|
|
Stranica: 148/149.
|
[ 3701 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 17 tra 2025, 00:04 |
|
|
"NE MOGU DA ME UHAPSE"! DODIK SIGURAN U SVOJU BEZBEDNOST: Čuvaju me policija Srpske i dobro obučeni specijalciPo Ustavu, mene čuvaju policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci koji su nedavno nagrađeni na velikom međunarodnom takmičenju u Dubaiju - Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci koji su nedavno nagrađeni na velikom međunarodnom takmičenju u Dubaiju, rekao je Dodik za švajcarski nedeljnik “Veltvohe”. – Zato ne bih preporučio bilo kome iz Sarajeva da to pokuša. Mi ćemo se braniti – naglasio je Dodik. Dodo kaze Svajcarcima da mu Losnje ne mogu nista Znaju i Losnje da nece MUP Republike Srpske da im cuti pa ne smeju da pisnu dok ovamo pricaju o 555555 Korpusu, Raminim tigrovima i prosipaju ostalu satrologiju
_________________ Lepi Mica za americkog ambasadora!
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 17 tra 2025, 13:01 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2205 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Machak je napisao/la: Kad nisu bjegunci, zašto ne dođu u FBiH? Pa ni u Distrikt Brčko? Zašto prave diverzije pri odlasku i povratku? Jel ti kad ideš na more javiš da ideš u petak, a kreneš u utorak? Ok, ako si i neki političar, jel ima neko ko to tako radi, kao kokošar što krijumčari pijetlove za ilegalne borbe? Onda sam i ja bjegunac, jer ne ću doć u Vijetnam. Logika...
_________________ ...and these villages of yours...
Utinam Vlachus non imperet!
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 17 tra 2025, 13:03 |
|
|
Banya je napisao/la: Machak je napisao/la: Kad nisu bjegunci, zašto ne dođu u FBiH? Pa ni u Distrikt Brčko? Zašto prave diverzije pri odlasku i povratku? Jel ti kad ideš na more javiš da ideš u petak, a kreneš u utorak? Ok, ako si i neki političar, jel ima neko ko to tako radi, kao kokošar što krijumčari pijetlove za ilegalne borbe? Onda sam i ja bjegunac, jer ne ću doć u Vijetnam. Logika... Baš si povezao... Uostalom, stišalo se i ovo kao i svaki prethodni Miletov potez. Tresla se gora, rodio se miš.
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 17 tra 2025, 13:37 |
|
|
Šuškalo se da mu je data zadnja ponuda, i sam je to potvrdio sinoć. Šansa za bijeg je znači završila. Ostaje ona druga.
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 17 tra 2025, 13:59 |
|
|
Machak je napisao/la: Banya je napisao/la: Onda sam i ja bjegunac, jer ne ću doć u Vijetnam. Logika...
Baš si povezao... Uostalom, stišalo se i ovo kao i svaki prethodni Miletov potez. Tresla se gora, rodio se miš. Ajde, stavi malo prst na čelo. Kome odgovara stišavanje? Ostali muslimani su skontali da je njima kriza u interesu, a mir Dodiku. Mile je pobijedio. Neće bit uhićen, a država više nikad neće profunkcionirat. Ciprizacija. A zašto se sve stišalo? Jer svakog boli kurac što se država raspada. Svakog, osim muslimana.
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 17 tra 2025, 14:00 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Šuškalo se da mu je data zadnja ponuda, i sam je to potvrdio sinoć. Šansa za bijeg je znači završila. Ostaje ona druga. A kao pokušao je bježati? I kao "ona druga" nikad nije bila ustvari prva?
|
|
Vrh |
|
 |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 17 tra 2025, 15:30 |
|
|
Lavrov pisao Dodiku: Rusija preduzima mere za smanjenje napetosti na Balkanu
Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov je rekao da Rusija pažljivo prati situaciju u BiH
Ruska Federacija podržava napore predsednika Republike Srpske Milorada Dodika u procesu zaštite ustavnih ovlašćenja Republike Srpske i njenih zakonitih interesa u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom, istakao je ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov u pismu upućenom predsedniku Srpske.
"Sa svoje strane preduzimamo sveobuhvatne mere u cilju smanjenja napetosti, osiguranja mira, bezbednosti i stabilnosti na Balkanu. Želim Vam jako zdravlje, izdržljivost, istrajnost u Vašoj delatnosti za dobrobit Republike Srpske, a srpskom narodu blagostanje i prosperitet", naveo je Lavrov.
