee da je vama takvo slijepo crijevo vec se i dalje klackate makadamom,sumskim putevima,raznim prtinama a i za bolje niste i dok su one cuprije sto su osmanlije napravili u boljem stanju nego sto danas gradite,koliko sje sjecam most na tom nikad zavrsenom autoputu nije ni otvoren ali je zbog ostecenja zatvoren sadaka nacija samo ti nadji nasu bruku i gledaj da presjeces vrpcu kad ides u toalet da glup ti je otac koji te napravio takvog retardiranog
|
|
Vrh |
|
 |
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 13:46 |
|
|
snowflake je napisao/la: SavaSavanovic je napisao/la: I ekavica i ijekavica kao i ikavica su sastavni dio sprskog jezika a to sto vi samo otimate i kradete tudje pa malo modifikujete sa ubacivanjem slova H uz upotrebu turcizma pa se sramotite a srama nemate to je vec psiholoski problem,bosancima cemo se opet nazivati kad vas raselimo i iz tih 23% ovako taj pojam do daljnjeg ostaje kao sinonima za glupo,nespososobno,lelecenje,kukanje,šibicarenje isto kako rece profesor Kurtćehajić za naziv Bošnjak koji dolayi od turske rijeci boš što znači praznoglav. Selimović i Andrić su vas najbolje opisali bez greške
Sorry na offu, ali nitko nikad prije 90-ih nije tvrdio da je ikavica dio srpskoga jezika. Aleksandar Belić još u Kraljevini Jugoslaviji svrstava ikavske govore unutar dijalekata hrvatskoga jezika. Kako je sad u Srbiji, ne znam, odnosno zapravo znam, ali ovako je bilo nekad. A svi malo bolji jezikoslovni laici znaju tko je bio dotični. Sve da je i tvrdio drugačije, a nije, ne bi imao na temelju čega jer Srba ikavaca nije bilo. P.S. Također je velika glupost da je BiH "dala" Srbiji ćirilicu. i te kako je ikavica spadala u srpski jezik ne samo u dalmatinskom zaledju vec i u okolini Sombora,Sremske Mitrovice a isto tako ekavica koja se govori u okolini Nasica Osijeka kao i Medjumorju Zagorju kajkavci Slovenci i Hrvati koriste ekavicu. ex BiH jeste korsitila cirilicu kao sto koristi i danas ali ne taj novokompovana "nacija" Bosnjaci koji i dan danas ne znaju sta da koriste,jedni kazu tisucu jedni hiljadu pa opcina drugi opstina itd
|
|
Vrh |
|
 |
SavaSavanovic
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 13:53 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Štovaoci Hamasa  u multitasking modu, prati se tviter, flajt radar i interpolova oficijelna stranica. Umjesto očekivanog hapšenja, desilo se ono neočekivano NOVA ERA PROGONA ?Krenula na iftar – završila u lisicama: Maskirani američki agenti priveli tursku studenticuhttps://www.klix.ba/vijesti/svijet/krenula-na-iftar-zavrsila-u-lisicama-maskirani-americki-agenti-priveli-tursku-studenticu/250327048"Administracija Tufts Univerziteta potvrdila je da je Ozturk bila njihov student, ali je saopćila da nije imala nikakvih informacija o njenom hapšenju niti je univerzitet dijelio podatke s vlastima.
Ozturkina viza je naglo poništena, bez ikakvog objašnjenja. Međutim, visoki zvaničnik DHS-a kasnije je tvrdio da je razlog njenog pritvaranja podrška Hamasu". Kada na snagu stupe izmjene ustava RS i novi VSTS RS, ima da po ovom osnovu pohapsimo po' kasabe  Kako javlja Voice of America 6olesnjaci u USA prvi su prestali iftariti cim je vijest procula u strahu da bi mogli biti sledeci Jasno svako ko podrzava Hamas,ISIL.Al Qaidu i ostalu teroristicku bandu da se uhapsi i protjera u Siriju sto znaci 90% stanovnistva kotline Nema sa Trumpom zezanja hoces Hamas ides ka Hamasu lako je u lijepo uredjenim drzavama podrzavati tu bandu
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 13:56 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2109 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
lider30 je napisao/la: Centrala interpola u Lyonu treba donijet odluku.
_________________ ...and these villages of yours...
Utinam Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 14:05 |
|
|
Ozturkina viza je naglo poništena, bez ikakvog objašnjenja. Međutim, visoki zvaničnik DHS-a kasnije je tvrdio da je razlog njenog pritvaranja podrška Hamasu". Kada na snagu stupe izmjene ustava RS i novi VSTS RS, ima da po ovom osnovu pohapsimo po' kasabe  Prekrasno, poslati VRS i HVO i sve ih hapsiti
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 14:07 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: aha, hajdučki se skriva dok ga skoro milijun bošnji prati na flightradaru iz minute u minutu. pomalo je neugodno za gledati kako gospodin dodik cipelari mrtvaca. 
