|
|
Stranica: 4/149.
|
[ 3717 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80144 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Vatromet u Mostaru !
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:02 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18040 Lokacija: Drina je na granici!
|
Robbie MO je napisao/la: Vatromet u Mostaru ! Čista srijeda?
_________________ Jednom kada život moje oči sklopi Kamenom me pokri Drinom poškropi Uz križ mi napiši Bećarina ova Voljela je zemlju pradjedova
|
|
Vrh |
|
 |
Šporet
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:03 |
|
|
MiB je napisao/la: BIA agent nema problema sa potpisom. Bavi se maškarama.
Jeste otvorili instagram reelse ikad? Hitler meme je huuuuge (trump voice).
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
|
|
Muslimani će tek sutra saznati za potpis, večeras iftare. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Klub Bosnjaka namjerno nije povukao VNI. Morao je podpisati Dodo. Sve nade su mu bile da se ovo razvuce na najače. Ali shebase ga muski. Idemo sad na najave ovo rijesiti jednom zauvjek!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:04 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 12:39 Postovi: 4587 Lokacija: Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Klub Bosnjaka namjerno nije povukao VNI. Morao je podpisati Dodo. Sve nade su mu bile da se ovo razvuce na najače. Ali shebase ga muski. Idemo sad na najave ovo rijesiti jednom zauvjek! Nekako ovo oklijevanje Visokog predstavnika djeluje opasno. Jel se vraćaš pa da skupa branimo državu? Ja bih branio al nemam s kim.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Klub Bosnjaka namjerno nije povukao VNI. Morao je podpisati Dodo. Sve nade su mu bile da se ovo razvuce na najače. Ali shebase ga muski. Idemo sad na najave ovo rijesiti jednom zauvjek! Da, pobedili ste opet...
|
|
Vrh |
|
 |
dunno
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:06 |
|
|
Hrvatski mediji također ništa ne objavljuju, zabavili se svjetskim temama. Opet Bosna šaptom pade... 
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Klub Bosnjaka namjerno nije povukao VNI. Morao je podpisati Dodo. Sve nade su mu bile da se ovo razvuce na najače. Ali shebase ga muski. Idemo sad na najave ovo rijesiti jednom zauvjek! Nije istina. Lažeš turkinjo. Jedan SDA turčin glasao protiv, da je glasao za, proslo bi. SDA bot preglasao ostale muslimane zajedno s Dodikovim muslimanima. #hvalaSDA
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Klub Bosnjaka namjerno nije povukao VNI. Morao je podpisati Dodo. Sve nade su mu bile da se ovo razvuce na najače. Ali shebase ga muski. Idemo sad na najave ovo rijesiti jednom zauvjek!  Pročitala je Emirov i Avdin status, nema Mile s kim pregovarati. Američkog ambasadora više nema
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:08 |
|
|
Slabi su mi ovi bosanski patriote, puna usta Bosne kada ništa ne prijeti.
Sada kada se zbiva zakukuljili se, čekaju nešta, ništa ne dolazi.
Ja čekam samo da se vrati Sarajka, da imam uz koga braniti državu.
Marame će biti dopuštene u para-vojski.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80144 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
|
|
hoblatopla je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Klub Bosnjaka namjerno nije povukao VNI. Morao je podpisati Dodo. Sve nade su mu bile da se ovo razvuce na najače. Ali shebase ga muski. Idemo sad na najave ovo rijesiti jednom zauvjek! Nije istina. Lažeš turkinjo. Jedan SDA turčin glasao protiv, da je glasao za, proslo bi. SDA bot preglasao ostale muslimane zajedno s Dodikovim muslimanima. #hvalaSDA Čović je dao šah mat Muslimanima u Brčkom. Bio neutralan kod glasanja za gradonačelnika iako je pripadao Hrvatima. Mislila nam ga SDA zabit a ono tugica. Mile sad drži RS, Sipu i Brčko 
|
|
Vrh |
|
 |
dunno
|
|
|
VizantijskoPlavo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Klub Bosnjaka namjerno nije povukao VNI. Morao je podpisati Dodo. Sve nade su mu bile da se ovo razvuce na najače. Ali shebase ga muski. Idemo sad na najave ovo rijesiti jednom zauvjek! Da, pobedili ste opet... Uvijek pobjeda. Suljagić je čak počeo pripremati medijski teren da ciparski scenarij proglase pobjedom, ali što netko reče, sada je pitanje hoće li i to dobit.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
|
|
potocnj je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Klub Bosnjaka namjerno nije povukao VNI. Morao je podpisati Dodo. Sve nade su mu bile da se ovo razvuce na najače. Ali shebase ga muski. Idemo sad na najave ovo rijesiti jednom zauvjek! Nekako ovo oklijevanje Visokog predstavnika djeluje opasno. Jel se vraćaš pa da skupa branimo državu? Ja bih branio al nemam s kim. Ma kakav VP. Tuzilastvo, Ustavnom sud i sud BiH i SIPA. US ce ovo ekspresno van snage sraviti. A onda idu dalji koraci.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:10 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: potocnj je napisao/la: Nekako ovo oklijevanje Visokog predstavnika djeluje opasno.
Jel se vraćaš pa da skupa branimo državu?
Ja bih branio al nemam s kim.
Ma kakav VP. Tuzilastvo, Ustavnom sud i sud BiH i SIPA. US ce ovo ekspresno van snage sraviti. A onda idu dalji koraci. Hajd ti dođi, lako onda za korake. Fali nam brojnost! Ponesi dronova. Trebat će. Helezovi opasni za rukovanje.
|
|
Vrh |
|
 |
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:11 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: potocnj je napisao/la: Nekako ovo oklijevanje Visokog predstavnika djeluje opasno.
Ma kakav VP. Tuzilastvo, Ustavnom sud i sud BiH i SIPA. US ce ovo ekspresno van snage sraviti. A onda idu dalji koraci. UN safe areas?
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:12 |
|
|
Ma kakav VP. Tuzilastvo, Ustavnom sud i sud BiH i SIPA. US ce ovo ekspresno van snage sraviti. A onda idu dalji koraci. US je nelegalan po Daytonu bez srpskih predstavnika. Mile je čovjek koji se drži slova zakona i prava! Sad ide vraćanje Daytona u Federaciji, ukidanje statusa Mostaru i svih amandmana VP-a. To je prvi korak
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dodik potpisao Postano: 05 ožu 2025, 21:14 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Popusio je. Mislio je da ce otaljavati ovo. A ono prc., Lukavo ste ga natjerali da potpiše još večeras, a noćas pošalje zakone na printanje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1181 of 2558 - 46.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Hagresor
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
hoblatopla
|
|
|
Sada čekamo da Muslimani urade nešto antiustavno poput okupacije federalnih ili državnih institucija. 
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
|
|
hoblatopla je napisao/la: Realno,, i nije lako biti bošnjak u RS-u sada, cijelo vrijeme su ih lagali kako živiš u BiH, i kako je to nekakvo zajedničarenje, kad ono ništa od toga! I još u slučaju neke opasnosti nitko ne dolazi, ja nijednog auslendera ne uspijevam nagovoriti da se vrati da branimo državu skupa. Svi me odjebali!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|