Miletu stizu pozdravi od Moskve sa najvisih mesta, a Losnjama ni neki hodza iz Gaze ne pise vise
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 17 tra 2025, 17:42 |
|
|
Banya je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Šuškalo se da mu je data zadnja ponuda, i sam je to potvrdio sinoć. Šansa za bijeg je znači završila. Ostaje ona druga. A kao pokušao je bježati? I kao "ona druga" nikad nije bila ustvari prva? Kurton kao ti se ne razumiješ u te ozbiljne stvari.
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 17 tra 2025, 19:40 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Banya je napisao/la: A kao pokušao je bježati? I kao "ona druga" nikad nije bila ustvari prva?
Kurton kao ti se ne razumiješ u te ozbiljne stvari. A ti kao kurton jedan lojavi imaš informacije Vi ste vic!
_________________ Nit' je kuja okotila vuka, nit' je bula rodila hajduka!
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 17 tra 2025, 19:57 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Banya je napisao/la: A kao pokušao je bježati? I kao "ona druga" nikad nije bila ustvari prva?
Kurton kao ti se ne razumiješ u te ozbiljne stvari. Da, ipak si ti tu uvijeks vrućim insajderskim informacijama. 
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 17 tra 2025, 19:57 |
|
|
micko52 je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Kurton kao ti se ne razumiješ u te ozbiljne stvari. A ti kao kurton jedan lojavi imaš informacije Vi ste vic! Klaun.
|
|
Vrh |
|
 |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: 17 tra 2025, 23:11 |
|
|
Dodik: Spremni smo održati referendum za novi Ustav RS-a, datum će biti 9. januarDodik je nakon posljednje javne rasprave o novom ustavu, koja je održana u Banjoj Luci, poručio da je bilo mnogo zahtjeva da novi Ustav Republike Srpske bude narodni dokument. "Spremni smo da podržimo ideju da se održi referendum, ali bi morao da bude obavezujući. To nije samo igra koja bi trebalo da pokaže generalno opredjeljenje, već da to bude narodna odluka koju će potvrditi Narodna skupština. Moja ideja je bila da taj referendum bude 9. januara i da na taj način etablira taj datum", rekao je Dodik. Poručio je da misli da je najvažnije da to bude urađeno kvalitetno, da se uključe sve socijalne, političke, nacionalne grupe, strukovne organizacije i da svi vide da su dio ustava bez obzira na to da li se nalaze u tom aktu. https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-s ... /250417200Referendum o Ustavu, a ne o nekakvom odcepljenju kao sto Losnje zele. Ovo je apsolutno demokratski! Rezultate referenduma odnosno stanje na terenu priznati i Amerika i Rusija. Taman da CIA ponovo pobedi sa predvidjanjima o 2026. Dodo o referendumu, a Losnje u komentarima o tome kako ce Republika Srpska bankrotira Ziveo protektorat 
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Jučer, , 09:45 |
|
|
Citat: oni meni mogu da zabrane kandidaturu putem CIK-a CIK-cak
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Jučer, , 10:12 |
|
|
Nova utjeha za Mileta da će biti premijer. Ako pobijede a on ne završi u zatvoru. Sad priznaje CIK. Uriniranje po nejači se nastavlja. A Robi uzalud otvorio 10 tema o nekakvom "Cipru". Hehe
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Jučer, , 10:29 |
|
|
Teme su kao i Miletovi referendumi, zakoni, Miletove ''prenesene'' institucije. Ništavni, bez vidljivog efekta i bez primjene.
Tzv. dječak koji je vikao vuk zakoni. I teme.
|
|
Vrh |
|
 |
alh84001
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Jučer, , 12:06 |
|
|
Machak je napisao/la: Teme su kao i Miletovi referendumi, zakoni, Miletove ''prenesene'' institucije. Ništavni, bez vidljivog efekta i bez primjene.
Tzv. dječak koji je vikao vuk zakoni. I teme. Jel ti znas kako zavrsava ta prica? 
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Jučer, , 12:11 |
|
|
Napraviću izuzetak od svog pravila pa ću ti odgovoriti.
Znam.
|
|
Vrh |
|
 |
alh84001
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Jučer, , 12:13 |
|
|
Zasto onda pises bedastoce?
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Jučer, , 12:32 |
|
|
Lojavci postoje 2 opcije: 1.Šmit poništi svoje odluke-sudski postupak protiv Dodika se obustavlja, dalje ide izbor novih članova CIK-a, i izbori 2026. će se održati pod CIK-om i u Republici Srpskoj. 2.Muslimani uz Šmita ostaju autistični, CIK zabrani Dodiku kandidaturu-u Republici Srpskoj se organizuju izbori po Izbornom zakonu RS koji već postoji, a sada u maju ide imenovanje Republičke izborne komisije.I onda ćete vidjeti šta je pravi Kipar.