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 14:27 |
|
|
SavaSavanovic je napisao/la: Machak je napisao/la: Vidiš koliko si ti glup, porediš stanje prirodne nesreće sa nesrećom uzrokovanom ljudskim faktorom. Šta se bolan završi? Završilo se od Prijedora do BL. I ovamo prema Doboju slijepo crijevo. Ništa se nije završilo, glupko. I šta sad, ja bih trebao tražiti sve vaše bruke koje ste otvarali i lijepiti ovdje? Što bi rekao Vulin: - ako se ja drogiram, onda i Vučić laže Znaš valjda gdje je ovo napisano  Pa jeste stanje prirodne nesrece tj vas koji i jeste prirodna nesreca uzrokovana ilegalnim kamenolom a sto se tice autoputeva i BL Prijedor i BL Gradiska i BL Doboj eee da je vama takvo slijepo crijevo vec se i dalje klackate makadamom,sumskim putevima,raznim prtinama a i za bolje niste i dok su one cuprije sto su osmanlije napravili u boljem stanju nego sto danas gradite,koliko sje sjecam most na tom nikad zavrsenom autoputu nije ni otvoren ali je zbog ostecenja zatvoren sadaka nacija samo ti nadji nasu bruku i gledaj da presjeces vrpcu kad ides u toalet da glup ti je otac koji te napravio takvog retardiranog Pametnjakoviću, s čim se povezuju ti AP BL - Prijedor? Ide dalje na Krupu, Bužim, završava običnim magistralnim putem. Na drugoj strani isto tako prekid. Gledano po tvom, mene isto boli neka stvar, krenem za Zenicu, AP, po Sa saobraćajnice sa više traka, prema Mostaru AP. Dalje ne bih komentarisao, vidim da ti je pjena udarila na nos. Od mržnjom zadojenog informer abortusa nije više ni očekivati.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 16:15 |
|
|
Mile gasi i helikopterski servis RS. Hehe
|
|
Vrh |
|
 |
3AJE6
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 16:19 |
|
|
Magnus je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Štovaoci Hamasa  u multitasking modu, prati se tviter, flajt radar i interpolova oficijelna stranica. Umjesto očekivanog hapšenja, desilo se ono neočekivano NOVA ERA PROGONA ?Krenula na iftar – završila u lisicama: Maskirani američki agenti priveli tursku studenticuhttps://www.klix.ba/vijesti/svijet/krenula-na-iftar-zavrsila-u-lisicama-maskirani-americki-agenti-priveli-tursku-studenticu/250327048"Administracija Tufts Univerziteta potvrdila je da je Ozturk bila njihov student, ali je saopćila da nije imala nikakvih informacija o njenom hapšenju niti je univerzitet dijelio podatke s vlastima.
Ozturkina viza je naglo poništena, bez ikakvog objašnjenja. Međutim, visoki zvaničnik DHS-a kasnije je tvrdio da je razlog njenog pritvaranja podrška Hamasu". Kada na snagu stupe izmjene ustava RS i novi VSTS RS, ima da po ovom osnovu pohapsimo po' kasabe  Prekrasno, poslati VRS i HVO i sve ih hapsiti Zamisli kakve će samo špijunske hAlate dobiti novoosnovana BIA RS od kolega iz Mosada Nejma više "goouser-a..." i "fbuser-a..." na klixu koji za zaštitu koriste VPN protokole dok pozivaju na pokolj srpske, hrvatske i jevrejske djece. Sad ćemo Čamila iz Danske identifikovati i uhapsiti čim pređe granični prelaz u Gradišci. Potom se konsultujemo sa ekipom iz Mosada, dal da ga isporučimo njima za amputaciju udova u Gvantanamu, ili će u banjalučki KPZ Tunjice na malo liberalniji preodgoj držaljom od krampa 
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 16:46 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 16:59 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Izraelske novine bliske vlastima tvrde: Dodiku rečeno da nije dobrodošao i da napusti konferenciju http://www.klix.ba/clanak/250327220  hehe Najbolje da su bliske vlastima i da je Dodik mimo volje vlasti mogao prisustvovati i biti pozvan..... Jeste li toliko očajni da lažete sami sebe ili glupi?
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 16:59 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 2312 Lokacija: Gora Romanija Upozorenja: 3
|
3AJE6 je napisao/la: Magnus je napisao/la: Prekrasno, poslati VRS i HVO i sve ih hapsiti Zamisli kakve će samo špijunske hAlate dobiti novoosnovana BIA RS od kolega iz Mosada Nejma više "goouser-a..." i "fbuser-a..." na klixu koji za zaštitu koriste VPN protokole dok pozivaju na pokolj srpske, hrvatske i jevrejske djece. Sad ćemo Čamila iz Danske identifikovati i uhapsiti čim pređe granični prelaz u Gradišci. Potom se konsultujemo sa ekipom iz Mosada, dal da ga isporučimo njima za amputaciju udova u Gvantanamu, ili će u banjalučki KPZ Tunjice na malo liberalniji preodgoj držaljom od krampa  Dobit ce te,qrac 
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 27 ožu 2025, 17:01 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Mile gasi i helikopterski servis RS. Hehe Da, i stavlja ga pod ingerenciju MUP-a i ide nabavka novih helikoptera. Plači Mujaga. Samo izvlačte iz konteksta i lažete sami sebe. Barem čitajte do kraja članke na koje se pozivate.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|