Dodik još uvijek daje šansu muslimanima da sjednu za sto i da nakarada preživi, ali oni glupi kao što jesu to smatraju slabošću druge strane, ne računajući da druga strana ima nekoliko alternativa i da je ovo sasvim novi svijet i odnosi nakon dolaska Trampa.Još ne kontaju stvari.... Možda se dozovu pameti, ali nisam optimističan. Što manje pameti i političkr mudrosti bude kof muslimana biće manje BiH, a ja iskreno za to navijam.
|
|
Vrh |
|
 |
micko52
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Jučer, , 12:34 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Machak je napisao/la: Teme su kao i Miletovi referendumi, zakoni, Miletove ''prenesene'' institucije. Ništavni, bez vidljivog efekta i bez primjene.
Tzv. dječak koji je vikao vuk zakoni. I teme. Jel ti znas kako zavrsava ta prica?  Toliko je glup da ne konta ni šta je napisao.
|
|
Vrh |
|
 |
Machak
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Jučer, , 13:56 |
|
|
Pošto vidim da ne kopčate, evo kraj priče o dječaku koji je vikao vuk: Citat: I tako nitko nije pritekao u pomoć, a vukovi su dječaku odnijeli sve ovce. Od tada pa nadalje dječak se više nije zezao. Otkrio je da kad netko stalno laže, nitko mu neće vjerovati čak i ako slučajno govori istinu. Ne znam treba li dalje objašnjavati, ako ste sa posebnim potrebama, neće mi biti problem izaći u susret.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Jučer, , 21:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79794 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Strah i poniženje kao emocije: Citat: Ovo je prilično ispravno viđenje stvari i stoga može zvučati ohrabrujuće za Bosanske Muslimane koji su proteklih nekoliko mjeseci preživjeli strah i poniženje kakav nisu doživljavali od prestanka rata. https://thebosniatimes.ba/97482/hronika ... rcegovinu/Meni se čini da je to samo kod elite Sunita, obično stanovništvo boli k
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Jučer, , 21:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79794 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Nova utjeha za Mileta da će biti premijer. Ako pobijede a on ne završi u zatvoru. Sad priznaje CIK. Uriniranje po nejači se nastavlja. A Robi uzalud otvorio 10 tema o nekakvom "Cipru". Hehe Još jedna pobjeda Bošnjaka. Dodik će biti premijer RS iako mu je sud zabranio političke funkcije i trebao bi biti u zatvoru zbog državnog udara a ne postrojavati Specijalnu Policiju RS u Zvorniku, a za 9. Januara i paradu u Istočnom Sarajevu.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Jučer, , 21:45 |
|
|
Zulum Bosna : Citat: Danas je pri ulasku u BiH, uhapšen Vahid Bajrektarević, pripadnik ČSN Hamze i Vojne policije 505. bužimske brigade, kojeg je Sud BiH osudio na dvanaest godina zatvora zbog nekoliko šamara autonomašima.
Vahid nije dobio uputni akt da bi se javio na izležavanje kazne, jer već nekoliko godina radi u Njemačkoj, nije ni bježao od Zakona, nego je Sud slao poziv na pogrešnu adresu.
I da, dok Granična policija ima mandat da hapsi naše heroje, ljude koji su branili i obranili ovu državu, oni koji su na istu vršili agresiju i koji i danas vrše državni udar slobodno prelaze granicu.
Kad mi kažu da mi imamo državne institucije, lažu, ustvari imamo ih ali samo kad su Bošnjaci u pitanju. Naši se borci hapse pri ulasku u zemlju, a njihove Come i Batko i ostali zločinci se puštaju iz zatvora da odšetaju.
I da, za ovaj sistem koji je uspostavljen slobodno ću reći da je to raj za zločince, kriminalce i agresora, i pakao za poštene, časne građane, sedmi je ovo krug pakla za pripadnike Armije RBiH.
Samo prije dva dana smo navodno izražavali poštovanje prema pripadnicima Armije RBiH, a već danas šutimo nad nepravdom koju trpe.
I još jednom, Vahida je granična policija imala mandat uhapsiti, Dodika, Viškovića i Stevandića ova druga dva su uz sve i osumnjičeni za ratne zločine nema mandat da uhapsi.
Šuti narode moj, haram nam bilo.
|
|
Vrh |
|
 |
alh84001
|
Naslov: Re: Dodik i RS vs državne institucije BiH Postano: Danas, , 00:40 |
|
|
Citat: Kad mi kažu da mi imamo državne institucije, lažu, ustvari imamo ih ali samo kad su Bošnjaci u pitanju. Naši se borci hapse pri ulasku u zemlju, a njihove Come i Batko i ostali zločinci se puštaju iz zatvora da odšetaju. To je isto dio cijene koju placaju za iluziju drzave.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|